91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #37966 A joy-al még várj... tuti lesz logi profil hozzá, és akkor könnyebb megcsinálni, nem a nulláról kell mindent... -
Voltak itt hangzatos igéretek CPU meg ilyen téren ... elvileg mind megduplázza a teljesítményt ... Na kiváncsi leszek ... de legyen igazuk ...
AA az nem eszik semmit, de nem is működik ...
Mivel mostanában inkább fel-le szállok, meg a repülőkkel ismerkedem, ezért asszem az árnyékokat is kikapcsolom ... Pedig valami hihetetlenül jól nézne ki ...
Amíg ki nem jön a peccs, addig meg ismerkedem a gépekkel, tanulgatom a CEM-et, szokom a motorvezérlést :)
Elleszek én ezzel ... Csak a qrva joy-t kéne már belőnöm :) -
Igen, valóban átlátszanak. Ezt kurvára utálom más gémeknél is ahol előfordul.
-
Solt #37963 Az optimalizálás, vagyis, hogy használja ki rendesen a cpu-t lenne a legfontosabb jelenleg...
A grafikai motorral nem tudom mihez kezdenek, de az AA nélküliség, valamint a shimmering elég durva... SSAA-ra meg nem reagál... bár jelenleg ez a legkisebb gond, azért ez is aggaszt. -
jaja..legalább a controls működne megfelelően, plusz egy kis optimalizálás.. -
Solt #37961 Köszi... hétvégére jó lenne a dobozost nyüstölni egy tapasszal kiegészítve! :) -
azt írta Ilja hogy e hét második fele kb -
Solt #37959 Nem írják mikorra várható az első tapasz? -
Írták 1C fórumon, hogy a gépek "lomhasága", meg főleg a lövések késése is laggolás miatt van, ha rendbe teszik a játékot, ez is megjavul (a gépek mozgása nem lesz másabb, nem lesz il-2 szerű, csak a kormányra előbb reagál majd). -
Nem. tisztán látszik, hogy az a fehér pötty, ami előtte a szélvédőnél a horizont fölött volt, felhúzva a gép orrát ugyanott marad, csak épp a műszerfalon kúszik tovább. -
hadtjuk #37956 Nem lehet, hogy csak "tükrözödtek"? -
Lacusch69 #37955 Kiskaliberrel felgyújtottam egy Hurrit. Azt hiszem, több foszforost kell hevederezni. -
Meszán pl az olajhűtő induláskor zárva van (quick mission). Ez a kétkezes dolog be volt kapcsolva, tök egyenesen vezettem a gépet, és csomót kellett klikkelni, míg észrevette, hogy azt nyitni kéne.
Ez kicsit más, a radiátorok visszajelzése (kis csíkok baloldalt) is bugos, induláskor rendben mutatja ugyan (olaj csukva, víz félig nyitva), de ha víznél ki vagy becsukom, akkor a mozgatási irányba fullra kirakja, majd visszaugrik középre - mindegy hol állt meg a hűtő. A jobboldali tekerőkart kell figyelnem, hogy mennyit mozdul, akkor tudom ténylegesen hol állt meg.
Ja, és találtam még egy bugot, éjszakai repülésnél a műszerfalon átlátszanak a csillagok. Nálatok is? -
Egyre többet olvasok erről a 2 kezes dologról :) Sokak szerint bugos még ... Jó lenne valami hivatalos álláspont erről :)
Lehet próbaképp én is kikapcsolom este és megnézem ... -
Na ezt a fékezett dolgot letesztelem ... (Pedálra van állítva a fékezés, és önkéntelenül is mindig nyomom a féket mikor pedálozok :) ) Abban biztos vagyok, hogy a klikkelés is beletartozik a kétkezes mutatványokba, de pl: a Messzeren a Magneto-kat és még egy csomó mindent hiába kattingat az ember, nem történik semmi ... viszont billentyűzetről működnek ...
Ja mégvalami :)
Tegnap amivel bohóckodtam még az ablakok átméretezése :) Pl: a középső qrvaidegesítő ablakot (Ahol a rádiózás folyik ...) átraktam a bal felső sarokba, lecsökkentettem a betűméretet, így nem zavaró, de mégis ottvan ha el akarom olvasni :)
Érdemes vele bohóckodni :) -
a klikkelhető fülkéhez:
én pl messzeren addig nem tudtam kinyitni a futót amíg be volt fékezve
nemtom hogy ez logikus-e?
vagy
nem tudtam kiengedni a fékszárnyat ha mellette a gázkar egy picit is mozdult í8ez pl tetszett)
szvsz a klikkelhetőség a "kétkezes" módtól is függ sztem
-
Én ma fogok nekiállni megcsinálni a Profiler beállításokat, mert így nem jó ... ez lópikula ...
