91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    mea culpa :D
  • Sanyo
    Külön kategória van ennek is, ki az aki nem olvas engem rendszeresen? :)
  • Solt
    Na igen... kapunk egy újabb "de kurva jó játék lehetne" kategóriájú cuccost... ha az ArmA3-ba beleteszik ezt a repmodelt, akkor enyhülni fog a jelenleg ellenük érzett ellenszenvem...
  • PhantomAss
    új helikopteres játék a bohemia-tól:
    link
    ők azért már letettek valamit az asztalra, remélem jó lesz
  • Szepy2884
    A zene az egyik favoritom :))) Ugye, hogy az igényes zene nem is fáj :)))
  • LeonSilver
    Az utolsó, de ne áruld el senkinek.
  • Her Laca

Akkor ez van:)
  • Lacusch69
    némi? néni? nemi?
  • repvez
    ÉS mi van olyankor ha valkinek mondjuk csak mobil netje van és épp azért veszi a dobozosat hogy ne keljen letöltenie, a regisztráciohoz meg pont elég a mobilos net is, akkor ezt miért nem irják rá a dobozra is, miért csak az van felirva hogy csak a regisztráciohoz igényel netet utánna offline lehet használni.DE akkor ez sem igaz ha minden initás elött lecsekkolja hogy van e ujabb javitás és automatikuisan telepit is ha nem akarom akor is
  • Solt
    Ja-ja... neked egyből már a CoD második részét kezdené tölteni! :D
  • SgtChris
    Mondjuk akkor még jó, hogy nem egy GPRS-es internetem van, mint évekkel ezelőtt... Akkor most lenne egy év, míg leszedi??
  • Solt
    :D
  • Amery
    Na igen, ettől nekem is ledobta az agyam a szíjat.
    A lemezen ott az egész játék, de a steam az egészet a netről tölti.
    Nem a lemezről rakja fel és csak a frissítéseket szedi a netről, neeem!!
    Tulajdonképen megvetettek velünk egy fölösleges lemezt.
    Értem én, fejlődés, meg internet, meg folyamatos pecselés. Tök jó, ha van neted. Ezt nemrég kitárgyaltuk. Még bele is nyugodnék, ok legyünk ilyen kib@szott interaktívak.
    De akkor mi a kurv@ annyuknak vetetnek meg egy használhatatlan lemezt?
    Adtak volna egy szépen kivitelezett színes tűzzománcos fémplakettet lekaparható fóliával, ami alatt ott a kulcs.
    Csak nem el kell tartani a haver lemezgyárát, ami már tulajdonképen felesleges...
    No ezt ki kellett írnom magamból.
    Jó repülést!
  • LeonSilver
    Hobby Gilda némi élettye ;)
  • SgtChris
    Ezt most ugye nem mondod komolyan...? Akkor mi a sz*r van a DVD-n??? A handbook?
  • Her Laca
    Mert most jön le a komplett játék:))
  • Lebowski
    jobb ha hozzászoksz ;)
  • SgtChris
    Na srácok megjött a dobozos verzsön. :-D Nagy lendülettel feltelepítettem, aztán jött a meglepi! A Steam vadul elkezdte frissíteni a játékot és kiírta, hogy 1,5 óra múlva indulhatok is! Kérdésem, hogy 710kB/s-el mit tölt 1,5 óra hosszat? Ennyi idő alatt lejön a komplett játék is! Pff.... most eszem a kefét...
  • Kferro
    Tervben volt, hogy idén lesz repülőnap Debrecenben. A repulonap.hu-n sokáig kint is volt a meghívni tervezettek listája. Ezen volt B-25, Jak-3, meg még valami háborús gép, plusz Hornet, Török Csillagok...stb.
    Aztán ahogy hallottam, azért nem lett az egészből semmi, mert a főszervezőnek (az aki a kecskeméti rapnapokat szervezte) elege lett (szó szerint idézve) az önkormányzat szarkavarásából.
    Pedig itt lett volna a tervek szerint a Mig-15 UTI első nyílvános repülése...
  • szekelyland
    Olyan fókásan kell vezetni. Jó gyors gép, ha finoman húzod, a fókát lefordulod vele és egy kezdőbb messzer pilótát is meg lehet izzasztani vele.Én nem csípem a fegyvezete miatt, én alapból lőszerspórlás vagyok, közelről rövid sorozatta lövök, és ez nem a mustang erőssége, itt permetezni kell a skulóval
  • Szepy2884
    Jól látod. Ráadásúl amennyire ismerem, nagy sebességnél egy hirtelen mozdulat és olyan orsós átesést produkál, hogy öröm nézni. Márha mögötte vagy. Ha benne ülsz, akkor kevésbé :) Alacsonyan lomha, inkább magassági gép.
