91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    helyesen: realistic gunnery: off? ;)
  • Lacusch69
    Realiszic gunnery: off? ?)
  • Lysandus
    Nekem úgy tűnt a videóból, hogy egy kicsit túl hamar estek le azok a bombázók. Néhány találat és már estek szét, gyulladtak ki...
  • mijki
    Még 3 dolog ami szép:

Sérülés modell=állat :D

Szép a légcsavar:

Szép a füst:
  • sakkay
    Na végre valami pozitívum is..megmondom őszintén nem tudom , hogy egy programot kivéve, vártam-e ennyire bármit életembe.(programot persze)
  • mijki
    De itt van 3 dolog ami például szép:

Stuka bomba kioldó szerkezet:

Tényleg úgy esnek a bombák, mint a valóságba, nem úgy mintha kötélen ereszkednének a gép és a föld között:

És a végén, ez a sérülés modell király:
  • sakkay
    Nem úttörő tábortűz szimulátornak vettem...
  • sakkay
    Remélem nem tartjátok szemetelésnek, ha ezt is berakom ide, főleg azért, mert látszik a ku*va jó alap modell.., meg egy kicsi bug, (szárnyak egymásba) viszont ez nem nagyon von le abból semmit, hogy mennyire élethű a szim. figyeljétek meg , hogy a sérült szárny tört le, a felrántás miatt..itt..
  • Sir Cryalot
    Ilyenek meg hogy "tűz effect" hát az tényleg 0 prioritás . Inkább örülnétek hogy nem hazudnak a képetekbe mint más fejlesztők.
  • sakkay
    Egy kis példa és ráadásul a korai időkből.
  • Sir Cryalot
    Szerintem le van tiltva a "collision detection" , drága móka lehet , főleg x86-al.
  • sakkay
    Lehetetlenek tartom, hogy a leszakadt roncsokat ne számolja az új repmodell. Ezt már a ROF is tudta, az elejétől kezdve, az volt csak a gond, ha érintő találkozás volt. Olyan nincs!!!, hogy az új Il ezt nem tudja. Remélem , csak egy sima bugról vitatkozunk.
  • messerharcos
    várjukn ki a végét, lehet hogy addig kijavitják ezt mert pont most jöttewk ráé, basszus át lehet a roncvson repülni. Talán megcsinálják addig, ne fossunk. De tényleg egy demó jöhetett volna -.-
  • mijki
    Igazad van Szepy, ha tényleg 6 évig fejlesztették, akkor SOKKAL JOBBNAK KÉNE LENNIE, nem ilyen szar átrepülők a roncson, úgyse ér semmit szarságon. Ennyit a nagy realisztikáról amit mondtak, meg hasonló. Szerintem az sokkal hangulatosabb lenne, ha a lelőtt gépek roncsai, még simán megtudnának sebesíteni, sőt: akár megölni. De nem, ami leszakadt az már nem tárgy, csak puszta "szellem" alkatrészek. Kár hogy ennyit tudtak.

A tűz effect meg, a World In Conflict nevű gémbe(2007), vagy Call of Duty 4(2007) és még sokáig lehetne sorolni az olyan játékok sorát, melyben szebb a tűz effect. Ma már az ember olyan tűz effectet vár, mint BF: BC2-é, vagy annál egy kicsit gyengébbet. Már 2011 van! Nem szabadna (főleg ahogy mondtátok 6 év fejlesztés után) ilyen legyen, ilyen szar... Az IL-2 1946-nak is szebb a tűz effectje.(csak tűz, nem a füst) Ráadásul az UP-s Il-2-nek meg mérföldekkel jobb. De ez van. Ezt kell szeretni.

Amit Mester felhozott, a radar vezérlésű AA-k, hát már nem azért, de szerintem 6 év alatt simán belefért volna egy kezelőszemélyzet hozzá. Nem hiszem, hogy akkora meló. Nem hozzám kell mérni, mivel én nem értek a 3D modellezéshez, de aki ismeri az ilyet, az összedobja az embereket, pár óra, max. egy hét alatt.

Ezektől a hibáktól eltekintve(és még kitudja hány van), megveszem már azon a napon amikor megjelenik, s remélem nem fogok csalódni benne...
  • Lacusch69
    Mivel már lőttem fényjelzővel a seregben, itt egy videó, milyen is az.

