91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    lehet egyre gondolunk? :)
  • Szepy2884
    lehet a kisebbséget másik kisebbség váltotta föl?
  • Solt
    A cigányokat leváltották a másik fajta újmagyarok... :D

Azért a lehel út jobb oldala még mindig putri...
  • Her Laca
    Bár mostanában teljesen megújult a környék, a Béke tér a Fáy utca a Tüzér és környéke igencsak megszépült.
  • Solt
    Rég vóóóót, tán igaz sem vóóót! ;)
  • Her Laca
    XD. Ja ja. Autó forgalmit ,rendszámot,okmányokat profi minőségben csakis Angyalföldön lehetett kapni:)
    Ah :) bohó fiatalság.
  • Solt
    A "komolyabb" cigányokkal nem volt gond... azok éjszaka ügyködtek, és, ha nem álltál az útjukba ők sem keresték a bajt...

Család névre én nem emlékszem... pár figura neve megvan, de a hosszú életű angyalföldi nem lát nem hall nem emlékszik!:D
  • Solt
    Hát az én időmben a Gömb ( kruzslák béla ) utca esténként már megfontolandó volt... persze ott laktam a közepén! :D Még úgy is próbálkoztak néha, hogy nap mint nap láttak... aztán egyszer a kopaszok rendet raktak a környéken... :D
  • Her Laca
    Nem sztojka volt! Na majd eszembe jut, a prostikat futtatták.
  • Her Laca
    Látod az igaz,hogy a brazilok nem nagyon tűntek fel esténként.
    Persze voltak a híresebb családok,asszem tán a Sztojkáék vagy kik,de ott rend volt. Nem nagyon hőzöngtek,bár velük sem volt jó kötözködni.
    Mindenki tudta a helyét.
  • Her Laca
    Sikaflex neki! Az megfogja még ha közben folyik is:D
  • Solt
    Üteg, Madonna, Dália... tudnék mesélni milyen figurák jártak oda! :D

Volt szép számmal affér, és sajnos nem csak a tiszta fajtából... ahogy elszaporodtak az újmagyarok, vége volt a korrektségnek...
  • Zpogi
    Mivel műanyag,megrepedt és folyt a gázolaj.
  • Her Laca
    Jut eszembe Bélám engem is röppályára küldött egyszer ,mert azt mertem mondani neki,hogy ostoba. 4 asztalt és a körülötte helyet foglalókat is vittem magammal.
  • Her Laca
    A Vasas pálya mellett közvetlenül volt egy bár. Na a 20 as éveinkben törzsvendégek voltunk ott. Híres ,hírhedt egyének találka helye volt ,voltak afférok szép számmal ,de egyre sem emlékszem ami eldurvult volna.
    Olyan volt ,hogy Bélám átütötte a delikvenst a helység egyik sarkából a másikba,(ez sok sok méterben értendő)és a feje hamarabb koppant mint a sarka ,de kés ,meg boxer az nem volt:) Jó mondjuk az orvosok legóztak a srác állkapcsával utána.
  • Solt
    Ott nincs velük gond... az utcán már más volt a szitu. Főleg este, meg hónap végén... párszor nekem is feltették a kérdést, hogy: "öcsém, van egy cigid?" XD
  • Her Laca
    Fiamat levittem a Vasasba öklözni. Volt vagy 10 éves gondoltam ez egy jó iskola neki. Nem versenyszerűen csak szokja a dolgot. Asszem tán 2-3 gyerek volt fehér színű a 100 ból,de a kis roma kölkök olyan tisztelet tudóan viselkedtek ,hogy le a kalappal.
    Legalábbis ott abban a környezetben.
  • Solt
    Kordában kell tartani a "hegylakókat"! :D
  • Solt
    Az én időmben lett a divat a boxer, a tűzcsap tekerője, a csukló vastagságú kábel, stb... undorítónak tartottam már akkor is ezeket.
  • Lebowski
    szégyelld magad! :D
  • Solt
    No igen, asszem a csibészek már "kihaltak"... vagy elköltöztek! :)) Imádtam, egyszer visszatérek... most a "folyón túl" lakom! :D ( az örök riválisnál )
  • Lebowski
    már a bökdösés a módi. (mint általában mindenhol)
  • Szepy2884
    Nekem is volt egy nagyon kedves haverom az egyetemről. Konkrétan az évfolyam társam volt. Amolyan nagy, kedves a légynek sem ártani tudó nagy mackó volt.

Egyszer történt, hogy suli után vagy 4-en 5-en összeálltunk, hogy felmegyünk az egyik haverhoz és nála összedugva a fejünket megcsináljuk a beadandókat gépelemekből meg ábrázolóból. Hát, az igazat megvallva, egy vonalat nem rajzoltunk, de valahogy sikerült bebasznunk. Olyan kemények lettünk, hogy kimentünk a konyhába skander party-t rendezni. Mindenki kihívott mindenkit. Hogy ki kit győzőtt le, az már homályos, de arra tisztán emlékszem, hogy gátlások nem lévén, ordítottunk a fene mód nagy erőlködés alatt mint a fába szorult féreg, hogy a 10.-en is hallották és a kornyéken is 3 km-es körzetben (panellakás 3. emeleti konyha a helyszin). Szóval kihívta az én kedves jóságos nagy melák barátomat is az ő 110 kg-jával az én 60 kg-om ellenében (ma vagyok 75 kg).

