91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van a realizmusnál egy ilyen beállítás, hogy: Anthropomorphic Control. Azt kapcsoljátok ki. A nem működő kezelőszervekért ez felel, azt szimulálja, hogy a pilóta egyszerre egy kézzel csak egy valamit tud csinálni. Pl tengelyen letekered az ívelőt, amíg a progiban "utol nem éri" azt az állapotot, addig nem is csinál mást. Én ma full real beállításokból azt az egyet kikapcsoltam, controls-al nem volt semmi gondom. Offline, quick missionokban repkedtem ma.
A gépek lomhábbak, mint il-2-ben, de határozottabb kormánymozdulatokkal egész jól vezethetők. Az a nehéz benne, hogy a lomhaság miatt már előre tudnod kell, hogy mennyit mozdítasz a boton, rácsapásnál pl. korrigálni nagyon nehéz, csak rángatás lesz belőle, ha a lenti figyel, nagyon könnyű kitérni a csapkodó gépek elől. -
sakkay #37924 A javítás jelen állás szerint mikor jön? -
Sajna van ilyen ... Másik oldalról nézve :) Engem soroztak meg párszor bombázóból, hogy hallottam, ahogy pattognak a lövedékek, de komolyabb kárt egy sem okozott!
CEM mellé bekapcsoltam a Temperature control-t is :) Na kezd izgalmassá válni a dolog :) De nem égettem meg egyszer sem :)
Viszont neki kell állnom felprogramozni a Profilert, mert sajna tényleg sok dolog csak billentyűzetről megy, és a játék pl: nem kezeli le az hogy együtt nyomok egy gombot és egy POV hatot!!!
-
istikovacs76 #37922 Szóval, megszerztem az új IL-2-t. (i5-760, gb 6850 oc, win7 64 bit, 4 gb ram 1600mhz )
A legmagasabb beállításon, víz felett nincs semmi gond, a "mikrolagokat" kivéve. Szárazföld felett, földközelben, néha-néha beszaggat. Harc közben víznél semmi gond, de szárazföldnél gyötrelem. Szinte tényleg kéoregény. (igaz 6 spit 10 bombázó ellen)
A 4 magból (i5-760), a harmadikat használja csak, de azt is cak kb 85%-ig. Az előt szinte csak a quick mission elindításkor kb 10%-ra majd visszamegy, a másodikat is kb. A harmadik szépen felmegy 80-85%-ra, a negyedik meg 0-10%-os.
A memóriából 2,62-2,92GB-ot használ.
A látvány tényleg jó, a hangok, főleg a fegyvereké egy kicsit gáz. A felhőben párásodás faja nagyon. Itt tényleg más repülni mint az ősnél. Nincs belerántos, és egy hosszúsorozatal lelövöm.
Kicsi, vagy inkább még sokat dolgozniuk kell rajta a fiúknak, hogy optimálisan használja ki a pc gépeket. -
Héeder #37921 Áhh de szívesen tolnám már 

-
No meg ne feledkezz meg arról,hogy jó ha be van állítva a fegyverek összetartása.Ugye a hurriban van 6 vagy 8 köpködő,ha nem egy helyre megy nagyjából akkor elég kicsi kárt okoz. Ha viszont egy szűkebb területet megszórsz akkor az pusztít. -
Solt #37919 A gond eleve ott kezdődik, hogy messerre lövöldözöl! :D Egyébként valószínűleg nem jó helyen találod el, vagy a szemed káprázik! :D -
Gascan #37918 Egyébként arról mi a véleményetek, hogy hátulról lövöm a messert, ha 20x nem találtam el egyszer sem.. láttam ahogy becsapodnak a lövedékek, csattan a lemezek.. de a gépen max annyi sérülés keletkezett, mint amikor rofban 1x vagy 2x találok el egy gépet
ennyi találattól WOPban 5 gépet is leszedtem volna, de még talán ROFban is -
Szepy2884 #37917 Ottan van ni a "Head Shake". Hallottam, hogy azal max kapás lövések van mint célzások. Ha kiveszed ezt a poziciót akkor olyan mint az il2? -
Mix et is lehet .de csak dús vagy szegény keveréket.Autómatikus amúgy. Hurrinál lehet köztes is. -
Na, első CEM-es röppenés ... Nem értem BF109-nél minek van ott a Mixture karocska, ha csak a Prop Pitch-et lehet változtatni ...
Viszont röppentem egy szép kört, és le is száltam, bár a Flaps-al megküzdöttem (Ugye csak bizonyos sebesség alatt működik ...) -
Elég erősen kétlem, hogy annak a hibája volna. Egyszerűen a képen látható helyről ki kell venni a jelölést és máris lehet váltani a népek között.
Ennyi ;)
-
Kinek?:))) Virágbóti:D Szigorúan a boltba érkezésig ,azt szeretném leszögezni:) Én tudom nyitni az üzit,Az a nagy sárga kar baloldalt. -
Ja, és Lacáék ezt nem róttak fel hibának. Nekik legális verziójuk van. -
Szerintem ez a feltört verzió hibája. Speciel nálam az üzemanyag vezetéket nem tudom kinyitni, se billel, se egérrel. -
Iszonyat amatőr vagyok eme friss csoda tesztelésében.
