91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    ok
  • LeonSilver
    Czirka két hét elteltével azt mondom emberek, hogy ez a HD6950/70 kártya kurvajó! Nulla hangja van, megy mint a barom. Holnap utánra jön még egy Scythe Mugen 2 Rev.B hűtő és teljes lesz a boldogságom.
  • Kurfürst
    Most nem, munkahelyen vagyok, inkább majd felhívlak!
  • VO101Tom
    Fel tudsz jönni skype-ra?
  • Kurfürst
    Boltim van és nem nagyon tudok fellépni multiba.. nem lát semmilyen szervert stb. Vagy csak direct connect van?
  • PhantomAss
    olyan logi joyom volt három is, felejtsd el ha jót akarsz
    sajnos nagyan hamar elkopik belül, és pontatlan lesz középen, lötyögni fog
    és 5000 ft-ért vettem a ff-es ms sidewinder joyt a vaterán, kb 8 éves, de hihetetlen pontos, nem lötyög most sem
    igaz, hogy mint alant írták a kadves tévénéző gyerekek, hogy nem lehet profilozni, de anélkül is működik
  • Willenbrock
    Akkor már csak a vizelőtölcsér hiányzott :)
    A Spitfireok,Thunderboltok és a meleg sör c. könyvben olvastam hogy a Thunderboltban volt ilyen(tölcsér egy gumicsőre csatolva),leírta az amcsi pilóta hogy egyszer kigombolta a nadrágját hogy könnyítsen magán de abban a pillanatban szóltak rádión hogy jönnek a fókák,a légiharc után elfelejtette visszagombolni a nadrágot és nem értette miért hőkölt hátra a szerelője mikor felnyitotta a kabintetőt:D
  • Amok71

±1
  • sakkay
    Néha ha az ai-t ha tűz alá veszem, nem nagyon reagál. Olyan 3-ból 1*. persze van magyarázat , hogy mi tört. de ez talán kicsit rossz arány. Vagy csak a szokásos kialakulatlanság miatt van az új' misszióknál?
  • fecska
    neee future meg fícsőr nem ugyanaz.. nem vagyok magamnál.
  • sakkay
    Bétával kezdenek megint? Vagy egyből steam?
    Már csak az amcsik miatt...
  • fecska
    JavaScript:document.newmessage.submit(); ? új SG fjúcsör?
  • fecska
    biztos vérrbeli szimulátor!! - az a Lavor gyönyörűen repül, és lövi a bombereket szárnyvégek(csűrők) nélkül
    Mondjuk ez a Clodban is előfordultJavaScript:document.newmessage.submit();
  • Sanyo
    Elvileg kedden.
  • sakkay
    Mikor is adják ki az amcsiknál? csak , hogy mikor jön a patch.
  • artivizsla #43087
    A MS Sidewinder FFB-t többen preferálják. Most egy Logitech FFB Wingman Force 3D-m van. Ez mennyiben különbözik tőle ?
  • LeonSilver
  • mijki
    Air Conflicts - Secret wars
  • VO101Tom
    Küggyé' képet, milyen lett. :)
  • Her Laca
    Ma repnapot tartottam:) Nejemmel megbeszéltem,így ma nem zavart senki:)
    Nagyon jó volt,asztalt széket átalakítottam,hogy minden kényelmes legyen , istentelenül jó érzés volt repkedni online. Vagy 5-6 órát variáltam ebben a dög melegben,folyt rólam a víz ,de azt mondtam ,nem nyavalygunk harcolunk.
    Na egy szónak is száz a vége (erdőt kikapcsoltam hang nem ment el egyszer sem) és nem haltam meg.E1 es bitang jó,nekem most megtetszett .
    Kicsit ismerkedtek az Angolszász kollegák a festésemmel:)
    Jut eszembe. Egy biciklis flakontartót a székre szerkesztettem,bele egy hideg sör ,és egy gumicsöves összeköttetést alkalmaztam a számmal,így repülés ,vagy harc közben is tudtam pótolni az ásványi anyagokat ,na meg a folyadékot:)
  • mijki
    Pontosan :D A következő már a sör, utána meg a járókeret lesz :)
  • Her Laca
    Mi van Miki:I Macik után jönnek a nénik?:))) Kamaszodunk,kamaszodunk?:XD
  • mijki
    Rendben.
  • VO101Tom
    Ha online is akarod használni, akkor felségjelzést, törzs lajstromjelzést, számozást ne tegyél rá. Egyenlőre nem lehet leszedni az alap felség- és lajstromjelzést a gépekről (te úgy látod, hogy leszedted, de mindenki más látja az eredeti felségjeleket is).
  • mijki
    Na kicsit hamarabb haza jöttem. Még indulás előtt módosítottam a skint, remélem tetszik.

