91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    kijött egy 500mb-os peccs!!!
    itt lehet tölteni:
    peccs
  • TG Gida
    PORSCHE?
  • PhantomAss
    Luthier írta a fórumban a szövegdoboz eltüntetésére:
    So, simply alt-click the grey rectangle to select it, and then either move it and resize it, right-click to customize it, or right-click to close it.

apropó, clickable cockpit:
    miért nem működnek a dolgok a fülkében? van ami működik (pl adjust light, célzókészülék állítás, gombok a műszerfalon), de pl trimmek, gékszárny, ami oldalt van elhelyezve stb az nem működik
  • PhantomAss
    amúgy tegnap én is ledogoltam egy stukát egy félszárnyas hutrrival :)
    simán emelkedett meg minden...egy picit azért ellen kellett tartani :)
  • LeonSilver
    100%, hogy az uborka szoftver keze van a dologban.
  • LeonSilver
    Bántani tök fölösleges őket. Az A10C is alfa volt amikor kijött mint végleges. 2 peccs kellett neki és most már egészen fasza.

Játék közben a szövegek kiírását nem lehet eltüntetni? Meg azt a szövegdobozt vagy mi a rák, bal oldalon.
  • f24sg
    Fasza. Ezek közül a viccesebb bugokat(oldalra lő a gép) nem is láttam, én még ott tartok, hogy QMB-ben laggolatm különböző beállításokkal.
    Amúgy ez szép meg jó, de ki/mi a felelős azért, hogy ez így jött ki? Nyomták őket az angol verzió kiadásával? UBI?
    Az elmúlt 3 hónapban 3 eredeti játékot vettem, és eddig mindegyik használhatatlan.
    Kissé besokalltam.
  • DummyBoy
    Két hét :) Sima ügy :)
  • PhantomAss
    jaja, sztem is jól esz ez
    két hét és kijavítják..
  • whiteskull
    Jó lesz ez! :))
  • DummyBoy
    Kicsit sajnálom őket ... Amit kaptak az elmúlt pár napban, az nem emberi ...

Ha ez egy FPS lenne, vagy RTS, vagy bármi, ami kevésbé rétegcucc, már rég lángolna internet a vérpistikék forradalma miatt ...

De ha kijavítják a többmahos kezelést és tényleg dupla FPS-t ad majd + a fák és épületek is jók lesznek majd, akkor hasítani fog mint forró kés a vajban a híg fos tengerén!

És akkor örő - bódottá :)

De legalább nem Duke Nukem Forever ...

(BTW - Ha nem javítják ki a G940-es dolgokat, akkor viszont szüjjenek sünt!)
  • VO101Tom
    Luthier nyilatkozott a további teendőikről:
    Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Roadmap

Nagyon sajnálja a játék jelenlegi állapotát, sokat dolgoztak rajta, de ugyanúgy folytatják is mint a megjelenés előtti hónapokban. Több témát is megjelölt, kb ez a prioritási sorrend is:

1. teljesítmény növelés. Az épületeket és a fákat, amik a lassulást okozzák, átdolgozzák. Épületekkel nagyjából készen vannak, a fákkal nincsenek, jövő hétre ígért patch-et, amiben javítják ezeket.

2. fejlettebb többmagos kezelés. Már működik, csak ezzel dupla fps érhető el, viszont még bugos. Erre legalább két-három hetet ír, de terveznek közben beta javításokat is kiadni, nem csak hetek múlva a véglegest.

3. Multiban a steam letiltja a szerver keresést, ez nem az ő saruk, reméli hamar kijavítják (tegnap IP-hez csatlakozva tökéletesen ment a multi rész Sanyoval, szerver keresés viszont tényleg nulla találatot adott).

4. Flight modell, ballisztika. Egyik legnagyobb gondjuk, hogy a gépet nem ott érzékeli a progi, ahol a fizikai modell számolja. "Ellaggol" a két modell egymástól. Ezen is dolgoznak, plusz a programozóiknak "hatalmas bug-listájuk van", igyekeznek gyorsan javítani őket.

5. SLI támogatás lesz a következő nagy projekt, ha az épület optimalizálással végeznek, ezt veszik elő (ugyanaz a programozó fogja csinálni).

6. Bug fixes, and support. Rendszeresen olvassák ezt az 1C fórumot, és néhány orosz nyelvűt is (gondolom a sukhoi.ru-t, de az UBI-n, SimHQ-n fölösleges írni), és igyekeznek minden beírt hibát kijavítani.

