91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #42300 Értem oké akkor újból meghányavetem a dolgot :) -
Solt #42299 Nagyon elkavartál! :))
i7 tri chanel, tehát oda a 4gb ram sehogy nem stimmel. No meg, ha már intel, akkor mindenképpen SB, i5k.
VGA meg csak pénz kérdése... ha erre futja jó, ha van még mani, akkor lehet fokozni... -
SnowF #42298 I7 helyett inkább egy i5-2500K, a többi szerintem jó, bár itt alant a kollégák épp vérre menő eszmecserét folytatnak videókari ügyben :D
jah és az i5-höt szerintem lapot is olcsóbban találsz mint az i7-hez -
Solt #42297 Én hiszek neked, de a GTX480 lenne az utolsó vga amit vennék! :D -
Zoli105 #42296 Üdv mindenkinek , gép vásárlásra szántam el magam és azt kérdeném hogy ez jó e !? és hogy a Cod el e fut ezen a masinán ? :)
Tápot még keresek :)
-GeIL DDR2-RAM 4GB PC2-6400 Ultra Kit
-Intel Core i7 930
-Western Digital Caviar Blue 1TB
-SPARKLE GeForce GTX560 Ti 1024MB PCIe
-
Hiába húzható kollega. Tomnak is az van ,Fantomasnak is,de a Cod az nem megy fullon vele.:( Evvel meg igen:) Különben valamit variáltak vele,mert csak egy hatos ,meg egy 4 es tápcsati kell neki, a hőfokokról annyit,hogy max 70. Láttam ,nem mondták:)Bízz bennem:) -
Solt #42294
-
Solt #42293 Van a kettő közt kb 10-15% különbség, ami full hd alatt gyakorlatilag ki sem jön igazán... cserébe a gf100 lapka zabál, és olyan mint egy kazán... -
Sir Cryalot #42292 először vegyetek egy profi CRT-t , meg egy fresnel lencsét hozzá amitől 30 incses lesz és sokkal jobb játékélményt nyújt mint az LCD, ha ez megvan utána pedig jöhet a 28 nanométeres vidkártya -
Solt #42291 A GTX560 is húzható az egekig... ha kettő közt kéne választani, tuti azt venném és nem a GTX480-t... :) Akkor már inkább gtx460 sli... -
Ja és ugye másfél giga ram! Ezt ne felejtsük el:)
És 384 bit. -
:XD.
Hidd el ,hogy 800 körül lazán mennek ezek az MSI-k és legalább hozzák a 6970 es teljesítményét. Játékban mindenképp. És az ára az nagyon baráti,a hűtése kiváló,van ismerősöm akinek ez van ő 850 en járatja és bitang jó.
Teszteknek meg nem hiszünk:) -
Solt #42288 Csak lassan a testtel! :D
GTX480 teszt
GTX560 teszt
Teljesítmény felbontások szerint
Ez pedig egy moddolható 6950 használtan, 2014-ig garanciával PH-ról
Nos, én azt javaslom rágd át az összes írást, és döntsd el mire van szükséged. Ha engem kérdezel nálam ez lenne a sorrend:
1: 6950
2: GTX560
3: GTX480
A 480-t én nem venném meg, de a döntés a tiéd! ;)
2: -
Lebowski #42287 jájj.
Amúgy szégyellem, de még nem voltam semmilyen repnapon:) Voltak valaha ennyien bármilyen magyar repnapon? Mert ami távoli képeket el lehet csípni, rendes kis tömeg gyűlt össze. -
Lysandus #42286 Fél háromtól lesz még egy különösen érdekes blokk. Létra, Corsair, B-25, ÉS: Fokker Dr. 1! Remélem a RoF topikban is tudják. :-)))
Ha jól vettem ki minimális némettudásommal, akkor a mostani airshow-nak az az apropója, hogy 100 éves az osztrák katonai repülés. Aminek az az érdekessége, hogy akkor a magyar katonai repülés is 100 éves, ugyebár! :-) -
Sajnos nem láttam, de ahogy olvasom, tegnap is összeakadt két ejtőernyős. Pár éve lefilmeztem, ahogy a bemutatón egy részben kinyílt ernyő mellé a jóember nyitotta a mentőernyőt is, de azért betonra esett. :( A hangosbemondó szerint koponyaalapi töréssel, de élve megúszta. -
Lebowski #42284 a mig 15 viszont majdnem sikeresen átesett zuhanás közben. ürge gondolta dob egy orsót, de majdnem rosszul sült el.. :D pont erről beszéltek a nemrégiben linkelt videóban .) -
Hétfőn becsettegek a benkba. Ha van elég zsé (márpedig asszem van) akkor meg is rendelem :) Dankesün! -
Ezt vedd meg.