  • Willenbrock
    Előbb leszedtem 2 Bf 109-est Musztánggal,mostanában próbálgatom ezt a gépet úgy látom ez is energiaharcos inkább mintsem fordulóharcos.
  • szekelyland
    Tőlem innen 960 km... jöszmésszel majd kb 2000 km...
    Hát lehet kihagyom... :(
    Mondjuk az új melóból kifolyólag havi 7000km az eddigi átlag (másfél hó alatt bő 10000 km.... ) csak a családot 2000 km en keresztül hurcolni (2 éves gyerek + 7. hónapos anyuka...) elég macerás dolog....
  • acidrain
    Köszönöm a linket. Be is rakom a Béka fórumra.
  • Her Laca
    Popey linkelte a Pumákokhoz.
  • repvez
    Én még nem tudom melyik nap megyek, még nagyon képlékeny a dolog sajnos, még az is elöfordulhat hogy nem megyek (nem rajtam mulik)
  • DonZorro
    Én megyek szombaton hajnalban...
  • Sanyo
    Zeltweget csak ajánlani tudom, 2-3 alkalommal voltam az 59th csapattal együtt. Jó móka, utoljára csak a messzer miatt mentem. :)
  • Vogel
    Én ott leszek :)
  • repvez
    Gyere el Zeltwegbe az osztrákokhoz julius 1-2. ingyenes a repnap és van akkora mint a kecsoi volt.Eszméletlen szép helyen nagyon profi szervezéssel. 2005-ben voltam utoljára, de akkor 5 euro volt a parkolás és ennyi volt az össz költség, a többi már egyéni pénztárca fügvénye hogy ki mire költ.
  • Her Laca
    Off
    Erről jut eszembe ,minap számoltam most lukasztjuk a kb 200. likat a gatyaszíjba mióta felnőtt korú lettem. Immáron nincs is szíj csal lyuk:)
  • Her Laca
    Ebben az országban? Hol élsz te? Takarékoskodunk bakker.Nem úgy van az ,hogy repnap meg mifene. Ne vicceljünk már na.
  • szekelyland
    Nem lesz repnap?

Bakker, duxford ra kell menjek???
    Az már nem fér bele a céges kocsiba/gázolajba...
  • Her Laca
    De azért vicces ez a leárazás
    Usákoknál mostanában jelent meg nem? vagy még tolódik ?
  • Her Laca
    Azt írja idén lehet eljut Kecsóra. Nem kell ahhoz rep nap:)
    Azért kell a teleobjektív,hogy messziről tudjon fotózni:)
  • SgtChris
    Úgy általában, vagy repülőnapra gondoltál? :-) Mert az jövőre lesz csak, ha jól tudom...
  • VO101Tom
    Ami a nagyon bonyolult, komoly szimulátorokat illeti, a most kiadott A10 szimulátor sem a játékosoknak készült, amerikai légierő számára csinálták, majd lebutítva kiadták a jónépnek is (ezzel együtt a legjobb szimulátornak tartják a sugárhajtásúak között, valódi eljárásokat, avionikát jobban modellez mint az eddigi király, a Falcon - nem, a LockOn sosem volt az ). Az Armának is létezik egy megvásárolhatatlan verziója (arma1-re épülő VBS2), amit csak komoly licenceket megvásárolva vehetik meg azok a szervezetek, cégek, akik áldoznak erre. Az 1C-ről meg azt olvastam, hogy őket meg az orosz állam pénzeli, hadsereg népszerűsítése, vagy toborzás népszerűsítése címén. Mint anno itthon a Jetfly dogfight versenyek is -a szponzorok mellett- főleg HM pénzből rendeződtek. Ilyen "mellékesek" nélkül csak gyorsan kiadott, ltáványos arcade játékokat lehet kiadni. Mint a Battefield 3 pl, eszméletlen szép, de nem több mint egy tankos quake
  • VO101Tom
    Chris írta ide tegnap
  • szekelyland
    Én is kivárom nyugodtan amíg lesz megfelelő gép a futtatásához.
    Egyelőre meg teleobjektívre gyűjtök, mert lehet h az idén eljutok Kecskemétre és a jelenlegi 18-55 ös elég halvány repgépek fotózásához.
  • PhantomAss
    jaja, én is így vagyok, nem is tudom mikor játszottam utoljára
    most nyár van, ki kell használni a jó időt amíg lehet :D