91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #42581 Úgy-úgy... azért egy délután csak akad... :)
Attól tartok a GTX fog repülni! :D Nincs még mindig SSD-? Lúzer... :D:D:D
@Dummy: Igen, sejtettem, de nem voltam biztos benne... :)
Egyébként mi ez a csík a fejlécünk mellett? -
Ironizáltam :)
Möszjő Laca!
Irgalmatlan mennyiségű idegeskedéstől tudod magad megkímélni, ha úgy használod a Profilert, hogy csinálsz egy alap profilt, abban beállítod az FFB erősséget, meg az ilyeneket, a legfontosabb külső parancsokat (TS, TIR Center, stb ...) majd beállítod a profilernek hogy mindig csak ezt használja.
Én vagyok annyira mazochista, hogy mindent profilerben állítok csak, de csak azért mert ha mindent fel akarsz programozni, ahhoz már gyengék a CoD beállítási lehetőségei (Nem lehet Shift keyeket meg ilyeneket állítani ...)
Ez annyival jobb, hogy akár minden géphez külön beállításokat lehet rendelni ... viszont qrvanagy meló megcsinálni :) -
Jó. Szólj ha aktuális. Én is elfoglalt vagyok sokszor,de egy szombat délután,vagy vasárnap csak akad:) Tesztelni az jóóóó. Csak félek kivágod a radeont az ablakon utána:)) 
Különben épp SSD-t akartam venni amikor ráleltem a joy hirdetésre, oszt megint nem lett SSD:) -
Solt #42578 :D:D
Idegenforgalomban dolgozom, elvileg a legközelebbi szabad hétvégém januárban lesz! :D De azért igyekszem majd egy kis lazulást beiktatni... megbeszéljük! ( és köszönöm az invitálást!! :) ) Persze akár összeköthetjük egy teszttel is... :))
Oldalborda mindenképpen kell, hisz valakinek haza kell majd vezetnie! :D -
A nángyod térde kalácsa:)
És ! Mond csak mikor vagy szabad valamelyik hétvégén.
Meghívlak egy valami jóféle bogrács mittudomén mire,és közben táthatod a szád ,mit is tud az 580-an. Sör is lesz. Persze oldalbordástul,hogy ne legyen perpatvar belőle:)
Különben ezzel meg kell tanulnom még harcászkodni,mindig tekerem csuklóból a botot:) meg furi a rázkódás,de élvezem. -
Ááááááááááááááá de faszák!!!!!!!!
3500 kép?? Az méretileg mekkora? -
Solt #42575 Júzer error... mint mindig! :D:D -
Kferro #42574 Olaj. De ne kérdezd, honnan folyt ki.
Örülök, ha tetszenek. -
mi a rák folyt ki a p47-ből? az nem léghűtéses volt?
vagy mi az akkor?
amúgy jó képek
-
Kferro #42572 Ha már archív fotók...
Az elmúlt több, mint egy évben töltögettem a Footnote.com oldalról. Itt jellemzően a szövetséges, és azon belül is az amcsi reptechnikákról vannak igen nagyméretű, és jó minőségű fotók, de akad zsákmányolt német, olasz és japán gépekről is. Ennyi idő alatt még nem sikerült minden, számomra érdekes képet letöltenem, de így is jelen pillanatban kb. 3500 képnél járok. Ízelítőül pár kép:
-
Megoldottam:) Ne öregezz ,ne öregezz:) Megszoktam a saiteket de végül is egyszerű volt:) -
Solt #42570 Nálad nem lehet tudni... öreg vagy már! :D:D:D
Keresd ki neki a TS indító fájlt.
De egyébként lehet nem is kell profil... nekem sem kell a TIR-hez...
