91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Halljuk a titkot! Összetartás, ilyesmik? :-) -
Szepy2884 #39005 Hát igen :)) Oktoberfest jó gyerek annak ellenére, hogy francia és még angolúl is jól beszél, annak ellenére, hogy francia 
Ha meglát, azonal bejelenti, hogy mit akar bombázni és kéri a fedezetemet, mert sokszor kihúztuk már egymást a csávából :)) Megrögzötten ragaszkodik a 110-eséhez ahogy én sem vagyok hajlandó lecserélni a fókámat Messerre azon a serveren.
Sajnálom, ha valóban kitíltották a 110-est, pedig ha valami, akkor az aztán tényleg nem egy über gép, de ha valaki ésszel használja mint minden mást akkor valóban veszedelmes lehet. -
Hát az MG/FF-el nekem se akaródzik a találat. Meg egy kicsit hatástalannak érzem. Csak nagyot pukkan, de nincs semmi komoly. Legalább egyszer lőném el a főtartót és látnám, ahogy leesik a szárny.
-
bootsector #39003 Ó, köszi, megnézem... -
Válasz a cross countryt ott a reptérről szállsz fel. -
bootsector #39001 Egyébként nem lehet valahogy simán free flight-ot nyomni, úgy, hogy a földről indulok? Mindig a levegőbe tesz, én meg gyakorolni akarom a felszállást. -
bootsector #39000 Csak a TÉK miatt, bocs.. -
most a kampferband13-asok Cod mapján nagy Angli atérkép, akinek eredeti van, felnézhetne :) -
Juhé:) Rájöttem ,hogy kell lőni emillel:) Pontosabban célozni. 6 hurrit lőttem egy reppenés alatt. -
ja:) -
bettly #38996 Szevasztok. A regi Il-2-ben emlekszik-e valaki , hogy a Full MIssionban tudok-e olyan missziot czinalni mint pl a szerveren , hogy tobb gep kozul vallaszak egyet a felszallashoz ,ha egyaltalan lehetseges is,es ha lehet hogyan? meg nem jottem ra, elore is koszonom -
Laca tegnap nem hallottam amikor feljöttél ts-re.Új windows-od van? -
Richtofen #38994 Hehe. Jópárszor volt szerencsém Oktoberfest-tel meg a 123-asokkal együtt reppenni. Mit mondjak, nem nagyon szorultak rá a vadászvédelemre...
. Volt olyan, hogy Oktober-rel egy sortiban 6 gépet szedtünk le (én 190A-val ő meg 110-zel), ebből ötöt ő. A nyomi spitek bambán jöttek utánam, mint légy a szarra, és szépen felszolgáltam őket a 110-esnek (menekülésben mindig profi voltam
).
-
Igen ez nálam is jelentkezett, és mivel egybeesett az új gépem használatbavételével erősen aggódni kezdtem mindenféle garanciális gondokra gondolva...aztán kipróbáltam egy régebbi (11.1) drivert és azóta eltűntek ezek a kis fekete "képzajok". Ez így volt a Blackshark, az A-10C és a Bob alatt is... -
Lysandus #38992 És neki egy T-34-es az egy rárepülés és egy lövés a bk37-essel... -
És akkor Karvaly -ról még nem is beszéltünk:)
Magam láttam ,nem mende monda,hogy 110 essel 3 oroszt dogolt le egy füst alatt:) Erősen bambultam:) -
Amery #38990 Nálam directx és video kártya driver újrarakása megoldotta. NV kártyám van. És a patch óta megszűntek a grafikai bogarak XP-n. -
Lacusch69 #38989 LeonFater szerint nem megy átalakítóval.
Creative kártyával megy Vista alatt a gameport, de nincs FFB. -
Gameport - USB átalakítóval próbáltad már? Bár asszem azokkal sem megy ...
Én anno belőttem win7 32 bit alatt a gameportot, de nem FFB miatt, szóval arról nem tudok nyilatkozni ... -
Lacusch69 #38987 Oktoberfest kolléga volt az. Utálták is a vörcsik rendesen...
-
Lacusch69 #38986 Én is szopóágon vagyok emiatt, mert az XP-n pont ilyen nálam is.
Varázsolni kellett egy gameportot a Vistára a joyom miatt, és oda is telepíteni (viszont ha lesz FFB, akkor leszek nagy dilemmában, mert gameport+Vista = nincs FFB)
Van is erről pár topik,
ITT AZ EGYIK.
A poén az, hogy egyeseknek XP-n is jól fut. Nem tudja senki sem az okát.
-
Kurfürst #38985 Tanulságos poszt a banán forumon a 110-esről, a csapatmunkáról és taktikáról, valamint a mindent felülmúló emberi hülyeségről
Röviden a lényeg: a régi Il-2 a Warclouds serveren 110G-t okosan repülve, csapatmunkára és jól megválasztott taktikára építve szarrá alázták a sok 44/45-ös szövi gépet. Erre jött a szövi rinya és egy idő múlva bannolták a 110-est mert hogy túl über.. -
Ehh... ennek nem fog örülni...
