91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A Steamet telepítés közben rakta fel magától, accountom már évek óta van, de nem volt fenn a gépen. -
Lebowski #39606 oda csepegtettél, ahova a videóban nyomját a cuccost?? :)
(bocsánat, hogy ennyire rtard vagyok :) ) -
Solt #39605 Én sebbenzint használtam a Momo-hoz...
( egyébként tényleg... hol a szuhoj? nem is emlékszem rá, hogy benne lenne... :D ) -
NA spammelek ezerrel :)
Én is ezt használtam, de ez is kenőanyag! Ez a kenéshez tökéletes, de elektronika tisztításához nem jó. Arra alkohol kell. -
Én használok, az fasza.
-
Belecsepegtettem a potenciométerbe, majd elkezdtem tekergetni :)
Majd megint ...
Szépen megvártam míg megszáradt, rádugtam a gépre, és megnéztem műxik-e rendesen. És utána összeraktam.
Nézd meg a videót ... -
Sidewinder #39601 Biztos nem leszek népszerű,de az én kedvencem a Jak-3-as. Kiválóan manőverezik,könnyen ki tudtam venni dugóból is,a fegyverzete is egész jó és szép is. A háborúban is sikeres volt. A német gépeket is szeretem,bár a FW-190-et könnyen be lehetett vinni lapos dugóba is. De az abszolút kedvenc az a Jak. A másik kedvenc amivel mindig jót szórakoztam az a TB-3-as őskövület. Olyan faszán el lehet húzni,és liftelni vele,hogy a vadászok még ace szinten is bajban vannak,mert mindig túlmennek rajta.Persze single player játékról beszélek multiban mostanában nem nagyon nyomtam.Meg hétvégén sikerült újra igazából is felesni az égbe,természetesen csak oktatós ellenőrző repülés után,Góbéval.Hosszú dolog az a téli szünet. Meg a rohadt szakdolgozatot se tudom,hogy a picsába fejezzem be,lehet,hogy nem repkedéssel kellett volna tölteni a hétvégét,de egyszerűen nem bírtam ki,és lehet ezzel basztam rá:S Na mind1. Ahogy látom forranak itt az indulatok. Ha uborkáék nem ugatnak rá Olegékre,hogy kiadni azonnal,akkor valószínűleg egy optimalizáltabb,faszább játékot lett volna. Oleg eredetileg tudtommal repülőmérnök,és sokan mások a csapatából szintén,nem hülyék ők a témához. Tényleg, a Szu-26-os az milyen?Csak mert anno azt olvastam,hogy lesz benne,meg,hogy a gép egyik tervezője segíti a csapatot a gép virtuális verziójának megfelelően élethű létrehozásában.Még ha másért nem,hát azért biztosan szeretném megvenni a CoD-t. -
Köszi, nagyon tetszett.
-
Nem tudom, azt nem néztem :) De biztosan ...
Elektronikában tisztítás = alkohol.
Valamint a WD-40 az a közhiedelemmel ellentétben NEM kontact spray ... Az egy víztaszító - korróziógátló szmötyi. (Water-Displacing spray)
Van egy cimborám, aki a sulit elvégezve maszekban anno TV-ket javított ... de mivel a kontact spay qrva drága, ráadásul az alföld közepén neccesen beszerezhető dolog volt akkoriban ...
Szépen vett a boltban mindenféle alkoholos dezororból egyet és letesztelte őket ... (Ne tudjátok meg milyen pacsuliszag volt a műhelyében ...) A fekete Denim nyert ... aztán elkezdte ipari méretekben venni, a boltosnénik meg nem tudták minek neki annyi dezodor :) -
Lebowski #39598 Azt had kérdezzem meg, hogy itt mit tisztítottál meg?? :) vagy ennél is jobban le kell bontani?? -
Lebowski #39597 ez jó ez a trutyi amit belefúj??? -
OFF
Ezt nézzétek végig,érdemes!
LINK
Meg ezt.
LINK
ON -
Solt #39595 Steam nélkül? -
Kiengesztelésképpen álljon itt egy még egyszerűbb dolog:
Egy videó:
-
lala42 #39593 Jé! Te meg Tobzossal a fiammal repülsz. LOL -
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... miért nem üvöltöd le a hajamat????
Nekem gyakorlatilag NINCS memóriám ... ráadásul az oprencer is csak 1 biten tudja ezt megcímezni:
0 - nincs memória; 1 - ezt elfelejtettem ...
Sorry papa, rákukkantok ... :)
szerk: képek nélkül itt az angol leírás ...
-
Milyen régóta keresed nekem azt az ominózus leírást ... ;) -
Lebowski #39590 óóó. akkor reménykedem benne, hogy nekem is megjavul :) nálam is ugrál mint állat :) -
Én betettem a lemezt, kiválasztottam, hogy hová telepítse a CoD-t, és úgy is tett.
