91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
Dog map
Full grafika,hibátlan és gyönyörű:) -
Láttam én is délelőtt. Ruszki csávó nem szarozik :D -
Off:
Petrov berepülte az új angol-francia gépet.
On. -
Félreértések elkerülése végett: Én az itteni topiklakókra gondoltam :)
Nekem 4 -csúnya szóval- "benchmarkom" van:
1: London sightseeing
2: Cross Country mission (felszállás, és repkedés ...)
3: Dogfight Even
4: Bomber intercept
Annyi változtatással, hogy Emillel repülök ...
Ha mind élvezhető lenne gond nélkül, az lenne a legjobb ...
Természetesen a 3-as majd minden beállítás mellett szépen fut, de a CEM-et pl: a 2-3-ban szoktam gyakorolni, stb ...
Legtöbb gondom az 1 és 4-el van ... olyan beállításokat keresek, ami mindenhol jó ... mert akkor nem kell annyira tartani a stutter-ektől :)
Azért jó a Londonos küldi, mert abban terheli meg legjobban a CoD motorja gépeinket. Ráadásul nagyjából ugyanaz is ...
De tény - hiába akad London felett, ha a csatorna felett nyugodtan lehet dogolni ... ettől függetlenül ha már hasonlítgatunk, akkor ne a legjobb hanem a legroszab eredményeinket hasonlítsuk össze - nem? -
Én is hasonlóan gondolom. Ráadásul ami nekem a heppem azt megcsináltam (híd alatt átröppenni) A bigbenőke meg nem vonz, azalatt nem kunszt :D -
Nem.Szerintem pont fordítva:sokan azért sipákolnak,mert ott sz@rul fut,ahelyett hogy azt néznék,a térkép nagy részén meg élvezhetően játszható.Tipikusan a fél pohár víz esete:szerintem félig tele,mások szerint félig üres.:)Nézzük a jó oldalát is,de nem kell velem egyetérteni,csak ez a véleményem.:) -
Azért London felett nézi mindenki, hogy jól fut-e, mert ha London felett szépen fut, akkor mindenhol szépen fog! :) -
Csak én vagyok úgy vele,hogy nagy ívben le..ejtem,hogy London felett hány fps-el fut a game?Szerintem egy kezemen meg tudom számolni,hányszor fogok dogolni felette,főleg alacsonyan,ahol fogja a gépet.Mintha ez lenne minden alfája és omegája,közben meg szerintem lényegtelen.:)A Csatorna felett nincs gond,szép is,nekem ez a lényeg,úgy is ott lesz a fight nagy része.
-
" felszállás közben a Flaps visszaáll alapállapotba ..."
Ezt már én is tapasztaltam HE-111-nél. Amint meglódul a gép szépen visszahúzza magától. -
Na akkor a turizmus csodái ... a Stukában ha teljesen nyitva van az olajradiátor, akkor a kar a "Zu" állás felé áll ...
Mellesleg RTFM ezerrel ... így végre repültem egy jó negyed órát a Stukával gond nélkül :) -
Feltettem a lowtex-et és a nossao-t. 3x annyi fps grafikai minőség visszaesés nélkül. London repülhető. 
-
A fék az csak leszállásnál kell.Különben az X52 őn ugye ott a modváltó,gondolkozom egy külön a leszállás profilon.
Sok a finomhangolható eszköz ,én azokat teszem inkább ezekre.
A célzás:) Több elé tartás kell azt vettem észre.Javaslom állítsd be a végtelen lőszert és 6vs6 ban kezdj el hentelni. Én azt csinálom kezdek belejönni:) -
Héeder #38712 Hiba jelenség az , hogy mikor elindítom akkor ledob tálcára driver problémával.Utána elindul és mikor betölti a pályát megint ledob tálcára, de közben a játék megy. -
Én is féltem tőle, de nem gond .. egyedül a Stuka-val szenvedek ... egyszercsak megindulnak a hőfokok, és nemtom miért ...
Egy gyors kérdés: Van ugye Auf és Zu ... az Auf a nyitott és a Zu a zárt állapot ugye?
Nemtok túristául :)
Valamint néha érdekes dolgok történnek ... pl: felszállás közben a Flaps visszaáll alapállapotba ... Nektek is van ilyen? -
sakkay #38710 Aha..köszi. -
Laca,(és a többiek) a célzásra nincs vmi jó módszeretek?
az angol gépekket akármit lelövök, de a messzer kifog rajtam
egyszrűen nem találok el vele semmit, illetve a szerencsén múlik...
(én amúgy a csúszkára a féket raktam, a felső tekerőre e prop pitch-et,és a joyom gázkarján a mixture-t állítom)
sima ügy ez a cem+heat, csak az elején volt furcsa
-
FFB??? NINCS FFB a játékban :(
Olyan bug van, hogy full centering spring force-ot csinál a game pl: G940-el, erre való a program amit írtam ...
De sajna FFB az nincs :( -
sakkay #38707 Végül is messzernél az a lényeg, hogy a prop p.-vel azt tartsad, hogy a kijelzőn mutatott piros vonás fölé ne menjen , emelkedésnél lehet felnyomni, zuhanásnál viszont azonnal lapos' szögbe kell állítani. Tök jól látszik az állítás, álló motorral. A 4. verzió tudta az automata állásszöget, vagy ennél is be lehet állítani? -
Nos akkor egy kis repüléstan.
