91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    "a kiadó kényszerítette őket"

Barna, ha jól emlékszem, az elsőként felröppent kiadási dátum 2006 volt...
  • PhantomAss
    a festést, lepattogzást a menüben be lehet állítani
    ez lenne a legnagyobb probléma..sajna szinte semmi sem működik
  • Her Laca
    Apropó. Hol vetted meg?
  • PhantomAss
    dx9 alatt futtatod? azt nem nagyon szereti..
    próbáld meg újrarakni a net.frameworkot, dx-et a játék könyvtárából

jocking:
    azért ne szóld már így le...ők sem jókedvükben adták így ki, a kiadó kényszerítette őket
    majd ha kijön a peccs meglátjuk milyen lesz
  • Her Laca
    Ezt mi tudjuk. Már egy-két hete tudjuk. Ha visszaolvasol ,magad is rájöhetsz,hogy semmi újdonság nem hangzott el tőled.
  • Her Laca
    Bocsáss meg ,de ez nem igazán fedi a valóságot.
    A többi észrevételeddel nem vitatkoznék,lehet igazad is van,de a látvány ,főleg maximális grafikai beállítással az gyönyörű.
    Ha kopást hiányolsz,akkor csinálj skint,vagy használd ugyanazt a gépet sokáig,elméletileg használódik.
  • jocking
    Egyébként meg ne csak ezt az egy mondatrészt emeld ki, nézd meg a többi pontot is, és akkor mondd, hogy nincs igazam. Ez a játék egyszerűen még nincs kész.
  • jocking
    Semmi nem koszos, a játék néz ki okádékul. A gép belseje még elmegy, de a külseje olyan, mintha egy makett lenne. Semmi lepattogzás, semmi kipufogófüst és nyoma, de még árnyékok se. Művi az egész.
  • Her Laca
    Hijnye azt a velős véleményt:)

"a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, "
    Oszt letörölted a monitorod? Meglehet koszos nem?
    Vagy nem látsz. Csak ez lehet az oka .
  • LeonSilver
    Kell ám, nagyon!

• Her Laca
    Át:) Elragadott a hév. Különben tényleg bitang ez a 6950@6970 es kártya.
    De baxhatom ha nincs AA,meg mikro lagg.
  • Héeder
    Hello nekem az a problémám, hogy betöltés után mikor elindulna a repülés fehér képernyő jön be vagy ledob tálcára. Ennek mi lehet az oka?
  • jocking
    Megosztanám a tapasztalataimat a Cliffs of Dover-ről.
    - felháborítóan és érthetetlenül magas gépigény
    - egy olyan gépen, amin a Crysis2 full grafikán gond nélkül fut, még low beállítások mellett is akad, ergo szarul van optimalizálva (de nagyon)
    - billentyűparancsok egyáltalán nincsenek beállítva
    - a gép össze-visza bólogat,
    - emiatt lehetetlen bármit is eltalálni
    - első alkalommal high grafikai beállításokkal indítottam, és bár játszhatatlanul akadt, a látvány színvonala még a régebbi IL2-k szintjét sem éri el, vagyis annak ellenére, hogy nagy a gépigénye, még ronda is
    - a töltőcsíkból nem derül ki, hogy hol jár a töltés
    - gyors csata indításánál áttekinthetetlen a menü
    - nincs a lezuhanás lemodellezve, a gép ahogy hozzáér a földhöz, rögtön fel is robban

Összegzés: Nem lenne ez rossz, ha kijavítanák a fenti hibákat és nem egy BÉTA játékot adtak volna ki. De így ebben a formában ez az "IL-2 Sturmovik" név megcsúfolása. Ez nem egy IL-2. Ez egy F-O-S.
  • Willenbrock
    Azért lehet kipróbálom,hátha minimális beállításokkal megyeget majd.
  • PhantomAss
  • Her Laca
    Tom ilyen videó kártyával próbálta. Neki működöt.
  • PhantomAss
    átálltál a veresekhez
  • PhantomAss
    háááát
    jelenleg a nasa gépein is akad a játék, bármit csinálsz vele
  • Her Laca
    :XD.
    A hardverrel nincs gondom,tényleg jó ,egy szavam sem lehet.
    Még a driverrel sem volt problémám.
    Bár azóta van ,hogy a róka nem akar indulni,2x volt ilyen.
    Betudom annak,hogy nem volt Win újrahúzva,csak betettem a kártyát .
    DE!Ha baszakodás lesz a Cod alatt az AMD kártyával én úgy baszom ki,hogy még a végén én is megbánom.
    Na.
  • Willenbrock
    Intel 5200-as 2,5 ghz-es procim van és geeforce 9800GT kártyám.A ram jelenleg csak 2 gb.Érdemes így kipróbálni gémet vagy low beállítással sem?
  • PhantomAss
    hát akkor kell a peccs neki
    egyébként Luthier azt írta h a játék használ több magot, de az elsővel kezdi, és ha kell beállítja a többi magot is a munkába
    ők is tudják hogy gond van vele, és dolgoznak a javításon ezerrel
  • Lacusch69
    Mégsem csalódtam benned...
  • LeonSilver
    Nálam ez abszolút nem működik, nagyon-nagyon szarul használja a procit (AMD 1055T).
  • Her Laca
    És ugye én most vettem AMD kártyát!
    Mostani szériámat nézve ez asszem nem is meglepő:(

Dummy írta"Nálam ami dühítő, hogy AA nem működik .."

