91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #40206 Engem a háttérben hallható szakértő vett le a lábamról, asszongya: "hát ez tök nyilvánvaló volt" :D:D -
Azon a környéken? Ez kizárt. A jármű tulaja eleve nagykutya lehet ott,jelzem alátámasztja a feltevésem helyességét a komoly tarkó és fejbúb vakarás is amit a derék és persze magasan képzett szakember gárda az eset után véghezvitt. -
Aszongya "nem láttuk azt a sötét gecit" -
Solt #40203 Hát sikeresen feltörték az tény! :D -
Romeo One #40202 Nem lehet, hogy ők egyúttal autót is akartak lopni...??? És így volt a legkevésbé feltűnő a kocsifeltörés. -
Romeo One #40201 Egyik kedvencem:
- '56-ban hogy kellett volna védekezni a Pestet elfoglaló orosz páncélosok ellen?
- Becsalogatni őket a nyóckerbe, aztán hangosan kiabálni: Fémhulladék, itt a fémhulladék...!
Hamarabb kilopták volna alóluk, mint ahogy géppuskához kapna... -
Solt #40200 Ennyi! :D -
Az tuti:) Földet nem ért volna (nem hogy járművet),ha valami nemesfémből készült objektum lett volna:)
-
Solt #40198 A lényeg, hogy kiváló szakemberek. No persze, ha réz lett volna, azt szakszerűbben intézték volna.. :D -
Pirézek vótak, na. -
Solt #40196 Norvég cserediákok. -
Vááááááááááááááááááááááááááááá!!! -
Ha jól látom akkor a svéd,avagy réti néger népcsoportból valók voltak a "szakemberek". Nem is csodálkozom a történteken,ám arra kíváncsi vagyok,hogy az ott álló Merga (gondolom ,szintén skandináv ) tulajdonosa, miként hajtja be rajtuk a jármű vételárát. Mert hogy behajtja az tuti:) -
Lacusch69 #40193 Off, de nem lehet kihagyni:
-
Lehet letesztelem ezeket én is majd ... kiderülhet mennyi a különbség a procik között .... bár tuti lesz nem kevés :( -
hmm nem rossz, én 4500 körül kapok...
köszi
a havent még nem néztem -
Ez meg a Haven
Powered by Unigine Engine
Heaven Benchmark v2.5 Basic
FPS:
48.7
Scores:
1227
Min FPS:
27.8
Max FPS:
103.0 -
3 tré mark 11 ,origó szoftverbázisról letöltve,feltelepítve,nem frissítettem ,elindítottam a középső tesztet ,ami nem tudom mi ,de három van (ne röhögj ,sose teszteltem ilyenekkel) és ez lett.
Nem állítottam semmit ,nem is tudom ,hogy kell:))
P5342 3DMarks
Asszem ez az oldal tárolja? -
ÁÁÁÁ megvette Miki, és nincs E-7 Olegék már megint húzzák a zidőt XD -
nemtom mé, steamen én senkit nem találtam meg... VO101_Tom néven vagyok fent, küldjetek invitálást nekem, és akkor a COD hungary csoportba is adok meghívót. -
oks, ha hazamegyek én is felveszlek titeket (vagy mi :D) -
én is felvettelek :) -
huba20 néven felvettelek. -
Laca!
azt megtennéd, hogy megnézed a videokártyád 3d mark 2006-ban (vagy11-ben), mennyi pontszámot kapsz rá?
csak kiváncsi vagyok hogy kb mennyivel tud többet, mert a procink ugyanaz
köszi előre is -
miért épp gerappa?
én egyébként airsheep76 néven vagyok asszem steam-en, nyugodtan felvehetsz ha látsz
amúgy grat a játékhoz
-
A CoD felhasználói kézikönyvében megmosolyogtatott ez a mondat: "a kezdő pilóták hajlamosak kiürült tárral, de skalp nélkül hazatérni, így ön se csüggedjen, ha elsőre nem sikerül - amint ráérez a repülésre, garantáltan párosával szedi majd le az ellenséges pilótákat."
