91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Én is azt lesem árgus szemekkel.....
    Sztem messze lekörözné domborzati grafikailag a CoD-ot és úgy általában az összes létező repszimet, FSX ről nem is beszélve

a domborzat egyszerűen beszarás, szerintem a domborzat reális lemodellezése fontosabb mint a fotorealisztikus textúra, ráadásul fraktál algoritmust használ(amit azér még nem tudom h mi), így nem mipmapping+textúra szűréssel spórol a videómemórián a textúra ki-betöltögetésénél....
  • Solt
    Sanyo Mester!

Erre az outerra motorra nincs bejelentve semmilyen játék?
  • Feró Flex
    Ez kell neked

Mods mappába pakold be a 4.10-4.101 kompatibilis modokat és menni fog.
  • messerharcos
    Én szeretem szintén a magyar mapokat, azokba vhogy jobban beleélem magam és presztizskérdést csinálok mennyi célt dobok ki és hogy győzzünk.:)
  • Zpogi
    OFF

Esetleg nem érdekelne valakit egy AthlonII X4 630 2,8GHz-es prcesszor?
    LINK
    A Hardwareaprón vettem Giannitól tavaly tavasszal,tehát még garis.
    Az ára 18 ezer magyar forint.

ON
  • PhantomAss
    egyébként én is nagyon szeretem a magyar mapokat, régebben sindelnet barátom hostolt sokat, amcsi gépek vs németek
    (néha pónival is repültünk:)
    mostanában sajna nem látok ilyeneket
  • Zpogi
    Ezen én is elcsodálkoztam,de már az is nagy dolog volt,hogy egyáltalán összedobtak egy ilyen küldit,na meg hogy ennyien részt vettek rajta. Egyébként a planeset sem volt történelmileg hű,de azért iszonyatosan jól szórakoztunk.
    A Spitvs109-en is van egy magyar map,na amikor az betöltődik elkezd kiürülni a szerver. :(
  • PhantomAss
    e4-es messzerekkel a b17-ek ellen?
    ez a messzer az előtérben elég furán néz ki (túl kicsi a füffőleges vezérsíkja)
    aki ilyen képet összedob az azért figyelhetne a történelmi hűségre
  • Zpogi
    Még több kép itt
  • Zpogi
    Nézzétek csak milyen gyöngyszemet találtam 2009-ből. Ki emlékszik még rá?

LINK

Ha valaki esetleg megtudná szerkeszteni ZUTI alá akkor újra lerepülhetnénk,emlékszem rá milyen felejthetetlen élmény volt az a rengeteg B17-es meg B24-es és a tömérdek védő vadász...

Itt az akkori élmény beszámolóm :)
    LINK
  • lljkljkjkl
    helló mindenki!

tudna valaki egy linket a zuti 1.1 és/vagy 1.12 letöltéséhez?
    tudom hogy ultrapackban megtalálható. 1.7, 1.8 és 2.01- em van
    de azokban vagy a 1.01 vagy az 1.13 van benne és azok csak félig működnek.
    nem akarok kínlódni ezekkel(már próbáltam), inkább az 1.1 vagy 1.12 kellene.
    tud valaki segíteni?
    előre is kösz!!!!
  • bettly
    OK,koszonom ujra vissza alltam 4.101m-re,ez hasznalt, meg modba nem tudom tenni a jatekot, nem is tudom ha lehet bar off-ba, hianyzik a B-17-es,meg sok mas gep,mar regebben meg irtam,barmit teszek aJSGM jobb felere pl Zuti MDs 1.13, vagy Warbirdsofprey,meg sem indul a jatek igy.
    Gondoltam meg egyszer felteszem a jatekot a gepre modosan,nem is tudom van e ertelme meg,es nem is tudom hogyan kell ,,,meg egyszer kosz
  • acidrain
    Üdv!

Innen szedd le az új UP installert a 4.101m-hez, telepítsd.
    Ha nem jön össze, akkor Upupdate.exe-t indítsd.
  • Zoli105
    Szép lett gratulálok! :)
    És a zene is tökéletes! :)
  • bettly
    Sziasztok.Most nezem a jatekot , valami modon vissza allt 4.10-re,nem tudom mikeppen reg nem voltam bent.Futtatom a 4.10.1 patchet meg sem bassza,csak stock 4.09 meg 4.10 van a JSGME-ben , atobbik kozt persze,letoltottem az uj patch-et mashonnan ,ujra install,de semmi maradok 4.10-ben, a modos reszt nem is probalom mar ,semmire nem reagal a jatek...........esetleg ha valaki egy tippet adna?
  • acidrain
    Egész jó kis videó lett.
    A Kárpátia miatt is kapsz egy piros pontot.
  • Lebowski
    vagy szemből oldalt alulról pilótafülke/motor/amit érsz :)
  • mijki
    OK, majd kipróbálom
  • Her Laca
    Bombert felülről meredeken támadni a szárnyat lőni. Egyszer ráérzel és meglátod,hogy pár lövés is elég főleg 30 as ból.Ráadásul nem is találnak el:)Konkrétan főlé mész vagy 500 -1000 méterrel,kissé elé is ,majd függőlegesen rázuhansz a szárnyra. Szépen lehet célozni ,ráadásul akkora felületet mutat,mint egy hangárajtó.
  • mijki
    A zaj és a karcolás alapon sok volt, amikor meg több volt, nem lehetett jól látni a lövéseket. Majd a köviben...
  • mijki
    jaja, ezt mikor észrevettem már késő volt.

