91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #44661
:D:D -
Holnap suliiii, neeeeeeeeeeeeeeeeeee... -
Gondolom igen. (feltéve, ha lesz aki hosztol) -
-
Lesz ma dog? -
Köszönöm a segítséget! -
otiq #44655 Nem tudjátok mit kellene állítanom az nvidia driverben , hogy az antialiasing olyan jó legyen mint az amd kártyákon? A ClOD-ban a farok felé menő drót például mindig lépcsős. -
igen -
Hát nem hiszem, mert a műsorvezetőt kirúgtak. -
Akkor csak simán bemásolom a Me-110 skins mappába és kész igaz? -
OFF:Lehet hogy én sem bírtam volna fékezni magam,lehet megrendezett volt ez :)
-
sakkay #44650 A sebesség különbség elhanyagolható, csak a legnagyobb különbségűeknél van igazán szerepe. De ott aztán tényleg. Csak hogy érzékeltessem, a leggyorsabb, és leglassabb gép között 90 km\h a különbség.
De ez az adott gépeknél , majd a kétszerese. Egy nagyon kedves ROF-os kolléga munkája.. De most már lehet tényleg agyonvertek.
-
sakkay #44649 Majdnem. Akkora különbségek vannak a gépek között,tulajdonságban, hogy sokkal inkább személyiség függő mint a későbbi időkben. Pl egy két forgó motoros olyan szinten hajlamos át esni, hogy azt páran soha nem repülnék. Így tényleg nincsen olyan , hogy aduász. -
Asszem értem mire gondolsz, de ha a rosszabb paraméterű gép győz, az nem jelenti azt, hogy eleve nem is volt hátrányban. Ez csak azt jelenti, hogy olyan mértékű volt a technikai hátrány, amit kompenzált a pilóta reptudása, vagy a légi harc kezdeti szituációja. A gép ettől még szarabb marad
-
Lysandus #44647 Egyetértek... -
Az korrekt... -
sakkay #44645 Amúgy most jött épp a 21 javítás+egy új gép. 
" féle motor típussal,
, na az viszont az én halálom...
Na az, gusztustalan.
De a többiek szerint nem.(többe kerül, mert ugye 2 gép hi hi.)
-
sakkay #44644 Az a lényeg , hogy az elején meg kell tanulni repülni. Ahhoz az alapgépek(de pl az egyik alap gép a legjobb bnz csak úgy mondom) bőven elegendőek. És utána 2-3 ezer forint plusszal, megtalálod az ideálist. De mondom, valakinek már az jó amit kap. Az alap játék 5-6 ezer forint, a demó ingyenes. Ennyi. -
Szerintem nincs, mert azért mégis csak a pilóta tudása az ami számít igazán.. jó mondjuk egy DH.2-ben persze megint más kérdés, de az egy igen korai gép.
De úgy gondolom a légiharcban az Alba D.5 jó eséllyel veheti fel a harcot az ellenféllel. -
"Szóval totál nincs hátrányban a D.V-ös, ha jó a pilóta."

Azért ugye érzed az ellentmondást ebben...? -
Én ismerek nem egy olyan Albatros D.V pilótát, aki ellen, kis túlzással, tök mindegy mivel repül az ember.. Szóval totál nincs hátrányban a D.V-ös, ha jó a pilóta. Tény, hogy marha sokat kell gyakorolni, hogy jól repüljön vele az ember, de ez inkább előny mint hátrány. -
sakkay #44640 Nézd repülj vele, aztán döntsed el magad.
Meglepődnék ha utána kitartaná eme állítás mellett. Én pl csak úgy kíváncsiságból megpörgettem a kereket a vizel...ha túl mélyre ment, már buktam is orra. Meg még ezer dolog a "szárny hajlításon" kívül. -
sakkay #44639
-
Kíváncsi lennék rá én is, igazán objektív, programozói szempontok szerinti összehasonlítást nem olvastam még. Grafika az egy dolog, de FM mennyire komplex, DM mennyi sérüléssel foglalkozik, CEM-ben mennyi változó van (ezt utóbbival látatlanba CloD-ra fogadok :) ). SYN_Bliss írta egyszer 1C fórumra (amikor a clod-ot ROF al és Crysis 2-vel hasonlíthatta mindenki), hogy ő ismeri mindkét progi belvilágát, nem érti a nagy felhajtás ROF küröl, mert azt leszámítva, hogy "hajlik... a... szárny...", semmi extra nincs benne (gyk. ezzel adják el). Ha valaki feltörné a ROF-ot, akkor lehetne összehasonlítani a hibalistát, meg a programkódot
-
Már elnézést kívánok!