Semmi köze sincs a Steam-es mappához nálam. -
A botban ... kicsit trükkös szétszedni, de ha már csináltad, akkor nemgond ...
Én a neten találtam róla fényképes leírást anno, nekem pl: ugrált a poti mindenfelé, nem akart megnyugodni középállásban (Ami vicces ...) aztán megtisztogattam és megjavult azonnal :) -
Mért van az, hogy a spit jobb mint a mesza mindenben? MERT ***** SZÖVIK OLEGÉK, EZÉRT, hogy a sok kis pöcs amerikai, meg az eltunyult szövi majmok azt higgyék hogy hírók. Hogy, hogy elpáholták volna a csúnya németek fenekét. Hát basszák meg. Nem hiszem el hogy így el kell baszni mindent 6 év után. Ha már SZIMULÁTOR-nak hívják, a gépek legyenek valósághűek, nem csak kinézetben, de fizikában és tulajdonságokban is. Ha nem így csinálják, vegyék le a szimulátor jelzőt. Ha ilyen a játék, ahogy leírtátok, akkor nem veszem meg most, majd akkor ha kiforrt és olcsóbb. -
Lebowski #39586 a a poti a botban van, vagy magában a testben?? :) egyszer szedtem csak szét, de akkor is csak a botot és nem emlékszem rá :) -
Első körben próbáld meg megtisztítani ... ha van bármilyen gyógyszertári alkoholod, akkor azzal, ha nincs, akkor alkoholtartalmú arcszesz vagy parfüm is jó ...
WD40 tilos ...
@refa: őszintén megmondom fingom sincs ... nekem nem üres ... Viszont a steam felhőt ki kell kapcsolni, különben az valamit kalamol, addig nem is nagyon érdemes nézni az ini fileokat...
edit: nekem belementi a beállításokat, de érdekes ... eddig nem akarta ... -
Gidát kérdezd meg.
-
Lebowski #39583 nem tudjátok lehet-e kapni potmétert az x-52-höz? mert nagyon úgy néz ki, hogy kontaktos lett a twist.... és folyamatosan átesik a gép mert egy pillanat alatt belépi totál jobbra miközben mozgatom a botot... -
lala42 #39582 Más!
Nektek hány szerót hoz ki a kereső? -
De ennyire:)) -
lala42 #39580 És ha onnan kiveszem? vagy esetleg virágboltit rakok fel? ( volt az elején és az oda ment, ahova én mondtam neki.) Volt benne aktivátor.exe, talán és avval lehetett volna aktiválni ez eredetit. Na mindegy. De azért kibaszás volt, mert amikor beraktam a lemezt, az eredetit, akkor kérte a kúlcsot. Azt is kapta és elkezdte nem a lemezről telepíteni, hanem leszedte a STEAM-ról. :((((
Ennyire nem lehettek kocsogok. -
Nem. A steamet is tedd máshová ha azt akarod. Legalábbis én így tettem,mert meg se kérdezte a telepítésnél,így újra tettem én is. -
lala42 #39578 Gyerekek az eredetit fel lehet telepíteni, nem STEAM-os mappába? -
Tom:) Melyik a vészteljesítmény? Múltkor megtaláltam ,csúszkára tettem és lehetett szabályozni de most fogalmam sincs mi volt az. -
Solt #39576 Egy idő után meg homályos is lesz... :D -
Nálam is mindíg elcsúszik a célkereszt, hajlongok a sörömért.
-
Nem mondasz, ez így van :) -
Én azt úgy értelmeztem, hogy a gyerek egy olyan teljesen forgatható nézetet akart, amikor a mesza revi középen van. Amit az il2 tudott, hogy egy gombnyomásra odébb hajol, de azért körbe is tudsz nézni, az codban nincs. Az itteni gunsightot gondolom már te is ismered, dogfightban nagyon nagyon nehézkes, és szar. Van rá valami billentyűparancs, ami a fejet nem forgatja, hanem jobbra balra csúsztatja, de azt meg valszeg nem ismerte. -
Solt #39572 :D:D:D -
Biztos vannak fontosabb dolgok is de véleményem szerint a hangok zöme egy kalap szar a játékban. -
ezzel én is pontosan így vagyok, a motor mintha alapjáraton forogna végig és nincs sebességérzetem..szokni kell még -
igen igy javult a helyzet irányithatoságra, de valamiért nincs az a sebességérzet, hogy müszer nélkül érezném hogy mikor lassul vagy gyorsul a gép.Igy ha nem nézek rá a sebességméröre akkor simán nekiállok egy függöleges manövernek mikor nincs meg hozzá a sebesség. -
Romeo One #39568 szívesen. Az adott játékoshoz tartozó összes kampány ebben a fájlban van, a befejezettek is.
használok, az fasza.