91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Orrsegédszárny
  • PhantomAss
    nekem a legnagyobb gondom jelenleg a trackir
    sehogy nem tudom beállítani, hogy a célkereztete is mutassa, ha f12-t nyomok akkor is kb a sebességmérővel egyvonalba teszi a fejem és nem látok ki rendesen
    másnál is van ilyen?

meg pl trim: 10percig működik aztán elfelejti, kilépek-belépek és megint jó... :D
    jelzem én is egyetértek Lacával, jó lesz ez csak ki kell várni...
    ja meg pl a hurri kiskalával nem tudok lelőni semmit :( hiába sorozom fél percig az egyenesen repülő stukát, csak egy kicsit füstöl és megy tovább
    bezzeg a messzerből elég e fél mp-s sorozat a kiskalából és leesik a spit :D
  • DummyBoy
    Miért Vista??? Miért nem Win7? (A Vistás gameportos móka működik 32 bites win7-el is ... legalábbis én összemókoltam anno ...)
  • Zpogi
    És azt nem tudjátok,hogy mi az a Leading-Edge Slats?
  • Her Laca
    Légcsavar állítás,radiátor,keverék,olajradi pl.
    Ezek jó ha kéznél vannak:) Trimm ,flaps ilyesmik már a helyükön.
  • Lacusch69
    Közel egy napi kínlódás után működik Vistán, gameporttal. (Az XP-n nem jó)

Hát újra kell tanulni az egész virtuális légiharcot...
  • DummyBoy
    Na igen, a főprofik dobhatnának valami ilyen infót, főleg azoknak akiknek csak 2 tekerentyű van a gázkaron ...

Jó lenne egy fontossági sorrend, mit mennyire kell basztatni :)

A 2 legfontosabb menne a gázkarra.

Más kérdés ... a Trim milyen fontos itt? Mert nemtom mit tegyek a joyon lévő trimmerekre ... jelenleg a gép trimje van ott, de lehet átpakolnám oda a motor vezérlést és a Trimet meg kipakolnám gombokra :)

Nemtom ...
  • LeonSilver
    Ja, értem. CSak azért próbáltam ki, hogy ezt is ki lehet így játszani ;)
  • DummyBoy
    Hehe ... hogy hogyan működik, arról fingom sincs ... csak azt olvastam el a manualban, hogy mire való :)
  • DonZorro
    Mik lennének eme fontosabb dolgok Laca Úr???
  • LeonSilver
    Én úgy csináltam, hogy a gázkarton az egyik tekertyű a keverék, a másik a légcsavar. A csúszka a hűtő. De ennek majd tényleg kjell csinálni egy fasza profilt.
  • Her Laca
    Én most agyalok ,hogy mit hova kéne aplikálni a joy ra ami elengedhetetlen a motor vezérléséhez.
  • LeonSilver
    A bal oldalit igen. Ráklikkelsz, szürke lesz aztán jobb klikk és close. De középen az írások megmaradnak pedig az nagyon-nagyon zavaró.
  • LeonSilver
    Én a keverékkel nem is játszottam, dura raktam neki. Ami fontos volt az a radiátorok állítása és az, hogy ne pörögjön túl a motor. Ezt lehet a légcsavar állásával is szabályozni és a gázkarral is.

Viszont nekem feltűnt megint egy bug. Áll az ember a fődön, még a motor sem jár és elkezd a gép elmászni. Hiába a fék, nem változik, szépen mászik oldalra a szerkezet.
  • Her Laca
    Na az jó kérdés:) Nyomtam én már mindent:) de csak marad
  • DonZorro
    Skacok, azt a szar "CSET" ablakot el lehet tüntetni valahogyan???
  • LeonSilver
    Nos.
    Most próbáltam.

Bekapcsolod azt a szart amit mondtál és mégis lehet használni a HOTS-t. Hogyan? Egyszerű. Maradjunk a trimmnél. Én kérlek csináltam egy teszt profilt az x52-nek. A görgőre csináltam egy CTRL+UP / CTRL+DOWN kombót, és ezt állítottam be a játékban a trimmnek (CTRL+UP / CTRL+DOWN). Tökéletesen működik :P

Szóval ha valaki veszi a fáradtságot és mindenhez vagy a legfontosabbakhoz rendel valami kombinációt és aztán ezt ráteszi a x52-re akkor minden működni fog.
  • Her Laca
    És figyelted ,hogy a lövések sem azonnal kezdődnek,ahogy lenyomod a gombot .
    Egy hanygyafasznyit késik a tüzelés. Erre is jó oda figyelni.
    Na most kéne egy komplett leírás egy emil működéséről,mit mikor,mivel,hogyan ,milyen sorrendben kell,avagy jó állítani.
    Már a motornál.:)
    Asszem tanulnom kell.
  • LeonSilver
    Ja. Először én is csak kamilláztam, hogy miért reagál kicsit késve a cucc :) Bizony nagyon fasza lesz ez a szoftver, igen magasra tette/teszi a mércét.
  • Her Laca
    Ja,jut eszembe. Nem működik az ,hogy lekövetjük az ellenfél mozgását,lévén nem reagál ám olyan gyorsan a gép,ezért jó ha előre gondolkozik az ember.
    Még egyszer mondom,ez nagyon jó lesz.

• Her Laca
    Spittel meglőttem egy 110 es bal motorját. Kicsit füstölt ,és kinyílt a bal futó.Tehát akkor csak van ebben a sérülés modellben valami.
  • sakkay
    Ha ez így volt(és így volt) ez van. Ezért szimulátor.
  • DummyBoy
    No igen, valamilyen szinten igazad van ...