Az, hogy most mennyi meg igyenes a RoF engem kurvára nem érdekel. Azt is mondhatnám, hogy akkor engem már az elején (Date Ordered: Thursday 13 August, 2009) lehúztak 38 €-val. Mert ugye annak idején semmi extrát nem kaptam a pénzemért. Annak is örülök ha valakinek csak 10k-ba van a cucc, ettől függetlenül nekem ha jól emlékszem (nincs kedvem most számolgati) 70-90€ van a gémben.
Szóval szép meg fasza meg tényleg fejlesztgetik, ettől függetlenül ez egy szarházi banda. -
Solt #44636 A reflexüveges célzó segítség, de nem előny. Amikor megvettem a kiegészítőket gyakorlatilag annyi történt, hogy a Fokkeren ott volt a "pont" ahol eddig is céloztam, csak most láttam is. Kényelmesebb, de nélküle is jól elvoltam...
De a lényeg, hogy ezek nem horror összegek, és egyáltalán nem vagy rákényszerítve. -
sakkay #44635 De gondoltam talán azért a más jellege miatt 
Amúgy általában le vannak bontva a gépek,de néhol kicsit szabadabb.
Amúgy igazad van abban, hogy miféle pimasz dolog az ,hogy még csak nem is böfögnek valamit. Ezért nem tudok elhelyezni néhány dolgot. Az a baj , hogy még mindig nincsen konkurencia. Azt azért megnézném ha Jason-ék váltanának a 2.vh-ra.
Csak mi nyerhetnénk, mert akkor aztán vége lenne a boldog békeidőknek a CLOD fejlesztői csapatánál.
-
A ROF nem kevésbé off mint a Deák Bill :) -
Nem teljesen a támához tartozik, de CloD fórumon is tegnap az egyik srác írta, hogy szívesen fizetne extra tartalmakért, és ha kijön a patch, vesz még egy példányt a játékból, hogy ezzel is segítse a fejlesztőket (nem viccnek szánta, legalábbis a környezetből nem ez jött le). Hát vannak ilyen birkák is na. Akik a seggnyalást látják a legjobb módszernek arra, hogy legközelebb ne verjék át őket. És sajnos az ilyenek miatt merik megtenni Luthierék is az, amit csináltak az elmúlt hónapokban. Mert az egy dolog, hogy honnan indult és mit kalapáltak össze megjelenésig, de hogy 5 héten keresztül egy qrva betűt nem ír fórumra, azt már nem lehet mársa fogni, az pofátlan húzás az 1C-től (és közvetlen Luthiertől is)... -
sakkay #44632 Alapvetően logikus amit írsz, de mégsem így van. Egyszerűen teljesen más a taktika\technika mint a 2.vh-ban, így vannak nagyon sarkalatos pontok,akármi is jön ki.(18-ig persze) pl.dr1, spad, camell,..mondjuk most leírtam 2 különböző féle taktikai gépet, meg egy kevertet. Ezek mindig is azok lesznek jó kézben amik most, halálosak. Azért mert ez(is)szimulátor. Tényleg nagyon szívesen elmondom miért, csak félek ki leszek vágva a sok off miatt, főleg ,hogy a téma a ROF.
-
Nem szeretek szubjektív dolgokról vitázni, mert az sehova nem vezet, de az, hogy nem vagy senki ellen hátrányban... nos, ha már csak azt nézed, hogy a másik gépet nem tudod repülni (kitapasztalni), már ezzel hátrányban vagy, a field modok meg bevallottan erre készültek (ez reflexüveges célzó mi ha nem előny?). Ha kiadnak egy erősebb, fordulékonyabb, jobb gépet, már hátrányba kerülsz. 1918-ban kell repülnöd egy 1916-os géppel, már hátrányba kerülsz (egyáltalán a szervereken keverhetők?) Elrepkedhetsz gond nélkül, élvezheted is, de hogy semmi hátrányod nem lenne, ezt -őszintén- nem hiszem el.
