91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na urak:) Csak nektek és csak most.
    Ha kell valakinek a GTX460 am (részletekkel nem untatok senkit ,max privátban)
    35 ért elengedem a kezét. 2 év 9 hónap gari van rá.
  • sakkay
    Ez a hír tuti?! Egyszerűen nem hiszem el. De most komolyan, nem kacsa?
    Ez olyan alap, hogy joy kell a szimulátorhoz. Ja igen. Track ir lesz??? Vagy???
  • Solt
    Igen, 16:9-s...

De hosszába is görgetnem kell... :))
  • Solt
    G940. Szóhoz sem jutok komolyan... ez nagyon érzékenyen érintett, főleg az a kijelentés, hogy nem is lesz.

Mocskos trehány banda...
  • Sanyo
    Mert widescreen, 16:10 képarányú, neked pedig gondolom 1920x1080 felbontású képernyőd van. :)
  • Szepy2884
    milyen joyod van?

az én saitekem is ffb-s de én nem tudom elhinni hogy ki akarják hagyni. Teljesen.

de valahogy közömbösen nézem olegéket. már semmivel sem tudnak meglepni. ennyi.
  • Solt
    Sanyo! Miért van az, hogy a képeid full hd monitoron is akkorák, hogy görgetnem kell? :)
  • Sanyo
    Még néhány 1920x1200 felbontású kép, nagyon várom már a csütörtököt. :)
  • Lacusch69
    Ilyenem van 2 is. Az egyik 2k, a másik 3k HuF volt...
    Hátránya: kell hozzá egy nem-Genius (C-Media) hangkártya, meg XP. (Nem tesz rosszat egy X52 gázkar és pedál sem)
    Komolyan mondom nem tudom, hogy mit vennék helyette...
  • Amery
    Hát ez érdekes. Pogi linkelte a 36761-es hozzászólásban a cod conf.ini-ét. Abban megtalálható:

[rts_joystick]
    FF=1

Ahogy Solt is írta, egyszer kipróbálod, ráérzel és utána már nem akarsz nélküle repülni. Ehhez persze kell 1 jó ff joy.
  • LeonSilver
    Ezt nem vitatom. Viszont amikor én vettem (1998) akkor még nem volt USB-s.
    Ha jól emlékszem 23 vagy 25k volt és hát az 98-ban igen szép zseton volt egy joyért. Még valami szutyok gém is volt benne :)
  • PhantomAss
    ennek van usb-s változata is, ugyanilyen
    nekem is olyan van, 500ft-ért vettem a vataerán és tökéletesen működik

olegék mek mégis mit képzelnek? egy szimulátor ff nélkül???
    hol élnek ezek? remélem egy modder csapat megoldja
    komolyan mondom nem hiszem el..jóhohy joystick támogatás van benne
    a következő játékukat már csak gamepaddel lehet majd irányítani?
  • LeonSilver
    Ja. A lényeg. Mikroszoft Sidewinder ffb pro.

• LeonSilver
    Nekem volt (illetve van, csak az unokámnál) egy igen-igen fasza, ffb-s joy.
    Idestova 13 éves (1998-as gyártmány, még a 1-es verzió) és most is tökéletesen működik. Egyetlen "hibája", hogy gameportos így w7 alatt (igazából más vista is nyögvenyelős) nem működik.

Isten bizony mondom, hogy akkorát dob egy játékon, hogy az elképzelni sem tudod. Komoylan! Ki kellene ecccccer próbálnod valahol. A lövések, a lövedékek becsapódása, leszálláskor a kifutó göröngyei, stb.. minden. Qrva jó cucc!
  • DummyBoy
    A fő gond, hogy anno mikor elterveztem, hogy milyen joyt vegyek, akkor 2 nagy név miatt döntöttem a G940 mellett ... A ROF és a CoD ... (Bár a Black Shark is melléjött közben ...)

Különben lehet összespóroltam volna a Warthogra ...
  • Solt
    Ez is olyan mint az ssd meg a tir... amíg nem próbálja az ember nem hiányzik annyira... de miután belekóstol, nélkülözhetetlen... :((((
  • Her Laca
    Nekem nincs FFB-s joyom,nem is nagyon tervezem ,hogy veszek de átérzem a problémát.
  • Solt
    Most ez elmúlt! Főleg amiatt, hogy kijelenti, hogy nem is tervezik... pffff...

IL2 alatt is annyira sokat dob a repülési élményen, hogy átesés környékén könnyű lesz, nagy tempónál meg felkeményedik az ffb... áááá... ez most sok(k)
  • Solt
    Azért az il2 hoztam példának, mert elég hülyén hangzik, hogy egy folytatásból kivesznek valamit, ami az elődben benne volt... ilyet baszki...
  • Her Laca
    Nyugi:) Tegnap még reménykedős hangulatban voltál.:)
  • DummyBoy
    Mit az Il-2-ben? MÉG A WARTHOGBAN IS VAN!

@LeonSilver: Jaja, pontosan! És minden hibája ellenére qrvára bírom, főleg a ROF-os és BS-es FFB miatt ... ott igenis sokat dob!
  • Solt
    Menjenek már a p....a!!! Mi az, hogy nem lesz FFB???? Baszki, az ezer éves IL2-ben is van, és egész jó! Ebbe meg nem tesznek??? ÁÁÁÁÁ... na ez most kibaszta a biztosítékot... főleg, hogy nem is tervezik...
  • LeonSilver
    Lóógiteked van ugye Dummy?
  • DummyBoy
    So it looks like no force feedback effects are in the game/sim, nor do they plan to add it in the forseable future.

