91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amúgy nem is értem ezt a nem használja a proci magokat.
Mióta van többmagos proci? Itt valamit nagyon elbaxtak,vagy nagyon gyorsan kellett összedobni.
náluk ,hány gigás géppel próbálták? Egyáltalán ,hogy állapították meg a minimum,és a ajánlott konfigot? -
Solt #36843 Nem lesz gond a magokkal, csak vigyázz, hogy az egér ki ne harapja a zsákot, mert akkor aztán magömlés van... :D -
Zoli105 #36842 Oké köszi !
De ha leterhelem vele a két magot akkor ugye nem fog kisülni a gép vagy egyéb probléma nem fog adódni !?:) -
tehát a hármast írtad oda? -
Ehh... hát úgy, hogy kettőt terhelt le, de a második már nem kellett, hogy fullban menjen. -
Szepy2884 #36839 Ja még annyit, hogy ebben az állapotában én nem fogok pénzt kiadni ezért. Kitudja mi lesz ebből. Lehet hogy becsődöl az egész -mint mondtam ne legyen így- és marad minden jelen állapotában. Majd érdekelni fog, ha már használható lesz. Addig még ingyen se kell magyarán még letölteni sem fogom. -
Én is ezzel bohóckodom, meg a CPU Control + Prifinitty dolgokkal ... de nem akar összejönni ... Mit érdemes 4 mag esetén belőni ProcessAffinityMask-nak?
1+2+3+4 = 10? Vagy hogyan? (9-et próbáltam, ami ugye 2+3+4-ik mag ...) -
Lacusch69 #36837 itt -
Másfél magot ,hogy?:)) -
Szepy2884 #36835 Rendben, szerintem is kitárgyaltuk. Kicsit azért elégtételt érzek, hogy most már nem én vagyok a gonosz kritizáló akinek semmi sem tetszik. Igen, annó pár képből is sejtettem, hogy ez nagyon nem van jól ahogy van és szóvá is tettem. Ezek a videók meg aztán totál megerősítik a kételyeimet, bár az igazat megvallva, nem sejtettem, hogy ennyire gáz az egész.
Nem akarok vég nélkül kárörvendeni, de csöppet sem fogom sajnálni oleget ha esetleg akkora bukás lesz, hogy kiszorúl a piacról végleg. Viszont ha ez bekövetkezne -adja Isten hogy ne- az súlyos következménnyel járna az egész rep.szimulátoros társadalomra, mert a mindenkori fejlesztők félve egy esetleges hasonló bukástól végkép lemondanának arról, hogy egy ennyire réteg játékba vágják a fejszéjüket. És akkor mi marad nekünk?
Egy szó mint száz, olegnek nyílt kártyákkal kellett volna játszania már az elejétől fogva. Magyarán szólni időben, hogy nincs pénz munkálatokra és nem pedig az elefánttoronyban kushadni és vetíteni a 2 hétről. -
Zoli105 #36834 ÖÖÖÖÖ ezt hol lehet beállítani mert nekem 2 magos a proci de az il2 196 csak egy magot használ és örülök ha megy 15 fps-sel !:S -
Máté is küldött screenshotot, neki is csak egy magot használ a négyből. Ez lehet a fő probléma a sebességgel. Nem tudom, hogy ezzel mit fognak kezdeni Olegék, addig is nézem az 1C fórumot, miket irkálnak. Írtam Máténak, hogy próbálgassa a conf.ini affinitás beállítását, nálam az il2-ben az működött. Most másfél magot hajtva jön a stabil 60 fps.
(ami meg a bugokat illeti, a 4.10.1-ben mennyit kellett javítani? 200? Pedig az csak néhány új dolog egy 10 éves játékhoz
)
-
Mikor? :) Amikor ki van kapcsolva a turbulencia a nehézségeknél. -
A szárnyas dologhoz meg annyit mondok, hogy eddig csak ütközés hatására láttam előjönni. Nem sokat változtat a dolgon, de azért mégis más. Szerintem az így eltűnt szárnyat is lehet sebezni. -
És?
Mikor zuhant egy emil 800 al? Már ,úgy hogy utána a levegőben is maradt?:)
Jelzem ahogy látom nem is mér tovább. -
Ja a videó. Egyszerű a dolog. A program úgy veszi mintha ott lenne a szárny.
