91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #43301 Egy közeli családtagom jazzt tanít, és komponál'.
Ez a zene még nekem is tetszik, pedig a jazz nekem sokszor sok.
-
Jaj:) Ahogy vénülök egyre jobban tetszenek ezek a verdák:) -
Csak vasárnapig ingyenes! Hétfőtől 4 euró! -
Én mostanában őt hallgatom. Bírom a hangját:) -
Kösz,csak annyit értettem ebből hogy út oldala+kocsik a fordító sem adott értelmes választ. -
Izé, "right" szóval balkormányos, a jobb oldalon. :D Azt kérdezi, hogy melyik oldalon mennek az autók Amerikában. -
Írd be, hogy "left". :) -
Na hát melyik oldalon köll közlekennyi ámedikában tezsvírem? -
A combatsimre regisztálásnál kérdést tesz fel amire egy jó válasz van(utálom az ilyet,nem mindenki tud angolul!)
Erre mi a válasz?:Cars drive on which side of the road in America?
Előre kösz. -
A steamen van egy új repülős online játék:) Ingyenes ahogy látom. -
joboruz #43291 Köszönöm s segítségeteket majd kipróbálom. -
Fürtös #43290
Jóféle
-
Ez most megint nagyon off lesz :D de nem bírok magammal. Most leltem erre és hát rögvest rabul is ejtett. Esetleg ismeri valaki és csak nekem újdonság??
-
Sziasztok! Egy kis segítség kellene: Újra repülni támadt kedvem, feltettem az 1946-ot, 4.10.1 patchelt, megy szépen, pár dogfight után karriert akartam kezdeni, de bármelyiket is választom ki a "létrehozás" gombra kattintva csak egy sípolást hallok, majd nem történik semmi. Valaki tudja mi a gond? -
Emlékszem, online warban volt olyan szívatás, hogy beírod: hogy External View = Ctrl E (és ezzel nem is hazudsz
), majd röhögsz az "XY bailed out" üzeneteken :)
-
A 109-el teljesen jól lehet célozni, az egyik legjobb a játékban (légcsavarkörön át tüzelő fegyvernél nem lényeg az összetartás). Nem szabad pumpálni a botot, nyugodtan, rendesen elétartva kell lőni.
Innentöltsd el a Horrido-t (13), ebben elmagyarázzák hogyan kell vélozni a revivel.
Utána indítsd el a játékot, és 4x belassítva próbálj célozni. Ott ugye nem érzésből, hanem tényleg a távolságot, irányt megbecsülve kell lőni, és még látod is hogyan repül a lövedék. Ehhez kapcsold le a kabin nézetet (Ctrl F1).
Bombázáshoz az előző linken ugyanúgy van könyv (02), azt 43-ban Kassai repülőakadémián adták ki a bombázó tanoncoknak. Van benne zuhanószög táblázat, neked az lesz a legérdekesebb, meg ugye a módszerek, ahogy a revivel célozni kell.
262-est csak 80%-ig nyomd, emelkedj olyan 4-5000 magasra, majd vízszintesen elindulsz ki a világból. 5-600 fölött rátolhatod a 100%-ot is (ott már nem melegszik túl), de nagyon komphajósan kell vezetni, azonnal eldobja a sebességét, ha téped neki. Dogfightban szar, de az nagy élmény, hogy annyival cirkálhatsz, ahol még rád sem tud zuhanni a yak, mert már szétesik :) A Fóka is hasonló annyiban, hogy a végsebessége utolsó 100km/h -ját nagyon nehézkesen szedi össze, ott már a bothoz alig szabad hozzányúlni. Fontos, hoyg ne csússzon a gép (golyó legyen középen), vízszintes szárnnyal, nem rángatva, boton csak kicsit mozdítva kell repülni vele. -
Akkor tényleg shift F1, de azért vicces volt. Én azért emlékeztem a CTRL+E-re, mert én át raktam sima E-re a revi mögé ülést :) -
Nem, Ctrl E alapértelmezésben a kiugrás...
