IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
SnowF #39078 Én még mondjuk annyira sokat nem repültem, de eddig nem volt komolyabb bajom a 20-assal, már ha talált persze :) Szépen le lehet vele szedni darabokat a gépből. Ami az MG-FF/M-et illeti sajna azt nem fogjuk egyelőre CoD-ban látni, mert az E-3-hoz az még nem volt rendszeresítve. Elvileg a 110-C4-hez igen, de ott sem találom a játékban. A Minengeschoss-ra meg én is várok, de szerintem amíg nem lesz E-4 addig az sem lesz a játékban.
Mellesleg valaki összedobhatna egy fordítást arról, hogy melyik lőszer micsoda, a németem sajna nem a legjobb. Eddig Panzerbrandgranate-t használtam jobbára, most próbálom a Brandsprenggranate-t, hátha látok valami különbésget majd.