91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #35723 Kérlek engedjétek meg, hogy kicsit én dicsekedhessek.
Ma vettem egy Samsung P2470HD 24"-os monitor TV-t. Most már akár megosztott képernyőn is netezhetek és TV-zhetek 1x-re.
Öhöm é' bódottág

-
Lebowski #35722 erről egy csöppet lemaradtam :D -
Én mindenképpen csinálnék mentést a helyedben. -
ha felrakom a modactivátort, akkor az felülír egy csomo fájlt. Akkor nem fog menni a jsgme vagy lesz valami változás?
Csináljak biztonsági mentést? -
Bocs, ha már volt de pár napja megjelent a Il-2 1956 - The Jet Era mod. -
Éppen berepülöm, de még messze van a cikk megjelenése. :) -
Kferro #35717 Igen, röpke 60 dollár... -
Igen :)
Megjelent a DCS A10 warthog!
DCS - A10 Topik -
Lebowski #35715 kint van már az A10 mod???? -
Fürtös #35714 Szeressük!
Meg is csináltam a bombatámadás alatt felszállós bevetésüket coop missionba:D -
Szepy2884 #35713 Mert igényes, komoly, valós történetet elmesélő könyv alapján készült:
link -
Vicces ez az indítgatás mizéria :)
Nézzetek meg egy Black Shark startup videót ... vagy egy A10-est ...
Ott is megvan a lehetősége annak, hogy 2 gombot megnyomva lefusson automatikusan az indítási procedúra, ennek ellenére sokan használják élesben is a normál startot ...
A trükk hogy az "i" betűs start nem egyszerűen elindítja a züsztemet, hanem elindítja a start procedúrát ... és igenis végig kell ülni ...
Emlékszem, régebben olvastam, hogy az igazi missonök felszállással kezdődnek ... na de a felszállás annyiban különbözik a repülőrajttól, hogy meg kell nyomni előtte 5 gombot, meg egy kis rudder, aztán szarakodás míg felér az ember az adott magasságba ...
Így lesz igazi értelme a "felszállásnak" :)
Akinek meg nem kell az nem használja majd ... Remélem Olegék is úgy oldják meg az indítást mint "ED"-ék ... -
be akartam lépni Miki hostjára meg sem mukkant elindult feladatkezelőben az il2fb.exe aztán visszajött a Lobby és eltunkr az EXE
Restore: elindítom a játékot bejön, majd 60% és kilép:S
Nem tudjátok mért van ez? -
Lacusch69 #35710 Köszi a válaszokat! (Bocs a késésért, sajnos mostanában az eddigi rövid szabadidőm tovább redukálódott) -
de azt akartam :D -
messerharcos #35708 nem megy most volt az idei első evezésem, most 7-ig biokémiát tanulok mert hétfőn tz..... -
Mármint "wide screen"-t akartál írni? -
mind1. Nem kell. -
hogy lehet wind screent használni? -
Egy szónak is 100 a vége.
Aki már hosszú ideje komolyan foglalkozik az Il2 vel ,annak hiányoznak a szimulátoros beállítások.Régen emlékszem még lehetett a 109 es prop pitch -ével játszani,volt is sírás rívás a piros kollégáktól:) Mert ezek nélkül ez (már többször leírtam) nem más mint egy repülős Quek. Tudom ezzel sokan nem értenek egyet de nekem ez a véleményem.Maga az Il2 egyedül taktikailag nyújt jó szimulációt,de ez meg nem a program érdeme,hanem a felhasználóké.
Ha nem lenne továbblépés a COD ban akkor nem is lenne értelme kiadni,hiszen a "csak " látvány beli különbségekért értelmetlen a hosszú fejlesztési idő. Látványban ott a Wings of Prey .
Így is sokan maradnak majd az IL2 nél gyanítom,hiszen a megnövekedett gépigény ,az egy had színtérre,időszakra korlátozódott esemény nem mindenkinek fog bejönni. -
Fecska vagy Mester gyertek 16:00-kor TS-re és a Hostomra. Filmet forgatunk.
-
Lysandus #35702 Hú, ezek között van olyan, amit még nem is láttam! :-) -
Lebowski #35701 "egyedülállóknak, unatkozóknak jó ez a macerás indítás"
hát ezt megsirattam :)
amúgy ismerek olyan embert is, aki se nem egyedülálló, se nem unatkozik, csak van rá ideje és szereti a kütyüzést:) -
(hö hö, úgy értem Drebiléknek kelljen ennyit gépészkedni, nekünk jó a commandogerät is :D ) -
Pl az üza tankakapcsolgatás érdekes lehet, P47 pl hátsó tartályból kellett fogyasztani, mert súlypontilag nagyon hátul volt, és szarabbul repült, amíg az tele volt, vagy pl póttank, ha nem kapcsolta át dobás előtt, akkor szépen le is állt a motor (hát igen, németeknél a tökből csak a fő üza tankba szivattyúzták a benyát, nem közvetlen a motorba, nem is kellett kapcsolgatni semmit :P )
Van pár fasza kis video pl itt, én nagyon csípném, ha legalább ennyit kellene gépészkedni a kabinban, mint ezeken a filmeken látni. -
Én úgy tudom indítás után, melegítésnél ellenőrzik, ha 1 vagy 2 gyújtógyertya sorra kapcsolsz, akkor a fordulatszám nem ingadozhat, nem eshet, max pár %-ot. Levegőben már minek kísérletezgetnék vele :) -
Lysandus #35697 Már az Il-2-ben is meg lehetett csinálni, hogy valamelyik gombra beprogramozza az ember az indítási "procedúrát". Mondjuk Fókánál a követketőket: i (motorindítás) + 2*F (takeoff flaps) + 5*R (hűtő nyitva) + az a billentyű, amin a manual prop pitch van + W (vészteljesítmény). És már csak a gázkart kellett tolni neki. Most legfeljebb egy kicsit hosszabb lesz ez a sor. Megjegyzem így azt a parancssorozatot is be lehet majd programozni full real beállítások mellett, ami mondjuk level flightból vált harci beállításokra egy gombnyomással... -
Lysandus #35696 Egy kicsit akadémikus ez a vita. Szerintem lesz egyszerűsített indítás még a legvalósághűbb szervereken is. Csak egy saitek sst szoftver kell hozzá. És azzal csak írni kell egy makrót az egyik gombra, és kész.