7. Új cuccok: Nagyobb online mapok, új típusok (109 E-1, E-4) - ez is rajta van a listán, de most a nagyobb dolgokkal foglalkoznak, ha ezekkel a fentiekkel megvannak, akkor jöhetnek más projektek.

Végül annyit írt, hogy 20 dolgot csinál ős is egyszerre, nem tud mindig mindenkinek válaszolni, de ez nem azt jelenti, hogy nem olvassa. Sok melójuk van, amit itt felsorolt gyorsan meg akarják csinálni.
  • DummyBoy
    Nálam ami dühítő, hogy AA nem működik ...

Tenger felett minden szuper, de a föld felett a növényvilág megesz mindent ...

Szóval:
    Shadows Off
    Trees Low
    Grass Off
    Building details Low
    Building Amount Low

Ez kell :(

Ez nagyon ciki ...

G940 konstans centering force + No FFB - megincsak ciki :(
  • Thanatos
    hát erre ráfért volna még az a két hét..., na sebaj, majd 5 év múlva :)
  • Garou
    Stuttgart, 3D design tervezo vagyok (autoipar).
  • VO101Tom
    Danke.
    Az affinitás beállítást beszéltük pár napja, nekem így van, és tényleg több mag dolgozik, de nekem ugyanúgy low-on is szaggat (videokártyám kevés hozzá). Ugyanez működik il2-vel is, csak ott 3-as a max, amit beírhatsz.
    Epilepszia szűrő kikapcsolható már menüből is.
  • f24sg
    ITT van egy hekkelt conf.ini. Srác vastag betűvel kiemelte a legtöbb fps-t adó beállításokat. Igaz, erős gépe van, de másnak is segíthet...
  • Nesu
    Te hol laksz ?En Berlinben
  • PhantomAss
    amit még megemlítenék:
    pozitívum:
    -hangok, grafika, "atmoszféra"
    ami nagyon bejön, hogy most már nics az a "betonstabil" fix nézet mint il2-ben, belenézek a revibe és bárkit lekapok..itt mindig mozog a fejed, változik a nézet (tr nélkül is), szóval inkább kapáslövések vannak mint rendes célzás)

negatívum:
    -nekem kicsit kaotikus a controls menü
    (pl. a flapsra van vagy 6 féle beállítás-fel, le , toggle, landing flaps, meg nemtudom, de a messzeren még nem tudtam soha leengedni leszállóhelyzetbe, mert fogalmam sincs melyik gombra kéne konfigurálni, és ugye a beállításokat kb 10perc után elfelejti, és ki kell lépni+vissza, szóval macerás)
    -kicsit kaotikus a trackir is, de már megoldottam (amíg nincs harc 6doffal repülök, egy gombot pedig beállítottam a gunsight view-re és így már türhető)
    -célzás és lőszer:
    messzer kiskalával simán lelőttem a spiteket, tehát nincs veszve semmi ha elfogy a huszas :)
    a hurrival viszont még unlimited ammo-val sem tudtam leszedni egy stukát sem, csak úgy hogy beültem mögé és vagy fél percig soroztam
    -fligh modell:
    cem-el simán lehet repülni bármivel 8azért kicsit kell figyelni de nem vészes) a lényeg a másik opció, a realisztikos túlhevülés, ha az be van kapcsolva akkor 3mp és vége akármelyik gépnek
    ennek utána kell még járni mit kéne csinálni, hiába nyitsz hűtőt, stb, semmi sem történik (és ugye a motorhoz van kb 50féle állítási lehetőség-10féle olajhűtő, +mixture+radiátor, stb, szóval kell vennem egy polipot)

a lényeg, gogy sajnos amíg nem jegyzi meg a beállításokat és felülírja az alappal, addig sajnos nem is nagyon lehet tesztelni...

de mindent összevetve jó lesz ez, úgy hallottam hogy már csak két hetet kell aludnunk és jön a peccs ami mindent javít
  • Garou
    Udv!

