91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hello
ment egy privi :D
érzem ahogy egyre jobban vonzz a sötét oldal... -
sakkay #40165 Nagyon Fa*a!!!
-
sakkay #40164
-
sakkay #40163 Köszi. -
Lacusch69 #40162 4.2-es verziójú testemet valamelyik régebbi 2.0-3.0 közöttire visszacserélném..
-
Az előbb írta, hogy nincs kapcsolat, de most jó. Ritkán szokott leállni, nem is emlékszem már, hogy mikor volt utoljára gond vele. -
Solt #40160 Nálam megy. -
bakker a steam másnál sem műkszik? -
Urak. Ha valakinek hardver kell írjon egy privátot ,mi az amire szüksége lenne. -
Elvileg holnap lesz. -
sakkay #40156 Nem olvastatok valamit a hivatalos patch-ről? Már rég ki kellett volna adniuk.. -
Solt #40155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Urak! Nincs valakinek ismerőse az FHB bankban, vagy a PSZÁF-nél? Nagyon fontos lenne! -
Németek az energiaharcot favorizálták, kopp gázon megcsapja, majd eltávolodik, fel, vagy szintben. A magyarokra azt mondták, látványos, de nagyon veszélyes amit ők csinálnak. :) -
Lebowski #40153 Azt értem, de elég sok győzelméhez a fordulóharc modor párosult, a leírás alapján :) Mindenesetre szép életút, amit átélt :) -
Solt #40152 Igen. Nem volt jellemző... odacsaptak, oszt elhúztak... nem tekeregtek! :) -
Lebowski #40151 "Érdemes megjegyezni, hogy a korszak légi hadviselésének szabályait „felrúgva” a magyar vadászok és az említett orosz egység harci gépei sokszor vívtak egymással fordulóharcot"
ez mit jelent? a szabály a fordulóharcra vonatkozott??? -
Latom most olvastam !
" November 1944
Hauptmann Erich Hartmann und Hauptmann Laszlo Pottyondy (13 Abschüsse) vor einer Me-109 der ungarischen 102. Jagdgruppe, auf dem Flugfeld Budaörs, welches sich die II./JG 52 und die 102.Jagdgruppe teilten.
Die beiden Einheiten flogen auch gemeinsame Einsätze, so wie am 17.11.1944 als Hartmann als Rottenflieger von Pottyondy flog. Beide Piloten schossen bei diesem Einsatz je einen B-25 Boston - Bomber ab."
Hartmann und Pottyondy -
Ha jól tudom ők Erich Hartmann és Pottyondy László 1944 11.17. -én .
Hunnia égboltjának vérvörös Pumái -
Nekem sincs. Ati. -
ááá elrontottad az örömöm :D -
Romeo One #40146 

Egész szép, és hasznos bevetésről hazafelé tartván egyet-kettőt akadott. Aztán gyakrabban. Aztán folyamatosan. Végül kilépett!
Ezt mééé csinálja velem??? -
Solt #40145 460-n is ilyen volt!!! :)) -
Igen, nekem is ez ugrott be, hogy mintha nvidián nem lenne ilyen gond (nekem sincs
)
-
csak ati-n :D -
vagyok,tényleg az f9-et nyomhattam biztos véletlen,és ez eszembe sem jutott,kösz a tippet így már jó.
-
bucsher #40141 F9-et próbáltad megnyomni? -
sakkay #40140 Controlsban nyomj egy aplyt, vagy állítsál valami komolyat mondjuk felbontást, és utána vissza.
Igen hülyén hangzik, de nekem kétszer volt ilyen, így múlt el.
-
próbáld ki, hogy a hat switchre valami funkciót teszel. géppuska lövést, vagy hasonlót. ha az működik, akkor valami letiltja a nézelődést. newview, frackir, freetrack, ilyesmi nincs fent? -
Csak a reinstall segíthet?Jó lenne elkerülni mert az fél nap :( -
Solt #40137 Ok, megnyugodtam! :) -
Nem tudom mi történt,de az il-2 olyat produkál hogy a hat switch-re nem reagál játékban.A beállításoknál érzékeli és mentettem is a beállításokat,játékban meg nem működik.Eddig jó volt,mióta csináltam egy quick missiont azóta nem reagál,újra beállítottam így sem jó. -
bucsher #40135 persze, tele van vele a hivatalos 1c fórum -
Igen. -
Solt #40133 Valaki tapasztalt ILYEN csíkokat alacsony magasságban? :( -
ja ja, ezeket ismerem. -
Itt is van -
A jelvény tuti maradt.
Van az a kép amikor Hartmannal áll Pottyondy egy ricsis messza előtt.
Bár Pottyondy jó kapcsolatokat ápolt a német pilótákkal ,több kép is van ahol nagy nevekkel együtt van.
Ha jól tudom ,és jól tudom Pottyondynak volt kísérője Hartman ,bár ez inkább olyan propaganda fogás volt szerintem akkoriban. -
Egyébként nem hiszem, hogy a Ricsi jelvényeit leszedték volna (békáknak is külön jelvényük volt), szervezeti egységben a 101/III alá tartozott ugyan, de 101/8 század neve Ricsi maradt. Sőt, azt tudom, hogy pl trikoloros festés is csak a 102-esek gépein maradt a háború végéig, mostanában megtalált Horváth Györgyöt is így azonosították, a trikoloros vezérsík, és a pilóta megtalált hadnagyi vállapja kizárta minden más, a körzetben eltűnt pilóta nevét. -
Persze. Erről már korábban is beszéltünk. "Erő-hűség".
Egyébként Szobránszky Aladár dán dogja volt az 1/1-nél, 2/3-nál. Később Pottyondy László mikor századpk lett, akkor felvették ismét a Ricsi nevet. -
Ezt találtam ,kissé lehangoló.
Becze Csaba írta a Roncskutatóknál.
"Egyszer már feltettem egy képet aSzobránczy sírjáról, de a szerkesztők anno nem tartották elég érdekesnek, hogy kirakják.
Egyébként nincs rajta a neve, a kriptát már egy másik család használja - rendes emberek - de nem "lakoltatták ki" szegény Kacsát. Az a baj ott is, hogy az öregúr meghalt már és csak a nagyon idős özvegy látogatja a sírt - nem tudom, mennyire közeli/távol rokonaik vannak, remélem az ő halálával nem fog az a család is kihalni. Mindenesetre azt már azonnal jeleztem, hogy szívesen fizetem a sírmegváltást, mert nem fogom hagyni, hogy egy olyan kiváló ember, mint szegény Szobránczy volt, egy köztemetettek és megváltatlanok parcellájába kerüljön :-("