A CloD meg úgy készült hat évig, ahogy a Duke Nukem 10-ig... Ez az egyik ROF-os srác írta, amiért Luthiert támadták a CloD állapota miatt:
Originally Post made by Jason at Sim HQ: 777 Studios - Jason
I'm sorry, but I need to say something because your comments are not correct.
1.) Luthier is a long-time friend of mine and you are smearing him with no proof or knowledge of what really happened that caused the less than stellar release of CLOD. Oleg didn't hand Luthier anything. Luthier was asked by 1C to try to finish the project after Oleg was, depending who you talk to, relieved of duty by 1C or he quit 1C. You make the call. Luthier is making the best of a bad situation and he is a good guy and from what I can tell a good manager. My point is you can't blame him for the release or bad decisions that were forced upon him by others. He was given 12 months to correct 6 years of bad decisions made by others. A good analogy is blaming me for every decision made regarding ROF before my company took over. Coming from someone who had to take over a not so great situation I know what he is going through.
2.) Again, you see to blame Ubi for all this. Why don't you ask 1C if $8 million and 7 years was enough time and money for a team to eventually be held accountable for there work and produce a product? Ubi is not quite the monster they are being portrayed as. Again, see my comments about Oleg's departure. Only Duke Nukem' can have a never ending dev cycle and hell even that got released eventually. Bringing Oleg back isn't going to solve anything. 1C loves when you blame Ubi. 1C was the day to day manager and owners of IL-2 franchise, not to the mention the primary funding source so why aren't they held accountable? Some of you hold Oleg and 1C up like some sort of gods and people who can do no wrong which is foolish.
I'm not going to say anymore, but what you've said about Luthier isn't fair to him. There is no need to be an Oleg or 1C apologist.
Jason -
sakkay #44630 Ja,és most raktam fel egy jó barátomnak az ingyenes végtelen' demót, amihez (elvileg) még gépeket is vehet(alapból 2 db van a demóban) és gyakorlatilag teljes lesz. Nagyszerű üzletpolitika..ugyanis valószínű többen fogják így használni,(+ pénzt fizetni)és vesznek hozzá gépeket, minthogy megvennék alapból. Szerintem hatalmas ötlet...max akik régen megvették az alapot,kicsit morgolódhatnak. Na de az már majd 2 éve volt. Lehet ez a jövő.
-
sakkay #44629 Szerintem kár ezen vitatkozni mert a tények magukért beszélnek.(Leon képe pl.) Viszont ha te nem veszel semmit, vagy alig (mint én 3*rom gép) ,még mindig 1000 alatt van a játék, és hidd el nem vagyok hátrányban senki ellen.
Viszont a program úgy fejlődik mint az állat. Olegék meg ha normálisan dolgoznának(tak volna 6 évig) azt mondom ok. De eddig bizony ár\érték arányban nem hogy a béka segge alatt vannak, hanem mélyen benne. Uff(személyes vélemény -
Egyetlen gépet sem kötelező megvenned és elég gyakran akciózzák is őket, hogy kibírható legyen. A demó meg jó ideje online is repülhető, egy fillért sem kérnek érte. -
Mitől lesz ez folyamatos finanszírozás? Az az olcsó havidíjas játék lenne. Itt amit eddig megcsináltak, azt egyszer kifizeted, de 3x áron mint más játéknál. Amit ezután fognak ebből a pénzből készíteni, azt ugyanúgy 3x áron adják majd el neked. -
Solt #44626 Másképpen bizony. :)
Ha valaki tudatosan vásárolgat és figyeli az elég sűrű akciókat az miért gáz? :) Nekem a RoF idáig max 10000.- Forintomban van a 2 év alatt... de vegyük azt, hogy mindent akarok, és mondjuk elment volna rá 20-25000.-Ft. Ez miért egy normál játék árának sokszorosa? Nagyobb címek évente jönnek 10-12000.-Forintos áron... A RoF jelenleg egyáltalán nem drága, teljesen a középmezőny. Kizárólag rajtad múlik, hogy mennyibe kerül neked, és ez bizony nem hátrány.