Indítsd el a TS-t, majd amikor belövöd, hogy gombra, akkor G940-n nyomd meg amit akarsz... nekem a TIR center így működik. -
Egyetlen egy gombot szeretnék beállítani. Gondolom csak nem kell hozzá hosszas tanulási folyamat:) Mi a retekért nem lehet ,szürke minden,new profilnál meg valamit keresni akar,nem értem. -
Solt #42568 Ezt majd Dummy elmagyarázza... nekem a TS hangra van belőve... :) -
Jelzem ,igazatok volt a pedállal kapcsolatban. Teljesen más így használni az oldalkormányt . -
Mondtam én, hogy szar :D
Hogyé adod? ;) -
ÉN CSAK A TS gombot akarom!!! Játékban nem tudom:))
Ne idegelj bakker,hogy ez bonyolúlt,mert baszom ki az ablakon. -
Jut eszembe:) Savas kollega holnaptól megtáltosodik:) Még körülnézek mit lehet átpasszolni neki:)) -
Solt #42563 Az jó, akkor a srác már frissítette.
A profil készítésre az összes időd ráfog menni. Egy DCS alatt még van értelme, de itt szerintem egyszerűbb, ha játékon belül belövöd ami kell...
-
Solt #42562 1: Nem létező probléma! :) Gyakorlatilag wifin ugyanazt tudja mint a G9! :) De, ha valaki mégis úgy érezné, hogy nem, rádugom az usb kábelt ( töltője ) és hagyományos egérként használom! :)
2: Ebben egy akku van, a súlya szerintem pont jó. :)
A többivel egyetértek... picit jobban odafigyelhetnének... -
Köszi! Kicsit félre értettük egymást, én a játékban való chat-re gondoltam.
De jó tudni hogy van ez a chat is a fórumon.
-
Aszongya hogy current az 1.42
Latest meg 1.41
Ez jó? Nem csinál semmit.
Na és hogy tudok billentyűt hozzárendelni egy gombhoz?
Itten van a profiler a ts-t akarom ráaplikálni egy gombra oszt csak szürke. -
A vezetéknélküli egerek 2 dolog miatt nem jók komolyabb FPS játékra:
1: LAG ... ez egy igenis létező probléma, hiszen a vezetéknélküli átvitel lassú ... Mint ahogy 300FPS köll a normális játéhoz
2: Ez mondjuk az én saját gondom: nekem is van, de nehéz :) pár óra játék után nehéz a 2 AA-s akku :)
Természetesen ezek ma már nem problémák, régebben még az volt ... de most nem ... Ott a Mamba pl: eccer akarok egy olyan egeret :)
Nem olyan veszélyesek ám a G940 bugjai ... csak az az idegesítő, hogy szerintem secperc javíthatóak lennének :(
Az én szintemen szinte nem is számítanak ... -
Solt #42558 Lehet, hogy keveset használom, de én ezeket a bugokat nem észlelem... amióta kicserélték én emelem kalapom... :)
Nekem szinte minden Logitech... most vettem egy G700-s vezeték nélküli egeret... mindenki mondta, hogy fps-re nem jó, mert laggol... hibátlan! :) És nincs kábel... pontosabban csak töltéskor... :) -
Solt #42557 Ha nem babráltál semmit, akkor ezen az úton éred el:
c:\Program Files\Logitech\Gaming Software\FW\
Itt van egy updater.exe fájl, arra kattints rá. Ha nem 1.42-re frissíti akkor visíts... -
:)
Sajnos az a baj a Logitech-el, hogy olyanok mint az Ati ... Cefetül tudják, hogyan lehet egy elsőosztályú Hw-t tönkrebaszni egy szar SW-el :(
Nekem rengeteg logi HW-em van otthon, de az egér nem véletlenül Razer ... Logi drivert csak nagyon vész esetén szabadott telepíteni anno :(
Ha a G90 esetén folytatják az eddigi balfaszkodást, akkor komoly repszimes környezetben örökre elbuknak. (A G940-es bugjai mind FW és SW alapúak ...)
Vannak olyanok akik megunták a balfaszkodást és nemes eccerűségger átkábelezték a dolgokat egy Leo Bodnar alaplapra és tökéletesen működik nekik a cucc ...
Én nem akarom bántani, egyelőpe jó ez nekem ... amint lejár a gariidő, állok neki keresni olyan potmétereket amiken van center detent és kész ... a többit meg remélem mihamarabb megoldják, mert qrva nagy a csend a logi háza táján ... és qrvára érik már az új SW ...
Remélem mire rendberakják a CoD-ot addigra a G940-et is rendbeteszik :) -
Solt #42555 Apa kezdődik! :D:D
( mindjárt mondom ) -
No,mi ez a frimware frissítés? Hogy ,hol ,mikor!
