91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem az a lényeg, hogy bizonyítsák milyen driver volt. Ha kikerül egy olyan whql, ami megfőzi a vga-t, nem kell bizonyítani milyen volt a gépeden... ha egy ilyen beta kerül ki, mit mondasz miért főtt meg?

Lehet őket használni, de érdemes figyelni közben a hőmérsékleteket. Csak erre próbáltam kilyukadni! :)
  • Lebowski
    és 5,9-et kap a winfostól :D:D
  • LeonSilver
    Igen.
  • Her Laca
    Gondolkodom is rajta:)
    Lehet kapni kész rendszereket? Ebbe még nem ástam bele magam.
  • DummyBoy
    Nem hinném, hogy egy elfüstölt VGA esetén nagyon kapkodhatnának milyen drivert használtam hozzá ...

Hozd elém azt az informókust, aki bizonyítani tudja, hogy béta vagy sima driver volt a gépemen, mikor meghalt a vga ...

Mellékesen nem tudom megmondani mikor volt utoljára whql driver a gépemen ... egyszerűen nem figyelem ... (mindegy, hogy AMD vagy Nvidia)

Megnézem a guru3d fórumot havonta - kéthavonta, és ha van valami jó, akkor felrakom.
  • Solt
    :)) vízzel a 6 is menne! :D

@Dummy: Nem félni kell, csak óvatosnak lenni. Ha a beta nyírja ki a vga-t, kiröhögnek, ha a whql, akkor cserélik. Ennyi a különbség! :)
  • Her Laca
    Bakker:)) Majdnem 6 gia:))
    Tuti vízzel hűti,de ha bele gondolok az meg megéri,hiszen 6 giga az 6 giga.
    Egy darabig nem kell proci cserén törni a fejét.
  • DummyBoy
    A lowtext okozza ... mindjárt megkeresem mivel lehet eltüntetni :)

Ja, akinek nem megy a nomipmaps, annak törölni kell a cache mappát (Valahol ott van a C:\Users\júzernév\Documents\i2codakármi\ mappa környékén ...)

Nem próbáltam, csak olvastam!

@driver: én nem félek a béta driverektől ... a WHQL csak annit jelent, hogy tejeltek érte a mikroszoftnak ...
  • Her Laca
    Bezony kollega:) Én nem tudom ,hogy ezeket a hardvereket ,milyen szisztéma alapján készítik,de érezhető a különbség egy közel azonos frekin üzemelő 2fajta proci és a vga együttese között. Már alapból is a sandy gyorsabbá tette a kártyát,pedig volt a két proci között 100 megahercz.
    4 gigán már nagyon látványos a különbség,és még nem próbáltam 5 gigán. No de ami késik nem múlik:)
  • LeonSilver
    Nézd meg HungaroJet cuccát itt
  • Solt
    :D
  • Her Laca
    Jut eszembe. Most már nem akarok megszabadulni a 6970 né avanzsált videó kártyámtól.:) Jó lett ez csak kellett alá az erő.
  • Solt
    Köszi neked is!

Egyébként így van, beta drivert óvatosan kezelni... folyamatosan monitorozni mellette a vga-t, mielőtt kijön belőle az éltető füst... :)
  • PhantomAss
    nvidia béta driverekkel én vigyáznék, már füstöltek el tőlük kártyák..
    én személy szerint csak a hivatalosat ajánlanám

Solt: nálam 4ghz-n megy az i2500k (tudom, nem vagyok Laca, de sztem nála is)

más:
    aki próbálta a kegety modokat: nálatok is a földön állva egy sötét folt van a gép körül? rohadt zavaró...melyik mod okozhatja? nálam a nossa és a lowtext van fent
  • Solt
    Köszönöm! :)
  • Her Laca
    Kérlek szépen a szorzót felcsaptam 40 re így 4 gigán műkszik.De semmi fesz emelés ,meg hókusz ,pókusz. Gyors mint a villám:) Még Tom is nézett ,hogy egy Rar filet mennyi volt kitömöríteni. Én nagyon nem bántam meg,sokat dobott a rendszeren,érezhető nagyon. A videó kártya is megtáltosodott tőle ez érezhető. A Cod ban fúll maxon london felett 20-50 fps,átlagosan 25kb. De nincs felrakva az a mod vagy mi. Én megvárom a hivatalost, addig izomból lenyomom a cuccot.
    A gyári hűtőt nem tettem fel,lévén volt egy Cooler master Hyper TX3 am ,jelen pillanatban 35 fokos a procim vele alapjáraton.
  • Solt
    A kérdés jó, de a lényeg nem azon van, hogy én tudok-e neked erre konkrét választ adni, avagy sem. Egy biztos, egy termék piacra dobását megelőzi a piac felmérése. Ha az eladási ár, valamint a gépek eladásából befolyó összeg nem fedezi a költségeiket és a tervezett bevételt, akkor valamit nem jól csináltak. Ezen ez az új ötlet sem fog segíteni... inkább azt a látszatot kelti, hogy le akarnak húzni...

