91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-

Amikor elkezdtem belinkelni még nem volt ott
,gyerekeket is etettem közben :)
-
Te se nézel körül mi?:))
6 al előtted :))) Oda teleportált mi?:)) -
Ezt a videót meg Máté.
-
A Puma fórumra linkelte MMaister,...gyönyörű rajzok.
Hans Liska haboru alatti rajzai -
Elfogyni nem is fog ,csak nem lesz pénz megvenni. Az ember munkája lassan semmit sem ér,ezt bátran ki merem jelenteni. -
Nincs külön ,de ha szétlövik a revit akkor automatice behajlik a vaskereszt,ha jól emlékszem. -
55manfred #43935 Sziasztok ! Az IL-2 1946-ban van-e valamilyen billentyű kombináció, hogy az A6M3 ZERO -n, a hagyományos "vas" célzó berendezést a revi elé lehessen billenteni ? Köszi! -
Lesz itt qrva világ, szerintem nem is olyan sokára. Ráadásul először nem a kaja fog elfogyni. Egyszerűen nem lesznek orvosok, aztán nem lesznek ápolók. Ezzel egy időben pedig elkezdenek majd fogyni a melósok. Persze munkahely lesz, csak éppen munkás nem. Mert nem sokan maradnak ha megszűnik a délutáni pótlék és jelentősen csökken az éjszakai. Az orvosnak, ápolónak de a "mezei" melósnak is a fizetés nagy részét ezek a pótlékok adják. -
Pumákoknál találtam. -
Én nem sötéten ,hanem reálisan próbálom nézni a dolgokat.
A pénz guruk kb eljutottak arra a szintre mint annó az egyház szvsz.
Ez így nem fog tovább működni, ez tisztán látszik. Lesz a világban olyan paraszt lázadás,hogy attól kódulunk. Akinek van esze vesz egy kis tanyát és megismerkedik az önellátás intézményével.:) -
Nekem is vannak néha sötét gondolataim,de hátha nem lesz így.Az okosak majd csinálnak valamit.Bár elgondolkodtató hogy múlt évben már a válság levonulásáról papoltak most meg úgy tűnik szarabb a helyzet mint korábban. -
Szerintem szemtanúi,és egyben szenvedő alanyai is leszünk egy új világrend kialakulásának. Nemsokára egy tál ételért mehetünk dolgozni meglássátok. -
Zoli105 #43929 Jah értem , hát az angolok is ilyen hülyék!? :O -
Igen, valami ilyesmi lehet a háttérben. Meg lehet nézni angliát. Indiai, pakisztáni orvosok, magyar orvosok, fogorvosok. Negroid taxios, lengyel fémmunkások, stb. Ráadásnak meg az a mérhetetlen gazdasági menekült. -
Szerintem az van hogy a válság miatt nem tudnak már úgy foglalkoztatni a nagyszámú bevándorlókat mint eddig,a külvárosok gettólakói pedig a romló szociális körülmények okán fellázadtak. -
Zoli105 #43926 De megérted ha megtanulod ezt a kacifántos nyelvet ! :)
Amúgy mi a frász van ott náluk !? Zavarognak Churchillék!? :O -
Lysandus #43925 Nekem ez tetszett. Kár, hogy a szöveget már nem értem...
Off:
Csak nekem tűnik úgy, hogy az angliai zavargók lassan lepipálják a Luftwaffét? Szerintem utoljára 1940-ben égett így London, Manchester, stb... -
Megjelent a végleges TeamSpeak3. -
Csak emiatt volt régen beállítva a TV-nken a Budapest Tévé ... a MESTER akkora műsort csinált mindig, hogy párommal hülyére röhögtük magunkat ...
Mióta vége, a salomTV-k próbálják átvenni ezeket a dolgokat, most EzoTV címen láttam ... Múltkor valami májusfával hadonásztak (Asszem valami életfa volt vagy mi ...) tegnap pedig egy aranyszínű csodakéssel hadonászott egy hölgy. (nagyjából 30 forintos lengyelpinyós készlet része lehetett anno ... most aranyhullást hivatott generálni ...)
Volt köztünk egy nagy kedvencem, az minden kétséget kizáróan a legjobb technikát választotta arra, hogy megkérdőjelezhetetlennek tűnjön a tudása. Asszem ZOLTÁN volt, az igazlátó: "Hívjon fel engem, mondja meg a nevét és a az életkorát, még kérdeznie sem kell, én már a választ fogom mondani ..."
Felhívta Rózsika 59 és ő válaszolt ...
