IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
évek óta erről beszélnek, de akkor miért akar kiszállni az nv a pc videokártya piacról ha nem lát benne fantáziát, és miért nem fejleszt úgy mint az ati?
én kb úgy látom, hogy az nv-sek egyik keze a seggükben van még akkor is csinálnak olyan kártyát mint az ati, csak nem érdekli őket, de szerintem ebben semmi nincs hogy ők tolják pénzzel a fejlesztőket
minek? az nekem nagyon logikátlannak tűnik
ha egyszer az nvidia szerint sincs pénz benne akkor minek adnák a fejlesztőknek zsákszámra? attól még hogy ott van egy nvidia logo nem hinném hogy ők pénzelik a játékok 90%-át, plusz ha így állnánk akkor a világ összes pénze se lenne elég ehhez, és ezek alapján akkor az intel, meg a többi hw gyártó is fizet mert az ő logójuk van kint a játék elején? nem hinném
a fejlesztők maguk döntik el hogy melyik rendszer a szimpatikusabb, és ebben kell az atinak még nagyon sokat fejlődnie, hogy felhasználóbarátabb legyen