91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Hát annyit amennyit kérnek érte hivatalosan, annyit én sem adnék érte... vodafone céges akcióban hatvanas volt, az még a lélektani határon belül van... főleg, hogy a másik telefonom még 35 körül el tudom adni... :)
  • LeonSilver
    A Nokiáról én is mesélhetnék ;) A kedvenc nejem Jabilben gályázik és (többek között) Nokia telefonokat javít. Katasztrófa!
  • mijki
    Nem tudom, hogy ez a cikk tud-e nektek valami újat mondani, de azért belinkelem ide: Légi harcászati / Légvédelmi FAQ
  • messerharcos
    megvan pontosabban bd 10
  • messerharcos
    Az egyetlen polgári célú otthonépithetős kittben is árult sugaras sport gép, aa neve nem jut eszembe, asszem vmi bede, bede valahányas:)
  • Gundark 1 1
    Ez milyen repülő? Ez barátom, egy koraszülött nem teljesen kifejlett MiG-29es :)

Telefon téma: a melóhelyen sok drága készülék fordul meg a kezemben. Defyk Sanyik, HTC-k. Ami komolyan megdöbbentett az a Samsung Galaxy S meg az S II. Szerintem most ezek a legjobb androidos telefonok. Az egy éve vett HTCket sorban küldöm vissza a szervizbe. Pedig Desire HD-k. A nokiáról nem beszélek. Amióta kivitték őket romániába gyártani, csak a vicces jelzőt tudom használni rájuk. Volt olyan telefon (még csak nem is az óccsókategóriás E52), ami a dobozból kiszedve el sem indult. A másik kettő amit vele vettünk pedig már kétszer járt a szervizben fél év alatt.
  • LeonSilver
    :D Nem.
    Nem rossz telefon, ez tény. De annyit közel sem ér, mint amennyiért adják. Persze nem a rohatttalma a hibás, ha annyiért megveszik hüJe lenne olcsóbban adni (2004-ben én is adtam el voodoo1-es kártyát, 20k-ért - nem! átbasztam a manust, ezt fontos tudni). Ez egyébként (túlárazás) igaz szinte az összes többi, úgynevezett "okos telefon"ra is.
  • Romeo One
    Motorola V3. Megfogom, oszt telefonálok vele...
    :)))))))))))))))

Na, kis légitéma is. Ezt a göbzit mire mondjátok:
    1, 2, 3.
  • Her Laca
    Mert kend aztàn tanager )
  • Solt
    Öreg vagy! :D:D
  • LeonSilver
    Van kettő a családban (egy 4-es meg egy 3gs vagy mi a fasz) de én nem vagyok tőle hanyatt esve. Sőt. Egy 3gs már a fiókban is porosodik, beszart a wifije. Anélkül meg erősen hajaz a féltéglára. Mondjuk a winmo-s pda-k is egy kalap szart érnek kb. Nekem ez az omnia 2 az első wines cuccom meg az utolsó is.
  • Solt
    Mindenféle tokok vannak hozzá, de mondjuk tényleg nem építkezésre való. :) HTC is jó, de az alma az alma... más világ! :)

@fecska: Másodszorra elolvasva már leesett! :)
  • PhantomAss
    itt van egy csomó navi androidra:
    nokiaprogramok
  • PhantomAss
    androidra is van igo myway, nekem az van fent, plusz a sygic aura, mindkettő faszányos
    az igonak jobbak a térképei, a sygic szebb (kétujjas nagyítás, 3d, domborzat, stb)
    ezekhez nem kell netkapcsolat, csak a google maps-hoz, illetve már ahhoz sem, de az most is macerás, mert előre le kell tölteni hozzá wifin a map részleteket
  • fecska
    arra mondtam:)
  • Her Laca
    Ja :) És kb 2 nap múlva ment volna a kukába:)
    És még az is lehet,hogy ez se fogja bírni. Egy készülék (bármilyen ) átlagéletkora nálam 2-3 hónap,onnantól romokban hevernek.
    Erre azt mondták,hogy bírja a port,meg nem karcolódik. Meglássuk:)
    Cimborám a helyi T-s bolt vezetője,mondtam neki ,ha karcos lesz hozom vissza:)De komolyra fordítva,nem való egy Iphone építkezésre,de ha már vettem volna komolyabbat akkor csakis HTC-t. Gyereknek az van az a legnagyobb,az tökéletes. De ez is jó,csak az első napok fellángolása miatt van ez a nagy foglalkozás vele,holnaptól már csak használati tárgy.
    Jelzem a fiam ráhekkelt egy IGO-t,és kipróbáltam. Teljesen jó,nem kell hozzá net. Főleg az tetszik,hogy Pákó -t tettem be navigátornak:)