Viszont visszatérve a mesterre ... Annyira bejött ez az egész, hogy csináltam magamnak egy csakramérőt melóba, és ha valamivel nem tudunk mit kezdeni, akkor megmérjük a csakráit, majd energizáljuk ... És javítottunk meg így halottnak hitt laptopwinyót is :)
@Leon: az a baj, hogy olyan qrvatoleráns világban élünk, hogy az nem baj, hogy ezek a komédiások átbasszák a népet lenyúlva a pénzüket (És átbasszák, tisztelet a kivételnek, mert hamis reményeket adnak ...) de megbüntetni nem lehet őket, mert tisztelni kell minden f@szságot :( -
Igen, igazad..lenne! Én ezt a kicsit másképpen látom, bár lehet, hogy Te is.
Ezt a faszit és az összes, hasonló szemfényvesztő csaló fosbojlert úgy bezárnám, hogy rájuk rozsdásodna a falakat. A jósokkal kezdeném és ezzel a fasszal fejezném be. Ez a köcsög és amit csinál az szerintem kimeríti a kuruzslás fogalmát. Mi is a kuruzslás?
"gyógyítás, orvoskodás jogosultság nélkül; kuruzsló, aki diploma v. egyéb jogosítvány nélkül gyógyít s az orvos szerepét játsza. A törvényeink (1876. XIV. t.-c.) a K.-t csak akkor büntetik, ha keresetképen folytattatik;"
Márpedig a betelefonálók abban a hiszemben telefonálnak (és FIZETNEK emel díjas összeget), hogy ez a szerencsétlen fasz majd meggyógyítja őket.
Igen, hibásak egy kicsit azok is akik telefonálnak ergo életben tartják ezeket. De nem tudom Te magad voltál e már nagyon-nagyon beteg, esetleg valamelyik közeli hozzátartozód. Ha igen biztos tudod, hogy egy beteg (esetleg halálos beteg) minden szalmaszálba belekapaszkodik, mindent elhisz, mindenért fizet a gyógyulás reményében. Ezt kihasználni az egyik leg undorítóbb amit csak el tudok képzelni.
(ne érts félre, nem rád haragszom vagy valami csak éppen neked válaszolok
)
-
Hatalmas ez a pali,jobb kabarét csinál mint a humoristák :) -
Cod screenshot egy kis photoshoppal... qrvajó 
Stuka -
És EZT láttad É drága bajtársam? Mert ha nem, akkor semmit sem láttál még! Ha kibírod röhögés nélkül akkor minimum táltos vagy! Ha nem akkor azok az ufo-k szoktak elrabolni téged is mint akik a patakai 'fasztarisznya' attilát. -
Solt #43918 Felháborító! :D -
Na zet nézzed meg tezsvírem! Én amikor először láttam Isten bizony sírtam. Tök röhögőgörcsöt kaptam..
http://www.youtube.com/watch?v=N8_-ak0K05o -
Nem jött meg. Most meg időm sincs foglalkozni vele. Lesz egy kis időm ,majd utána járok,de most nem ez a fő priorítás nálam:) -
Solt #43915 Mivanmá a kuckóval Főni? :) -
Nem mondod? Bakker ,mikből kimaradok.
-
Persze. Szintboj a legnagyobb celeb. Persze csak a pitbulvagy, sintérvagy után. -
A videót nem teszem be de ezt ismeritek?
Én magam ezzel most találkoztam ,miközben Open Stage videókon derültem.
De szintiboyt látva lefejeltem az asztalt. -
Fürtös #43911 Erre gondoltam
Na flame off.
Amugy is itt vergődnek az utcán a focihuligánok
-
Fürtös #43910 Ezt az Ámerikai főnököm mondogatta mindig:D
A focihoz elég egy golyó...
Az autóversenyzéshez kettő kell
-
Fürtös #43909 To play Football,you need one ball...
For racing you need two...
-
XD -
Kihúztad a hangkártyából a dugót. PL:) -
XP-n mitől lehet az hogy nincs az 1946-nak hangja? -
Zoli105 #43905 Hát gratulálok ( te piszok mázlista !
)
-
Apa és a húgom volt ma a Bumerángos TV dobáson, és nyert! nyert egy 81cm-es LED tv-t, és bumerángos ajándék csomagot. Nagyon boldog vagyok! 

-
A World of Warplanest ugyanat a Wargaming.net nevű csapat fogja elbaszni, mint a World of Tanksot ... Amellett, hogy a WoT-ot is képesek voltak szétkúrni, nem igazán értem miért akarnak a Gaijin-al szemben ugyanolyan MMO-t csinálni ...
Gaijin csinálta a Wings of Prey-t. Ők qrva nagyot villantottak anno a WoP-al, de sajnos jó orosz szokás szerint alapvető dolgokkal b@szták el ...
Reméljük most tanulnak belőle ... a Warplanesre nem vagyok kiváncsi, de a World of Planest meglesem ... úgyis Beta teszter leszek :) (Mint minden WoP tulaj ...) -
Gaijin? Esetleg wings Of prey birds Of prey apache
És most csinálnak számomra egy érdekes játékot: skydive proximity flying