91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sintér
    Azzal a munkaval amivel optimalizalna, megcsinal 1 uj palyat 2-3 uj repulheto geppel.
    Az meg eladhatobba teszi a jatekot... Nem egyszeru dolgok ezek.

Amugy igazad van termeszetesen, de mar regota tudjuk hogy mi jar annak akinek igaza van.
  • Solt
    Mondjuk azért, hogy ne járjon úgy mint az IL2, hogy egy mai csúcsgépen a nagyobb városok fölé berepülve diavetítés fogadjon... :)
  • Sintér
    Minek optimalizalni? Komolyan kerdezem....

Mire optimalizalnak arra kijonnek az ujabb hardverek amin nevetve elfut. :)
    Sajnos az utobbi 6-8 ev szoftverfejleszteseben ez a tendencia.
  • Her Laca
    Miért is kapnád meg:)
    Jelzem teljesen élvezhető már, ha viszont arra vár valaki,hogy még jobban optimalizálják akkor arra hiába. Ez már kb ilyen marad.
  • Zpogi
    Ez rohadt lassan töltődik le :(
  • SgtChris
    Őőő..ezt az UP3-at látva fájó szívvel nyomtam egy DEL-t a COD mappára, és telepítem fel inkább a bevált Sturmót, megfűszerezve ezzel a csomaggal...
    Szép-szép a Csatorna, de egyenlőre számomra élvezhetetlen, játszhatatlan a CoD... (jó, persze, most megkaphatom, hogy floover-version, de más gémeknél ez nem volt probléma...) Nah majd, ha már élvezhető lesz, akkor újra kipróbálom, sőt, meg is veszem, mint anno a Sturmo-t.
  • szekelyland
    Hát én még kell várjak a jövő hét végéig... öccázkilós proxys vállalati hálózattal nehezen jön össze a dolog a 6 gigás letőtéssel mert vmeik übermensch osztrág főrendszergizda észreveszi a törekvésem....
    De kb két hét és tudok egy kicsit repülni...
  • VO101Tom
    jobban mondva COD mellett...
  • VO101Tom
    Szedem én is. Az egyetlenegy dolog, ami il2-t életben tartja, és fogja is tartani (COD ellenében), az online warok és a gépek mennyiésge. Hihetetlen mit össze nem kalapáltak ehhez a packhoz megint :)
  • Vogel
    Töltöm mind a 6,3 gigát :D
  • asztaja
    És már meg is jött az UP3!
  • Zpogi
    Ma lesz az M1-en: Horthy a kormányzó
  • Her Laca
    Forgó motor pontosabban.
  • Fürtös
    Jól látom,hogy ez egy csillagmotor a kerékagyra építve?
    A megállás meg gondolom valami szabadonfutós cuccal van megoldva szerintem.
  • Fürtös
    Üdv a klubban!
    De nekem még CoD sincs megvéve:(
    A munkaerőpiac meg eléggé pang Magyarországon...
    Ebből külföld lesz úgy érzem:D
  • Her Laca
    Csak az a talány,hogy hogyan is áll meg.
    BMW tehát gondolom nem az a megoldás,hogy eldől a réten:)
  • acidrain
    Amindenit! Ez nem semmi!
  • Her Laca

Másik fórumra linkelte valaki ,téged biztos érdekel.
  • acidrain
    Várunk vissza!
  • acidrain
    Bakker, most már tudom, hogy miért nyírom kopaszra a fejem 16 éves korom óta!
  • fecska
    ez nagyon adja:):)
  • VO101Tom

http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/123458_460s.jpg
  • Lacusch69
    Off:

A cikk se semmi, de a kommentektől behaltam...

Törpapa=Hitler?
  • Vogel
    Várós!
  • VO101Tom
    Ez mondjuk fasza lesz, Lancaster amilyen legendás gép, szééégyen, hogy még nincs il-2-ben.
    Egyébként meg az UP2.01 a leguccso verzió igaz? írtam erre a SAS fórumra, hogy a horvát pajzsokat szedjék már le a G-6, G-10-ről.
  • Her Laca
    Jaj de jó
  • szekelyland
    [off]

Hamarosan jön az UltraPack 3 a 4.101 es Il2 höz. Amit eddig olvasta/hallottam - Ai nem lát felhőn/éjjel, új repmodellek, halom új gép, többek közt lehet hogy az Extra is benne lesz, meg Mig 21 és társai,
    Multicrew support, dinamikus időjárás.
    Realisztikus sérülés (az Mg 151/20 az etalon, amiből átlagosan 4 találat kellett a valóságban hogy leszedjen egy gépet és ebből kiindulva van összehasonlítva a többivel)
    Egyébb finomságok...
    Link
  • V Domino #40899
    Hát igen,mostanában a dolgaim nem nagyon adnak lehetőséget a repülésre.Komoly 17 órám van a CoD-ban is,pedig megvettem még a megjelenéskor.Hiányoznak ám a közös repülések meg ökörködések,de ez van,a fórumot azért szoktam olvasgatni,addig is tervezgetem a visszatérésem.:))
  • Hecker007
    ha jól emlékszem neked ugyanolyan géped van mint nekem ez csak az összehasonlítás miatt lényeges, mert nekem pl gyorsabban megy az egész játék mióta kijött a legutóbbi patch meg ahhoz a fix, london és franciao felett is jó, még franciában a kikötő vagy gyártelep vagy mi akar az ott lenni a parton ott is pedig ott eddig szinte játszhatatlanul akadt bármit csináltam, próbáld meg letörölni meg újra felrakni a játékot hátha rendbehozza
  • otiq
    Értettem, egyébként mintha a rof korai szakaszában is lett volna hasonló probléma.
  • DummyBoy
    Mint ahogyan a neve is mutatja: Agynélküli Intelligencia ...
  • Her Laca
    Vagyis nehogy félreérthető legyek. Nem nem normális,de a játékban normális. AI-t nem lehet finomítani. Ai val egyet lehet. Kerülni kell.
  • Her Laca
    Nem. amúgy igen.
  • otiq
    Az normális, hogy kampány módban a társaim belefúrodnak a földbe vagy hason csúsznak futó kiengedés nélkül annyira követnek, ha én leszállok egy reptéren? Ai-t még lehet finomítani.
  • Lebowski
    de a mardelt beütve mégtöbb dolog van, úgyhogy nem tudom miért javítottam. na mindegy. nincs teljesen egyben az agyam. hiába. vizsgaidősuck :)
  • Lebowski
    zsoké. én is úgy gondoltam, csak utánaolvastam, mert elbizonytalanodtam és sok helyen kettővel van
  • LeonSilver
    Muttley -> Mardel
    Ahogy először írtad.
  • Lebowski
    *Mardell
  • Lebowski
    ez zsenis :D én Mardel-t csíptem nagyon :D
  • Her Laca

Mit szólsz az új Cod os egységem tervezetéhez.
    Süsü keselyű rohamosztag.
    Én leszek Gézengúz Guszti :)