91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #41181 Én se, mert melóhelyről netezem. :-))) És ez se rossz:
-
sakkay #41180 Én nem féltem az IP címemet!

Nincs mitőőől fééééljek!!!!

-
Az előző kicsit nem volt fasza. Ez jobb. Szóval némi off :p
-
sakkay #41178 Ez jó. -
Lysandus #41176 :-)))
Jaja, mint az 50-es években a párttaggyűlésen. Feláll Kovács elvtárs:
- Nekem csak három kérdésem van: hova lett a tej, hova lett a kenyér, hova lett a hús?
Egy hét múlva feláll Szabó elvtárs:
- Nekem csak egy kérdésem van: hova lett Kovács elvtárs? -
Zoli105 #41175 Nono Szepy !
Én még merek írni ! 
-
onnan indult a dolog, hogy épp a kolozsvári reptér mellett kocsikáztam el, amikor egy gép épp felszállt, nagyon izgalomba jött a kissrác és mutogatott kifele rá, én mondtam hogy nini, egy repülő. A tegnap délután ebéd közben valami helikopter elment a közelben, erre elkezdett az ablak fele mutogatni, és mondani, hogy hepülyő!!!
Most akkor lassan jöhet : messzejsmitt, szpitfájej, fójka, emká száznyojc, botkojmány, majassági, stb -
Szepy2884 #41173 Azért, figyeled hogy bekussoltak itt a többiek?? Nem azért mondom, de kemények vagyunk mi így ketten. XDDD
Na jó, Ata még irogathat, mert tudja az ip-met, de a többiektől jól megszabadultunk! XDDD -
Szepy2884 #41172 Wáááááháhháá! Ez nagyon jó!!!! XDDDD
Gondolom az anyja már kevésbé ilyen boldog... :DDDD -
A tegnap megszólalt a kisfiam ma-ma után a második szava: Hepülyő.....
Jó úton van..... -
"A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét."
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php -
Nem. -
De a beírogatók IP-jét azér látod, ugy-e?
Az is több mint semmi
-
:D
pssszt, banolni nemtudok csak max hszt törölni, de ne áruld el senkinek ;) -
Az ip-det nem jegyeztem le. Valami lányok kérték tőlem a teaviewer id-det és passt, odaadtam. Nem kellett volna......????
-
Szepy2884 #41165 Bammeg Ata! Te tudod az én ip-met! Kezdek tőled félni! XDDD -
Szepy2884 #41164 Igen?? Hát akkor gratulálok! Te, figyú bármit is mondanak itt a többiek én szeretném ha tudnád, hogy én mindig is nagyon jó barátod voltam és leszek is tutibecsszó ok? :PPPPP -
Sajnos vissza is adta...a Horty(!) nevű cseh pilóta volt az.
-
neeem, lehet h okostelefonon játstzott.... -
Persze, ekkora égés után (lavórral alul maradt) én is magyarázkodnék
-
Előbb leszedtem egy lavórt a G-10-essel,erre beírta a pilóta a chatbe hogy telefon,talán arra célozhatott hogy telefonja volt? :) -
Lebowski #41159 pláne :) -
Hálistennek vinyó nem kell még bele....(2x1 Tb Raid 0 ba.....) Egyvalami ami ér valamit a gépben.... -
Lebowski #41157 ez az egy hónap bőven megéri :) mert utána jóideig nem kell a gépház belsejébe nyúlkálnod :) (najó winyo,meg ram mehet bele:) ) -
Bezony én is ezen duzzogok magamban - inkább még egy hónapot nyálcsorgatok itt a fórumon, és legyen alaplap+proci+kártya, amit esetleg még tudok fejleszteni.
