91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát igen mert ha durrantál, akkor ahelyett hogy "ez meg mi a fene volt??" vagy " a megaqrvaanyjátaköcsögbalfék" meg egyébb gondolat fut át az ember fején miközben a másik röhögve refly-t nyom és te kapod bónusznak a negatív pontokat is -
Sir Cryalot #35842 eddig 400 usd-m van a kártyára de ilyet semennyiért nem vennék, crossfire nem is müködik 3d-ben. -
ezt jó tudni...
akkor nekem eddig nem volt szerencsém mert mindig én kaptam :D -
Romeo One #35840 Ok, köszönöm, így kezd világosodni. -
ütközéses friendly kill esetén az kapja a -300 at aki később ad refly-t...
Ki is használtam régebb a vérpistikék ellen meg a kill stealerek ellen.
Óvatosan belerongyoltam és persze utána refly...
neki -300 egyből és esetleg kick teamkill miatt -
esetleg Rammstein: Sonne?
az olyan melankólikus kicsit de ütős
Romeo One:
alapból 100pontot kapsz egy lelőtt gépért, illetve annyiszor 100 ahány motorja van (pl egy négymotorosért 400)
de:
ez csak akkor igaz ha te lőtted le egyedül, illetve ahogy én tapasztalom akkor, ha te találod el utoljára (nem ugyanaz!)
ezért van a sok vérpistike, akik az égő gépbe is még belelőnek egyet mert így ő kapja a pontot
aztán függ attól is, hogy lelövés után mi lesz veled: ha hazaérsz a géppel, illetve saját terület felett kiugrasz, akkor egy bizonyos százalékát kapod a pontnak
ha pl egymásba ütköztök a levegőben, az kapja a pontot akinek a gépe később csapódik a földbe :)
viszont egy "bugot" megfigyeltem (illetve nem tudom hogy ez bug- e vagy feature): ha egy baráti gép hátulról nekem jön a földön (de lehet a levegőben is) akkor én kapok -300 pontot
ez elég idegesítő
-
Romeo One #35837 Lehet, hogy hülye kérdés, de a Valoron mi a alapján kapjuk a pontokat? Hol 0, hol 10, hol 100 pontot írnak jóvá, és nem igazán látom át, miért. -
Ezt a kártyát biztos, hogy nem fogná meg a Cliffs of Dover.
HD 6990 -
Most olvastam ez a német csávó lelőtt 102 gépet,érdekes akkor ezt a sérültet miért nem tudta leszedni. -
Igazság az,hogy ez a dogolás már nem hoz lázba. Régebben megszállottan gyakoroltam, talán maradt is belőle annyi,hogy néha kisegít,de már inkább kerülöm. Mi több ,pár éve még fel is idegesítettem magam az ilyeneken,de most már csak mosolygok rajta. Na majd a COD ban megnézzük lehet e hasonlóan kutya harcolni:) -
Én már nagyon rég nem 1v1-eztem tök idegenekkel lobbyn... -
Veled történt már ilyesmi?
Mondjuk régebben volt egy ilyen esetem amikor egy fanatikus 1vs1 et repülő srác leiskolázott,de akkor volt időm,rágyúrtam aztán valahogy kihoztam pár hét múlva egy 50 % ra. Lehet gyakorolni kéne:) egy kicsit. -
Legközelebb, ha belefutsz ilyenbe, vegyél trekket. Nem azért, mert csalna, hanem hogy mit csinált másképp :) -
minek:) Jobb volt és kész.
De az furcsa volt,hogy olyan érzésem volt ,mintha sokkal könnyebb lenne a gépe,pedig 50 benyája volt neki is. Körbetáncolt:) -
Trekk készült? -
Na urak Valami Saroti -Mohr nevű arccal dogoltam. Engem még az életben nem alázott így le senki. 10 ből 10 szer lelőtt de úgy ,hogy lő helyzetbe se kerültem.
A végén már kész voltam:) Lehet gyakorolni kéne. -
Lacusch69 #35827 A "Lakás- és otthonnélküli fiatalok akció szövetségé"-hez képest lófax... ;)
(régebben tényleg volt ilyen szervezet) -
messerharcos #35826 a zeneválasztás az én ötletem is volt, Miki eredetileg rammsteinben gondolkodott, ami szerintem a videó komolysága miatt nem lett volna jó, viszont pl egy ilyen online lövöldözős technikai videóhoz, ha értitek mire gondolok, tökéletesen megfelel, sőt, az kell oda:D Ha csinálok egyszer videót mikor már elég jól lövök, a távoli jövőben, tuti a feuer freire fogják a spiteket darabokra szaggatni a 20-asaim
-
Ugyan már :) Vedd ezt a mi kis népnevelő tevékenységünknek.
