91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    50-ért vettem. Nem volt drágább.
  • Solt

15-20% tuning ezekben benne van... ( bár húzott kártyát nem érdemes venni, aránytalanul drágák az alaphoz képest. )
  • sakkay
    Azért elég rendesen meghúzták nem??
    Több mint 100 Mhz.
  • sakkay

Honnan tudtad???
  • Solt
    Szerintem ezt a RoF topikba szántad! :D
  • sakkay
    Pl.
  • Solt
    A játék beépített fps mérője. Nyomsz egy C-t, majd a konzolra beírod, hogy: "fps START SHOW" ( nagybetű nem véletlen! ;) )
  • sakkay
    Nem működik a fraps a patch óta. Megy a menüben , de nem mér futás közben, pedig frissítettem is. Mi van még amivel lehet képkockát mérni??
    Vagy nálatok működik??
  • Po Lee
    Hali Mindenkinek !
    Alkatrésznek való viszonylag jó állapotú X52-es gázkart ill botot keresek. Ha esetleg van szóljatok.
    Üdv 77PX_Po
  • Szepy2884
    Merlin vs Daimler Benz
  • Szepy2884
    Azért a Fókáról se feledkezzünk meg! :)
  • Szepy2884
    Ez a hang orgia okozott pár kellemes libabőrös percet :)
  • Nesu
  • Nesu
    Szevasztok !
    Elöször is Szep lett az uj Arca az oldalnak !!!
    Na nekem is meg van vegre a CoD csak meg a gepem kell meg Bot es pedal hozza .
    csak ugy emlitem . :)
    Lassan en is feszkelödöm az egboltra
    A multheten megtekintettem egy gyönyörü Bf109 Emilt a muzeumban . .Mondanom sem kell Csodalatos ,na persze emelett vagyis alatt ott domborodott egy Bf110 F2 -es ,na ez sem kerülte el a figyelmemet .Ha lesz lehetöseg prezentalok egy par kepet .
    Üdv mindenkinek innen Berlinböl !!!
    Addig is

• Romeo One
    Milyen furcsa, aksitól a láncig egy csomó dolog sokkal jobban bírja gyáriból, mint az ugyanolyan, de boltiból... Ezen már én is töprengtem...

Savas:
  • istikovacs76
    Köszi mindenkinek a válaszokat:)
    Ma megint fent voltam, a másik nevemmel. Semmi gond nem volt, szépen le is szedtem néhány bfs-t, meg mást is. Viszont egy raaf-os srác emlékezett rám, hogy régen milyet harcoltunk. Ő p-47-el, én fókával. Lelőtte, de nem volt mérges, csak csodálkozott, hogy hogyan. Persze véletlen volt, 7k-n nem igazán tudok kecmeregni a fókával.
    Majd megnézem legközelebb a 109 vs spitet is, igaz ott nagyon régen jártam, rigán, ha 2x voltam, bob-on folyton lelőnek, ha vadásszal megyek, grijen- még nem voltam, azt hiszem, de majd holnap..:)
  • Lacusch69
    Az egyik autómon nekem is. A másik fronthajtású...
  • acidrain
    Nálam kardán van.
  • Lacusch69
    DID??? Csakis RK Takasago!
    Legalábbis mindig azt vettem, soha nem volt problémám vele.
    Igaz, az eredeti, amivel a motort szerelték, sokkal többet bírt, mint amit később vettem.
    Pl. a TL1000-esemen 30ekm alatt 2x vagy 3x húztam utána...
  • sakkay
    Ok köszi.
  • Solt
    Persze... rakd fel a legfrissebb hivatalost ami a kártyádhoz van. :)
  • Lebowski
    néhány bfs srácnak szerintem álmában is a ban kiosztásán zongorázik a keze. nagy szeretettel használják. egyszer folyamatosan egymás után négyszer jött belénk egy kollega a parkolóban, erre beírta KP, hogy wtf, és csúnya beszédért permanens bant kapott. kb még mi voltunk a hibásak, hogy bombázóval rossz helyen parkoltunk...