Full reálban egy BF el repkedtem ,50 % gáz 400 al 200-300 méteren.
Csak a proppal játszottam. Az X52 nek van az a csúszkája a gázkaron,na arra tettem a prop ot,és ahogy a gázkarral játszok úgy tudom az állásszöget is rögtön hozzáállítani. Nagyon finoman lehet vele így repkedni,semmi rángatás . -
sakkay #38705 Ígértek időpontot új javításnak a hivatalos fórumon?
Azért erre a mód-ra nem ártana válaszolniuk szerintem, mert ez elég megalázó számukra. Az ffb nem működik a mellékelt progival..nektek megy? -
Lacusch69 #38704 Mi a hibajelenség? (Őszintén szólva -nem akarlak megbántani-, de egy 9500-tól ne várj nagy csodát ebben a játékban. Nekem a GTX460-t húzva, az "fps szaporító" modokat alkalmazva végre játszható, bár London felett még így sem az igazi) -
Héeder #38703 #38589 még mindig senki nem tud valami megoldást? 
-
Klusi86 #38702 VO101 Tom és Dummyboy köszi a segítséget! -
Vicces, nekem is ezt csinálta ... de ha egyszer elindul akkor látványosan gyors és látványosan csúnya :) -
Lacusch69 #38700 A lowtex-szel szerintem darabosabb London felett, mint nélküle.
De a nossao tényleg jó. -
+1
nomipmaps modnál a pálya betöltésekor 95%-nál kifagy -
Kipróbáltam,de nálam valami nem kerek. A rádiózás egy sistergés lett csupán. Mind1 addig nem foglalkozom vele amíg nem hivatalos. Lenyomom izomból a cuccot a betyár mindenit neki:) -
Lacusch69 #38697 A nomipmaps nekem sem jó. -
Elvileg oké ...
Viszont indításhoz a következő kell:
Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex -mod=nomipmaps
(Nekem csak az első kettő van benne, a nomipmaps néha fagy, és csúnya is ...)
ÉS ha nem akartok saját modokat készíteni, akkor a "-dump"-ot vegyétek ki, mert az közben kicsomagol minden Launcher.exe által használt file-t egy _dump mappába ...
Nem biztos, hogy erre szükség van :) -
Lacusch69 #38695 A virágboltit is lehet patchelni, és a nossao mod megy rajta.
Nekem kb. +40% fps-t jelentett víz felett.
(Persze a szegedi 576kb nem kapott még a játékból...) -
ööö, a parancsikon szerkesztésnél a -dump után azokat a neveket írd be, amilyen mappákat bemásoltál a COD könyvtárába. Amiket indítani is akarsz. Nekem ilyen:
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -mod=dump -mod=@lowtex -mod=@nossao
mert egy @lowtex és egy @nossao mappákba tettem bele a két mdoot... -
-
Így leírva működnie kellene, a launcher.exe.config szerkesztésén esetleg el lehet csúszni, a többit ugyanígy csináltam én is, egy kivétellel: a linke írt modok közül csak az első kettőt tettem föl. 25-35 fps-ból csinált nekem 65-öt (átlag), árnyékot kikapcsolva pedig 85-öt.
fps mérő van a játékban, a consol-ra kell billentyűt konfigolni, játék közben azzal megnyitod a consolt, majd beírod, hogy: fps START SHOW -
ELÉG ÁTFOGÓ TESZT EREDMÉNYEK... -
#38664 ;) -
Klusi86 #38689 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a modok installálásával kapcsolatban, mert kicsit hadilábon állok az angollal és lehet kimaradt pár dolog. Leírom h mit csináltam:
A "kegetys.dll"-t bemásoltam a játék főkönyvtárába
Megnyitottam a "Launcher.exe.config"-ot jegyzettömbbel, majd beszúrtam a következő sorokat a megfelelő helyre:
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>kegetys.dll</value>
</setting> (itt számít vmit az h space-el korrigáltam a sorok elejét h úgy nézzen ki mint a leírásban?)
Aztán kicsomagoltam a mod könyvtárakat a játék főkönyvtárába
Majd csináltam egy parancsikont ahol a Launcher exe-t adtam meg indítás helyének és a következőt a cél helyének:
...\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -dump -mod=testmod -mod=coolmod -disablecomposition
Ezzel a parancsikonnal indítom a játékot de semmi változást nem vettem észre sebbességben. Eredeti játékom van. Lehet a gépem nagyon kevés hozzá:
C2D e8400 3Ghz; eah8470 512Mb; 2GB DDRII 800Mhz
Ezzel ne is várjak csodákat?
A játék amúgy medium beállításokon van, fű, árnyékok bekapcsolva, egyedül a model detail van highon.
Szeretnék London felett egy 25-30Fps-t elérni.
Még egy kérdés, a játékban h hozható elő az FPS mérő, mert én Fraps-el küszködök? -
Igen,nekem eddig el se indult a játék 95%nál megállt, de már jó, kipróbáltam 1 training küldit egész tűrhetően futott. -
Valaki akinek virágbolti van próbálta már a modot?