Köszönöm a dicséreteket, 2 órán át konvertálta a prgo. 600mb-s a vidi :D
  • Lysandus
    Nem rossz ez. Gratula!

Csak nekem tűnt fel, hogy szűk fordulóban a kamerából is kimegy a vér? :-) De ez a progi hibája! :-)
  • PhantomAss
    nagyon jó kis videó lett, főleg elsőre
    grat
  • Kferro
    Jó kis videó, de valóban eléggé lőszerpazarló a technikád. Próbálj sokkal közelebbről lőni, s persze ahogy Lacusch is mondja, ne 6 órából. Nem tudom milyen beállításon voltak a Libik, de gondolom, 4 veterán, vagy ász ellen nem sikerült volna ilyen jól a vadászat. :)
    Ha mazochista vagy, próbáld ki, hogy 4 ász B-29-es ellen mész. Na persze arról is csinálhatsz videót. :)

Nekem eddig a rekordom online szerveren 2 db lelőtt B-29-es (nem tudom, milyen beállításon voltak), de ez úgy is úgy jött össze, hogy taktikáztam, egyszer csaptam le, majd magasra vissza, hogy utána pár perc repüléssel megint jó lőhelyzetbe kerülhessek. Ha jól emlékszek, K4-es Messzerrel repültem, a szárnyak alatt MK-108-as gondolákkal.
  • szekelyland
    A videó dekódolásnál/tömörítésnél vigyázz hogy hogy adod meg a képarányt, h ne legyen fekete sáv a két oldalán.
    Ami az effekteket illeti, tehetsz egy kis túlexponálást/alulexponálást, ha megfigyeled, a korabeli guncam felvételeken sose tökéletes a kép, a zaj/karcolás pedig intenzívebb. A legtöbb guncam felvételt pedig lelassítva játsszák le.
    A forrásanyagot illetően - van egy modpack, most nem tudom pontosan melyik, amelyben nem anyira feltűnő a nagykaliber füstcsíkja, ez amit most vetettél fel, igen erős a nyomjelző csíkja, kicsit irreális. És ha az uranium v plutonium, neptunium v mittomén milyen pack-el pedig a robbanások is reálisabbak, nem az a nagy, lassú lángpmacs, hanem fényes, rövidebb gyorsabb villanások, mint a valóságban.
    Amúgy király a videó, de próbálj meg headon felvételt illetve vadászok elleni felvételt is csinálni
  • Romeo One
    Csak lő helyettük is... :)))))
    De a zeneválasztás külön tetszik...!
    És a videó se rossz.
  • Willenbrock
    Kivágtak a Spit vs 109s szerverről,Timeout-ot ír ki.Nem tudom mit csináltam rosszul,követtem egy gépet zuhanásban de túl későn vettem fel a Bf 109 orrát és a földbe csapódtam,erre jött a piros csík majd ezután be sem enged lépni.
  • Szepy2884
    Köszi
  • Lacusch69
    Nagyon off androidosoknak: LINK
  • Zpogi
    Innen letölthető 55db IL2-es háttérkép.

LINK

Innen meg 103db.

LINK
  • Her Laca
    Ügyi vagy:) Csak kicsit spórolósabban kéne bánni a lőszerrel.
  • VO101Tom
    Amíg nem lőnek vissza addig jó ez
  • Lacusch69
    6 órából szintben támadni a bombázókra? Rövid életű lennél...
  • mijki
    itt egy kis guncam video:link

*Szerintem nem lett olyan rossz.
  • Zoli105
    Ez most küldték nekem ! Hát enyhén szólva lefordultam a székről a röhögéstől !:) De ez mintha a mi kis országunkat mutatná !:S
  • Sanyo
    Szpigott ezredesz! :D
  • Her Laca
    Don Kartács az ISTEN:)
  • Zoli105
    Gyerekkorom egyik kedvence :) :
    "Tova repül a masina vezeti a medve
    Belekeveredik Balu a veszedelembe!"

Érdekes gépek,és nuku G-erő :P
  • szekelyland
    Kedvenc gyerekkori regényem volt...

Az vitt rá a horgászatra...