Hiába vacakolok csakugyan egy 775-ös lappal, inkább jó drágán eladom az egészet (kivéve a tápot, mer az a szemem fénye, kibírt 3 villámcsapást és jópár durva áramingadozást, a feleségem gépe mellette már a 4ik tápot használja...) felpótolom és emelem a tétet kb 120-130e -ig, ahogy nálunk mondják, szarból nem lehet ostort fonni és még csattanjon is..... -
szerintem ha fejlesztesz és nincs sok pénzed, akkor sem jó már 2magos prociban gondolkodni
én mindenképpen vennék egy 4magosat, lehetőleg minél magasabb alap órajellel
itt viszont csak egy lehetőséged van ha spórolni akarsz, ha amd-t veszel
(a 775-ös q-s intelek iszonyat drágák, nem éri meg, kicsit többért már kapsz egy jobb 4magos amd-t+alaplapot, persze csak használtan, nem tudom hogy ez kizáró ok-e. Ha igen, akkor marad a q-s intel)
videokártyát pedig minél erősebbet kell venni, szintén használtat ajánlanék, mert garival kapsz a hardveraprón és sokkal olcsóbbak mint újonnan (én pl évek óta a hardverapróról veszek mindent, használtan, garival)
szóval a gtx260-ast nem ajánlanám, 1280-as felbontáshoz még jó, de ha tudsz szerezni valahonnan egy kicsit nagyobb monitort akkor már lehet kevés lesz
30 körül (alatta is) lehet kapni gtx460-ast, sokkal jobb, és dx11-es, sztem ár-érték arányban nagyon jó
nem szentírás amit írtam, de én nem vennék már 2magos procit, és 775-öst sem -
Kissé lennéb ezt tárgyaltuk épp Tom-al. hogy lehet hogy pont ő volt az és hogy nem ártana az ip-jét megkapni, hogy előre banoljuk ha hostolunk, hogy ne zavarjon, ha netán ő az.
hogy esetleg az ip-jével egyebet is csinálunk az totál más tészta.... -
Támogatom én is utólag a házigazdaságodat. Ez a Davidson gyerek nem lehet hogy WooferOne volt estleg? Nagyon hasonló a stílusa és pont azután kezdte hogy írtatok róla. -
Akkor viszont szerkesszünk képet felülre :)Legalább ennyi haszna volt a dolognak,hogy most már tudsz variálni a fórumon:XD -
Ugyan már megkaptam a HG-t de azért számít. Nekem!
Így most Neked is és a többieknek is kössz mégeccer. ;)
-
Romeo One #41150 Ha számít a késve leadott is, +1. -
Semmi kifogásom ellene, hajrá! +1 -
Bakker, most értem haza, és nem győzök visszaolvasni.
Kimaradtam a buliból. -
lala42 #41147 Szóval a CoD-ben az erő-visszacsatolás hogy is műxik?
Gariba megy a joy és elő kellett venni a Logitech Extrém 3 d -t. -
Lacusch69 #41146 Vegyél egy Mikrofost és a fejed vered a falba, hogy eddig Saiteket használtál... -
Már jön az ötödik ebből a csoda való akármiből.. nem értem miért nézik az emberek... de addig én legalább repülhetek nyugodtan.. :)) -
Szepy2884 #41144 Kicsit elhamarkodottan írtam az imént. Még nincs veszve semmi, de tény hogy gyári állapotban már nem kapok. Vagy lehet, hogy ismét elhamarkodom?
-
Nem venném a szívemre. Tessék a tied -
Szepy2884 #41142 Uraim, legnagyobb sajnálatomra közölnöm kell, hogy az szoba pilótai karrierem megszakad amint a joyom tönkremegy.
Saitek EVO Force-om van mint ismeretes. Többet a Saitek nem gyártja! A "legbutább" joy-a jelenleg az X-52! Vége a jó világnak! Evo-t már legfeljebb csak használtan vehetek, ha találok egyáltalán! A kollégám égre földre keres egyet, de se az e-bay-en se a Vaterán nincs! -
Lacusch69 #41141 Moddoltnál angol marad.