91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Elhiszem.
Csak ez egy marha magas labda volt :P -
Lacusch69 #36283 "...de 2002-ben már mentem 1. osztályba"
Ez még nem zárja ki a homokozó koptatását...
-
Fürtös #36282 Lehet,ha van elég pénzed...
Dolgoztam arrafelé egy elég gazdag pasinak,simán motorcsónakozhatsz: a megfelelő embereknek tolsz egy kis lóvét és hipp-hopp máris vizimentő vagy...
Welcome to Hungary. -
A steamnek van egy olyan opciója, hogy kiírod a játékot adathordozóra, így nem kell leszedni a szervereiről. Nem próbáltam, de szerintem a javításokat is tartalmazni fogja. -
Nohab, ne kötekedj, jelképesen mondtam
-
CD?? 10 év múlva?
Ha meg csődbe menne a steam, vagy nem lenne pénzük a játék pár GByte-ját tovább tárolni egy nyavalyás winyón, na bumm, akkor megveszed akciósan a tescoban (vagy ami akkor lesz helyette) 2000 forinért (vagy ami akkor lesz helyette)...
-
"A Balatonon, a Velencei- és a Fertő-tavon belső égésű motorral hajtott kishajót, csónakot és vízi sporteszközt üzemeltetni tilos."
Akkor kb. sehogy :D -
Szepy2884 #36277 2002-ben én is első osztályos voltam. Kisebb nagyobb időmegszakításokkal harmadjára... -
Miii??? Úgy fog hasítani a gépemen, mint egy verseny csónak a Balatonon :D
2001-ben meg még a homokozót koptattam az igaz, de 2002-ben már mentem 1. osztályba. Azok a régi szép idők... -
Jól van testvérem jól van én csak nem értettem,mi több most sem értem mire írtad azt amit írtál.Ki fikázza a játékot? Főleg a modderek miért fikáznák,vagyis nem fikázzák. Vagy mi van most? De hagyjuk:)
Miki:)
Mi lesz ha megveszed és nem fog futni megfelelően a gépeden. Már előre látom azt a kérdésözönt amivel elárasztasz bennünket:)
Tényleg te még a homokozót koptattad amikor kijött az Il2 :) -
Még nem. -
Lebowski #36273 kaptál már értesítést??? -
Mindent a steamről fog letölteni és kétlem, hogy 10 év múlva ne létezne még. Túl sokat aggódsz. :) -
Enny ivan még hátra a Steam szerint: 1 week, 5 days and 11 hours -
És ha ez is 10 éves játék lesz majd, és újra kell rakni és nem lesz rajta a Steam szerverein, mert kell a hely már játékoknak, akkor CD-ről rakjuk majd fel? És ha igen, úgy működni fog? -
Valószínűleg én is így fogok tenni. -
Már a steamen is előrendelhető. Én a cd galaxisnál veszem meg és csak a serialt fogom beírni. :) -
zmok #36267 Szeretik ezt a játékot, mint Te, ha nem így lenne, vajon miért dolgoznának rajta, hogy jobbá tegyék?! -
zmok #36266 *rugózzunk -
zmok #36265 Ha Olegnek nem jön az Isteni szikra, akkor most nincs min "rugóznunk".
-

-
zmok #36263 A modderek nem fikázzák ezt a játékot, csak jobbá teszik..., a mi örömünkre.(ultrapack) -
zmok #36262 Örülök, hogy ebben egyetértünk, Szepy Mester!
-
sakkay #36261 Ámen. -
Szepy2884 #36260 úgy legyen -
zmok #36259 ....és ebben a játékban is lesz legalább 10 év...
-
zmok #36258
-
Így van, a giliszta csak optikai csalódás. -
Azt a kurva... -
Mi a jobb?Meg mit nem látok? Szepy tényleg nem értelek de komolyan.
Te még azt a rohadt vizet sem tetted szerintem 2 es nél magasabbra. Tudod milyen a legjobb vízfelület az IL2 ben? Jó tudom nem volt vasad alá , ezt tehát ne szemrehányásnak vedd.