szarni rá. elég fura viselkedést hoz ki az emberekből, ha egy kis hatalom kerül a kezébe. biztos a melóhelyén a helyi basszájba mindig őt zrikálja és így éli ki a kisebbségi komplexusát...
  • sakkay
    Mármint a kártya ölő?
    Akkor a hivatalos legújabb jó?
  • LeonSilver
    EZ volt az.
  • LeonSilver
    Az már régi driver.
  • sakkay
    Melyik a legutolsó , de biztonságos driver gtx 560-hoz?
    Most válok nv-re, és mintha valami olyasmi lett volna , hogy valamely driver veszélyes.
    töszi
  • VO101Tom
    Ok, ebben nem értünk egyet.
  • Her Laca
    Nem értek veled most egyet. Mármint,hogy azt mondod ,az adminnak akármivel is volt gondja és érthető a felindultsága.Én azt mondom,,lője le úgy a delikvenst,hogy az leessen és nincs vita ,ha pedig az leszáll egy mezőre ,oszt ott megterít egy piknikre az az ő dolga.
    Üldögélni akar ahelyett ,hogy repkedne ,hát istenem.
    Sose értettem ezt ,hogy egy admin mit képzel magáról.
    Minket Gidával rendszeresen bannoltak több szerverről is ,felség jel miatt,vagy csak azért mert sokszor meghalt az admin:)
    Jókat röhögtünk ,és ennyi.
    istikovács.
    Spit vs 109 és nincs vita. Az a jó szerver,na meg ha van még a BOB.
  • acidrain
    Ajánlom a Grij Dedicado-t. Mondjuk ott nincs külső nézet, és egyéb nyalánkságok. Hogy az Xfire látja-e, azt passzolom.
    Ikon van. Sokan szoktak lenni, egészen pörgős mapok vannak.
    Spit VS 109-en jó kis hentek jönnek össze, + a Battle of Britain-on, és mindkettő full real. Ehhez viszont át kellene szoknod a Hyperlobby-ra.
    A Te szempontodból ez arra is jó lenne, hogy szinte mindenki azon keresztül repüli online az 1946-ot az ide írók közül, igaz nincs annyi szerver mint X fire-n, viszont szoktunk Dogfight-ot hosztolni, amivel sokat lehet tanulni. Gondolok itt a navigációra, a gépfelismerésre stb.
    Ehhez külön jó, ha a TS3 megvan így könnyebb a kommunikálás, ha nem tudsz valamit, kérdezel mindenki szívesen segít.

• Romeo One
    OFF:
    A DID 50ZVM-4 ugye kifutott típus? Már csak a ZVM-X van?
    on
  • Szepy2884
    Mostanában (repültem vagy 2x az idén) a spit vs 109-et preferálom. Full real és viszonylag sokan is vannak.
  • Romeo One
    Szia!
    Valor nem rossz. Időpontfüggő a létszám, én többször megyek fel 25-35 gépre is, de néha 40 körül is van. Meg a nagy számok törvénye alapján, ahol sok a júzer, ott arányosan nő a népművészeti agyagedények száma is. A pontozás néha furcsa, időnként nem értem, miért kapok nulla pontot egy tiszta lelövés után, ha rendesen leszállok, meg minden, de azért nincsenek álmatlan éjszakáim miatta. Vannak jó arcok, néha egy-egy magyarral is találkozom.
  • Zoli105
    Ne is foglalkozz vele, ez egy játék és nem vérre megy , aki meg a pontokat számolja arról megvan a véleményem ! Én hobbyból repűlök , és leszarom a pontokat! xD De amúgy téged még nem is láttalak ott pedig azért gyakran repülök arra , igaz Lobbyn keresztűl!
  • sakkay
    4-5 G-nél aztán tök mindegy, hogy vagy bekötve..akkor is csúszni fogsz le az biztos.
  • istikovacs76
    Xfiret használok.
    Jó volt régen a jg oldies, még a ded1-2-3 is, az lw10 is. Spit vs 109, skies of valor. De már ezek vagy nem mennek, vagy marha kevesen vannak.
    Én meg nem szeretem, ha 10-15-en vagyunk fenn, az 7-7 és fél óráig csak nézek ki a fejemből, hogy merre is vannak egyszer csak bumm-bumm, és nincs szárnyam. Legyenek többen pörögjenek az események, jó térkép (pl a ded1-en van vagy 3-4 magyar map is pl szlovák-magyar felvidék, magyar-amerikai dunántúl, magyar-orosz prohorovka).
    Majd szétnézek újra a kínálatban:)
    Tom: azt írtam. De pikkel rám, és így könnyebb volt neki. Ő az admin, jobban repül mint én (mindekinél van aki jobban repül), így én voltam szopórolleren. Ez van, szar csak dühít, hogy egy angol-bangladesi vendégmunkás a világ másik végén így genyózik látatlanban. De ilyen az online világa:)
  • VO101Tom
    "Akkor a szitu. Földet értem, kiugrottam, emberem szalad, de hasra vetni magát nem volt ideje mert váltott a map, így nem tudtam reflyt nyomni"

