91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Oké, de azért már fent van. :) -
Klusi86 #39125 Köszi, már le is szedtem és most megyek kipróbálom:D -
2 perc és fent van, a hír végén lesz a link. -
Klusi86 #39123 Na így máris csak 1 perc:D -
Klusi86 #39122 Az jó lenne, köszi. -
Próbáld a megauploados linket, de mindjárt feltöltöm az oldalra. -
Klusi86 #39120 178MB, elég terjedelmes motyó, 1 nap mire lejön:P
Ha lejön felrakom egy értelmesebb helyre. -
1.00.14072 béta patch. -
Szerintem az élelmesebbje kiadja majd PCI-E kártyának pár dollárért, és akkor nem lesz gond, mindegy milyen lapod van ...
Mindenesetre dühítő, mert vehetsz 40 helyett 60 ropiért egy alaplapot, hogy 60 helyett 40-be kerüljön csak az SSD :(
Majd reméljük rendeződik ez is ... -
bázz
na egy ilyenre befizetnék
hát akko sajna az alaplap csere is kellene, nekem asrock-om van
de sztem is ez a jövő, valszeg egyre több gyártó fogja kihozni a saját megoldásait
-
sakkay #39116 KÖSZI. -
@PhantomAss mester: tényleg nem rossz ötlet ez, mondjuk én keveselltem a 4GB-ot ... na itt a megoldás az ssd témára:
Új Marvell vezérlő Hybrid SSD-HDD móddal
Van egy 1TB-os vinyód, mege egy 40-64-es SSD-d és attól függően, hogy mit használsz legtöbbet, a vezérlő átpakolja a HDD-ről az SSD-re ... Szvsz ez lesz a jövője a SATA vezérlőknek ...
Egy bibi van csak ... Az Asus új szendihíd lapjai közül csak a Deluxe tudja ezt ... (58k ...)
Mindegy, előbb-utóbb lentebb is elterjed majd ... -
Szimplán mára - ergó remélem a héten meglesz ...
És majd lesz 2 link ... amiről 1kb/sec-el jön ... amint az első ember leszedi, ő felrakja máshova - 10kb /seb ... a 3-ik ember pedig felrakja megauploadra, ahonnan mindenki gyorsan leszedi ...
A steam-en majd a végleges jön csak. -
Lebowski #39113 nem értek a gyémánthoz, de.. Ezek a tesztek gondolom földön állva rögzített pozícióban voltak elvégezve. Adott esetben egy gép többletsebességéből fakadó mozgási energia nem járulhat ahhoz hozzá, hogy nagyobb kárt tegyenek a lövedékek? Vagy ebből a szempontból elhanyagolható, példál a pontatlanság miatt? Mert ugye ez már az IL2ben is benne volt, hogyha 7-800 körül eltalálunk egy bombázót annak nagyobb valószínűséggel szakad a szárnya, mint beülve mögé 3-400al tunkolva. -
sakkay #39112 Másodszor is hátha...
"Mikorra ígérték a nap folyamán a javítást? Ja, és így , hogy béta, lejön magától a steamon, vagy nekem kell lehozni?" -
Lebowski #39111 csak én érzem azt, a videó nézése közben, hogy ezek biza elmehetnek a bús pi***ba? :)
amúgy szegény srácot sajnálom, ott a 3 3D-s monitor előtt. egész nap ezt kell tolnia. kíváncsi vagyok milyen egy interjú erre az állásra:) hány perc alatt vitted végig a mohát, hányat tudsz kattintani 10 másodperc alatt vagy valami hasonló :) -
SnowF #39110 Épp most olvasom a Manualt, ott benne van. A lényeg, hogy a célon pukkan/felvillan egy szép nagyot amit így könnyen észreveszel, viszont cserébe semmi egyéb hatása nincs. -
Romeo One #39109 4.10-ben bármilyen géphez bármilyen országot választhattál, de 4.101-ben már csak a saját (mission szerinti), és a none közül választhatsz. Épp ezért volt furcsa, hogy Germany-ra csíkos svancot adott. -
Romeo One #39108 Beobachtung: nyomjelző?