Az lényeg az, amit Tom mondott, hogy a levegőben mi történik. Pl elfelejt az ember átkapcsolni egyik tankról a másikra, prop pitch, keverék állítgatás, már ahol kell... -
istikovacs76 #35695 Akkor jól emlékszem, hogy volt olyan:) Egyszer ellőték a hidraulikát, én meg csak néztem, hogy ilyen is van? Elég nehezen volt irányítható, és futó sem jött ki. (nem is kellett nagyon mert pont egy il2-vel voltam, annak meg kilóg kicsit)
Kár, hogy az 1946-ból ezek már kimaradtak, vagy nem érvényesülnek.
De majd az újban
-
Volt néhány eset, amikor a Bf 110 futóművei csak manuális módon jöttek ki, kb. mint ahogy a Ratánál a szokásos. :) Sikerült a szétlőtt gépet egyben letenni. -
messerharcos #35693 Igényes, komoly, valós történetet elmesélő videók:
-
istikovacs76 #35692 Egyébként a régi IL2-ben még volt olyan ha jól emlékszem, hogy ellőtték a hidraulika rendszert? -
istikovacs76 #35691 Akkor megnyugodtam:)
De, például itt az IL-2-ben is van a magneto 1+2, ami ugye a gyújtógyertyákat hivított lenne ellenőrizgetni, mint az igazi repülőgépeknél. (egy repülős ismerősöm modnta mire is való. Repülés közben folyton 1+2-n van, de időnként átkapcsol 1-re, majd 2-re és ha kihagy valahol a gyújtás, akkor az a gyertya rossz. Persze ez csak egy biztosnági tartalék, mert a levegőben elég nehéz megjavítani, de legalábbkét gyertya van hengerenként, így nagyobb a biztonság) -
sakkay #35690
-
Erről már volt fórumon szó, véletlenszerű hibákat nem tesznek bele, mert lehetetlen kiegyensúlyozottra megcsinálni, és nagyon sok fölösleges anyázástól óvják meg magukat ezzel. Nem nehéz elképzelni online játékosok nagy része milyen paraszt módon reagálna akkor, ha épp ("mindig") az Ő gépe ("és csak az övé") megy tönkre ("pedig épp akkor lőtte volna le a másikat"). -
Én imádok gépészkedni repülés közben, jöjjön aminek jönnie kell. :) -
istikovacs76 #35687 Azt hiszem elég érdekes lenne, mikor felszáll, fél óra repülés után, egyzser csak szimulált hengerleszakadás lenne, vagy csak úgy befagyna a gépágyú, mert megdermedt a zsír (vagy csak egyszerűen elfelejtettük a beállításoknál megadni). Vagy pontatlanná válna a célzás, mert elkopott a cső.
De, még sok a ha, majd meglátjuk, ha megjelenik. -
istikovacs76 #35686 Szerintem szepy csak arra tért ki, hogy sok esetben jó, ha csak "i" gomb van. És nem csak a motorindításnál. Persze ez egy szimulátor lesz, de célja csak a szórakoztatás marad akkor is.
Így, a mostani IL-2-ben is megvannak a magamfajta egyszerűbb szerverek, ahol nem kell 40 percet repülgenti, hogy valami mozgó pontot láthassak. (jó esetben)
Én a kicsit gyorsabb szerveket szeretem, ahol i gomb után már repülök, és látom is az ellent (pl. a sokak által lededózott ded1). Egyszerűen, ha heti egyszer leülök este, nincs időm keresgélni, hanem lőni/játszani. Így a black shark is kiesett. Lévén tényleg élethű, de 10 perc míg minden kis kütyüt beállítok. Kétség kívül egyedülállóknak, unatkozóknak jó ez a macerás indítás de nekem nem jött be. Remélem azért lesz itt is egyszerűsített indítás, úgy mint a régi IL-2-ben a nehézségi fokoknál. (pl a bob szerveren elég nehéz számora, hogy az angol vasak lábban számolnak magasságot, így a bombavetéshez miníg számolgatnom kell. Peszer közben a seggemben meg valaki szegecseli a gépemet. A ded3-on legalább kiírja a magasságot méterben) -
Szepy2884 #35685 Azt hiszem sehol nem mondtam, hogy nem tetszik ha jól emlékszem. Pusztán csak a használati értékén filozofálgattam el egy kicsit. Vagy ha úgy tetszik, kicsit hangosan gondolkodtam. Többek között magamból is kiindulva... -
COOLL :D