IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #35580 Jó kis videó, de valóban eléggé lőszerpazarló a technikád. Próbálj sokkal közelebbről lőni, s persze ahogy Lacusch is mondja, ne 6 órából. Nem tudom milyen beállításon voltak a Libik, de gondolom, 4 veterán, vagy ász ellen nem sikerült volna ilyen jól a vadászat. :)
Ha mazochista vagy, próbáld ki, hogy 4 ász B-29-es ellen mész. Na persze arról is csinálhatsz videót. :)
Nekem eddig a rekordom online szerveren 2 db lelőtt B-29-es (nem tudom, milyen beállításon voltak), de ez úgy is úgy jött össze, hogy taktikáztam, egyszer csaptam le, majd magasra vissza, hogy utána pár perc repüléssel megint jó lőhelyzetbe kerülhessek. Ha jól emlékszek, K4-es Messzerrel repültem, a szárnyak alatt MK-108-as gondolákkal.