Hogyan tudok váltani a személyzet tagjai között??? Megvan a bill. kombináció de nem csinál semmit. Valami korcs egy verziót tölthettem le vagy nem tudom de ennyi bug nincs a világon. -
McDouglas #37909 Azis megtörtént. -
Újraindítás is volt? Sokszor van, hogy elfelejtem. -
McDouglas #37907 Már megtettem, de továbbra is azt írja ki. Mind a játékot, mint a redist mappában lévő dolgokat többször is újratelepítettem már. -
A játék redist mappájából tegyél fel mindent. -
VO101 tvr #37905 Nálam is 4850 512 mb-os vga üzemel. IntelQ9550@3,4 proci és 8gb DDR2 mellet.
Ezen a konfigon nálam ez a játék vállalhatatlanul szarul néz ki 'low' beállítások mellet és alig fps-el.
A fenti vga tökéletesen felejtős ide. -
Héeder #37904 Pedig elég jó hely :D -
McDouglas #37903 Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy letöltöttem a játékot, hogy megnézzem érdemes-e megvenni. Feltelepítettem, de amikor rákattintok a Launcher.exe-re akkor kiírja, hogy a NET. Framework 4-es kell az indításához. De nekem az fel van telepítve. Már kipróbáltam sok mindent de sehogyse működik:( -
Szevasztok ismét Berlinből !!! 
Még mindig itt ülök a kifutó melletti kis kantinban és még mindig nem kaptam meg a repülési engedélyt .
Április 15-16 . -án próbarepülés van .Remélhetőleg ,már beírtam a naptárba .
Valószínűleg először májusban kapom meg az engedélyeket és már csak a gépem kell átvenni hivatalosan .
És akkor aztán lesz nemulass a csatorna felett .

Joó szelet és pattogjon a seggetek alatt a repülő !!!
-
Zoli105 #37901 De szégyen itt lakóm Veszprémben és még nem is hallottam róla !:( -
Zoli105 #37900 xD beszarás ezt a videót a Medgyások csinálták !:P -
Most az egy dolog, hogy vannak grafikai és egyéb bugok szerintem abban egyetérthetünk, hogy a játék configjának már-már tökéletesnek kellene lennie. Ehhez képest én ilyen szarul megcsinált, a játék irányításáért felelős konfigot egy játékban láttam csak. Az IL-2-ben. 2011-ben nem hiszem el, hogy akkora nagy kihívást jelentene a jobb illetve a bal oldali ctrl, alt, shift billentyűket megkülönbözethetővé tenni, különösen annak a fényében, hogy ezt a legtöbb szoftver alapból tudja. Itt is igen nagy szükség lenne rá lévén volna kismillió billentyű kombináció.
A másik megörökölt szarkupac pedig a küldetés-szerkesztő. Hát mit ne mondjak, ritka szar. -
Lacusch69 #37898 Köszi! -
Héeder #37897 Erre még csak most jöttetek rá?:D
Néha haverokkal kimegyünk bandázni :D -
Nem tudom, hogy tudtátok-e, de van egy szellemváros Mo.-n is.
LINK
-
Alt+L -
wednes #37894 OFF:
És most az összes játék az USA-ból "jönne"? :)
Ez biztos, hogy így van. Ki is írja a Steam, hogy az ár tartalmazza az Áfát is ott, ahol érvényben van. A Team fortress 2-t még dollárért vettem, mikor még nem eurós volt a steam. Hozzácsapta aztán +25%-ot, ki is írta fizetés előtt az egyenleget.
USA-ban minden államnak eltérő lehet a forgalmi adója. Nem tudnak egységes árat kiírni rá. Ha USA-ba veszed, akkor az ottani áfát fizeted meg (ami biztos nem 25% :) ) -
Lacusch69 #37893 Nem tudjátok, hogy a t.kömbe lehet a revit világosítani (klikkelésen kívül)? -
Sir Cryalot #37892 Akkor csak olyan ez mint az LCD vs CRT !
-
Valaki hostol egy angliai csatát?? -
Lacusch69 #37890 A poén kedvéért mentem egy 1 vs 1-et egy Hurri ellen, aztán mentem egy ugyanilyet a 4.10.1-es Il-2-ben.
Nem is hasonlítható a kettő egymáshoz, a CloD javára. -
Video beállításoknál vedd ki a pipát (négyzetet) a Grass mellől.
Forestet Low-ra, és menni fog.
-
Na mostmár betudok lépni a menübe dx.9 alatt is.Viszont repülni még csak 1x tudtam,mert a töltés 95%nál megáll és nem történik semmi,Cpu kihasználtság is teljesen alapjáraton van közben,nem reagál semmire,csak ctrl+alt+del kombó marad utána.Ötletek?
AMD 7750 Black Edition@3,2,Sapphire 4830 szintén húzva,2gb Ram,XP.
Tippek? -
Én már várom a RoF szintű leírásokat :)
Bár gyanítom itt is az lesz, hogy először megy a ronyózás, meg minden, aztán a végén kutyaharc előtt fejből állítja mindenki a motor cuccait :)
Ablakot nem csak eltünetni, csinálni is lehet, ha valaki nagyon akar, elég fullosan testreszabható :)
De sajna gyorsan át kell térni a CEM-re, ugyanis a messzer bugos, pár dolog (Asszem trim és flaps) nem működik csak ha a CEM be van kapcsolva ... -
Ez a rádiózása az AI-nek borzasztó. Már az il-2ben is hiányoltam a radio off lehetőséget.