-
Nekem az A-10C-ben a legújabb ati driver iylent csinált. Leszedtem, feltettem egy korábbit és jó is lett. Nem lehet, hogy neki is valami hasonló gondja van?
-
Lacusch69 #38982 XP-t le kell cserélni Vistára vagy W7-re. -
Sziasztok.
Erre van valakinek ötlete, hogy mitől lehet? A srác, akié a gép, azt mondja A10 teljesen jól fut, a kártyához a legújabb driver van fönt.
kép01 kép02 kép03 kép04 kép05 kép06
Nekem nem volt ötletem rá. Ez COD, nappali bevetés (lenne)... -
bootsector #38980 Igen, közben én is utánaolvasgattam, és lehet, hogy tényleg kár volt 6970-est venni. Mégsem bánom, mert amit most ez a vas tud az nem semmi... London felett is full graffal szépen szalad, egyedül azok a kis röccenések vannak ami gondolom még az optimalizálatlanságból ered. (hű de hosszú szó). -
nincs mit :) -
zmok #38978 Köszönöm a segítséget! -
hát ha van 50-ed akkor én személy szerint ajánlom a gtx560ti-t
a prohardveren kapsz ennyiért 3 év garival
ár/teljesítmény arányban nem kapsz jobbat
radeonokat nem ismerem annyira, azt majd a vereses kollégák elmondják :D
-
zmok #38976 40-45ezer, esetleg egy picit több -
attól függ mennyi pénzed lenne rá?
egyébként mást nem is nagyon kell cserélned, a többi cuccod bőven jó, attól nem lenne sokkal gyorsabb ha azokat cserélnéd -
zmok #38974 Sziasztok!
Tegnap este telepítettem a játékot, volt is diavetítés
Jelenleg ez a configom:
windows 7 ultimate 32 bit (az elmúlt időszakig folyamatosan frissítve)
msi 760gtm-p33 amd 760G chipset integralt vga kártyával (jelenleg inaktív)
AMD Athlon II X3 425 CPU (alap órajelen, tuning + mag aktiválás nélkül) gyári pwm coolerrel
2*2gb 800 vagy 1066 Kingmax ddr2 memória (SPD beállitások)
powercolor ati (amd) 4770 512mb vga éveleji catalyst driver
WD 500gb hdd Sata 32MB/64?? cache 7200rpm
Optiarc (Nec + Sony) Sata Dvd rw
NZXT ház kiegészítő hűtéssel
450-480W Hipro táp (HPC azaz Chieftec beszállító a belseje)
Egyenlőre csak a videókártya cseréjére lesz módom, Ti melyiket ajánljátok? -
Hmm... Érdekes ... Nem rossz elgondolás, tetszik a dolog ... csak kicsit zavar, hogy csak 4GB az SSD része, és nem én döntöm el mi kerül rá ...
Most egyelőre megpróbálom eladni a memóriámat, és venni 8GB-ot ... Az úgyis kell ... és akkor csinálni egy 2GB-os RAMDRIVE-ot, és letesztelni mennyit javul a züsztem azzal ...
Majd később elgondolkodom az SSD-s mókán ... Jó lenne az SSD, az tuti! De egyelőre még kivárok ... -
az ssd témához
erről mi a véleményetek? Dummy és a többi ssd hívő? :D
seagate hybrid
egész jókat írtak róla
és ne felejtsük el, hogy 500gb -
Lebowski #38971 én is így szeretnék egy kicsit fejleszteni :)
amúgy azon a vason az eddigi tapasztalatok alapján biztos, hogy elindul. Amúgy kár, hogy nem tértél be hamarabb, mert a 6950-est lehet 6970-essé varázsolni. És máris beljebb vagy 20-30ezer forinttal, ami mehetett volna sörre :) -
Romeo One #38970 Stimmelt az ötleted. Este figyeltem, létszámkorlátozott Emilbe ültem, motorindítás után azonnal hisztizett, hogy váltsak. Köszi. -
Richtofen #38969 Nem tudjátok ki lehet a szerzője ennek?(Mr. Johnson néven) -
höhö szép kis újítás :D -
bootsector #38967 Sziasztok!
Régóta olvasgatlak titeket, ROF- topikpól páran ismertek is...
Megvettem én is Steam-en ezt a csodát, de biza a régi gépemen nemigen akart menni. Konkrétan játszhatatlan (volt). Újítottam a gépen kicsit, P67-es alaplap, i7 2600K proci, 8 GB 1600-as Corsair RAM, és egy Sapphire 6970-es kártya, holnap fogom feltelepíteni, hát marha kíváncsi vagyok. Aztán csak lehet majd multiba is röppenni veletek...