IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"Ennyi erővel akkor a szoftver maga lehetne ingyenes.."
Én erre írtam, hogy most az. Hogy mi volt régen, arról nem is volt szó...
Huh... hát, mi egész másképp látjuk ezt :) "Ha "tudatosan vásárolgat, és kivárja az akciókat"... ez mindig leírod, de ez akkor is gáz :) Miért nem úgy írod, hogy ha kiválogatsz csak pár gépet repülni, és megvárod míg azokat ócóért hozzádvágják, akkor van esélyed, hogy csak egy normál játék árát fizesd ki, ne kettő vagy háromét :) A ROF drága. Szép, de kib*ttul drága. Hogy ár/értékben kiváló lenne, ez nem igaz. Hiszen akkor mindenki megvenné nem? Ez lenne a best buy, és nem kellene akciózniuk. Én azt sem "apró" lehúzásnak érzem, ha arról van szó, hogy katonai szimulátorban tényleges előnyt nyújtó fejlesztéseket (revi, plusz gpu.) plusz pénzért adnak. Bele vagy kényszerítve egy fejlesztési versenybe, ami ROHADT GUSZTUSTALAN dolog. A "legnormálisabb" fejlesztői csapat? Talán a legpénzéhesebb...