Arról nem beszélve, hogy a fizetős tartalmak bizony kiváló munkák. 2-3 dollár egy kiválóan kidolgozott új modellért szerintem egyáltalán nem sok!
A másik, hogy revi nélkül ugyanolyan jól lehet célozni, csak gyakorlás és szokás kérdése. A plusz gpu pedig plusz teher, ami ezeknél a papírjaguároknál nem biztos, hogy olyan marha nagy előny. Ráadásul ezek a kiegészítők gombokba kerülnek... minimális az áruk...
Annyit akarok ezzel mondani, hogy nem vagy belekényszerítve a fejlesztési versenybe, mert a kiegészítők nélkül is ugyanolyan eredményesen és jól lehet repülni mint velük.
Egyébként meg marha egyszerű a történet. Melyik a jobb, egy 5-6000.- Forintos játék, aminek a fejlesztői szinte szarnak az ember fejére, vagy egy kb dupla ennyibe kerülő, ahol 90%-ban az van amit mondanak, és valódi fejlesztés történik, nem csak mellé duma megy?
A pénzéhesség szerintem túlzás Uram! Dolgoznak, plusz tartalmakat adnak, és ezért minimális pénzt kérnek. Így tán fennmaradnak, és lesz jövője a játéknak, a cégnek. Szimulátoros körökben ez sok másik cégről nem mondható el... szerintem.
Ők azok, akik letettek már annyit az asztalra, hogy az általuk kért minimális összegeket az ember szívesen kiperkálja... ár/érték arányban messze piacvezetőek szerintem. -
Nem pénzéhségről van szó, hanem a fejlesztés folyamatos finanszírozásáról. Én sem vagyok a teljes mellszélességű híve a dolognak, de amíg folyamatosan fejlődik, csinosodik és javul a RoF, addig a vásárlásaimmal támogatom őket.
Majd meglátjuk, hogy Oleg and co hogy vészeli át az első évet, majd onnantól hány új repülhető típussal lepnek meg minket. Utána lesz érdemes összehasonlítgatni a fejlesztési és pénzügyi vonalat. -
"Ennyi erővel akkor a szoftver maga lehetne ingyenes.."
Én erre írtam, hogy most az. Hogy mi volt régen, arról nem is volt szó...
Huh... hát, mi egész másképp látjuk ezt :) "Ha "tudatosan vásárolgat, és kivárja az akciókat"... ez mindig leírod, de ez akkor is gáz :) Miért nem úgy írod, hogy ha kiválogatsz csak pár gépet repülni, és megvárod míg azokat ócóért hozzádvágják, akkor van esélyed, hogy csak egy normál játék árát fizesd ki, ne kettő vagy háromét :) A ROF drága. Szép, de kib*ttul drága. Hogy ár/értékben kiváló lenne, ez nem igaz. Hiszen akkor mindenki megvenné nem? Ez lenne a best buy, és nem kellene akciózniuk. Én azt sem "apró" lehúzásnak érzem, ha arról van szó, hogy katonai szimulátorban tényleges előnyt nyújtó fejlesztéseket (revi, plusz gpu.) plusz pénzért adnak. Bele vagy kényszerítve egy fejlesztési versenybe, ami ROHADT GUSZTUSTALAN dolog. A "legnormálisabb" fejlesztői csapat? Talán a legpénzéhesebb... -
Solt #44623 Most már igen, de az elején ez nem így volt.
Ezek az apró "lehúzásaik" engem is frusztrálnak, de ennek ellenére még így is a legnormálisabb fejlesztő csapat. Összességében pedig ár/érték arányban kiváló terméket kapunk... főleg, ha az ember tudatosan vásárolgat, és kivárja az akciókat... -
A szoftver az "ingyenes". Vagyis a "demóként" letölthető játék minden idő vagy egyéb korlátozás nélkül használható az olnine szervereken, vagy építhető a kerrier mód offline azzal a két géppel, amik benne vannak. A demo upgrade-ekért és a field modificationsért fizetsz csak.