Ez jó lenne ha igaz lenne. :) -
Ma megvettem az IL-2 CLIFFS OF DOVER-t!! Végre, sikerült.
Légyszíves vegyetek fel Steamen: gerappa123
vagy küldjetek privit és felveszlek én titeket. -
Nagyon az, de hihetetlen jó élmény amíg nem válik gépiessé. Én ezért hagytam abba az online háborúzást 3 éve. -
sakkay #40178 Köszi. Jól hangzik, de tényleg kemény időrabló lehet. -
Nem.
Online warok az il-2 alatt kb így néztek ki, mint a most is futó Airforce War:
http://war.by-airforce.com/index.html
Röviden: Webes felületen managelt háború, amin a font alakulását az oldalról letöltött, lerepült, majd visszatöltött küldetések kimenetele határozza meg (weblap van úgy megírva, hogy a küldetés generálását és a visszatöltések kezelését automatikusan el tudja végezni - Olegék részéről is sokat fogllkoztak ezekkel, hogy a játék is megfelelően reportolja ezeket egy file-ba). Területfoglalás, stratégiai, taktikai bombázások, felderítések, utánpótlás kíséret, szabad vadászat - mindezt részletes, és állandóan vezetett statisztikákkal. A térképeken a gépek évjárata és nagyjából darabszámuk korhűnek mondható, a konkért war menete viszont a játékosoktól függ csak (a térképek egymást viszont megint történelmi sorrendben követik). Nagyon jó kis időtöltés, a 10. után már kicsit unalmas
-
Szepy2884 #40176 *hangsúly -
Szepy2884 #40175 Az OW-t olyan coop mission-nek kell elképzelni, ahol a server generálja a térképet az alapján, ahogy a szemben álló felek teljesítenek. Talán ez áll legközelebb a valósághoz. Vezeti az egyéni és a század statokat. A bevetések során nagy hangsúja van a stratégiának, hogy melyik repteret vagy szektort kell támadni, vagy éppen védeni. Van ún. recon, ahol egy bombázó felderítést végez. Erre a momberre, amit mindig humán vezet jobb esetben úgy kell félteni és őrizni mint a sakk-ban a királyt. Ha leszedik, kb. lőttek az egész bevetésnek. Továbbá van földi szállító egységek, convoyok védése/támadása, camp-ek foglalása stb. Egyesek szerint ez az online repülések sava borsa. Egy időben én is rákaptam egy kicsit, de annál jobban meguntam az egészet, mert sok idő és energia pazarlás egy normális war összehozása. -
Jaja, offline repülgetek, de kb. 1 hete nem volt időm rá. Gyűjtögetem a repült órákat, de közel sem annyit mint te. :) -
És Sanyo... tvr is irogat ide néha, de ő csak ROFozik :) -
sakkay #40172 Aha..online war alatt mit értesz? Küldetések,normális szerkesztők, ilyesmi? -
sakkay #40171 Valahonnan sejtettem
,de nem tudtam.
Vagy ahogy egyik kollégám szokta volt mondani,-"tudtam,de nem sejtettem". -
Röviden, amíg nincs online warhoz kötve a game, addig kevesen. -
Nekem tetszik, de többen is a cod jelenlegi állapota miatt nem fejlesztenek gépet. Egy schwarmot már ki tudnánk állítani, 3-4-en erősen gondolkoznak rajta, hogy közeljövőben megveszik, de az osztálybevetés még várat magára (amíg nincs normális online war, addig biztos)... -
Leginkább Tom:)) -
sakkay #40167 Van itt olyan aki a virtuális Puma század tagja?
Kíváncsi vagyok mi a véleményük, és, hogy repülnek-e már a Cod-al. Vagy mikor települnek át rá.