91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #42341 Nekem ez kimaradt! :( -
Háááát nem. De egyrészt az akkori kor színvonalához képest fasza volt és a szimuláció is jó volt. Soxxor elég volt vele a levegőben maradni :) -
Solt #42339 Anno még tudtak programozni, és nem csak a fejetlen kapkodás ment! :)
Durva az a videó... ez játék közben is ilyen? :) -
Majd még a nejnek be kell valahogy adni :D
Egyébként nekem ILYEN volt az utolsó nV kártyám ha jól emlékszem. Aztán jött egy G400-as, eszméletlen kártya volt. Addig és azóta sem volt egyiknek sem olyan gyönyörű képe. Csak hát kicsit lassú volt. Viszont amelyik gém támogatta az Environment Mapped Bump Mappingot, az valami frenetikus volt vele (UT, vagy például a Ka-52 Team Alligator)
-
Solt #42337 Használja egészséggel Uram! :)
És korrekt emberkétől is veszed. Van EZ az oldal, itt beírod a tag nevét, és látod, hogy másoknak mi a véleménye róla üzleteléssel kapcsolatban... :) -
Nnnna. Meg van a srácnak a kari és mivel konkrét ajánlatot tettem hétfőn délelőttig ne madja oda másnak. Szóval 95%, hogy ez lesz 70-es biosszal :) -
Solt #42335 NV logós játékokról volt szó! :) Egyébként meg egy kezdeti szarakodás egy várva várt játéknál sokakat váltásra ösztönöz.
Idővel pedig azért futnak jól amd-n, mert próbálnak az amd-nél ellensúlyozni... azért van az, hogy egy új catalyst leírásában nem egyszer olvasható, hogy xy játék ezzel a driverrel már ennyi és ennyi százalékkal jobban fut, vagy ilyen és ilyen hibát javítottak. ( ami sok esetben nem az ő saruk )
Sőt... van, hogy ezért jönnek ki nagyobb címekhez hotfixek...
De, hogy valamivel alá is támasszam amit mondok. Just Cause2 A 6870 vs 560 összevetésben szinte fej fej mellett a két kártya még crysis alatt is... erre nézd meg ezeket a minimum fps eredményeket... már nem is kommentálják. -
És akkor hogyhogy mégis jól fut az ati? Mintha azt mondtad volna, le vannak fizetve.
Vagy csak annyira fizetik le őket, hogy csak kicsit legyen szar, de aztán megjavulhat?
-
Solt #42333 Ez baráti társalgás.... :) Egy nv kontra amd vita más topikban már anyázásig fajult volna! :D
Jelenleg amikkel én játszom, ( arma2, rof, bob, dcs bs ) mind fut szépen, és hibák nélkül... most már... :) -
ebben lehet igazad van, tényleg ahogy Laca mondja nem érdemes erről vitázni
de én lennék a legboldogabb ha már az ati-van sem kellene szórakozni, és végre vehetnék egyet :D -
Solt #42331 Nem is arról van szó, hogy nem jók. Arról van szó, hogy tisztességtelen előnyre tesznek szert, és sokan ezt nem látják át, emiatt pedig téves kép alakul ki a vásárlókban.
A probléma azzal van, hogy nem önmagukat fejlesztik, nem önmaguk teljesítményét növelik, hanem a másikét rontják le. Nem azért adnak pénzt egy játékra, hogy a saját kártyájukon még jobban menjen, hanem, hogy a másikén szarabbul, tele hibákkal. Akinek csak nv kártyái vannak, voltak, az ebből nyilván semmit nem lát... azt látja a fórumokon, hogy az amd-vel szarakszik valami, nv-vel semmi baja... ( csak ugye nem mindegy miért )
Aztán, hogy ez kit mennyire foglalkoztat, az egy dolog. Én csak jeleztem, hogy nem eszik annyira forrón azt a kását! :)
( és ennek az egésznek azért van egy nem mellékes fejlődés visszafogó hatása is... lásd phsyx vs open cl ) -
ok, de most őszintén: rosszak az nv kártyák? van vmi hátrányod ha azt használsz? rosszabbul fut vmi rajtuk egy hasonló kategóriás ati-hoz hasonlítva?
szerintem nem, és most tök mindegy hogy a pénz miatt vagy a jó hw miatt
de ha egyszer jó a kártya, akkor nem mindegy hogy mi van mögötte? -
Na urak:)
Erről ennyit,ne is lovaljuk bele magunkat aszondom.:) -
Solt #42328 Tudod, hogy én sem vagyok elvakult. Egyszer nv, egyszer amd, mindig felváltva veszem őket már a 8800GT óta. Soha nem volt komoly driver gondom egyikkel sem. Összesen ami hiba volt, az CoD alatt a 3 kék csík, és RoF-ban az SSAA hiánya, de ez egyik sem az amd sara...