Emlékszem, hogy 3x egymás után nyomtam le. Nem győztem magamon csodálkozni, hogy a pia micsoda erőt ad.

Amikor tisztult a kép, csak akkor jöttem rá, hogy még részegen is vigyázott rám. Mert ha beleadott volna apait anyait, akkor nem hogy lenyomott volna, de még a konyhasztalon is átküldhetett volna. Na addig is kedveltem, de akkor különösen nagyon megszerettem.
  • Solt
    Én már egy elfajultabb "verzióban" nőttem fel... faterék még "első vérig" bokszoltak, utána meg ittak egy sört... ma nem tudom milyen lehet, de a múltból kiindulva, nem engedném majd oda a fiamat csajozni! :))
  • Lebowski
    én még mindig itt lakom :)

amúgy csibészek nincsenek, ebben igazad van. viszont suttyók vannak dögivel.
  • Her Laca
    Franciáknál bármi:)
  • Her Laca
    Most már lehet ,hogy kihaltak:) de az én ifjú koromban azért csak ,csak előfordultak:))
    Milyen érdekes,hogy akkortájt ennek a jelzőnek egészen más jelentése volt nem?:)
  • Solt
    Ott nőttem fel...
  • mijki
    Miért itt van aki Angyalföld(Bp.)-n lakik?

Válasz: Én, én :D
  • Solt
    Angyalföldön nincsenek is csibészek!
  • TG Gida
    A tankon mi tud tönkremenni?
  • Her Laca
    Volt egy katona társam ,egy tündér volt. 100 kiló csupa izom,valahonnan az alföldről, saját bevallása szerint soha nem hagyta el a falu környékét addig.
    A lovaskocsit szénástól kihúzta a sárból ,amolyan Toldi forma volt.
    Egy borzasztó békés ,jámbor ember volt,ezt sokan ki is használták.
    Az egyik angyalföldi csibész srác aki amúgy öklözött kihívta bokszolni,kesztyűvel ahogy azt kell.
    Emberünk azt sem tudta mi az.
    Na kapta a pofonokat rendesen ,már sajnálatra méltóan verték a fejét,aztán egyszer csak elengedett egy parasztlengőt fölülről lefele.Olyan Piedonés stílusban.
    Angyalföldi csibészt újraélesztettük és két hónapig volt kórházban utána.
    Ez komoly! Jelzem utána már nem volt olyan nagy legény.
  • szekelyland
    Én használtban dízelt még Teréz anyától se vennék.....
    Pláne hogy újabban havi 150 km-t teszek csak meg, ami mellett nem érdekes a fogyasztás, vettem 2 biciklit, azon nincs porlasztó, turbó, keveset esznek és ha baj van a kompresszióval (babgulyás után pl) akkor csak csendben elengedjük....
  • Her Laca
    Még nem az enyém:) Holnap ,vagy holnap után jön.
    A srác már közel 1 millát költött a mocira:( turbó ,kuplung ,nyomó mittudomén mik,vezérlés,porlasztó csúcsok ,kb minden ki lett cserélve. Mondtam neki ,hogy mért most akarja eladni ,valószínű már jó lesz. Aszt mondja megunta az állandó pénzköltést.
    Tapasztalatom az,hogy ha egy ilyen járművet megvesz az ember akkor utána semmi gondja nem lesz vele.
    Ez hat sebességes amúgy.Én a dízelekkel abszolút meg vagyok elégedve,eddig egyikkel sem volt soha bajom.
  • Zoli105
    Na ez szép :)XD
  • Szepy2884
    Ja ja, azt én is látom. Remélem a srác nem esik át a ló túloldalára. Maradjon csak meg szelíd óriásnak.
  • Rue East
    mondjuk nem sokon múlt, hogy ne fejjel dobja a betonba
    megérdemelte a kis vakarék az biztos, de nem tudatosan nem törte el a nyakát, simán elborult az agya, ebbe semmi hősiesség nincsen sztem
  • VO101Tom
    Azt tán mondani sem kell, a neten már "Hero" a srác, saját facebook rajongói oldala lett, és csomó remix van már youtubeon, a Mortal Combat verzió elég király lett
    A kis gyökérnek az anyja is azt mondja, sajnálja a fiát, de megérdemelte :)
  • Solt
    Valószínűleg én is megtapostam volna még egy kicsit...

Egyébként tényleg le a kalappal a dundi előtt!
  • Szepy2884
    Ja, most látom csak h a kis majomnak ott a háttere, aki mellett emberkedni mer. Nem baj, ütöttem volna azt is. A srác kemény kötésü de arany szívû.