Kicsit zavar, hogy ebben a szimben irgalmatlan lehetőségek lettek volna, erre 10 év tapasztalatával és 6 év fejlesztéssel sikerült egy ilyen bugos szart kiadni.
Mondjuk egy dolog az tény. Nem is olyan nagy gond, hogy ilyen bugos szart adtak ki, ugyanis ha ez most gondok nélkül röccent volna kiadás után, akkor az asszony már rég összepakolta volna a cuccaimat :)
Tegnap estéről pár momentum:
- A levegőből induló küldetéseknél minden alapon van, ezért az első pár pilanatban már azonnal neki kell esni a motor management-nek, különben odalesz a moci (Eddig hogyan repült az a szar???)
- Nekem tetsztik a kétkezes mókolás, de oda kell figyelni, ugyanis vannak olyan dolgok ami alatt nem enged mást csinálni ... Ezekről jó lenne valami leírás ... (Ilyen amit írtam a német gépeken a full nyitott vagy zárt hűtő ...)
- 2-szer basztam oda tegnap a messzert, és én betudtam a saját bénaságomnak, mikor harmadjára próbaképp rápillantottam kintről a gépre ... No igen, itt minden időbe telik, gyakorlatilag mindig hasra tettem le a gépet, mert még nem nyíltak ki a futók xD
- Csak nekem tűnik úgy hogy egy csomó dolog nem működik a klikkelhető kokpitben? (Messzer)
- Shimmering és grafikai bug HEGYEK, de ilyen gépigény mellett álmodni sem mernék full screen SSAA-ról, szóval nem bánt, hogy ATI kártyám van ...
- Land Details, Land Shading és View Distance (Természetesen Forest és Buildings minimumra!) lentebb vétele jelentősen javít a föld feletti FPS-en, de olyan grafikai bugokat hoz elő, hogy csak na ... (Nem csináltam screenshotokat, de szvsz találni ...)
- AA nincs :(
- Tegnap kicsit repkedni akartam a Stukával, de úgy remegett az egész kabin mint az állat, most nemtom ez normális (Nem hinném ...), vagy csak elbasztam valamit
- Vicces dolog lesz a 2 motoros gépek CEM-je :)
Remélem minél hamarabb jönnek a peccsek, és rendberakják az urak, mert ebből könnyen lehet a világ legjobb szimulátora, csak kicsit össze kell kapja magát a brigád!
-
teljesen very high-on van minden, buildings, trees, stb, amit csak az optionsban be lehet állítani, (dx11 gondolom)
free flight france felett, egész tűrhető, 20-50 fps között -
Nem, de egy czirka 3 éves VGA kártyától(HD4870, 1GB) én nem is várom el ezt. Lehet, hogy így nem szebb mint a néhai IL2, viszont (szerintem) nagyságrendekkel jobb még így, bughegyekkel együtt is. ;) -
Nem tudom szokott e valaki írogatni az off fórumra, ha igen akkor igen akkor igazán megemlíthetné, hogy csinálják már meg a jobb és bal oldali ctrl, alt és shift billentyűk megkülönböztetését. Oly egyszerű volna az élet úgy.. -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=37680
;) -
A full garf az mit jelent nálad?Wery High ?Vagy csak High.
Pusztán amiatt kérdezem,hogy ekkorát dob e rajta az I5. -
A glance at dashboard is hasznos gomb, azt megnyomva azonnal a műszerfalra fókuszál, akkor is, ha a loosen shoulder straps nézetben vagy épp. Érdemes legalább egyszer végignyálazni a manualt, van benne "egy-két" újdonság... -
A gunsight view viszont más néven van, már kiléptem, fejből nem tudom melyik menüben, nem biztos, hogy az Aircraft alatt, az viszont biztos, hogy a gomb neve: Loosen Shoulder Straps. Ekkor hajol előre a revihez, a nézetet ott fixálja, 45 foknál jobban nem enged elfordulni. Dogfight közben szerintem nehézkesen használható, rácsapáskor, vagy ha nem kell hára figyelned, akkor jobb mint ha csak odahajolsz trackIR-el. -
Na, megtaláltam. :)
One Summer Two Messerschmitts 6/9. Itt látszik 5:30-nál, ahogy felszállás után feltekeri az ívelőt. A COD-ban ez sokkal lassabb.
Automatika nincs az E-3-ban, prop pitch teljesen manuális, mixture két állású.