Ő is most vett ugyanolyat.

Tehát
    Lesz egy eladó vadiúj AMD kártya ,ha ez így marad.
    Hogy a fene essen az életbe.
  • PhantomAss
    plusz még valami:
    ha steames a game, akkor nem lehet megváltoztatni a conf.ini fájlt alapból, mert azt a szeam felhő tárolja
    a magoldás-megoldás:
    * Right-click the game in the game list in your steam Library.
    * Go to the Updates tab of the Properties window.
    * Uncheck "Enable steam cloud..."
    * Press Close
    * You can now manually edit your config file!
    csak saját felelősségre!!!
  • PhantomAss
    process affinity mask-ra írták, este majd tesztelem:

Remove the sign ; in front of him.

And exposes its value in accordance with the number of cores a processor, namely:
    2 cores - 3
    3 core - 7
    4 cores - 15
    6 cores - 63
    8 cores - 255

In my case (Core i5-750) 4 core - put 15. Conclusion: The uniform loading of all cores. In a game where everything is - friezes are but minor

Affinity mask settings

=1 - core 0
    =2 - core 1
    =3 - core 0+1
    =4 - core 2
    =5 - core 0+2
    =6 - core 1+2
    =7 - core 0+1+2
    =8 - core 3
    =9 - core 0 + 3
    =10 - core 1 + 3
    =11 - core 0 + 2 + 3
    =12 - core 2 + 3
    =13 - core 0 + 2 + 3
    =14 - core 1 + 2 + 3
    =15 - core 0 + 1 + 2 + 3
  • LeonSilver
    4870 1GB kártyán nagyon ratyi, szinte mindent le kell venni :(
    Pedig egyébként még kurva jó kis kártya.

• PhantomAss
    jaja, nagyon kaotikus az egész :)
    de ne törődj vele, tíz perc játék után úgyis újra be kell állítani :D
  • Solt
    Természetesen szigorúan csak a dobozosig... ez így arra jó volt, hogy alább hagyott a fékezhetetlen vágy, hogy kipróbáljam... :)
  • LeonSilver
    Egyébként már az irányítás beállításától is agyfaszt kaptam. nem gondoltam volna, hogy valami ennyire szarul is meg lehet csinálni.
  • LeonSilver
    Ja. Nekem is meglett reggel gyorsan de szigorúan csak addig amíg a dobozos itt nem fog figyelni az asztalomon. Mint annak idején a BS.

Egyébként teljes mértékben egyetértek, ez így nagyon alfa, de nagyon fasza lehet a játék.
  • PhantomAss
    télleg kint van :)
    besza behu
    verziót sajna most nem tudok
  • Solt
    Azért a kollektív "bűnösségüket" biztos sikeresen beléjük veretik...
  • TG Gida
    Úgy látszik a történelemoktatás ott se túl erős.
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Urak! Aki nem akar várni a dobozos verzióig, és elég leleményes, az a zinterneten megtalálja a warez verziót. Én tegnap éjszaka leszedtem, működik faszán. Van benne egy patch könyvtár is, felraktam azt is, de sok változást nem érzékeltem, igaz nem is sokat babráltam vele. Akinek megvan az eredeti, legyen kedves írja már meg mi a verziószáma a játéknak... Nem áprilisi tréfa, tényleg van már működő törés! :)

Kb fél óra tesztelés után azt tudom mondani, hogy ez nem béta, hanem pre alfa verzió... rettenetesen bugos. Ami nagyon zavaró, hogy magas ( 30-40 ) fps érték mellett is akadozik... olyan mikro akadás szerű a dolog. Mondjuk ezt egy kicsit a RoF alatt is tapasztalom, lehet nálam van a gond. Ami érdekes, hogy a mikro akadást az AMD kártyáknak tudják be... nekem meg NV van... :S

Ettől függetlenül én is nagy lehetőségeket látok benne...
  • Vogel
    Nekem il-2ben affinity 14 van. 3 mag a gamenak, 1 az oprendszernek. És müxik. Meglepődtem. Rendesen felmegy a grafikon 70%-ra három magnál, egyen üres. Mintha gyorsabban is töltődne a játék (de lehet, hogy csak ezt akarom). Eddig pontosvesszős =1 volt, és ez egy magot használt. Érdekes. Mondjuk egy maggal is max fps-em volt (60fps) szóval nem tudom igazán mérni.
  • Papa01 #37528
  • VO101Tom
  • Garou
    Off:
    Igen, meg a Merci. Kb ugy megy a dolog, hogy valamelyik kiberel minket adott projekthez (van par szatellit design ceg autokra specializalva amelyik igy mukodik itt, en is egy ilyennel vagyok), es akkor oda kell bejarni egy darabig. Nekunk ez a ket ugyfelunk van.

Amugy akiket csak megkerdeztem kollegakat fogalmuk se volt rola, mi volt a vilaghaboruban, se tankot se repulo tipust plane nem ismernek (a Messert ismerik, de csak mert gyartott autot meg az elejen), ami durvabb, hogy a fobb esemenyekkel se vannak tisztaban. Annyit tudnak kb, hogy a Porsche csinalt tankot, de elveszitettek a haborut, mert nem volt eleg uzemanyag... aztan csodalkoznak, mikor meselem nekik Gallandot vagy Hartmannt, esetleg Rudelt.
  • PhantomAss
    kijött egy 500mb-os peccs!!!
    itt lehet tölteni:
    peccs