Jelentem itt Nemetorszagban ma reggel kezhez kaptam a Collectors Editiont! A melohelyen sajnos nem tudom kiprobalni a nyolcmagos gepemen (az otthoni eleg gyenge), egyelore marad a kezikonyv nezegetese meg felpercenkent az orara nezes. Szep lett nagyon, a doboz kicsit furcsa (papirlap zarja le a tok nyilasat), a terkep jol nez ki nagyon, a konyveket csak atlapoztam, de szerintem megerte!
  • Vogel
    Mindig befagy a progi. Természetesen próbáltam amit írtál.
  • Sanyo
    Újra elindítod a TrackIR programját, majd kilépsz belőle. Az 5-ös verziójú programmal is előfordul.
  • Vogel
    TrackIR-rel kapcsolatban: feltettem 64bites win7-et .4.1038-as driverrel. A gondom ott kezdődik, hogy amikor befejezem a repülést és kilépnék a szoftveréből, akkor mindig befagy. Jójó kilövöm a progit, de az eszköz világít közben, zöld lámpa +a 4 db infraled. Érezhetően fogyaszt a készülék, mert üzemmeleg marad. Mit lehet tenni, azonkívül, hogy feltenném az 5-ös drivert? (nem akarom, mert 4es kényelmesebb, 5-ös meg csak csilivili)
  • szekelyland
    Én gyakran a youtubeos videókra is tekergetem reflexből a fejem....
  • Papa01 #37501
    Én úgy szoktam járni, hogy forgatom a fejem, nem működik...mondom magamban:
    - Miért mozog a nézet, miért nem jó már megint a trackir???

Aztán kiderül, hogy elfelejtem felvenni a sapkát..
  • PhantomAss
    nem használ :D
    de mindegy, majd kiokoskodom
  • DummyBoy
    Hááát, izé ... sorry ... én pont az ellenkezőjén szoktam gürizni ... fogalmam sincs ... és Ha TIR SW-en belül letiltod a többi irányt?
  • PhantomAss
    én egyébként még annyit fűznék hozzá, hogy a konfigomon egész normálisan játszható még london felett repülve is
    bár egy optimalizálás erősen ráfér, azért még messze van a tökéletestől
    ez egy nem béta, hanem alfa állapotú játék ebben a formában
    de van benne potencia az tuti..

Sanyó és Dummy, nem tudjátok a trackirt hogy lehetne belőni hogí ne 6dof legyen hanem csak kettő?
    hiába lövöm be a tr-ben, a játék felülírja
  • LeonSilver
    Megnyugodtam. Nem vagyok (illetve nem emiatt ) hüJJe. ;)
  • i robot
    Ugggyan ez! Track IR betegség!
  • Solt
    Itt egy kávé!! Ébresztő! :D
  • Sanyo
    Holnap csinálok egy dogfight és törésteszt videót. Ma már fáradt vagyok hozzá.
  • Solt
    Alap!! :D

@Sanyo: Köszi az infókat... várjuk még az észrevételeket! :)
  • Sanyo
    Dede és milyen sokszor. :)

Dummy: kösz, megnézem.
  • Sanyo
    Az eddigi tapasztalataim vegyesek:
    - a hangulata nagyon jó, a modellek nagyon részletesek és szépek
    - a CEM valami eszméletlenül nagy lépés az előzőekhez képest, lesz még anyázás bőven :) A Spit motorja kb. 10 másodperc alatt lerohad, beégnek hengerek, ereszteni kezd az olajrendszer és kilyukad a hűtő. Ehhez nem kell mást csinálni, mint előrelökni a gázkart és várni. A kipufogókon megjelenik a láng, fekete füst, a motor elkezd rázni, a mutatók összevissza táncolnak, majd szépen leáll és úgy is marad.
    - a híres "átveszem az AI-tól az irányítást" még bőven bugos, ha felszállás előtt veszed át akkor úgy nagyjából ok, de utána csak a gázkart, a botot és a gépágyúkat engedi használni, a többi esélytelen. Nincs futó és ívelő nyitás, semmi.
    - olyan apró dolgok is működnek, mint a kabintető vészledobó, a stopperóra indítása, magneto
    - az akadás egészen biztosan bug, mert nálam akkor sem esik le 20FPS alá
    - Tom videokártyáján csak 512 mega ram van, nálam egy giga. Nála sokkal több volt az akadás, ugyanakkor nálam semmi komoly.

Nagyon sok van ebben a szimulátorban, de még kell pár patch, míg simán fog menni. Már alig várom az első full real online wart. :D
  • DummyBoy
    Sanyo mester: Kukkold meg ezt :) Működik :)

G940 centering spring solution
  • LeonSilver
    Bakker, milyen hülye már az ember!?
    Nézem a videókat, füles rajtam azon meg ugye a Track Clip pro. Nézek oldalra, mondom mi a faszé nem fordul már a nézet :D Nem indítottam el a trekkir szoftverét vagy mi? Aztán 1/2 perc után rájövök, hogy hát ez videó :D

Ti nem szoktatok így járni?
  • Sanyo
    Én is piszkáltam. :D
  • Vogel
    Hát én majdnem átkapartam a monitort mikor megláttam a videókon :D Azt hittem nálam a hiba.
  • Sanyo
    Save as majd apply, utána már jó.