= Szüjjönek sünt ... MAX 15 dollár amit így nekem ér ...
  • Lebowski
    zsoké:) köszönöm:)
  • Solt
    Nem... majd 31.-én, vagy 1.-én... szerintem. :)
  • Lebowski
    valaki, aki a cd-galaxisból rendelt, jött már újabb emil, hogy VEDD MEG! ??? :)
  • PhantomAss
    aháá, kösz
    akkor majd körbenézek
    a steamet vágom, már vásároltam náluk néhányszor, csak nem tudtam hogy a d2d is ilyen-e...
  • DummyBoy
    A D2D is ilyen, oda kell rájuk figyelni ...

A D2D-nek van US, EU és UK oldala ... az árak néha csak annyiban különböznek, hogy át van írva a végén valuta ... Pl: 29.9 EUR - 29.9 USD - 29.9 GPB ...

Viszont minden oldalon más akció van :) valamelyik oldalon semmi, másik oldalon hétévégi akció volt 20% kedvezmény mindenre, harmadik oldalon meg egész márciusban mindenre 20% kedvezmény van (MARCHMADNESS a kód) :)

pl: warhammer 40k minden oldalon 29 volt ... Warthogot viszont 20% kedvezménnyel vettem meg ...

Steames játkot úgy tudsz venni, mint máshol, simán elküldik a kódját ...

Én vásároltam többször is d2d-n ki kell fogni mikor van kedvezmény!
  • PhantomAss
    igen, ezért kérdezem, mert a steam 1euro=1dollár átváltást alaklmaz
    viszont nekem jobban megérné egy letöltős változat..
    ez a d2d jónak tűnik (kb 9000e ft), csak nemtom hogy működik...
  • VO101Tom
    De, lehet. Én is rákerestem, ott van az, csak nagyon nem éri meg.
    Steamen 50 Euró a játék (igaz, mellé adják a Silent Hunter III-at, de minek?). CD Galaxisban 9000 Ft, 576kb boltban 8000 Ft (ha minden igaz)...
  • PhantomAss
    illetve találtam még ezt:
    link
    ezt használta már valaki? olyan mint a steam?
  • PhantomAss
    steamen nem lehet előrendelni a játékot? néztem de nem találtam semmit róla...
  • Romeo One
    Jah. És ahogy nézem, új térképeket is raktak fel.
  • Szepy2884
    *rénszarvas
  • Szepy2884
    :))) ott a pont.

Imádom amikor lelkes tizen éves kisrácok próbálnak versenyezni a 10-20 ezres tescos bringájukkal. Odacsapódnak melléd, hogy most majd jól kielőznek, de te úgy teszel mint ha észre se vennéd a szándékát, csak a szemed sarkából látod, hogy mennyire erőlködik és teker mint a mókus. Erre te csak egy pár komótos pedál fordulatot teszel és máris ott hagyod, mintha csak állna.

Na ekkor jön a legjobb! :)) Ilyenkor mindig hátra fordulok a válam felől egy bátorító mosollyal, de az a döbent arc kifejezés amit ekkor látsz az megfizethetetlen!!! Szegény kisöreg sehogysem érti, hogy ha ő majd megszakad hogy utolérjen, akkor a tiédet mi hajta? XDDDD

Tudom gonosz vagyok, de ilyenkor mindig eszembe jut egy régi totalcar-os teszt, ahol egy akkor 20 millás 7-es BMW-t hasonlítottak össze 10-en valahány kisautóval (twingo, corsa, yaris stb.) amiknek az összértéke volt annyi mint a bömbi. Hogy gyorsulásban fékútban a bömös alázott, abban nincs semmi meglepő, de pl. a rénszarva tesztnél a két szakújságíró gyerek kijelentette, hogy a BMW a bálna testével elfogja sodorni a bólyákat.

Hát bakker éppen hogy ellenkezőleg! A kisautók egymás után borultak majdnem. Sok 3 kerékre ált és úgy sodródott ki bólyástúl. A belső kamerán látszott, hogy a sofőr hogyan kormányoz mint az őrült. Erre jön a bajor csoda, és félkézzel irányítva, mintha csak madzagon vezetnék veszi az akadályokat.

Emlékszik még valaki erre a tesztre? Mert nekem felejthetetlen volt.
  • PhantomAss
    átállt a valor??? végre
  • Romeo One
    Hétvégén némi szerencse és két Soproni segítségével megtáltosodtam, és gyorsan lelőttem a Valoron vagy négy gépet. (Újabb kettő után pedig következetesen megtaláltam minden felém küldött skulót.) Már épp elkezdtem örvendeni, hogy még így is javul a statom, erre átálltak 4.10.1-re, és lenullázták az egészet....
    :((((
  • Her Laca
    Hogy valamivel tudjál játszani is amíg foltozzák:)))))
  • DummyBoy
    Jé :)

Az yuplay-es vásárlással megkaptam a CoD mellé a Wings of Prey-t is :)

És holnap peccs is jön, opsönel epilepszi filterrel, és pár hibajavítással (Hátha végre kicsit többet használ a lelkem a magokból :) )

Gudnyúz topik