Orsózik ,csinál mindent. Egyszerűen nincs kész.Van itt még mit programozni. -
Nem akarlak fárasztani, de ez a műszer korrekt. De lehet ebben a gépben másmilyennek kéne lennie.
Most 800-at mutat. -
Azt én hangoztatom:)
Figyelj Szepy ,kitárgyaltuk asszem keresztbe ,hosszában a dolgot.
Az lehet az igazság, amit már többen is írtak,hogy ez közel sincs kész.
Kiadatták velük,mert a szerződés az szent,és gondolom komoly pénzek forogtak kockán.
Oleg szegény renomét vesztett(talán pénzt nem) ,ebből csak egyféleképpen mászhat ki. Ha nagyon gyorsan ,pár hónap alatt kijavítják a kijavítani valót.Legalábbis a sürgősebb dolgokat.
Már megnyugodtam én is, meg fogom venni,hogy tudjanak tovább dolgozni rajta,szerény számításom szerint ez kb karácsonyra lesz normál állapotban.
addig pihen a polcon.
Most gépet venni alá értelmetlennek tűnik,hiszen mindenen problémás.
Majd meglássuk. De ez így szörnyű na:) -
Szepy2884 #36826 Elhangzottak itt olyan vélemények, miszerint az Il2 tulajdonképpen nem több, mint egy repülős quake 3.
Kíváncsi vagyok, hogy erről a videóról most mi a véleményük?
-
Valahol akkor tájt. Kiakadt szegény. Bár lehet nem volt minden bekapcsolva. -
Hát így nem is fogod eltörni a műszert soha,mert szerintem a sérülésmodell itt off-ban volt erősen. -
Mikor? 1:27-re gondolsz?
-
Jön valaki Zeltweg Airpower 2011-re? Barátném meglepett egy belépővel nevem napjára. Hátha találkozom útközben ismerőssel. -
Láttad a sebesség mérőt? Átpörgött:)
Hagyjuk is ,a mai napom erre ment rá,de csak egyre rosszabb a helyzet. -
Szepy2884 #36820 pánszlavizmus :)))) -
messerharcos #36819 tetszik a ropogós hang, van ideje az embernek abbahagyni, mielőtt eltörné, nem csak volt szárny nincs szárny. -
:))jogos,jogos -
Szepy2884 #36817 Miért fikázod máris pár videó alapján? 

-
Szepy2884 #36816 de figyeld meg azt a fejet amin a sapka van. Azt most nem is említem, hogy a menetszéltől nem repül el a sityak, de aránytalanul kicsi a fej a törzshöz, de még a végtagokhoz is. De ez legyen a legnagyobb baja.
Nem sok anatómiát látott, aki ezt az emberkét modellezte, de lehet embert se nagyon :))) -
Úristen,hogy laggol.Asszem a London feletti dogot el kell felejteni.:( -
Na itt láttam sima futást ezen a konfigon. Ahogy látom itt be van kapcsolva minden -
-
-
Át kéne írni OpenGL re:) Tudom nem támogatja meg minden ,de én már ezen sem csodálkoznék:)) Már ha menne. -
Hát nemtom ... mára ennyi elég volt az önbecsülésemnek, de asszem a jövő héten csapágyasra hajtom a google fordítót ...
Mellékesen van egy érdekes sor a conf.ini-ben :
Render=D3D10_0
Ezt próbaképp átraktam Render=D3D9_0-ra és mintha jobb lenne ...
A "mintha jobb lenne" az annyit jelent hogy AA ugyan nincs (Még ...) és a látóhatár érdekes anomáliát prezentál, 1680x1050 Mediumon van hogy 50!!! FPS-t is produkál a csatorna felett a cockpitben :) -
Hááát ... izé ... nem vagyok nagy pogrammer ... de lehet belenyúltam valamibe ... pillanat :) -
Na mesélj:)) -
Én nem csodálkozom már semmin:) -
Működik ... kár volt :( (Shift + Tab ... Steam külön szereti ...) -
fps START SHOW parancs működik, csak máshogy kell előhozni a konzolt. Egyik videón rajta is van. De miért csodálkozol ezen? Az alapja az az il-2, ezt már elejétől tudjuk, csak az il-2nek volt néhány dologban olyan korlátja, amiárt az alapoktól átdolgozták és csináltak egy új engine-t. De egy konzolparancs miért baj, hogy ugyanaz maradt, nem értem.