91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #40247 No megnéztem neked... very high, ssao off, 4x élsimítás, 1920x1080-s felbontásban az összes híd környékén 12-15 fps van "folyamatosan".
Lacának tuti jobb eredmény fog születni, mert sokkal erősebb a procija, ráadásul én belefutottam a mikroakadás nevű jelenségbe, és így ezen állapotában nem igazán releváns az én mérésem sajnos. :(
De ne örülj, ez nem ati gond! :D -
úgy nekem is, de very high-on kéne akinek megy így :D -
sakkay #40245 Teljesen ok. Persze csak közepest tudok. 5770 ati -
Laca, Solt, egyéb atisok:
nálam veryfullhighon Londok sightseeing teljesen jó, szép is, de ha a wenstminster/big ben előtt lévő két alacsony híd alatt próbálok átreppenni annyira akad hogy lezuhanok
megnézné vki hogy atin milyen? -
Solt #40243 "Hova fajul még ez,kérdem én? A végén fénysebességgel reppenhetünk? És hova tűnik a drága hardver nyújtotta előny?
Azé vigyázzunk ám:)"
:D:D:D -
Azt nézd meg, hogy valós fullscreen esetén van-e AA :)
Ugyanis ez lenne az értelme ...
Mondjuk lassan én is meg tudom majd nézni :) -
Ati tulajok tegyék Fullskrin-t seudo ra vagy mire. Aszongya Pogi,hogy az jó nekünk,mert még több,sokkal több,és még ezerszer több fps-t produkál a játék így. Hova fajul még ez,kérdem én? A végén fénysebességgel reppenhetünk? És hova tűnik a drága hardver nyújtotta előny?
Azé vigyázzunk ám:) -
sakkay #40240 Imádok vitázni, de most tényleg nincsen értelme, leírtam miért. Nekem fontos lenne..nem vagy negatív, érthető az álláspontod. Viszont azért már félig teli van az a pohár..szerintem. 
A mostani javítás is hozott 5-8 fpst. -
-
Solt #40238 Kész vagyok ezektől a smilektól! :D -
-
-
A RoF-ban ez másképpen van ... CoD-ban Speedtree van asszem ...
Ráadásul a Rof nem olyan erőforrásigényes, míg a CoD-ot megjelenése óta butítják-javítják, hogy normálisan menjen ...
A kényszerleszállás, amit írtál, az oké, de tényleg van ezeknél sok fontosabb dolog ... Én is szeretek alacsonyan repkedni :) BS-ben "autóversenyeztem" sokat ... érthető, hogy hiányzik ez a dolog, csak egyelőre sokadrangú kérdés ...
A törmelék az más ... az szimplán dühítő megintcsak :) Főként azért dühítő, mert a törmelékbe repülés az egy olyan helyzet, ami teljesen életszerű, és sokszor előfordulhat dogfight közben ... Ezt én is sajnálom ... (RoF-ban az ideg szétvert, mikor egy szép sorozatlövés után egy leszakadó csűrő elvitte a légcsavarokat ... mégis szerettem :) )
Bocs, de mostanában negatív vagyok :( -
Lacusch69 #40234 Az új patchben a Messzer élénkebbnek tűnik mint eddig.
A 20-as meg talán egy picit hatékonyabb. -
Solt #40233 Azt kell mondjam a fák kérdésben mindkét fél szavaiban van bőven igazság. Azon gondolkozom, hogy lehetne valami jó kis vitát generálni ebből... :D:D -
sakkay #40232 Na látod Leon, ez a másik nagy problémám.
Dummy, nem értem miért terhelné le. A ROF-ban sem teszi. -
Van benne valami. Mondjuk engem a fáknál sokkal jobban bosszant, hogy a törmelékbe minden következmény nélkül belelehet röppenni :) Most tényleg lehet, hogy hasogatom a szőrszálat de azért nehogy már egy fél Ju-88 meg se kottyanjon a spitnek. :) -
sakkay #40230 Nézd, bizonyos szempontból teljesen igazad van. Ez az én egyik személyes mániám, ami azért van, mert imádok kényszer leszállni sérülten, vagy csak úgy...viszont ez fák nélkül nagyon egyszerű, fákkal viszont brutális.
A másik nagy kedvencem(szintén egyéni perverzió
) az alacsony repülés..ami fák(fizikai valójuk) nélkül megint nem az igazi.
Ennyi.