Ha folyamatosan pénzt akarnak látni, akkor vigyék tovább azt, amit eddig is csináltak. Modellezzenek új gépeket, és adják el őket. Ha meg úgy érzik a végére értek, akkor kezdjenek el dolgozni a második részen, ami egy másik korszakot dolgoz fel.

• Gascan #38789
    Solt.. te mit csinálnál az ő helyükben azért, hogy pénzt teremts ahhoz, hogy továbbfejleszthesd a játékot?
  • Lacusch69
    RoF: lófax a seggükbe, inkább maradok offline a stock programmal.(Egyébként rohadt jó...)

CloD: nvidiásoknak ajánlotta valaki a 270.51 béta drivert, állítólag nagyot dob a gyorsaságon London felett is.
  • DummyBoy
    Rise of Heroes :) Vagy Pimp my Flight :)

Csóró magyarként engem is zavar ez a mindenszartmegkellvennipénzért dolog ... Nem érdekelne, ha ezt nem GÉPENKÉNT kellene megtenni ...

Én szeretem a RoF-ot, jelenleg nincs hasonló szim a piacon, de ez az új modell egy nagy meglepi volt mikor meglépték ...

A gépenként 7 dodó nem zavart annyira (főleg a folyamatos akciók miatt ... meg csak meg kell nézni mennyibe kerül egy gép FS-hez ... ), a win7-es-duálkór mókát meg úgysem tudjuk meg soha mi okozta ...

Ráadásul nyugaton ez az 1-2 dodó a dolgokért ez nem olyan nagy gond mint itt vadkeleten ...

Viszont ha külföldi szemmel nézitek, az hogy néhanéha dobok 10 dodót egy fejlesztőcsoportnak, akik folyamatosan fejlesztgetik a kedvenc szimulátoromat, az nem nagy pénz ... magától senki sem dobálna nekik lóvét, de így megnyugtathatják magukat, hogy kapnak valamit a pénzükért, a fejlesztőknek meg folyamatos a támogatás.

A Cod csodálatos debütálása megmutatta hogyan NEM szabad csinálni a dolgokat ... milyen a ROSSZ kommunikáció ...

Nézzétek meg hogy fogadták az emberek a RoF-nál ezeket a megávásárolható kütyüket ...

A legtöbb ember azt írta, örül neki, hogy úgy támogathatja a fejlesztőket, hogy közben kap cserébe valami extrát!

Félreértés ne essék: Személy szerint nem örülök a dolognak, de ha józan ésszel belegondolok, akkor nagy ötlet volt ez a lépés a 777 részéről ...
  • Solt
    Laca!

Neked most mennyin megy az i5k? Gyári hűtést használod?
  • VO101Tom
    Hivatalos infót nem olvastam, csak pletykákat, de valszeg Oleg kiszállt (igen, múlt időben) a játék bizniszből, Luthier viszi tovább helyette. Fórumokon ő arról beszél, hogy máshoz lenne kedve, de azt is olvasni, hogy a fia nagyon beteg, valszeg műteni kell a szívét, ezért nem látni, olvasni Olegtől semmit, amióta kint van a COD.
  • PhantomAss
    na ha Oleg megigérte, akkor kb 6 év múlva játszhatunk is majd (persze pénzért) e4-es messzerrel :)
    nem is rossz...mire 80 éves leszek már a szovejtunió megtámadásánál járnak
  • Solt
    Jogos... én is tartok tőle, hogy eldurvul még jobban a helyzet, csak én annyival vagyok szarabb helyzetben, hogy engem már megmérgezett! :))
  • VO101Tom
    A gépem most már biztos jól vinné, de sem időm nem lenne rá, sem az üzleti modelljükön nincs változás. Illetve de. Most már az extra géppuskákért és a pontosabb reviért is fizetned kell. Normális (úgy értem hagyományos módon forgalmazott) játékért még fizetnék is, de így kizárt, hogy beszálljak a mókuskerékbe :)
    Kíváncsi vagyok mikor fognak pénzt kérni az üzemanyagért, és a lőszerért... csak hogy átérezze az ember, semmi nincs ingyen ;) Vagy mégjobb, az ejtőernyőért. Ez mekkora ötlet, írok is a fórumukra :D
  • LeonSilver
    Na ekkor volt az első, nagy kikattanásom rájuk. Az egészben az volt a legszarabb, hogy az elején ugye faszán működött, aztán jött a peccs és elbaszódott valami de csak w7 64b rendszeren. Mert zikszpén továbbra is tökéletesen ment. A válasz pedig kettő volt:
    a) vegyél négymagost
    b) a w7 nem támogatott oprenccer
  • messerharcos
  • Solt
    Na igen, ez jogos, ezt aláírom. De lássuk be, sajnos a váltás elkerülhetetlen. Hogy a tapasz meg mit rontott el anno, szerintem a mai napig nem tudják... bár, mintha már jó lenne két magoson is... :)
  • VO101Tom
    Hát, nálunk panaszkodtak rájuk eleget, hogy amikor egyik patchról a másikra játszhatatlan lett a játék, supportnál a kérdésre, hogy ezt most akkor hogyan oldjuk meg, az volt a válasz: vegyél négymagosat. Szarjon sünt az ilyen :)
  • Solt
    Próbáld ki a demót a mostani állapotában, ha lesz időd! ;)

