IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Másképpen bizony. :)

Ha valaki tudatosan vásárolgat és figyeli az elég sűrű akciókat az miért gáz? :) Nekem a RoF idáig max 10000.- Forintomban van a 2 év alatt... de vegyük azt, hogy mindent akarok, és mondjuk elment volna rá 20-25000.-Ft. Ez miért egy normál játék árának sokszorosa? Nagyobb címek évente jönnek 10-12000.-Forintos áron... A RoF jelenleg egyáltalán nem drága, teljesen a középmezőny. Kizárólag rajtad múlik, hogy mennyibe kerül neked, és ez bizony nem hátrány.

Arról nem beszélve, hogy a fizetős tartalmak bizony kiváló munkák. 2-3 dollár egy kiválóan kidolgozott új modellért szerintem egyáltalán nem sok!

A másik, hogy revi nélkül ugyanolyan jól lehet célozni, csak gyakorlás és szokás kérdése. A plusz gpu pedig plusz teher, ami ezeknél a papírjaguároknál nem biztos, hogy olyan marha nagy előny. Ráadásul ezek a kiegészítők gombokba kerülnek... minimális az áruk...

Annyit akarok ezzel mondani, hogy nem vagy belekényszerítve a fejlesztési versenybe, mert a kiegészítők nélkül is ugyanolyan eredményesen és jól lehet repülni mint velük.

Egyébként meg marha egyszerű a történet. Melyik a jobb, egy 5-6000.- Forintos játék, aminek a fejlesztői szinte szarnak az ember fejére, vagy egy kb dupla ennyibe kerülő, ahol 90%-ban az van amit mondanak, és valódi fejlesztés történik, nem csak mellé duma megy?

A pénzéhesség szerintem túlzás Uram! Dolgoznak, plusz tartalmakat adnak, és ezért minimális pénzt kérnek. Így tán fennmaradnak, és lesz jövője a játéknak, a cégnek. Szimulátoros körökben ez sok másik cégről nem mondható el... szerintem.

Ők azok, akik letettek már annyit az asztalra, hogy az általuk kért minimális összegeket az ember szívesen kiperkálja... ár/érték arányban messze piacvezetőek szerintem.