Egy két dolgot lejjebb fogok rakni, kicsit magasan vannak.
  • Her Laca

Vadul harcászkodom,de nem jöttem rá miért nehéz a gép irányítása. Hurri leesett ,csak utána néztem szét:) hoppá mondom:)
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Most már igen, lehet használni egyedi festést.
  • i robot
    Lehet használni ilyen skineket? Több szerveren is láttam érdekes festéseket, 2 napja pl . egy piros Spit-et stb.....

Nagyon tetszetős!
  • VO101Tom
  • Her Laca

Nagyon jó lett Tom:) Most próbáltam ki:)
  • LeonSilver
    Egyébként (állítólag) EZ a pontos szöveg és a faszi aki a végén bejön, az üveglappal az magyar :)
  • LeonSilver
    Régi de kurva jó. Amikor először láttam bejött a ROFL ... Sírtam, visítottam és fetrengtem a röhögéstől.
  • Her Laca

A Rof fórumon találtam:) Kész vagyok a mai napra:XD

• Her Laca
    Nem érdemes. Logiból egyedül a G940 ami ér valamit a többi hamar pontatlan lesz.
  • PLackó
    LOGITECH Force 3D Pro-ról van valakinek tapasztalata? Érdemes rá lecserélni egy Saitek cyborg evot? Vagy próbáljak inkbb keresni cyborg evo force-ot?
  • DummyBoy
    Nekem volt mind a kettő, ebben és a Rise of Flight topikban is írtam róluk pár szót ... Meg a vmh59-es fórum Hotas topikjában is ...

Nem egy kategória a kettő ... Ha nem kell a force akkor a Saiteket ajánlanám, mert a Profilere ráver a logitech szarra, a pedál pedig szélesebb és kényelmesebb (Ez szubjektív ...) viszont sokkal erősebben kell nyomni, a Logitech-é "puhább"

Az X-52 (mind a kettő) moddolás után igen precíz bot tud lenni, sajnos a G940 a SW-e miatt nem olyan precíz,de ez az én szintemen nem oszt nem szoroz (Pedig pár éve tolom ...) komolyabb verdenyzőknél ez már okozhat gondot ...

Modern repülőkhöz a jobb programozási lehetőségek és a felesleges FFB miatt inkább a Saiteket ajánlanám, viszont DCS Black Shark, ROF és IL-2 esetén egyértelműen FFB.

A gázkaros - MSFFB-s megoldás sem rossz, de az MSFFB ritka mint a fehér Zorro, a programozhatósága pedig 0, emiatt komolyabb szimhez nem igazán oké ... (Sajnos a Lonci sorozaton kívül nem igen láttam olyat, hogy modifiert lehessen programozni a játékon belül ...)

Az X52 Pro pedig ha ki lehet használni a lehetőségeit, egyértelműen jobb mint a sima, csak sajnos aránytalanul drágább :(

Nekem lassan lejár a G940-es garanciája, első dolgom lesz, hogy keresek hozzá center detent-es potikat, és várom az új SW-t mint a messiást :) Ettől eltekintve nem bántam meg, hogy lecseréltem az X-52-t, erre :)

Ott vannak még a komolyabb hotasok, ha nem számítana a pénz, akkor egy X65 és egy Warthog is pihenne itthon, de annyira nem vagyok jó helyzetben sajna :(
  • PhantomAss
    vagy ha rám hallgatsz akkor szerzel egy saitek gázkart+plusz egy ff-es microfos sidewinder joyt bagóért
    elnyűhetetlen és pontos, nekem is atöbbiek ajánlottál és jobb mint az x52 joy
  • Her Laca
    Pl ezt most találtam,csak beütöttem,hogy eladó saitek X52 a google ba.

Vagy ez pl,de lehet találni még

Ez G940 a ph ról ,bár ennek jó borsos az ára.
  • Her Laca
    Csak sima X52 -m volt pedál nélkül. De a konklúziómon ez nem változtat, a pedál az nagyon jó dolog mint kiderült számomra ,és tök mindegy mihez használjuk.
    Most van a G940 es ,kb el tudom mondani mi a helyzet velük.
    A logiról. Force-os,nagyon nagy élmény ,jobb mint az X52 ebből a szempontból.
    Nekem nagyon tetszik. Egy hibája van ,legalábbis ami nekem nem tetszik,hogy a tekerőknek nincs középállásuk, ez zavaró. Amúgy
    Az X52 meg egy egyszerűen jó bot ,csak nem force-os amúgy pontos ,jó hotas.
    Talán a gázkar kényelmesebb a saiteken ,de ez nem igazán szempont:)
    Ha egy árban van akkor a logi,de pl én nem vennék X52 pro-t,annyit nem ér hanem simát. Jelzem én egyáltalán nem vennék boltban új hotast, használtan jóval olcsóbban meg lehet szerezni szinte új joyokat.
    Megveszik ,játszanak vele 2-4 alkalommal,rájönnek,hogy ez a műfaj nem egyszerű,aztán pár hónap múlva eladják. Eddig minden joyomat így vettem és soha bajom nem volt egyikkel sem. Persze ez csak az én véleményem:) nem kötelező egyet érteni vele.