• LeonSilver
    Bizony-bizony. A RoF lehetne egyfajta etalon. Mindenféle szempontból. Úgy is, hogy minimum ilyent kell csinálni és olyan szempontból is, hogy hogy nem szabad csinálni. Most ugyan nem tudom milyen de amíg a neoqb volt a főnök addik az userekkel való kommunikáció is csillagos ötös volt. Főleg amíg még Lefty (ha jól emlékszem a nevére) volt a "kapcsolattartó" vagy mi.
  • VO101Tom
    Egyrészt amikor béta teszteltünk, akkor olyan gépigénye volt, amit az akkori gépem nem vitt el (Egymagos AMD, 2GB Ram), trackIR-el pláne. A fizikai modellje szenzációs, ezt aláírom, az ületi modell viszont, amire felépítették, az végleg elvette a kedvem tőle. De ezektől függetlenül, időm sem lenne rá, Condor meg Il-2 mellett nem fért be harmadik (Nekem pl a Lock On sem volt meg soha, Falconnal repkedtem keveset, de ezek a csöves technikák nem kötnek le. Rof korszaka állna talán a legközelebb, mert nekem a 2.vh-s gépek a lieblingjeim :) Amióta meg fent van a COD, legelső este még Il2-ztünk, azóta lobbyn sem voltam fent...
  • sakkay
  • LeonSilver
    De. Annak idején (már nem is tudom mikor de úgy 2000-2001 környékén) a Mikroszoft GamingZone-on lehetett játszani egy gémet. Ha jól emlékszem Fighter Ace volt a neve. Három napig volt ingyenes utána fizetni kellett volna érte. Mivel nem találtam meg, hogy hol tárolja el, hogy az adott gépen már regisztráltak accot ezért 3 naponta windózt telepítettem :D

Csak online lehetett játszani, 10 v 10 vagy valami ilyesmi volt. Gyereket valami eszméletlenül jó gém volt! Én a legtöbbször zéróval mentem mert az igaz ugyan, hogy "papír" röpcsi de úgy fordult mint a búgócsiga. SZóval nekem nagyon kellemes emlékeim vannak a Zéró bajtársról.

Kár, hogy a képek már nincsenek meg amiket anno lementettem a játékból.
  • Solt
    Mondjuk azt bánhatod... zseniális játék szerintem! :) Annak ellenére, hogy néha a végletekig el tudják venni a kedvem mindentől, a jelenlegi legkorrektebb társaság. És ez nem nekik dicséret, sokkal inkább a többieknek komoly kritika.
  • VO101Tom
    Ja, nem volt ez olyan komoly leoltás, én is smile-val együtt írtam (egyébként nekem meg sincs a Rof)
  • Lacusch69
    "Milyen fasza lenne például Pearl környékén japókkal kergetőzni"

Nem japán oldalon lennél???
  • Solt
    Szerintem:

- Ha az elején azt mondják ilyen lesz, most egy szót nem szólok, mert akkor lett volna lehetőségem az elején eldönteni, hogy fellépek-e a táncparkettre, avagy sem. Ezen logika mentén a fizetős gépek nem zavarnak.

- Még most sem zavarna, ha ezek az újabb fizetős kiegészítők nem hoznák hátrányba azt, aki ezeket nem veszi meg.

- Rendben, hogy nem drága ( tuti lesznek nagy akciók ), de itt főleg az elvről van szó. Ezek után nem bízom bennük... ki tudja mit hoz a jövő, és mi lesz a következő fizetős lépés.
  • LeonSilver
    Én ugy gondolom, hogy ha megvettem egy szoftvert (mindegy, hogy mit/melyiket) akkor igen is jogom van akár dicsérni akár fikázni.

**--**

Szerintem nem lesz azzal semmi probléma ha egyéb hadszíntereket pénzért fognak árulni. Milyen fasza lenne például Pearl környékén japókkal kergetőzni :) Vagy a csendes-óceáni fronton mókázni.
  • VO101Tom
    ROF fizetős kütyük... Ezen én is pislogtam, de már nem mondok semmit, mert már így is megkaptam, hogy a rofot csak fikázni tudom :) (A RoF-ot egyébként Neoqb már eladta, és a 777 Studio az amerikai cég nem? Amikor kiadták USA-ban a játékot egy dvd-n, az addigi gépekkel bagóért, akkoriban olvastam valamit erről... nemtom igaz-e)

COD. Többször írta oleg (is), hogy itt az IL-2 rendszerét folytatják, folyamatos ingyenes patchek, mindegyikben egy-két plusz cucc is, és fizetős, nagyobb addonok, új hadszínterekkel, több géptípussal.