Shift F1-el ülsz a revi mögé. -
A mesza revi-je a '42-es gépektől kezdve, oldalt van. Ha megnyomod a Ctrl+E-t "beülsz" mögé és látod a célkeresztet. És akkor lehet pontosan célozni. Nem? :) -
"- Célozni pontosan Ctrl+E gomb, és a revi (célkereszt) előtted lesz."
Miva? Ne szivasd már :) -
Megcsináltam a német ász Adolf Galland Messeraschmitt E-3-a, E-4-es skinjét. Egy képről másoltam a színeket. A parancsnoki jelzést nem tettem rá, mivel még online nem lehet eltüntetni azokat. (ha valakinek kell átküldöm)
Ui.: Az orr kúpot és a gép oldalán lévő légbeömlőt nem tudtam lefesteni, mivel nem tudom hol vannak pontosan a skinbe.
2,
- Célozni pontosan Ctrl+E gomb, és a revi (célkereszt) előtted lesz.
- Bombázni: attól függ mivel bombázól. Ha 2 vagy 4 motoros bombázóval, akkor bomba célzóval érdemes bombázni (Controls-ban tudod beállítani). Ha zuhanóbombázól (pl.: Stuka), akkor elmész a célpont fölé, és amikor látod a kis ablakban, a hátára fordítod a géped, benyomod a zuhanó féket és rázuhansz. Ha vádészbombázóval mész (pl.: FW-190 F-8) akkor én mindig úgy zuhanok rá a célra, hogy a revi alján a célpont az 1. és a 2. csík között legyen. Gy mindig találok.
- Ha gyorsan akarsz menni, akkor menj vízszintesen, ne kanyarodj mindenfele és ne tépd a gépet. Van egy műszer amiben van egy golyó. Ha az középen van akkor megy a leggyorsabban. De lehet játszani a hűtővel is akár. -
artivizsla #43280 Mit kell beállítani, hogy a "Gyors küldetés" módban a beállított küldetés felszállással kezdődjön és ne a levegőben ? -
joboruz #43279 Ha már Oblivion akkor Lysandus rátapintott a lényegre. A cselekvés szabadsága az ami engem is megfogott benne. Hatalmas játéktér, a különböző
pályák közötti betöltések sem zavaróak. Lehetsz "két-lábon járó félisten" vagy egy telhetetlen vámpír akár. Ami meg nagyon megfogott benne hogy lehet házakat venni benne és ezeket kedvünk szerint lehet berendezni.
Belső nézetben a legjobb a harc és lehet még lovagolni is. A grafikát is erősen fel lehet javítani csak nekem akkor már beszaggat a kép erősebb gép kellene. A Witcher is hangulatos játék ( szinte már festői :D ) de a kettő két különböző kategőria.
De nem ezért akartam írni hanem az Il. 2 Sturmovik-al kapcsolatban kérném a segítségeteket. Rég játszottam már vele de azért érdekelne hogy
az ördögbe lehet benne:
- mondjuk a Me 109 rendesen célozni.
- bombázni
- vagy a nagyobb sebességű mint akár az etalon Me 262 felkínlódni 500-600 km/h fölé.
hirtelen ennyi jut eszembe.
Amúgy meg szép ez a biplán. El is mentem. -
Kösz! -
Csináltam Bücker Jungmann-t is, erre jobban is hasonlít a Tiger Moth...
Skin1 DL Skin2 DL -
sakkay #43276
Ok.
-
Gyönyörű!