Az a nézet, amit keresel, a "Camera" menüpont alatt van, 30 60 90 fokos FOV. Alapértelmezésben Delete, End, PgDn gombok.
Én beraktam még billentyűzetre az oldalkormány rásegítést is, annak van erős-gyenge-kikapcs állítási lehetősége, csak nap végén találtam meg, legközelebb ezt tesztelem mit segít, mit nem :) -
Tömörítetlen video, az annyi. A korai TV tunerekkel volt még ilyen meglepi, amiken nem volt onboard mpeg kódolás, felvettél egy műsort aviban, betelt egy winyó :) -
Legutóbb nagyon sok bajom volt a controls-al (igaz, akkor nagyrészt online mentünk, ma az AI-tól átvett gépeket nem próbálgattam), nem működött olyan helyzetekben sem, amikor semmi mást sem csináltam. Full real beállításokhoz hozzátartozik, előbb utóbb meg kell szokni, de az ilyen beszabályozásokat nem szeretem, mert egyrészt a programozó szubjektív elgondolása a prioritás, a sorrend, meg egyátalán a sebesség. Azt sem tudom hirtelen, hogy miért nem csinálja amit állítok, legalább jelezné valahol. Vagy legyen egy gomb, amivel megszakítasz minden folyamatban lévő kezelést. Rozsdaas is mesélte, hogy kiugráskor véletlen kabin nyitást nyomott a dobás helyett, és szépen végigmozizta becsapódásig, ahogy a pilóta tetű lassan nyitja a kabint, de végéig már nem jutott el.
De nekem pl az ívelő nyitás is tetű lassú amilyen komótosan tekergeti azt a kereket, tényleg eltart egy percig, míg kinyitja... -
bazz a frapsnál egy 2 perces videó 3Gb adatot jelent???
azért nézem hogy már egy órája tölti -
-
persze, ott nyilván sokat számít
de sztem ezt is meg lehet tanulni, ha már egyszer beletették
a messzernél még csak hagyján mert ott az automatika, de a spit-hurri...
más:
nem tudja vki hol találom a wide-gunsight view-billentyűkiosztását? egyszerűen nem találom sehol
kicsit kaotikus nekem még a controls -
Próbáld ki dogolás közben,mert ott jön ki inkább a CEM. Minden egyes leborításnál figyelni kell,hogy nehogy túlpörögjön és persze közben az ellent se veszítsd szem elől. :) Én mindig ezzel nyírom ki a motort. -
én bekapcsolva hagytam a kétkezest, sztem sokkal jobb így
nekem az engine overheat a mumuson, a cem-el semmi bajom, sem a kétkezes irányítással
kicsit szokni kell, de teljesen jól használható, és még inkébb levesz a "vérpisti faktor"-ból
repkedtem kicsit az emillel él leszálltam úgy, hogy a kétkezes-cem be volt kapcsolva
semmi gond nincs ezzel, csak kell időt hagyni mindenre (pl egy perc mire kitekeri a fékszárnyat, és közben nem lehet mást csinálni, vagy a futót sem lehet csak úgy kinyitni)
simán leszálltam elsőre egy mezőn
mingyá feltöltöm a videót
(full grafika, minden maxon+full reál-engine heat) -
VO101 tvr #37934 Ezt a képet screenshot üzemmódban készítetted?
-
-
Ez nem mentség Laca mester! (Mellesleg fasza!!! :) )
@VO101Tom: Én benthagytam, és most nyomozok :) Német gépeken pl: (Emil és Stuka - ezeket próbáltam ...) ha a hűtő nem automatán van, hanem teljesen nyitva pl: akkor nem tudsz közben mást állítani (Prop Pitch ...)
Nemtom ez most valós vagy nem, de quick flight elején kapkodni kell, mert a Stuka könnyen elfüstöl :)
Valamint csak nekem tűnik úgy, hogy a Stuka sokkal jobban "ráz"? Vagy csak én vagyok a béna? -
Minimumon. Csak a modell, sérülésmodell, effektek, árnyékok vannak bekapcsolva, illetve maxra tolva. Minden más a minimumon van. -
Sir Cryalot #37930 ez nem grafika egyelőre hanem egy bughalmaz, állítólag még csak nem is teljesképernyős módban fut, 1 magon , hát kéremszépen legalább vmennyire egyben van! :D -
VO101 tvr #37929 Azért az ezen a képen látható grafika nagyon nem űbereli a régi Il2-t. -
-
Urak:) Hubabácsi éppen most kapott defektet a Ju88 al a COD ban:)
Azé ez mán valami:D
Látod Dummy ezért nincs FFB:)