És milyen effektek jobbak?Egyfora likak a szárnyon ,mindig ugyan ott,vagy csak légypiszok de repülni már nem tudsz vele. Vagy az olajos kabin? Modderek csináltak de szerintem te olyat még nem próbáltál.
Minden tiszteletem mellett szeretném megjegyezni,hogy az Il2 ben is átrepülsz a törmeléken (sokszor) és kutya bajod,füstölgő ,hörgő motorral még elkaristolsz napokat,égő géppel ledogolsz két másikat,és nem is akarom sorolni.
-
Solt #36254
-
A videók alatt Oleg írta, hogy még van 1-2 hiba. Semmit sem tudunk a beállításokról, a nehézségi szintről és a sok egyébről. Éppen ezért nem kell temetni. Nekem a pohár félig tele (és nem félig üres), semmi sem tud eltántorítani, bár nem érzem magam fanboynak. :)
Vannak hibák? Persze. Egy legalább 10 évre fejlesztett program legelső verzióját látjuk, csak meg kell nézni az 1999-es fejlesztői, a 2001-es demó majd a 2008-ban készített screenshotok minősége közötti különbséget. Mit fejlesztettek 6 évig? A legnagyobb durranások a motorház alatt vannak, amik csak használat közben fognak kiderülni. Egészen biztos, hogy nem fog csalódást okozni. -
Solt #36252 Veretes megállapítás! Nem hazudnak... pfff... -
Szepy2884 #36251 "Inkább örülnétek hogy nem hazudnak a képetekbe mint más fejlesztők."
Kérdezd már meg itt a többieket, hogy mit jelent a "majd 2 hét múlva" szállóige... -
Szepy2884 #36250 Az il2 még mai is képes lenyűgözni a fizikájával bár az sem tökéletes mindenhol de akkor is még érzdőik kora ellenére, hogy egy korszak alkotó mű. Hogy milyen lesz a COD majd meglátjuk, de amit eddig láttam attól még nem estem hanyat. -
Szepy2884 #36249 Minek magyarázzam neked ha úgy sem látod, hogy a legtöbb effekt jobb a sima il2-ben pedig több mint 10 éves és a modokat még csak nem is említem. -
Lysandus #36248 Csak ezek a sérüléseket, ezek a hatalmas lukakat a Dornieren egy Spit lőtte, de annak nem voltak ágyúi, ha jól láttam. -
Lysandus #36247 Csak amikor rácsaptak a Spitekre, az egyiknek a szárnytövén ült a húszas (kiskaláról ne is beszéljünk) és semmi látványos nem történt. Utána mikor az Emillel megint egy Spitet szegel full hat órából ott is ül legalább egy húszas, de inkább kettő, és a végén a kiskalától gyullad ki az ángélus. -
Szepy!
Oleg megcsinálta az Ilcvo-t. Nekiálltak egy kicsit jobb Ilcvonak. Miből gondolja valaki,hogy át tudnak lépni a saját árnyékukon?
Annó volt szerencsém tesztelni a Stormregion-nál Toto val a Rush for Berlin-t.
Beszélgettem a programozókkal Twilek volt az egyik.
Szerinted miért volt komoly hasonlóság a Berlin a Codename: Panzers meg a swine között? De hozhatunk más példákat is a játékfejlesztők közül.
Ha szépet és jót akarsz ott a Rise of Flight. Na ott van törés ,ütközés,meg mindenféle modell csak győzzél pislogni.
És amíg nem próbáljuk ki a COD ot addig értelmetlen bármiféle következtetést levonni szerintem.
De a legegyszerűbb,ha az elégedetlenkedők maradnak a jól megszokott IL2 nél. Nem kell idegesíteniük önmagukat.
No meg engem sem:)))
-
sakkay #36245 Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy ott fog-e vajon pont!!feltűnni a sérülés, ahol a lövedék betalál. Mondjuk ígérték...kinézetre hihetetlen szép'.