És Gida a főcenzor ,még ki sem fejtette teljes terjedelmében a véleményét:)
Nézd meg pl Miki is megtanult választékosan kommunikálni ,pedig eleinte bitang módon írt:) -
Solt #35824 Az én izémen semmilyen csomó nincs! :D Én csak figyelemfelhívásnak szántam... arra tökéletes volt még szimpla v-vel is! ;)
A "főalázó" pedig még idézőjelben is erős... ;) -
Amery #35823 Ezt nem lehetett kihagyni, plána, ha a "főalázó" Solt kákáján is találni csomót :) -
Lysandus #35822 Hagyjátok már szegényt! Legalább írásjeleket használ. Amíg érthető, addig oké. Én az ilyen se írásjel, se semmi szabad vers-szerű hozzászólásoktól szoktam kiakadni. Na most abból hámozza ki valaki, hogy mit akart az üzenet küldője. -
ColGregory #35821 A vilagert sem akarnalak megserteni,de anno az Ortolugosok is igy velekedtek. :)
De ne haragudjatok, hogy igy kiakasztottalak titeket. Majd igyekszem ide rovidites nelkul irni. :)
Viszont most nezzetek el nekem az ekezet nelkuli szavakat,de angol nyelvu rendszer van a telomon, es nincsenek ekezeteim. :S -
Régen is mondoggaták már sokan,hogy 'gyün meg 'vót,mégse lett ez a helyes. -
Lysandus #35819 A NIKE pedig egy bejegyzett magyar márkanév. Nádudvari Ipari Kukoricatermelő Egyesület. Komoly!! -
istikovacs76 #35818 Nem jut ide a világ, csak te találod ki. Írj normálisan! Nem VOK meg SZAL. -
Zoli105 #35817 Jó kis videó lett !:) Gratulálok ,a végén filmesek lesztek :) Amúgy a jutyub-nak mi baja volt a zenével !?:O -
Ott a pont:)
-
Jó lett ez a videó Mijki,tetszik a zene választás is,csak így tovább gratula hozzá.
Mindig lenyűgöz,hogy mire képes ez a TÍZ éves program. -
Amery #35814 Én találtam egy ilyet is: Videoton Oktatási Központ (VOK)
De ha már annyira helyesen írunk, az nem VOK, hanem WOK
Pusszantás :) -
De ez is egy jelentése:) -
ColGregory #35812 Persze,hogy nincs. :D
De mint minden infós, én is gyakran rövidítek,főleg,ha hosszú mondandót kell írnom rövid idő alatt. :)
Sajna egyre inkább ide jut a magyar nyelv,de ha úgy tetszik,akkor mi vagyunk az új nyelvújítók. :D -
Solt #35811 Némileg... ccc...
:D
-
Tudod,házsártosak vagyunk a szép és érthető ,magyar beszéd mellőzésére.
A VOK! mint ázsiai ,leginkább Kínai főzőedény képében van jelen a tudatunkban.
Így ,bár értjük a mondanivalódat,de nem szeressük annak formátumát. Solt mester ennek adott hangot ,némileg humoros formában:) Reméljük nincs harag:D -
ColGregory #35809 ??? milyen edény? :D -
Solt #35808 :D
Tiszta főzőtanfolyam... :D -
Lebowski #35807 :D:D:D
még a szomszédban is hallották, mikor ez leesett :D -
Solt #35806 Hagyd már azt a kínai edényt... főleg, ha egyetemista vagy! ;) -
ColGregory #35805 Köszi mindenkinek! Most sajna nem vok a játék közelében,me egyetemen vok,de kb 24 órát kellett várnom,h feltehessem ezt a kérdést nektek,de legalább várakozásom nem volt hiába való. :)
Szal otthon majd szórakázgatok vele,oszt ha nem megy,akko még rikoltok. :)
Mellesleg nagyon jók az imént belinkelt vidik. :) -
Még valamire figyelni kell, ha feltetted az Ultrapackot, onnantól a hivatalosan kiadott patchek nem jók a játékra, csak az UP frissítés!