Legközelebb akkor írd ezt, és nem lesz gond. Biztos vagyok benne, hogy neki azzal volt gondja, hogy röviddel map váltás előtt hasra tetted, mintha ki akarnád cselezni a játék pontozási rendszerét, aztán meg védted is azt a dolgot, ami -ezek szerint- nem is úgy volt...
  • PhantomAss
    na jó, de a steal/shouldershoot az sehol sem szép dolog, én sem szoktam, bár én már régi játékos vagyok, ha látom hogy ketten v többen üldöznek vkit én nem csatlakozom, plusz nem lövök sérült gépet, ezt meghagyom a gyerekeknek
    vannak még jó orosz/ukrán szerverek is, ha lobbyt használsz ott nem biztos h látszanak, próbáld ki az xfire-t, ott sokkal több szerver van
  • istikovacs76
    Sajnos ő az admin. Így bannol ő, és másik bfs is elég sok manust. Eddig semmi gond nem volt velük. Jók a mapok, a gépkiosztások. Bannolni meg shouldershootereket szoktak, és akik potyáznak.
    Vannak köztük jó arcok is, de úgy látszik smurfy a fő ratyi.
    Bigbullett normális néha (van, hogy neki is szarul megy)
    Karaya1 normális,
    Ice-t ha lelövöd véletlenül életed végéig rád vadászik,
    Hoododat, fireleo72, semmi gond
    A pontok nem nagyon izgatnak. Van amikor jól megy, van amikor 2 óra alatt csak 2 gépet szedek le.
    A skies of valoron szoktam még, csak ott meg kevesen vannak. Érdekes módon ott még nem volt gond, ígaz ott mindent lehet. (na jó steal, és shouldershot nem megengedett ott sem).
    A ded3 régen jó volt de ott ciánoztak, a battle of britain meg nehéz nekem. (külső nézet sincs, bár ha így lövök valakit az legalább nem lát enegem)
  • PhantomAss
    lehet h ez a probléma, de akkor a többi kikapcsolt tengellyel miért nem csinálja? csak kizálólag az y tengelyen csúszik lejjebb a célkreszt, a többi irányban nincs probléma
    de igazából mindegy, csak idegesít hogy emiatt nem tudok normálisan célozni
  • Zoli105
    Részvétem tesó , én is így jártam a Delta Bravos srácokkal anno , beképzelt angolok ! xD Amúgy mikor szoktál repülni ? Menjünk fel ketten ozt szedjük le őket bár annyira nem vagyok kiváló repűlös(bombázni jobban tudok) és csak a német gépeket ismerem olyan jól ! Na mit szólsz hozzá ? ha meg megint csak ugat le kell oltani , mert amelyik kutya ugat az nem harap !És bannolni meg nem hiszem hogy mer , és nem hinném hogy övé mind3 szero !