Viszont a cserélgetésnek köszönhetően szépen átlátom a "finom" kis turpisságokat amiket művel az nv.
-
Solt #42327 Egyszerű! Évekig akkora előnyük volt, hogy elkényelmesedtek. Fejlesztés zéró, csak átnevezés... aztán a hd3xxx szériával az amd beindult, majd a hd4xxx szériával elég szépen utolérte őket...
Az nv meg azért akar kiszállni ( nem akar, csak duma ), mert nem éri ( csökkent a hatalmas haszon, de még mindig bőven megéri ) meg nekik, ugyanis ők az elmaradott technológia mellett jóval drágábban tudnak gyártani, így árban nem tudnak versenyezni.
Az nv logó és a pénzelés megint csak egyszerű. Ez könnyebb és gyorsabb mint fejleszteni! Tömik a fejlesztőt lóvéval, játék elején szép logó, a fejlesztő úgy csinálja, hogy a játék az nv kártyákat jobban szeresse, majd mehet a duma, hogy lám, technológiai hátrány ellenére nv-n milyen faszán fut...
Emlékszel az exe átnevezéses trükkre? Adott játék gyári .exe indító fájlja mellett jóval több fps-t ( cserébe randább képet ) produkáltak az nv kártyák. Majd átnevezték az exe fájlt 1234.exe-re, és már le is buktak, mert így az nv kártyák teljesítménye nagyot esett...
Ilyen kis mocskos trükkök sokasága van már az nv számláján. Tisztességtelenek, ráadásul iszonyat látványosan. -
Én nem köpködöm.
Mondjuk a drivereikről inkább ne beszéljünk:)
Jobb a békesség:) -
Solt #42325 Laca! Úgy indul a játék, hogy az NV logo belemászik az arcodba. Pénzelik a fejlesztőket, hogy az ő kártyájukon jobban menjen. Ennyi... ez a véleményem szerint gusztustalan a részükről. Nemes egyszerűséggel véletlenül úgy optimalizálják, hogy nv-n jobban menjen... és ezt elsütik úgy, hogy előtte pl a crysis esetében radeonon is hasított a játék...
Persze jönni fog majd az AMD-től egy driver, ami orvosolja ezt, csak addig a sok okoska majd köpködi az amd-t, és megint az lesz, hogy ők nem tudnak drivert írni, holott erről semmit nem tehetnek...
Mint ahogy nem tehettek a CoD alatti 3 csíkról sem... hogy-hogy nem egyszer csak eltűnt minden reklám nélkül... -
évek óta erről beszélnek, de akkor miért akar kiszállni az nv a pc videokártya piacról ha nem lát benne fantáziát, és miért nem fejleszt úgy mint az ati?
én kb úgy látom, hogy az nv-sek egyik keze a seggükben van még akkor is csinálnak olyan kártyát mint az ati, csak nem érdekli őket, de szerintem ebben semmi nincs hogy ők tolják pénzzel a fejlesztőket
minek? az nekem nagyon logikátlannak tűnik
ha egyszer az nvidia szerint sincs pénz benne akkor minek adnák a fejlesztőknek zsákszámra? attól még hogy ott van egy nvidia logo nem hinném hogy ők pénzelik a játékok 90%-át, plusz ha így állnánk akkor a világ összes pénze se lenne elég ehhez, és ezek alapján akkor az intel, meg a többi hw gyártó is fizet mert az ő logójuk van kint a játék elején? nem hinném
a fejlesztők maguk döntik el hogy melyik rendszer a szimpatikusabb, és ebben kell az atinak még nagyon sokat fejlődnie, hogy felhasználóbarátabb legyen -
Ki mondta,hogy a tisztesség kifizetődik?:)
Különben ebben nem értünk egyet.
Ezt az NV re optimalizált szöveget mindig elsütik ha valami nem kerek a cuccukkal. Elég sűrűn:) Uncsi egy kicsit. Csináljanak olyat ,hogy ha azt mondom ,mukodj akkor mukodj és kész:) Nem tiltja nekik sem senki ám,.