-
Hát nem sokkal szebb így a Tiger Moth? ;)
skin DL -
Lysandus #43273 Az Oblival is játszottam (meg az előző Elder Scrolls részekkel: Arena, Daggerfall, Battlespire, Morrowind) és a Witcher 1-el is. A Witcher kötöttebb. A mellékküldik szigorúan a főküldihez kötődnek, és nincs benne annyi helyszín sem, mint az Obliban. A karakter adott, nem lehet generálni. Kevesebb varázslat, varázsital, fegyverféle is van a Witcherben, ugyanakkor nagyon hangulatos, jól eltalált világ, izgalmas sztorival. Az Oblivion (és az összes többi Elder Scrolls játék) sokkal szabadabb, lényegében akárhányszor végigjátszható, tulajdonképpen nem lehet kétszer egyformán végigmenni benne. Sőt, tulajdonképpen a "végigjátszásnak" nincs is benne értelme, mert nem kell követned a főszálat, nyugodtan elkalandozhatsz akármerre. De szerintem neked a Witcher jobban bejönne. -
Rosszat nem hallottam róla. Virágbóti, aztán ha megérdemli vedd meg. -
Szép meg minden, de azért nem egy Oblivion. -
Srácok. Játszik valaki a witcher 2 vel? Ez olyan mint annó az oblivion volt?
Csak mert láttam képeket róla és szép,no meg ha olyan kalandozósos ,mászkálós,beszélgetős lehet megvenném. -
Nem ma jön a folt? Csak mintha:)) erre emlékeznék.XD
Aztán lehet rosszul:) -
Fürtös #43268 Ne haragudj a világért sem akartalak megsérteni!
Valóban nem ismerlek,ha gondolod folytathatjuk a témát privátban,nem akarom én sem szétoffolni a topicot.
De szerintem én azért kicsivel több országban jártam\dolgoztam és tudnék meglepő dolgokat mesélni. -
sakkay #43267 Ha időgyorsításban nézem tök jól látszanak a felhő mozgásának jellegzetességei. Nagyon profi. Kár , hogy az eszi a legtöbbet. Legalábbis ha nálam sok a felhő, és arra fordulok, mindig leesik az fps. -
sakkay #43266 Na...elszámoltam 10. Most írok.Nem ismersz, én sem téged.
Ha valakit, engem hidegen hagy a média hőzöngése.
Magamról:itt kitöröltem...
Legalább annyi a tapasztalatom a témában szerintem mint neked(bár nem ismerlek de ebben biztos vagyok), bizonyos okoknál fogva...
Azt ,hogy mind ugyanúgy kezdjük,egy elképesztő irodalmi túlzás(Fa*ság).
Mér a 5!!!másodperced más itt,mint afrikában.
...megint írnék, de ez nem az a fórum.
-
Fürtös #43265 Nem idegenek,emberek ugyanúgy mint te,ne a média hőzöngése alapján(neohippi liberális stb) ítélkezz, hanem talán beszélgess el egy Afrikából vagy (bárhonnan)jött emberrel.
Mind egyformán kezdjük az életet.
A többivel egyetértek.
A véleményemet alátámasztandó: Nem politizálok,nincsen ideologiám,pusztán csak kurva sok országban jártam és láttam néhány dolgot a saját szememmel amiről neked csak a média beszél,és persze nagyon sok más nemzetiségű emberrel beszéltem.
"Régen a lányok úgy tudtak főzni mint az anyjuk...ma úgy tudnak inni mint az apjuk." -
Két héttel a FighterOps után :D -
Wow ... odab@sz ez a videó!
Lehet már tudni, hogy ez a CoD mikor fog megjelenni?
-
sakkay #43262 Akkor menjen vissza oda, ahonnan jött, aztán várja meg amíg kiröhög minket.
Jó várakozást kívánok neki.
Csak Németországban 7!!!millió idegen van. Ha netán bekövetkezne a vízió az nagyrészt pont a sok idegen, és az európai hülye ovis liberális meg a neo hippis neháborúzzszeretkezz felfogás miatt lesz. Meg ahogy Ákos igen jól megfogalmazta egy számában "ma már a fiúk is lányok"