De nemtudnám megmondani, mi a különbség a "fényjelző"vel szemben...
Csak tipp puszta logika alapján, a német tudásom nagyjából az einekleinekalterbír szóösszetételnél összpontosul.
(fünfcénflassebírbitte, jágünterspriccen, mint alternatív lehetőségek) -
A 210-esnek a default skin trikolor-os, és az F-2 meszának is, ha magyar felségjelet választasz ki. -
Romeo One #39106 Valor, Falaise-pocket missön.
Me-210Ca-1, magyar felségjelzésekkel adja fel a map.
:))) -
Romeo One #39105 OFF
Férfias vita
Kéretik a fórumadmint oda hatni, hogy flém esetén kizárólag a fenti linknek megfelelő vitaformátumot engedélyezze. Köszönöm
ON -
SnowF #39104 Akkor meglesz a mai olvasnivalóm is :)
Egyelőre még az engine heat management nincs bekapcsolva a manual prop-ot szokom-szokom de még nem olyan hatásos mintha gép állítaná. -
Ha a lőszerekkel végeztél, akkor lapozz kicsit tovább, a 89. oldal környékén van 109-es üzemeltetési utasítás. Nem árt, ha legalább egyszer átfutja az ember ;) -
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\manual -
SnowF #39101 Mostmár lehet multira is felmerészkedem. Este ha lesz valaki szívesen beszállok, vagy akár mi is csinálhatunk szervert.
TS adatokat küld majd valaki priviben? Sajna már rég nincsenek meg a régi szerverek címei. -
SnowF #39100 Az akkor nagyobb átütőerőt jelent ha jól gondolom. Mondjuk a kiskalával a világon semmi gondom nincs CoD-ban, szerintem marha jó, mondjuk BnZ-re azért még nem igazán lehet használni, de fordulóban egy jól sikerült rövid sorozat is elintézi az ellent. IL-2ben azért ez kicsit nehezebb móka volt... -
SnowF #39099 Manualt még nem néztem, de akkor fogom (valahol a játék mappájában lesz?). A Horridot olvastam, a magyar fordítást, és a németem nem olyan erős hogy összetudjam fésülni a kettőt, mostmár mondjuk lehet jobban megy majd :D -
Lacusch69 #39098 A germán azonos tömeg mellett kb. 100m/s-mal nagyobb kezdősebességű volt. -
Egyébként a manualt nézted? Abban is van elég részletes lőszer leírás (54lap környékén). A Horridoban meg tipp gallandéktól, nekik mi jött be (persze hogy cod-ban is jó-e az már kérdés :) -
Ez a gépválasztós dolog is BUG ...
Nálam pl.: semmit sem lehet elmenteni ... sem loadoutot, sem gépet, se controlst ... (Ezáltal betölteni sem :( )
Állítólag ismert bug, majd javítják ... -
SnowF #39095 Ez érdekes mert nekem működik a dolog. Mondjuk elsőre nem ment aztán valahogy mégis hagyta választani a két alap mellett. Próbáld meg úgy hogy blue oldalt választod és ott az E-3t -
Skineket egyenlőre nem lehet állítgatni, nem is piszkálom, bannolás jár érte ha online úgy repkedsz.
Akármilyen néven mentek el presetet E-3-nál options/plane alatt, quick missionban nekem nem választható (gép fényképe alatt). Csak Empty [stock] és Default [stock]... -
SnowF #39093 Köszi, ez elég hasznos.