Ez a magyar nyelv hiánya dolog meg csak elsőre furcsa,egyszerű ez mint a szög ,hamar rájön az ember,és fel sem tűnik,hogy englis. Meg nem buzerálja a polgár egész nap a kütyüt:)
  • Solt
    iPhone-ban is... :)
  • LeonSilver
    Nekem omnia2-n van iGo (adták hozzá), és egész fasza (igaz ez ne mdroid hanem szaroshugyos winfos). Egyszer kipróbáltam a cigány vajda hangot a szoftverhez, de a röhögéstől nem lehetett vezetni :D Qrvanagy!!
  • fecska
    jóaz... abba legalább van magyar nyelv :P
  • Solt
    Vettél volna iPhone-t... :))
  • Sanyo
    Ha nem a Google Maps-ot használod, hanem egy dedikált (vagyis telepített) szoftvert, ahhoz nem nagyon kell. Ha jól tudom, van iGO androidra, de nem zengenek ódákat róla. Nagyon keveset kell navi, így nem tudok konkrét programot ajánlani. A Google Maps új verziója egyébként már offline navigációra is alkalmas, az otthoni neten keresztül letöltöd a téged érdeklő terület térképét, így út közben nincs szükség net kapcsolatra.
  • Klusi86
    Lenne egy másoknak biztosan bugyuta kérdésem: I Go navi szoftvert használva kell internet kapcsolat? Mert én is gondolkozok egy Defy beszerzésén aminek egyik legfőbb oka, ha a cég kiküld valahova az ismeretlenbe akkor legyen nálam gps, de fizetni nem nagyon akarok érte.
  • Her Laca
    Nem fogod tudni kikerülni.
    Legalábbis nálam anomáliák voltak ,a wifi vel. Mos már azt mondom egyszerű a dolog ,de előtte egy jó napot információ szerzéssel kell tölteni,meg ismerkedni a készülékkel. Nekem még nem volt androidos készülékem,így kicsit nehézkes volt. No meg az englis nyelv,de már megbarátkoztam vele,így nem is akarom magyarosítani.garancia vesztéssel nem jár a dolog ,hiszen a hivatalos motorolla progi csinált mindent,no meg ha nem babrálod ,akkor van egy okos de tehetetlen telefonod:)Majd meglátod.:)
  • repvez
    Holnap én is hasonló cipöben járok majd akkor ?
    Egyenlöre én nem tervezem az uj softver telepitését nem akarok hogy gari vesztés vagy egyéb okok jelentkezzenek.
  • LeonSilver
    Látod bajtársam, én már mikor mondtam Neked a megoldást!!??