A DX 11 az meg nem úgy működik,hogy minden hardver ami tudja az használja?
Szerintem az nem úgy van ,hogy erre meg arra írunk DX11 et. Az általános nem? Most vagy tudja ,vagy nem szvsz. -
Solt #42322 A RoF-l semmi... ráadásul már SSAA támogatás is van... nagyon becsületesen foltozzák a fejlesztők! :)
Jelenleg ott tartunk, hogy nekem egyik játékkal sincs semmi bajom a 6970-n! :)
De, ha már NV... ott a crysis2.. ( engem nem érint, csak, hogy a jelenség meglegyen azért hozom példának ) Kiadtak egy dx11 tapaszt hozzá, ami annyira nv optimalizált, hogy a 6970-ből gyakorlatilag csináltak egy gtx460-t... :D Korrekt nem? Nv papa tolja a fejlesztők zsebébe a manit... ha már tisztességesen nem megy, valahogy kell érvényesülni! :D -
A Rof al mi a bajod vele?Orosz az is nem? A Cod is megy szépen ,de mint Égibárány mondta az még félkész. Én nem mondanám ,hogy azért mert orosz szim ,nem jók hozzá ezek a kártyák.
DE! GTX 580! Az a biztos.:) -
Megyeget :)
Ami nem orosz az szépen fut vele :) Na most szimulátor-rajongóként ez nem nagy vigasz, de legalább tudom, hogy nem a kártya a szar :) -
a joy/videokártya vitához hozzászólva:
és sosem tudtam ax x52 joyt megszokni, pont a hülye tányéros megoldás miatt, ezért nem szeretem, a pro pedig még rá is tesz egy lapáttal a dupla rugóval (de ez csak egyéni szocprobléma, másnak nincs gondja vele)
most kb egy éve az x52 gázkart egy ms sidewinderrel használom, ennek több előnye is van: egyrészt ff-es, tehát a középállása szuper, másrészt optikai érzékelős, a minősége kiváló, pedig nem mai darab (asszem ötezerért vettem)
a videokártya: nekem tökéletes a gtx560, minden fullon megy rajta, nem bántam meg hogy megvettem, egy giga gölötti vram pedig csak extrémmagas felbontásokban kellhet, bár az tény hogy a cod nem megy maxon, de ez egy félkész játék szóval nem is nagyon érdekel
a rof pl simán megy, még úgy is hogy szól a beállításoknál hogy kevés lesz a memória, de semmi akadás nincs fullon -
Hogy muzsikál az 50-esből lett 70-es tezsvírem? -
Vagyok, csak közben néha beesek :)
Olvasgatom, ami a héten kimaradt sajna ... -
Tessék.
-
Solt #42315 Inkább őt! :D
@Laca: Akkor van ilyen, ha kiütöd valakinek a hozzászólását... :) -
Solt #42314 A sima i7 memóriavezérlője 3 sávos. Tehát 3x1GB, vagy 3x2Gb, stb. De ilyenben ne is gondolkozz, az i5k ( sandy bridge ) jobb választás, és ahhoz vehetsz 2x2GB ramot. -
Zoli105 #42313 Értem oké :) -
SnowF #42312 i7-nél tri-channeles a RAM, azaz 3 db memóriamodul kell, vagy 3 többszöröse, 4GB mef pont nem jön ki sehogy, az i5 az dual channel, ott jó a 4GB -
Miért duplikálódott az előző üzim?:) Leon az egyiket gyilkold ki:) -
Írtam a ph-n a srácnak pü-t. Ha hétfőn is meglesz még, akkor az ATI lesz a kártya (2gb, stb). Ha nem akkor tökönlövöm magam :D -
Sir Cryalot #42309 -
Zoli105 #42308 Ezt nem értem mi nem stimmel , kevés a 4giga neki ? akkor 6G ram kell ? -
37? Az igen.. -
Solt #42306 Jézus Mária, Szent József... ( ha nem lopott, akkor nem normális, vagy nagyon kell a lé :D ) -
Ja. Bocsáss meg de azt már nem láttam. Tudod -
Dummy, vagy vagy csak néha-néha beesel? -
SnowF #42302 Azért volt ott a smiley a végén -
Szerintem meg kulturált vita zajlik és korántsem vérremenő.