Aról lehet valamit tudni, hogy a britek 0.303 (7,7 mm ugye?) és a német 7,92 között volt-e valami komolyabb eltérés? Főleg hatékonyságban? Számított-e bármit az a 0,2mm? -
Lacusch69 #39092 A többiek kedvéért:
"a többi jelző a gyúelegyre vonatkozik "
Foszfor: ez egyértelmű
Elektron: Elektronfém, alu-magnézium ötvözet (3-4e'C-on ég)
-
javítva:
Panzerbrandgranate: páncéltörő-gyújtó, a többi jelző a gyúelegyre vonatkozik
Brandsprenggranate: Robbanó-gyújtó (nem a Minengeschoss) -
7.92mm MG 17 géppuska:
Spitzgeschoss mit Kern: Acélmagvas, hegyes lőszer
Spitzgeschoss mit Kern, hart: ua. de keményebb mag, ma már páncéltörőnek hívnánk a megnövelt magméret miatt.
L'Spur (Lichtspur): fényjelzős
Übungsmunition: gyakolrólőszer (nem tudom mit akarnak ezzel mondani)
Phosphor mit Stahlkern: gyújtó acélmaggal, magyarul páncéltörő-gyújtó
Beobachtung: 'megfigyelő, figyelő' (na ez micsoda?)
20mm MG-FF gépágyú:
Panzerbrandgranate: páncéltörő-gyújtó
Brandsprenggranate: Robbanó-gyújtó (nem a Minengeschoss), a többi jelző a gyúelegyre vonatkozik
Brandgranate: gyújtó
Bemásolok még pár igen érdekes részletet:
A RAF korán megtapasztalta, hogy a gépeiken alkalmazott géppuskák a vártaknál gyengébben teljesítenek. Kezdetben a fegyverek összetartása 365 m-ben volt meghatározva, de a találatok többsége jóval kisebb távolságon történt, ahol a lövedékek a nem megfelelő összetartás miatt szétszóródtak, függetlenül az igen nagy 160 rps-től. Mivel az öntömítő rendszerű üzemanyagtankok megjelenése, és a páncélzat vastagodása általánossá vált az 1940-es évekre, szükséges volt az összetartás áthelyezése rövidebb távolságra.
A probléma gyökere a kis méretű puskalőszerekben rejlett, mivel nem volt lehetséges ezen a kaliberen robbanó lőszert gyártani, és e mellett a páncélátütése is kicsi volt. Földi tesztelések sorozatát hajtották végre a britek kiselejtezett Bristol Blenheim gépeken, amilyekre 180 m távolságról, hátulról tüzet nyitottak különböző brit és német fegyverekkel, vizsgálva az átütést, rombolást. A .303-as gyújtó B Mk VI öt lövedékéből egy ért súlyosabb találatot a Blenheim szárny-üzemanyag tankjára nézve. Harci körülmények között az ilyen típusú lövedékekből csak egy vagy két gépfegyver volt töltve a nyolcból. Más típusú, nem gyújtó lövedékek, csak feleakkora rombolást okoztak. Összességében, a német és a brit acélmagvas páncéltörő (armour piercing - AP) lövedékek nem tudták átütni a 12 mm-es acéllemezt 180 m távolságból, a lőszerek többsége lepattant, vagy belefúródott a szárny anyagába. Ennek következtében csekély számú lövedék érte el a Blenheim szerkezeti elemeit, és nagyon kevés ütötte át.
-
SnowF #39089 A Plane option alatt van egy olyan hogy Loadout, ott tudsz gun presetet állítani, ha azt elmented, azt ki tudod választani QMB-ben pl. Azt mondjuk még nem néztem meg hogy ténylegesen a hevederezés is átjön-e ezzel, de a konvergencia az tuti.
Vogel: a skineket én is próbálgattam és sehogy sem sikerült használni amit csinálta, sőt a DogFight Even-nél pl, ha megszakadok se tudom levakarni az Olasz felségjelet és Németet feltenni. -
Skinnel együtt a hevederezést sem állítja? Pedig csináltam egy jó konfigot. -
Te hol (hogyan) tesztelgeted ezt? Én ha custom missiont töltök be, csak empty meg default preset-et állíthatok be, máshol meg nem tudok gépet választani :/