De mivel itt adott egy gép, amiben sokminden automata, meg adott egy gép amiben semmi sem az ... Bizony egy német pilóta így előnybe kerülhet ...

És ez full realisztika mellett kihathat egy csata végeredményére is!

Asszem kell még 4 GB mem és egy SSD ...
  • Her Laca
    Én ikonok nélkül használom,egyszerűen megszoktam már ,zavar az a sok írás:)
    Minden esetre,ez egészen elképesztő,nem győzöm ismételni.
    6v6 lelőttem három hurkányt,az utolsó félelmetesen jól csinálta. (vagy én idétlenül) de nagyon nagy a felingje a dolognak.Nagyon kell figyelni a gép mozgására, egészen máshogy kell mint azt megszokhattuk.Nekem legalábbis ez a tapasztalatom,finomabban kell bánni a szerkezettel. Harc után sétarepülés,kapcsolgat az ember ,elhúzza az ablakot miegymás.
    Én beleszerettem,minden hibája ellenére.
  • Héeder
    Ezt nem hiszem el felraktam egy régebbi drivert és az is leáll
  • LeonSilver
    Értelek én Dummy de szerintem ez így, ebben a formában balfasság.
    Ugyan én nem vezettem röpüllőt de azt mondhatom egészen sokat toltam különféle harcjárművekben az ipart és egészen másak IRL ezek a dolgok mint itt, a gép előtt ülve (pölö: WoT). Csak azt mondom, hogy más az amikor lesed a monitort, mondjuk trimmelni akarsz és elkezded keresgetni a billentyűzeten a megfelelő kombinációt és megint más az amikor tolod a gépben, elengeded a gázkart, lenyúlsz az ülés mellé és tekersz egyet a tekertyűn. Én például iylenek miatt nem ellenzem és főleg nem ítélem el azokat (néhány emberrel szemben) akik bekapcsolt például ikonnal játszanak.

Tudom mondani, hogy más az amikor az optikában vizuálgatok, keresem a célt és egészen más amikor egy pixelt próbálok észrevenni ;)

De mint ahogy máson sem, így ezen sem fogunk összeveszni ;)
  • Her Laca
    Full reálban azért nem könnyű lelőni a gépeket.
    Csak a moci menedzselése volt kikapcsolva és biza megizzadtam.
    Nem is hasonlít az Il2 tépem a botot és odalövökre.
    Mondjuk a kiskala is le tud szedni egy hurrit.
    Mégegyszer mondom ez nagyon jó.
    Ez az Anthropomorphic Control is jó de kibaszott nehéz így repülni ,főleg ahogy megszoktuk az Il ben.
  • Héeder
    Nekem is az lesz.
  • Héeder
    Igen én is olvasgattam a "haverom" tanácsát, és leszedtem a legújabb drivert és arra panaszkodik, pontosan a 266.58.-as driver-re.
    De azért köszi
  • LeonSilver
    Ahogy olvasgatom (gugli a haverom) a driverre fogják a legtöbben. Szedd le és próbálj meg valami régebbi / újabb drivert.
  • Vogel
    Ez a 266.58as driver nekem is leállgat. Visszateszem a régit sztem.
  • Héeder
    Intel core E5200
    4 GB ram
    MSI Geforce 9500 GT
    Win 7 64 bit

Amúgy indításnál mindig azért dob le mert a Kernel mode Driver-re panaszkodik.
  • DummyBoy
    Nem az ...

1 kezed a botkormányon másik a gázkaron, akkor mivel tekered az elevator trimet?

Magyarul nem mindenre vonatkozik, de mivel 2 kezed van, így pl:? sokmindent csak úgy tudsz megoldani, hogy közben nem tudod változtatni a tolóerőt ... vagy a tolóerő oké, de közben nem változik a flaps ...

Mellesleg én pont az utolsó előtti tréning küldinél jártam úgy, hogy hiába tekertem a flapset, kívül nem láttam, hogy változna bármi ...
  • LeonSilver
    Írd le légyszíves, hogy miylen a:
    - proci
    - RAM
    - VGA
    - oprenccer
    -stb

Akkor talán de nem bizti
  • SnowF
    *eldugott
  • SnowF
    Hmm, ez igen jól hangzik. Látszik hogy azért volt pár ötletük a srácoknak, asszem ma este én is csinálok egy preview-t mielőtt végre ebbe a kis ledugott országba is megérkezik a játék...
  • LeonSilver
    Csak ez így, ebben a formában marhaság szerintem. Annak idején a pilótán ugyan nem volt HOTAS a kezében ellenben teszem azt ott volt az ülése mellett a trimm tekertyűje amire rá sem kellett néznie. Pont mint mondjuk neked amikor sebességet váltasz az autóban. Itt viszont az egérrel vagy a billentyűvel kellene baszakodni ami azért nem ugyan az. szvsz
  • Héeder
    Vessző helyet kérdőjel lenne :)
  • Héeder
    Látom de nem tudtok segíteni, kiszeretném próbálni és istennek se bírok rájönni, hogy mi a baja.
  • DummyBoy
    Anthropomorphic Control:

This option limits the amount of things you can do at one time to realistic proportions, usually to no more than two things at once.
    As a pilot has only two hands, and as most Battle of Britain era planes did not have HOTAS-style controls with important buttons always a flick away, moving the throttle and stick will usually mean having no hands to
    move a flap lever or vice versa.

Magyarul: Arra hivatott, hogy leszimulálja azt, hogy a pilóta Hotas nélkül csak pár dolgot tud lekezelni, és ha a játékos olyan dolgokat akar csinálni, amire anno a pilóta a fülkében képtelen lett volna, akkor nem engedi :)