• acidrain
    Ne izgasd fel magad Szepy, jó lesz ez hidd el.
  • Nesu
    nézd a londoni pályaudvar peronján található oszlopra korabeli reklámposztert készítettek .ezert kellett ennyit várni .de megérte .
  • sakkay
    Az bizony vitathatatlan..habár ha a grafika marad, és kijavítják a látott hibát, és ez lesz a legélethűbb szimulátor pc-re, mindent lesz*rok!
  • sakkay
  • mijki
    Ok, akkor a nyomjelzőt vegyük ki. De a tűz effect csúnya, a sértetlen roncson átrepülő repülő meg gáz...
  • Szepy2884
    De basszus 6 év fejlesztés és kemény 2 hetes hitegetés után nincs olyan, hogy "nem is olyan gáz de azért lehetne jobb is"!!! Ennél sokkal többet vár el a jó nép!! Eddig mi a f****t csináltak? Arra nem képesek, hogy egy k***va demót ki****nak a parasztok elé, hogy "itt van srácok, teszteljétek és mondjatok véleményt hisz nektek csináljuk a ti igényeitek szerint". Hidd el a sok modder örömmel rááldozta volna minden energiáját és most olyan gémet kapnánk, amitől mindenki maga alá ülne. De eeeeez??!!! Komolyan mondom hülyének néznek mindenkit!
  • sakkay
    Így van..de azért nem akkora gáz, mint ahogy itt sokan nekiestek.
    Lehetne jobb, de alapból nem olyan gáz, és még sokat javíthatnak rajta.
    Az ütközés(illetve éppen a hiánya) viszont óriás gáz, főleg egy bemutató videón. Viszont azt is javíthatják. A ROF-pl. elképesztően sokat javult e téren(is):
  • Nesu
    na igen közel 4000 lövés per perc .ez egy kézifegyverből nem így latszik
  • Nesu
    A nyomjelző füst effekt nekem nagyon bejön viszont én már láttam élőben vagyis lőttem már fényjelzővel repülőből és meg sem közelíti amit itt láttam .Az eredeti guncam videók sem tudjak visszaadni azt a látványt amit saját szemmel láthatsz .
  • sakkay
    Javaslom 1.12-től, ennyit a star wars-ról.
  • sakkay
    A nyomjelzős grafika védelmében:ok nem tökéletes, de...
    Ne a második vh. videókból induljatok ki, mert ott eleve nem olyan jó a kép, plusz nagyon! remeg az egész gép, így elgilisztásodik' a foszforcsík(de csak a filmen), élőben ez alig észlelhető. Hirtelen itt egy példa. Ok nem ugyanaz a tűzgyorsaság de talán érthető mire gondolok.
  • TG Gida
    Egyszer építettem egy erősítőt a számítógéphez, és kicsit elnagyoltam az árnyékolást, így lett belőle egy nem hangolható rádió beépített végfokkal, ami csak a Kossuthot fogta.
  • messerharcos
    nem akarok panaszkodni, meg nem is jött még ki, de ha már ilyen szinten megcsinálták, akkor az első videóban látható légvédelmi löveghez nem birtak volna embert is csinálni , hogy ne ilyen ember nélküli radarvezérelt legyen?
  • mijki
    Szerintem ilyen alapdolgokat csinálhattak volna jobbra. Pl.: ne lehessen törés nélkül átrepülni másik gép alkatrészén, vagy eszméletlen tüzeket tudnak csinálni mások, ők mért nem vagy a nyomjelzők mért ilyen Star Wars-osak lettek, jobbra ezt sem tudták volna csinálni?
  • Lysandus
    Igen, ez a tűz közelről nem túl szép, hanem randa... Messziről viszont nem olyan rossz...
  • PhantomAss
    igen, ez a törésmodell erősen hajaz az il2-re (p38 törés pl)
    de a guncam videó 4.09-nél egész pofás, meg úgy a garafika általában
    London fölött nem kicsit akadt a videó...
    majd meglátjuk mi sül ki belőle
  • mijki
    Igazad van(a Gladiátoron átmegy az olasz gép farka):

Ezek olyanok mint a Star Wars-os lézerek, csak fehérben:

Ez a tűz, meg hát, csak egy hárombetűs szó jut róla eszembe(végtermék):

Erről ennyit :D
  • szekelyland
    Elso video, 3:15 kor a bomber farokresze atmegy a Gladiatoron semmi gond nelkul...
    A nyomjelzok meg pont illenek egy 90-91-es repszimbe.....
  • Szepy2884
    No lám, lám...

Köszönjük a videókat.
  • Sanyo
    Így van, az 1946 a minden egyben verzió, csak ezt érdemes megvenni.
  • Armisael
    Sziasztok olyan kérdésem volna, ha megveszem az "Il-2 Sturmovik: 1946" játékot az tartalmazza az alap Il-2 és a többi kiegészítőben
    - IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
    - IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles: Ace Expansion Pack
    - Pacific Fighters
    - PE-2
    kapott pályákat és repülőket is?
  • Sanyo
    Cliffs of Dover trailer videók.
  • Szepy2884
    Kérdésem továbbra is, hogy melyik év? Mert az egy dolog, hogy Olegék 2011-et írnak, de őket ismerve az év első és utolsó számjegye tetszőlegesen növekedhet még
  • mijki
    OFF:

Itt van minden magyar filmhirádó a II.vh-ban. Legalábbis sok. link
  • Vogel
    Engem már hetek óta nem enged fel.