91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tudom:) Írtam én is ,hogy ez így nem kerek,de próbálom humorosan felfogni.
    Gondolom nem csak nekünk tűnt ez föl a kerek nagy világban.
    Ha így maradna akkor megölik az online játékot ez egyértelmű.
    Mint mondottam,és már más is észrevételezte olyan az érzése az embernek,hogy egy jóval alacsonyabb rendű gépben ül,persze nem azt várom ,várjuk el,hogy mindenben jobb legyen de azt igenis ,hogy amiben jobb volt abban legyen is jobb. Mindkét oldalnak meg kell adni az esélyt ,onnantól már a játékos dolga,hogy jól használja e az adott gép jó tulajdonságait,de ez így ebben a formában valóban bosszantó.
  • Lacusch69
    Messzer konkrétan 80km/h-val lassabb 8ezren, 170-nel lassabb 9ezren, mint a valóságban volt.
    Valamint szintén 9000-en 200-zal lassabb a játékbeli Hurrinál(!!!), aminek a teljesítménye egy az egyben a Shitfire-é (igen, ezek alapján megint Shitfire)

Szóval én addig ne online-ozok, amíg ezt helyre nem teszik.
  • Her Laca
    Ne mondj ilyet. A Messzer nem szar! Csak a Spit ,meg a Hurri kicsit el van túlozva:)
    Majd kiderül az is,hogy egy bomber is ledogolja ,csak várjuk ki a végét.
  • LeonSilver
    Ezt mér eljátszottad olyan 1.5 - 2 hete is ha jól emlékszem.
  • LeonSilver
    Rögtön az első link barátom.
  • Her Laca
    Itten van egy csomó
    De ha bármi vh-s repüléssel kapcsolatos dolgot akarsz ajánlom aitt nézz körül elöszőr.
  • mustang08
    Valaki nem tudna adni v.milyen anyagot a 2. vh-s gépekről?
    Prezentációra kell, de a google-n nem találtam semmi normálisat.
  • VO101Tom
    Biztos tartalmaz, de a 14072-től már nem különbözik sokban. Alapjátékhoz képest jelent sokat, ezért írtam Nexus6-nak azt amit.
  • SgtChris
    Ja, jelenleg ez a 14072-es van fent, nem kellett extra törés hozzá...felmásoltam és fut. Gondoltam, hogy a 14101-es ehhez képest még tartalmaz javításokat esetleg, azért keresem...
  • VO101Tom
    Nem tudom, de múlt pénteken kiadott beta patchez (1.00.14072) már van törés, ez a 1.00.14101 annak a hétfőn kiadott véglegesített verziója (szerencsére a verziószámokat is értelmesebben használják mint il2-ben, a béta patcheket sem "bétázzák", a végleges egyszerűen nagyobb számot kap, azt' el van intézve).
  • LeonSilver
    JA. Volt itt valahol egy link de nem bírok rálelni :D Nem látok vagy mi a fasz.
  • SgtChris
    Ezt a 1.00.14101 verzioszámú peccset a Steam-en kívűl le lehet szedni valahonnan?
  • VO101Tom
    Ha nem 1.00.14101 a játék verziószáma, akkor ne csodálkozz rajta, hogy fosch, javítások nélkül tényleg nagyon gáz :/
    (A visszajelzésekből az jön át egyébként, hogy ha már teljesítmény gond nincs is, a torrentes verzióban jóval több a bug. Controls hibák, mentések, multit már nem is mondom). A steames is bugos még, de legalább már játszható.
  • PhantomAss
    egyébként teljesen jól játszható már online, és sokan játszanak is
    és ez már csak jobb lesz :)
    csak épp ne messzerrel menj mert nem lesz sikerélményed
  • Lacusch69
    Nem trollkodsz, ez így van.
    Azért próbáld meg a peccseket, sokat javítanak a futásán. (Csak éppen a Messzer FM úgy szar, ahogy van)
  • Lebowski
    ezt nem vitatom:)
  • LeonSilver
    Igen, én is torrentről szedtem és az is biztos, hogy május közepe táján meg fogom venni. Ettől függetlenül ez így egy szutyok.
  • LeonSilver
    Az a helyzet, hogy én elég régóta kompjúterezek (nagyjából 1985 óta) de én még ennyire szarul kiadott szoftverrel nem találkoztam. Az egy dolog, hogy majd fasza lesz meg van benne potenciál. Nem erről van szó. Arról, hogy ez így, ebben a formában egy vasat sem ér. A peccsek ugyan sokat javítottak a futáson de azon kívül még van 1000 más dolog ami egyszerűen SZAR.
  • Lebowski
    várj még egy picit és az állad nem ettől fog leesni :) amúgy elég sokan megvették torrentet pont azért, hogy kipróbálják. de amint megjelent mentünk és megvettük :)
  • NEXUS6
    Hú, most nem akarok nagyon trollkodni kezítcsókolom.
    És jelentem eddig minden IL-2 részt megvettem eredetiben, mert hát csak szimu rajongó lennék, a magam szintjén persze.
    De tegnap dúrván meglepődtem. OKÉ tudom itt a többség már túl van az élményem, de azt hogy 2011-ben ezt meglehet csinálni, nem gondoltam volna.

