IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    a joy/videokártya vitához hozzászólva:
    és sosem tudtam ax x52 joyt megszokni, pont a hülye tányéros megoldás miatt, ezért nem szeretem, a pro pedig még rá is tesz egy lapáttal a dupla rugóval (de ez csak egyéni szocprobléma, másnak nincs gondja vele)
    most kb egy éve az x52 gázkart egy ms sidewinderrel használom, ennek több előnye is van: egyrészt ff-es, tehát a középállása szuper, másrészt optikai érzékelős, a minősége kiváló, pedig nem mai darab (asszem ötezerért vettem)

a videokártya: nekem tökéletes a gtx560, minden fullon megy rajta, nem bántam meg hogy megvettem, egy giga gölötti vram pedig csak extrémmagas felbontásokban kellhet, bár az tény hogy a cod nem megy maxon, de ez egy félkész játék szóval nem is nagyon érdekel
    a rof pl simán megy, még úgy is hogy szól a beállításoknál hogy kevés lesz a memória, de semmi akadás nincs fullon