És igen, ennél 100* fontosabb dolgok is vannak. -
Lenne egy költői kérdésem:
- adott egy szim, ami béta mivoltja miatt igen erőforrásigényes
- ez a szimulátor a repülésről szól
- ez a szimulátor Anglia és az öreg kontinens közötti csatorna feletti légiharcokról szól leginkább
- ez a szimulátor hemzseg a bugoktól
Miért is olyan fontos, hogy a fák ütközése le legyen modellezve???
Ez nem redbulerrész ...
Tényleg nem akarok kötözködni, de Black Shark esetén még megérteném ezt az óriási problémát, de kb. akkora szőrszálhasogatás mint ROF-ban a szélzsák ...
Ne haragudj, nem személyesen neked szól, de engem személy szerint kiakaszt ez a probléma :)
Ennek a fő oka: anno WoP fórumon ez nagyobb gondnak számított mint a multiban az ellenfél elé 500 méteren spawnoló messzer ... mindenki azért sírt mert a fáknak ütközés nem okozott gondot ... vagy ottvan a ROF-os szélzsák ...
Én NEM akarom, hogy ezt megoldják, mert ki kell majd kapcsolni emiatt a fák megjelenítését , mert egy nagyobb erdő felett annyira leterheli majd a gépeket.
Vannak zeknél lényegesen nagyobb gondok is ...
Anno Leon papa is mondta ezt, neki is mondtam, én lennék a legboldogabb, ha ez lenne a legnagyobb probléma a CoD-ban, de lássuk be, egy rendeltetésszerűen használt repülőgép optimális esetben maximum konvergál az erdőhöz ... -
sakkay #40228 Basszus. vagy 20éve erről álmodom. a Rich vagy reach for the sky óta! -
Kipróbáltam. Quick mission-ban beállítottam vagy 100 gépet.
Ment rendesen,semmi akadás,,mondjuk a szárazföld előtt a tengernél találkozott a két csapat,mondjuk a part felett. De nem volt eddig problémám. -
sakkay #40226 Ja azt láttam
,de legalább lépkednének vagy valami. Mert így ultra gagyi. Csúsznak a fűben mint a csigák. Arról nem beszélve, hogy olyan a fizikai modelljük, mint a fák.
Jut eszembe, nem olvasott valaki arról, hogy mikor csinálják meg végre a fákat?! (ütközésre)
-
Lacusch69 #40225 Micsoda meglepi, hogy béta...
-
Lacusch69 #40224 Sőt birkákat is be lehet tenni a FMB-ben... ;) -
sakkay #40223 573-as videó a tömeg repülés
!
-
sakkay #40222 Huh az alsó az, de a fölötte lévőt is nézzétek meg itt.Nem is tudtam , hogy vannak madarak!?
-
sakkay #40221 Na látod aztatat nem tudom. De a videót megkeresem. -
Szép lista. 1-2 hét és végre nekem is meg lesz ez a kis szutyok :) Már rajta ülök a tűkön. -
Van akinek gtx580 asa van. Azért az ütősebb ám.
De mindjárt megnézem. Hogy lehet 100 gépet beállítani? -
sakkay #40218 Ok várom.
Amúgy komolyan mondtam. Aki itt van azok közül neked(tek) van a legjobb kártyád. Tényleg kíváncsi lennék bírja-e. -
Kint van a patch,de ez is csak béta :(
LINK -
:)
Még ma küldöm a privátot csak a srác még nem ért haza aki az árat mondja:) -
sakkay #40215 Puff. Megnézhetnéd..valószínű neked is jól menne.
-
6950@6970 -
Lacusch69 #40213 Rejtőt idézve:
"Attól félek, megint a fejünkön találtad a szöget!" -
A "hopefully" már önmagában jelzi, hogy ehhez minimum a világ összes istenségének segítsége kéne, + még szerencse is. 
Szóval akkor majd jövő péntek, talán... -
Lacusch69 #40211 Állítólag ma.
Tegnap még ez volt:
"I'll be back again tomorrow with a progress report, and hopefully with a patch! " -
Őőőő a patchról valami új hír??? -
sakkay #40209 Nem igazán értem miért nem a régi rendszer mintájára csinálták meg a CoD-ot. Így elég nehézkes a tesztelés. De legalább is az irányok magasság beállítás meglenne. -
sakkay #40208 Milyen is a videó karid' Laca?
Múltkor láttam egy videót, több mint 100 géppel.
Nagyon kemény volt,és nagyon jól futott a srác gépén.