Kb kicsit húzva olyan 830 mhz körül hozza az 580 alap teljesítményét. -
Lysandus #42281 Bizony ám! Mondjuk az látszott, hogy a fickó úgy bánik a 262-essel, mint a hímes tojással! :-) A 109-est viszont húzta-nyúzta a pilóta rendesen. És lehetett is húzni! Ezek után senki ne mondja nekem, hogy a Mesza nem egy mozgékony, agilis gép! -
Csak rövid :) -
Érdekes ... Nekem is volt sima X-52 és Pro is ... Nekem kétállású volt az elsődleges trigger: a "tűzgomb"!
Nekem jobban bejött a Pro ... mindenesetre X52 esetén (Mindegy melyik ...) van 2 mod, amit roncsolásmentesen el lehet végezni (És szerintem kötelező is ...) és ekkor sokkal jobban kezelhetőek lesznek ...
Az egyik, hogy ki kell venni a gázkarnál a határolót, és akkor nem fog 10 és 90%-nál akadni. (Négy csavar az alján ki, alját óvatosan lehúzva lesz egy kis műanyag bak, ami egy rugón ül ... ezt ki kell venni és kész :)
A másikkal pedig a pontosságon és a holtjátékon lehet javítani.
Régebben linkeltem is ... de RoF topikban is van rengeteg szó róluk ... csodálkozom hogy itt nem volt?
Szvsz mindkettő X52-essel jól lehet járni, a Pro-ban az igazi plusz a programozható kijelző lenne (Il-2 asszem le is kezeli ... legalábbis van hozzá SW ...) valamint a 2 Hall ...
A rugóerő meg szubjektív ... van akinek sok, van akinek kevés ... A Pro-nak egy baja van ... szerintem túlárazták :( -
Szépek voltak. :) -
Lacusch69 #42277 262-es most! -
Lacusch69 #42276 MOST! -
Lysandus #42275 Zeltveg: Bf-109 5 min to go. Utána rögtön a 262-es. -
Hát tezsvírem én a Ph-t kb. annyira ismerem mint a hím aláját :D Talán csak kétszer - háromszor jártam ott ergo assse tudom hol keressem ;) -
Solt #42273 Jó kártya az GTX560! Én csak arra céloztam, hogy nehogy a pisix miatt válaszd! Ha nem találsz ( PH? ) moddolható 6950-t, akkor az 560 teljesen jó választás!
-
Lacusch69 #42272 Legősibb P4 házam van (már vagy 4-5 komplett cuccot cseréltem benne), levett oldallal, a GTX 460 túlhajtva, furmark 72'C -
ATi 2 GB-os 6950-re vagy méginkább 6970-re nincs pénzem, nem beszélve arról, hogy átalakítható 6950 már nem hiszem, hogy kapható lenne. Taretok kicsit az nv-től de mondj jobbat. Sajnos mióta beteg lettem (2006 jan) azóta nem dolgozok a szakmában így nem tudom mifán mi terem :D -
sakkay #42270 Húú azért nálam nem ilyen gyalázatos a helyzet. Alaphőfok 38(gpu)
furmark alatt 20 perc után 82!! -
Solt #42269 Nem árt tisztában lenni vele, főleg amíg új valami és nem szokod meg. Nekem annyira gagyi házam van, hogy totál áll benne a levegő... valamelyik nap csak kíváncsiságból megnéztem a hőmérsékleteket, a szívem leállt...
1 óra játék után alaplap 60(!) fokos, cpu magok 70 felett, vga 90 körül.... Ennyire átforrósítja a vga az egész cuccost... -
sakkay #42268 Basszus éppen azon agyaltam , hogy régen használtam valami ilyesmit. -
sakkay #42267 Elég zárt helyen van a gépem,és a régi kártyáimat mindig húztam. Nem mindegy hidd el.. -
Solt #42266 Tedd fel az MSI afterburnert... abban minden van. -
Solt #42265 A pisix egy nagy kamu! :D Nehogy annak bedőlj Leon... -
Lacusch69 #42264 A Bede nagyon tetszett. Rémlik gyerekkoromból, hogy láttam a Búvár Zsebkönyvek ide illő kötetében. -
Én kb. sohasem nézem, hogy hány fokos a kártya. Minek? De most komolyan. A tuningot megh egyszer megnéztem mit bír (c:750->780 /m:900->1080), felhúztam oszt jónapot. -
sakkay #42262 Köszi..fura nekem , hogy ezek szerint nem tartják fontosnak...míg az Ati hivatalos drivere eleve tartalmazza. -
Talán az nHancer? Bár nemtudom a hőt és a tyuningot nézi e.