Seimán fel kellett volna tenni a tv tetejére, én meg itt a szobában kurvára koncentráltam volna, majd elrikkantottam volna magam, hogy MUUUKODJ. Ennyi. ;)
  • Her Laca
    tegnap óta ezzel a defy vel okoskodok:) Már volt minden ,anyázás (rohadt wifit mindig eldobta ),olvasgatás,új android felrakása ,problémák orvoslása,újabbak előhozása,( vakuval nem csinált fényképet,fényerő halványabb lett),reset vagy mi kellett,alig bírtam bekapcsolni utána,meg a tököm ki volt,IGO keresése,(végül kiadtam fiamnak,hogy csinálja meg azt a retek IGO-t),na de most már használható állapotba került. DE! Ha tudom ,hogy ez ilyen macera,főleg,hogy finoman fogalmazva is együgyű vagyok én ehhez,bele sem vágok.
  • Sanyo
    Felesleges kézzel állítgatni a conf.ini idevonatkozó részét, majd pont a DirectX11 fog működni a COD-ban. :) Visszaállítva DX10-re persze hogy megtáltosodott, nincs ebben semmi csoda.
  • sakkay
    Vélemény erről srácok??
  • Willenbrock
    Jó hogy újra van festve hát már 70 éves és túlvan egy hasraszálláson.
  • Sanyo
    100 mega az éppen elég egy hónapra. Nálam egy giga járt az előfizu mellé, de soha nem mentem még 400 mega közelébe. Kép feltöltés, winamp stream, twitter, ilyesmik.
  • repvez
    Csak annyit még ehhez a mobilnates dologhoz, hogy jelenleg még vodás vagyok és ott ugy van ha nincs mobilnet elöfizetésed akkor is minden elöfizetésnél alapbol tud csatlakozni netre de gprs gsm alapon 12ft/10kb értékben , igy amikor nincs mobil net elérésed, de valami online tartalmat elinditasz a telefonodon akkor ennyivel számolnak.

Ezért szoktam a napi netet megrendelni tölük amikor hosszabb idöre elmegyek ottnonrol és meg akaron nézni a mailjeimet ilyenkor egy SMS-t küldök és 150ft-ért egy napig vagy 10mb-ig használhatom a netet.Ennyit böven megér.
    De jövö hét folyamán sztem én is növelem a Defy-sek táborát T-nél,de ahhoz a 100mb-os netet mellérendelem az ilyen hibák elkerülése végett , mert ott nincs tulforgalmazási dij csak lelassitják a net sebességét.
  • mijki
    Azt hitted, Justin Bieber és Rebecca Black után vége lett a sornak? Azt hitted 2012-ben lesz a világ vége? Azt hitted Anders Behring Breivik A Call of Duty 6 miatt lett ámokfutó?

TÉVEDTÉL! CSAK MOST, CSAK ITT A RÁGÓGUMI!
    CSAK ERŐS IDEGZETŰEK NÉZZÉK MEG!

Utána valahogy így néztem ki:

• PhantomAss
    Laca, nem ördöngősség, nekem is Defym volt egy fél évif , ráadásul első androidos készülékem..
    itt olvasd el pls az 1. hsz-t, minden le van írva:
    defy fórum
  • Her Laca
    Ne vicceskedjünk kollega:) Csak komoly és építő jellegű hozzászólásokat várok,vagy egy önkéntest aki megcsinál nekem mindent:)
  • LeonSilver
    mukodj!
  • Her Laca
    Na skacok. Vettem egy defyt. T-mobil és a tökéletesen műkszik panonnal vagy mivel.
    Mi a retket kell beállítgatniom,lévén Győzike ebben a témában hozzám képest Nóbel díjas.
    Hogyan tudom a kártyámon levő számokat előhozni pl.
  • Nesu
    A leszallas mindket hajozo reszeröl ,valami fenomenalis ,ha mar hasznalhatok idegen szavakat .
  • Papa01 #43984
    Érdekes ez... Én is amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot a külföldi mobilnetet külön(!!!) kellett letiltatni!

De az is érdekes, hogy az ügyfélszolgálatos csaj azt mondta, hogy a telefonon is legyen letiltva a net külön. (APN)
  • Nesu
    Na ezeket a videokat azert nem szeretem mert ,mindig tulpörgetnek .

Ezert meg kell neznem vagy ketszer
  • istikovacs76
    Szia !

Nekem előfizetéses pannonom vna, de nekem 37ezeret számláztak ki. Kiderült, hogy a telefonom frissítette magát. Pedig buta telefon van:) nokia 3110c.
    A vége az lett, hogy leleveleztem velük, és jóváírták. Ja, és kikapcsoltattam a gprst is. Mondta az ügyintéző mikor bent voltam reklamálni, hogy volt akinek több százeres szála jött ki. Azt úgy csinálta az ember, hogy a telefonját használta gps-nek, ami így állandó internet összeköttetéssel volt. Lement horvátországba, majd visszajött vele.