Szal elötte kipróbáltam a Wings of Prey-t, ami szép kis konzolos átirat, de gondoltam valamivel erősebb realizmusra van szükségem annál, mint amikor már a 16. bombát dobom a szegény Hurricanból valami rombolóra nagyjából telibe, és tudom most mogköpködtök, meg az örökkévalóságig fog a lelkem a pokoltüzében égni annak a warezolók számára fent tartott kicsiny, exkluzív bár meglehetősen zsúfolt kis részén, de a torrentszolgáltatótól letöltöttem a Ciffs-et, csak úgy kipróbálni.

És hát leesett az állam, hogy EZT el akarták adni nekem!!!?
    Végig túrtam a netet, hogy valszeg valami gáz van a vidkarival, a memóriával, az OS-sel akármivel. De nem. EZ ilyen!

Szal ennyni, csak, bocs a zavarásért, csak összeomlott bennem egy világ többé kevésbé, kicsit.
  • i robot
    Az iránytű miért van fejtetőn a Bf-110-ben?
    A Ju-88-ban nem is működik egyik sem.
    Valamit még fel kéne kapcsolni, vagy bogárka?
  • Romeo One
    Látom, köszönöm!
  • VO101Tom
    Lehet. Az iránytű bal oldalán van két magasságmérő. A felső csak 6000-ig mér, nem fordul körbe. A fehér mutató ugyanazt a magasságot mutatja, amit az alatta lévő, hagyományos szelencés magasságmérő. A felső óra alján lévő gombbal tudod a piros mutatót a kívánt magasságon beállítani, és ha a zuhanófék ki van nyitva, akkor azt a magasságot elérve kioldja a bombát (bombákat dobás előtt élesíteni kell).

Nem emlékszem már pontosan, ha neked van vitorlázós/motoros múltad, akkor nem szóltam, egyébként pár jó tanács :) :
    A szelencés magasságmérőt (Stukában az alsó) ezért (is) kell lenullázni induláskor (azt meg az alsó műszer alján lévő tekerővel), mert a légnyomáson alapuló magasságmérésnél csak egy kiindulási ponthoz viszonyított magasságod számolja, ami viszont az időjárás változásával elállítódhat. Ezt lenullázni különösen nagyon fontos, ha Stukával alacsonyról oldasz, és a térképen jelölt értékekből számolnál oldási magasságot. Akkor 1-200 méteren is sok múlhat.

Egyébként a nulla ponton érvényes barometrikus értéket látod a felső skála-ablakban. Ha valaki egy reptéren áll, bediktálja neked azt a számot, és te oda tekered a gombbal, akkor annak a reptérnek a magasságán fog neked is nullát mutatni. Ez akkor hasznos, ha más magasságon fekszik az induló és az érkező reptér, sajnos a rádiózás még nem olyan fejlett cod-ban, hogy ezt AI irányítótól is megkérdezhesd :)
  • Romeo One
    A Stukán lehet állítani az automata felhúzás kezdő magasságát, vagy fixen indít 600 m-ről?
  • acidrain
    A kis tökös hogy megijed.
  • mijki
    mert?
  • LeonSilver
  • acidrain
    Ez pedig jó!

• LeonSilver
    Ez a gém is pont olyan lesz mint a WoT..
  • PhantomAss
    na volt egy online röppenésem bf109-cel
    egy spittel találkoztam szintben (1a), gyak labdába sem tudtam rúgni
    kettőt fordult és vígan mögöttem volt, hiába menekültem negatív g-ben , vígan jött utánam
    lelőni ugyan nem tudott de én sem tudtam lelépni
    nem is tudom, mintha vmi lassu gyakorlógéppel lettem volna egy szúnyog ellen
    azért ez így gáz, és ezt most minden nagyképűség nélkül mondom, hogy vagyok olyan tapasztalt hogy azt gondoltam lesz némi esélyem
    hát nem volt :D
  • Solt
    Jelen esetben nagyon nem örülök neki! :)
  • acidrain
    Igazad van.
  • Solt
  • fecska
    ahá szóval utánanéztél, na mostmár tényleg fejezd be kis pedobear
  • mijki
    Én a zenére értettem hogy szép :D A csaj meg fotóbolt :D
  • fecska
    te kis pedofil!!!!
    14 év alatt tudod hogy büntetik...
  • mijki
    Ez a zene szerintem olyan szép
  • Solt
    De így csak azt választhattad ki, hogy a steamet hova tegye. Ha pedig fent van a steam, nem választhatsz más mappát a játék telepítéshez.
  • LeonSilver
    Ja. Tisztításhoz mezei tisztaszesz, akármelyik patikában kapható.
  • Lebowski
    "nyakonöntöttem" alkohollal, és tényleg ugrálás nélkül érzékeli, ha forgatom. már csak a kenést kell biztosítani, oszt csókhalom.

Köszönöm a tippet!!