Hogy a retekbe kell ehhez profilt csinálni? -
Solt #42553 De így meg nem érzem annyira az átesést... nem lesz olyan finoman takony a botból... :)
( G25 esetén humbug... én nem érzek különbséget... jól megírt FFB-s játék kell hozzá ) -
Azért 110% mert úgy kisebb a center slop elvileg :)
(G25-höz is ezt ajánlják az okosok :) ) -
Solt #42551 Juj... firmware update tényleg! A szoftver már felajánlja a legújabbat, vagy külön kell letölteni?
110%? Próbáld ki a minden 50%-ot... ;)
-
Mondjuk Leonnak adok igazat :)
Laca mester: Ne felejts el firmware-t update-elni rajta ...
Nálam a Force mindig 110%
A többi 0 vagy érzés szerint ... de ha hazamegyek csinálok szkrínshátot ha kell :)
CoD alatt működnek a régi módosított Il2-es FFB fileok is, szóval lehet őket buherálni ...
Tűkön ülve várom az új Logitech drivert ... a logitech HW-es emberkéi és a supportosok qrvajók, a programozókat kellene úgy szortírozni, hogy beállítani őket 3-as csoportokba, és az egyikkel agyonverni a másikat, hogy a harmadik megszeppenjen kellően és normális drivert írjon :( -
Áááá dehogynem lesz. Ritka szar darab fospumpa driverrel.
Ha eladod nekem szólj. -
Solt #42548 Nálam az összes force 50%-n van, így kurva jó RoF és CoD alatt is. A középre húzást kapcsold ki, és a középre húzás erejét is vedd le nullára...
Logitech support utánozhatatlan... ha valami gyári bakija előjön a cuccnak, már küldik is az újat! :))
A 64 bitest válaszd. -
Nah erről az ajánlatról akkor lemaradtam :(
Acidrain jó repülést vele :D -
NA!:) Kipróbáltam. KÚRVA jó:) Tetszik. Most molyolok a beállításokkal.
Elfelejtettem,hol kell beállítani a közel,köztes és távoli nézetet. Valami Delete ,end,page down,. Ezeket hozzá kéne rendelnem valamihez. No majd csak rájövök. Mondjuk a force részét levettem 50 % ra ,mert így elsőre igencsak megrángatta a csuklómat:)
Adj egy linket arról a driverről,mert valamit leszedtem ,de nem tudom mit:)
Ja azt szedtem le.
És ne aggódj :XD
A legkisebb hiba után adom el a terméket:) Bár szerintem ezzel nem lesz baj. -
Solt #42545 Mindig a legutolsó... jelen esetben az 5.09. Most mehet majd a Logitech kontra Saitek flém is... fasza... :D:D -
Solt #42544 Nem, vagy legalábbis határeset! :D
Mennyiért vennéd? Tesztek most nincsenek előttem, de, ha egálban van az 570-l, akkor inkább az 570-t vedd. Kevesebbet fogyaszt, újabb technológia. De nyilván, ha nagyon jó áron van a 480, akkor érdemesebb azt venni. ( gondolj a garanciára is ) Anno a 480-t nagyon szidták, mert a referencia modellek irdatlan módon melegedtek.
Ha például olyan szar házad van mint nekem, akkor ne vegyél ilyen hőtermelő vga-t, mert megsül minden. Nekem a referencia hd6970 is szarrá fűt mindent... ( de ez a ház hibája )
Én azért választottam a HD6950-t, mert a moddolással majdnem egy GTX580 teljesítményét kapod, közel fél áron. No meg nekem előtte GTX460 volt, és most megint a radeonon volt a sor! :)) Ha annyiért kaptam volna GTX580-t mint Laca, én is azt választottam volna! :)) -
Nekem egy szaros, 500-as coolink táp van a szüttyögőben. Simán viszi a cuccot (4 vinyó, 6950/70,PhenomII 1055T). Jó, mondjuk a 480 zabál mint a barom. -
jah, csak kérdés a 450-es corsair tápom elbírná-e :D
gondolkodom rajta...
amúgy grat a joyhoz, annyiért nagyon megéri