91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Mikorra ígérték a nap folyamán a javítást? Ja, és így , hogy béta, lejön magától a steamon, vagy nekem kell lehozni?
  • SnowF
    Kösz
  • VO101Tom
    Nem. Csak CRT-nél. Ott a képfrissítési frekvencia váltáskor volt ilyen, nem volt köze a felbontáshoz.
  • Szepy2884
    Erre valaki? Tapasztaltatok már hasonlót?
  • Szepy2884
    Leírnád a konfigod?

• Lacusch69
    Este, ha lesz időm, közzéteszem.
  • Lacusch69
    Kétmagossal nekem most is elég jól fut. Csatorna felett 6 vs 6-ban 50-100fps, natív 1680x1050, a fontosabb dolgok high, a többi low beállítással.
  • Proview
    Két magossal esélytelen lesz a COD? Későbbi patchben esetleg? (Olvastam a legutóbbi frissítés javításait, de nem említi, hogy két magossal játszható lesz-e)
  • SnowF
    Én még mondjuk annyira sokat nem repültem, de eddig nem volt komolyabb bajom a 20-assal, már ha talált persze :) Szépen le lehet vele szedni darabokat a gépből. Ami az MG-FF/M-et illeti sajna azt nem fogjuk egyelőre CoD-ban látni, mert az E-3-hoz az még nem volt rendszeresítve. Elvileg a 110-C4-hez igen, de ott sem találom a játékban. A Minengeschoss-ra meg én is várok, de szerintem amíg nem lesz E-4 addig az sem lesz a játékban.
    Mellesleg valaki összedobhatna egy fordítást arról, hogy melyik lőszer micsoda, a németem sajna nem a legjobb. Eddig Panzerbrandgranate-t használtam jobbára, most próbálom a Brandsprenggranate-t, hátha látok valami különbésget majd.
  • Vogel
    Nem is arra mondtam, a tényre, amit magam is tapasztaltam. Popgun :)
  • Lacusch69
    Tudom, hogy a valóságban más volt, én játékbeli tapasztalataimat írom le.
  • Vogel
    Ez meg bullshit már elnézést. Épp ezen fegyverekről csinálok beadandót és a kutatásaim teljesen mást mutatnak. A 20-as robbanó töltete 12x nagyobb tömegű volt, mint a géppuskáé. Az MG-FF/M már robbanó (HE) lőszerrel volt tárazható.
    Az Anthony G. Williams and Emmanuel Gustin: Flying Guns – World War 2: Development of Aircraft Guns, ammunation and installations 1933-45 c. könyvből dolgozok.

Csak egyet idézek:
    [...] 1940 májusában rendszerbe állították a Bf 109 E-4-es típust a maga módosított MG-FF/M gépágyújával, ami képes volt Minengeschoss, azaz robbanó lövedéket is tüzelni. Ezek a lövedékek vékony falúak voltak, megnövelt robbanó vagy gyújtó töltettel szerelve. További előnye a kisebb tömeg, mely által megnövekedett a torkolati sebesség. Az elképzelések alapján; a hagyományos páncéltörő lövedékek csak kis, míg a robbanó súlyos, nagy kiterjedésű felületen okozott sérülést.
    Kétségtelen, hogy a fent említett gépágyúval és az elmélettel, miszerint egy gépágyú két géppuskával ér fel, a Spitfire-ek és Hurricane-ek sokkal eredményesebben vehették volna fel a harcot a Luftwaffe bombázói ellen négy MG-FF/M gépágyúval, amik minimálisan nyomtak volna többet az akkori nyolc géppuska helyett. [...]
  • Lacusch69
    Ja, ha nem jegyzi meg a beállításokat, akkor az "user" fájlban kell átírni a konvergenciát is és a lőszerek típusát is.
  • Lacusch69
    A két 20-as gyakorlatilag közel sem ér annyit, mint a két MG17-es az orrban. Még jó, hogy azokhoz 2000 lőszer van.
    Ajánlom 4x foszforos-acélmagvas + 1x foszforos-acélmagvas fényjelző kombinációt a géppuskákhoz.
    Az ágyúknál bármi próbálok, szinte hatástalan...
  • Nesu

Biztos volt már

nVidia GTX 590 with 2 GPU

• Szepy2884
    Off

Némelyik régebbi játékomat, ha natív felbontásra teszek, akkor a képernyő pár centivel felfelé csúszik. Magyarán a képernyő felső széléből levág, az alsó széle meg üresen marad ahelyett, hogy kiigazítná és fullra kitöltené. Ezt játékja válogatja. Magyarán van ami csak 1024*768-on tölti ki a widescreen-t megis más kicsit nagyobb felbontással is, de elmondható, hogy a beállítható legnagyobb felbontásnál vertikálisan elcsúszik a képernyő. Annyi érdemes tudni, hogy jellemzően olyan játékokról van szó, amiket nem 16:9-re fejlesztettek annó.

