91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kb ugyanilyen rendszerem volt, (e8400 ~3.6 ghz, ugyanez a videokártya)
cod alatt a kétmagos proci nem sokat bír sajnos, bár nem tudom a peccs után milyen lesz
ma már inkább a négymagos proci kell..
a ram nekem mis csak 800-on ment, ezen ne aggódj, sokat nem érzs vele, valszeg az alaplap nem bírja
a proci és a videokártya is kevés sajna
(gtx 260-nal 9000pont volt 3dmark 2006-ban, az új kártyával kicsit 20000felett)
inkább a kártya az ami megdobja, persze a felbontás is számít: minél nagyobb felbontásban játszol annál inkább kell az erős kártya -
Sir Cryalot #38125 Mi az mesélj! A nyári melegben nekem a gf2mx is hamarabb szállt el mint a Duronom (azóta is megy, és az 5x86 is megy!) -
Lebowski #38124 akkor lehet, hogy hagyom a mostanit (c2d e7600). megpróbálom felhúzni 3,8 körülre, talán elröcög valamennyire, de amikor a ramot is átlövöm az fsb szerint akkor nem akar elindulni, csak 800 MHz-en (alapból 2 1066-os van). prohardverre írtam, de még nem jött válasz. Nameg húzok egy kicsit a vga-n is, bár szreintem ez lesz a szűkebb keresztmetszet (GTX260so). -
igen, csak a tuning
gyak. a k széria simán megy agyári hűtéssel ~4.5 ghz-n, ami jópár évig bőven elég lesz
az amd is nagyon jó, csak én intel párti vagyok :D
rossz emlékeim vannak az amd-ről -
Lebowski #38122 oké. köszönöm. -
SnowF #38121 A K-s illetve sima verzió között mi a különbség? Csak a tuningolhatás?
Másik kérdés: nézegetem most procikat és ilyen árban mint ez 2500K van vagy kicsit olcsóbban, már egy AMD X4 975 van vagy X6 1090T (3.2GHz) kapható, persze olcsóbb lapokkal mint Intel, akkor most melyiket éri meg megvenni? -
nekem is 775-ös alaplapom volt, és először csak procit akartam cserélni (egy 4magosra ahogy te)
aztán a fórumokban lebeszéltek róla :)
azt mondták, hogy hosszabb távon már pénzkidobás a 775-ös foglalatba pént ölni
(amúgy az i2500k proci is 45e volt....persze kell hozzá másik alaplap is)
ha tényleg alig kell ráköltened akkor megéri mert erős proci, de ha egy éven belül fejleszteni akarsz akkor azért gondold meg -
refa #38119 Köszönöm, ez hasznos dolog:) -
Lebowski #38118 ep45-ud3lr 45ért vesztegetik :) -
Na ez már legyütt... ;) -
Hát Fater Isten Ággyon meg ezért! 
(bájdövéj, én egyiket sem tudom leszedni, de gondolom a céges tűffal az oka ...
)
Elküldenéd nekem? :) -
Próbáld meg ezt. -
Nem tudom. Nekem simán letölti. De minnyá felteszem máshova es. -
garaib #38113 Ha már a nosztalgia, akkor nekem ezek voltak a kedvenceim az IL-2 előtt:
-
Aztán miért nem lehet letölteni??? -
Egyébként tényleg kézzel irkáltam be minden egyes sor :D
Csináltam kismillió shotot a játékban a configról és az alapján pötyögtem. -
No emberkék. Qrva nagy munkával :D csináltam egy ilyen üres bizbaszt.
Ha minden igaz a létező összes lehetőség benne van de kombináció sehol sincs. Azt mindenki magának szépen megtervezheti. kinyomtathatja és ez alapján készíthet magának profilt. A tömörített állományban benne van xls és pdf formátumban is. Használjátok egisséggel.
