91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sintér #40926 Azzal a munkaval amivel optimalizalna, megcsinal 1 uj palyat 2-3 uj repulheto geppel.
Az meg eladhatobba teszi a jatekot... Nem egyszeru dolgok ezek.
Amugy igazad van termeszetesen, de mar regota tudjuk hogy mi jar annak akinek igaza van. -
Solt #40925 Mondjuk azért, hogy ne járjon úgy mint az IL2, hogy egy mai csúcsgépen a nagyobb városok fölé berepülve diavetítés fogadjon... :) -
Sintér #40924 Minek optimalizalni? Komolyan kerdezem....
Mire optimalizalnak arra kijonnek az ujabb hardverek amin nevetve elfut. :)
Sajnos az utobbi 6-8 ev szoftverfejleszteseben ez a tendencia. -
Miért is kapnád meg:)
Jelzem teljesen élvezhető már, ha viszont arra vár valaki,hogy még jobban optimalizálják akkor arra hiába. Ez már kb ilyen marad. -
Ez rohadt lassan töltődik le :( -
Őőő..ezt az UP3-at látva fájó szívvel nyomtam egy DEL-t a COD mappára, és telepítem fel inkább a bevált Sturmót, megfűszerezve ezzel a csomaggal...
Szép-szép a Csatorna, de egyenlőre számomra élvezhetetlen, játszhatatlan a CoD... (jó, persze, most megkaphatom, hogy floover-version, de más gémeknél ez nem volt probléma...) Nah majd, ha már élvezhető lesz, akkor újra kipróbálom, sőt, meg is veszem, mint anno a Sturmo-t. -
Hát én még kell várjak a jövő hét végéig... öccázkilós proxys vállalati hálózattal nehezen jön össze a dolog a 6 gigás letőtéssel mert vmeik übermensch osztrág főrendszergizda észreveszi a törekvésem....
De kb két hét
és tudok egy kicsit repülni...
-
jobban mondva COD mellett... -
Szedem én is. Az egyetlenegy dolog, ami il2-t életben tartja, és fogja is tartani (COD ellenében), az online warok és a gépek mennyiésge. Hihetetlen mit össze nem kalapáltak ehhez a packhoz megint :) -
Töltöm mind a 6,3 gigát :D -
asztaja #40916 És már meg is jött az UP3! -
Ma lesz az M1-en: Horthy a kormányzó -
Forgó motor pontosabban. -
Fürtös #40913 Jól látom,hogy ez egy csillagmotor a kerékagyra építve?
A megállás meg gondolom valami szabadonfutós cuccal van megoldva szerintem.
-
Fürtös #40912 Üdv a klubban!
De nekem még CoD sincs megvéve:(
A munkaerőpiac meg eléggé pang Magyarországon...
Ebből külföld lesz úgy érzem:D -
Csak az a talány,hogy hogyan is áll meg.
BMW tehát gondolom nem az a megoldás,hogy eldől a réten:) -
Amindenit! Ez nem semmi! 
-
Másik fórumra linkelte valaki ,téged biztos érdekel. -
Várunk vissza! -
Bakker, most már tudom, hogy miért nyírom kopaszra a fejem 16 éves korom óta!
-
ez nagyon adja:):) -

http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/123458_460s.jpg -
Lacusch69 #40904 Off:
A cikk se semmi, de a kommentektől behaltam...
Törpapa=Hitler? -
Várós! -
Ez mondjuk fasza lesz, Lancaster amilyen legendás gép, szééégyen, hogy még nincs il-2-ben.
Egyébként meg az UP2.01 a leguccso verzió igaz? írtam erre a SAS fórumra, hogy a horvát pajzsokat szedjék már le a G-6, G-10-ről. -
Jaj de jó 
-
[off]
Hamarosan jön az UltraPack 3 a 4.101 es Il2 höz. Amit eddig olvasta/hallottam - Ai nem lát felhőn/éjjel, új repmodellek, halom új gép, többek közt lehet hogy az Extra is benne lesz, meg Mig 21 és társai,
Multicrew support, dinamikus időjárás.
Realisztikus sérülés (az Mg 151/20 az etalon, amiből átlagosan 4 találat kellett a valóságban hogy leszedjen egy gépet és ebből kiindulva van összehasonlítva a többivel)
Egyébb finomságok...
Link -
Hát igen,mostanában a dolgaim nem nagyon adnak lehetőséget a repülésre.Komoly 17 órám van a CoD-ban is,pedig megvettem még a megjelenéskor.Hiányoznak ám a közös repülések meg ökörködések,de ez van,a fórumot azért szoktam olvasgatni,addig is tervezgetem a visszatérésem.:)) -
ha jól emlékszem neked ugyanolyan géped van mint nekem ez csak az összehasonlítás miatt lényeges, mert nekem pl gyorsabban megy az egész játék mióta kijött a legutóbbi patch meg ahhoz a fix, london és franciao felett is jó, még franciában a kikötő vagy gyártelep vagy mi akar az ott lenni a parton ott is pedig ott eddig szinte játszhatatlanul akadt bármit csináltam, próbáld meg letörölni meg újra felrakni a játékot hátha rendbehozza -
otiq #40897 Értettem, egyébként mintha a rof korai szakaszában is lett volna hasonló probléma. -
Mint ahogyan a neve is mutatja: Agynélküli Intelligencia ...
-
Vagyis nehogy félreérthető legyek. Nem nem normális,de a játékban normális. AI-t nem lehet finomítani. Ai val egyet lehet. Kerülni kell. -
Nem. amúgy igen. -
otiq #40893 Az normális, hogy kampány módban a társaim belefúrodnak a földbe vagy hason csúsznak futó kiengedés nélkül annyira követnek, ha én leszállok egy reptéren? Ai-t még lehet finomítani. -
Lebowski #40892 de a mardelt beütve mégtöbb dolog van, úgyhogy nem tudom miért javítottam. na mindegy. nincs teljesen egyben az agyam. hiába. vizsgaidősuck :) -
Lebowski #40891 zsoké. én is úgy gondoltam, csak utánaolvastam, mert elbizonytalanodtam és sok helyen kettővel van
-
Muttley -> Mardel
Ahogy először írtad. -
Lebowski #40889 *Mardell -
Lebowski #40888 ez zsenis :D én Mardel-t csíptem nagyon :D -
Mit szólsz az új Cod os egységem tervezetéhez.
Süsü keselyű rohamosztag.
Én leszek Gézengúz Guszti :)