Ötlet valaki?
  • PhantomAss
    tegnap repkedtem kicsit online, hát vegyesek az érzéseim
    spittel, hurrival simán lelövöm a messzereket, de a 20-as gépágyúval hiába lőttem sz@rrá közvetlen közelről egy spitet semmi baja sem lett, egy kis füstöt húzott csak
    amúgy miért nem tudom utolérni/leemelkedni/legyorsulni még az alap hurrit sem az e3-mal? én rontok el valamit?
    (100%pp+max gáz)
  • VO101Tom
    Ez most komoly? Most akkor EZ volt a poén, hogy hallgatom egész este (nem is első nap), hogy ő soha nem fizetne ekkora szarért, meg hogy ez is szar, az is szar, közben neki is már eredeti van? Megmondom, őszintén, amikor már minket kezdett hülyézni amiért fizettünk "ezért", az már qrvára idegesített, de így, hogy ráadásul csak szórakozott b+...
  • VO101Tom
    Ha egy tanácsot elfogadtok, a Kegetys modokat tényleg senki ne használja, fórumban volt ugyan róla szó, hogy a nossao-t engedik, viszont a textúrákhoz turkálást már nem (egyébként mindkettő benne lesz a hivatalos patchban, tehát fölösleges is lesz használni)!! Az 1C fórumán a nyitó hozzászólásból van ez:

"Most importantly, I need to mention something about Valve anti-cheat. Valve has their standard feature running on top of multiplayer, and we have some of our own additional checks. The way it works is not an automatic immediate server ban, but rather a data-gathering and review process resulting in eventual account ban from all multiplayer for the game.

So while many of you may enjoy playing around with game content, please do so offline. We do not yet have the user interface for switching between modified and stock files, nor do we have the server GUI to allow/disallow custom content so that makes things a little more difficult for the players. We’re probably going to ignore any infractions before today, but we’ll become more aggressive in the coming days. Please be warned. There will be a wide-scale account ban once we identify a large number of culprits. Everyone will be banned simultaneously, with no prior warning or chance for redemption. If you do not wish to be made an example of, please do not use ANY modified files in any online matches.

(kiemelt rész tömören: eddig figyelmen kívül hagytunk minden megszegést (EULA, moddolások), mostantól nem. Ha nem akarsz bannolást, akkor SEMMILYEN módosított file-al nem játszol olnine.)
  • Lacusch69
    Próbálgatom itt a germán 20milliseket. Szörnyű rosszak.
    Az előbb egy Beaufighter 25 repesz-gyújtó gránát találat után még vígan repkedett.
    Ez volt a legtöbb, 15 a legkevesebb találat.
    Kipróbáltam az összeset, de egyszer sem sikerült csak 20-assal lelőni egyiket sem.
  • bucsher
    itt a kép na - bocs :(
  • bucsher
  • bucsher
    stonehenge :)

• Sanyo
    Asszem marad az angol. :D
  • DummyBoy
    Aszonta a gúgli: "képernyő tér környezeti elzáródás"
  • Sanyo
    Köszi, javítva.
  • Lacusch69
    Ezt javítsd ki:

"Ha minden hól megy"
  • mijki
    Ha XP-ről, váltok Win 7-re, akkor lehet FPS növekedés?
  • mijki
    Jó látni, hogy legalább patchelnek, és folyamatosan javítják a gémet :D
  • Sanyo
    Ez rendben van, de nincs magyar megfelelője? :) Vagy jobb, ha nem ferdítem le? :D
  • Lacusch69
    FFB-t nem terveznek?
  • DummyBoy
    Ahogy a szittya mondja: Screen Space Ambient Occlusion
  • Sanyo
    Következő patch.

Meg tudná valaki mondani, hogy van magyarul az SSAO?
  • Her Laca
    Danke.
  • Zpogi
    Tessék ni.
  • Her Laca
    Mi az a két valami ami fps növekedést okoz. Drebilnek kéne.:) Linket ha kérhetnék ,de gyorsan:)
  • Zpogi
    Szerintem nem működik Online a "virágbóti" verzió,ha ugyan arra a személyre gondolunk,ő csak hülyéskedett,mert eredeti van neki.
  • Zpogi
    Nekem akkor csinált ilyet a Freetrack,ha valamiért visszaállítódott a cam beállításoknál a Demo video,ilyenkor teljesen lefagy. Válaszd ki a saját kamerádat és akkor működnie kellene.
  • VO101Tom
    Passz.
  • VO101Tom
    Igen, olvasom közben, máshol Luthier már ezt írja, az ssao-ért nem bannolnak, csak ha az fm dm-be beleturkálsz. Napersze ssao benne lesz a patchban, még jó, hogy azért nincs ban :). Aztán lehet, hogy a nyitó szöveg később lett editálva... no mindegy, a Kegetys modra úgysem lesz szükség, mst meg nem turkálunk :)