Ehun e. -
Solt #38109 Nekem az van! Milyen lapba akarod és mennyiért adják? -
Lebowski #38108 off:
használ itt valaki core 2 q9550-et? érdemes megvenni egy használtat, mert elég jó áron kínálják, és azért a magonkénti 2,83 giga elég kecsegtetően hat. -
A revi háttérvilágítására figyeljetek oda, fel kell kapcsolni :)
Anélkül nem látszik :) -
Várós
-
pénteken jön a peccs, elméletileg jobban fut majd a game -
Kipróbáltam a gémet,jó lesz ha javítva lesz.(sok javítás kell majd hozzá úgy tűnik)Sokkal inkább különbözik az Il-2-től mint amire számítottam.Szárazföld felett játszhatatlanul akad nálam is,de amúgy még low beállításoknál is szép a grafika.A fizika és a modell egyértelműen fejlődött (a motorvezérlést még meg kell tanulnom-igazából még a beállításokkal vacakolok de kevés rá az időm sajna)
sérült motorral tovább elrepül a messzer mint az il-2 ben,de pillanatok alatt megrongálódik ha nem figyelünk rá.Egy hurrit sokáig üldöztem de túl messziről lőhettem-nem zuhant le,a revi célzóköre pedig tényleg nem látszott fordulóban.Gépfejlesztésre lesz szükségem+meg kell várnom az optimalizáló pecseket mert nálam ez így még nagyrészt játszhatatlan-mindamellett ígéretes. -
Várható megjelenés: 2011. április 8. -
a cod-ban nem lehet megoldani valahogy, hogy a trackir csak két irányban mozogjon?
hiába állítom be a szoftverben csak az xy tengelyt, ugyanúgy 6 irányú marad a játékban
valami nagyon nem jó nálam, egyszerűen nincs jó helyen a középpont -
Sir Cryalot #38101 1000* hallott fegyverropogásnál meg süvöltésnél azonnal kikapcsoltam :D -
Gascan #38100 aki dolgozik annak jár a pihenés :) -
Zoli105 #38099 Mikor meglett a gépem nálam ez vitte a pálmát :D Néha még most is játszom vele xD (csak most már max grafon :P ) -
Zoli105 #38098 hm értem :) Bár olyan Sky Kapitányos hangulata van !:)
tyűű 2000 még csak az elsőt koptattam a suliban !:P akkor még számítógépet sem láttam élőben , nálam akkor a tévé volt a nagy sláger meg a bringa !:P xD -
Romeo One #38097 Sztem megvan egyikünk-másikunknak. Szenzációs hangulata volt, építgethetted a saját röpülődet meg minden. Akkoriban nagyon a toppon volt, de azért ne várj IL2 életszerűséget... -
-
2000. október -
Zoli105 #38094 Mikori játék ez !?:O Nem találom sehol torrent formájában ! :( -
Aki kurvának áll az ne sírjon ha dugják (szopatják). Ez van. ;) -
Talán kétszer vagy háromszor sikerült vele a gátat lerombolni :D
Egyébként szerintem C64-en az F-14 Tomcat vitte a pálmát! Én eccer űrhajós fószer lettem benne. Nem emlékszem rá annyira de mintha 4 lemezes lett volna. De 2 tuti :D -
hehe ez tetszik:
"Our great hope that the Friday version will allow everyone to run the game smoothly and finally begin complaining about FM and DM and AI and skins and missions and GUI and landscape and the clouds and the weather!"
(kb. remélem hogy pénteki peccs után mindenkinél simán fog futni a játék, és kezdődhet a panaszkodás a többi dolog miatt: fm, dm, táj, grafika, felfők, kezelés, időjárás, stb :D)
elhiszem hogy heti hét napot dolgoznak és napi 12 órát, de előbb kellett volna ezen agyalni :) -
Amery #38090 Még ez eszembe jutott. Bazz '84-es. Hú de rég volt... -
Nekem az a véleményem, hogy háborúban a harcmezőn a normál csata nem gyilkosság. Birkenauban ami történt az gyilkosság. Ha hadifoglyokat csak úgy, passzióból megoltek az gyilkosság. Amikor Iván / Hans pofánlőtte harc közben a másik az nem a szó hagyományos értelmében vett gyilkosság. Szerintem. -
Kösz, épp akkor találtam rá én is. :) Nemsokára itt az első patch. -
Nem sima gyilkosságok voltak azok:aki pilótának jelentkezett tudta mit vállal-el kellett fogadniuk hogy ha ma én leszedek valakit holnap lehet hogy engem szednek le.Senki nem azért lett vadászpilóta mert szertett volna ölni,hanem mert a repülés világa egy egyedülálló világ,egy vadászgéppel repülni pedig a csúcs volt a pilóták számára.A légiharcnak szépsége van,a manőverek révén egyféle tánchoz hasonlít.A vadászpilóták általában szerettek légiharcolni ha volt is bennük egészséges félelem.
Ha a magyartanár nem tájékozott a vadászpilóták világáról akkor ezt nemigen fogja megérteni.Egyébként sok pilótának volt lelkiismeret furdalása áldozatai miatt,Werner Mölders pl.sokat örlődött miattuk mivel mélyen vallásos katolikus volt.