91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #44861 576 Kb. shop-ban van. -
lala42 #44860 Nem tudod megrendelni? STEAM-on keresztül, vagy innen Mo.-ról. Pl. Cd galaxis, stb. -
Volt egy gyereknek egy 8800GTX je, 10.000Ft-ban, nem tudtam megállni, megvettem . (768mb, 384 bites). Persze kellett táp is melléje, mert a régi abban a pillanatban letiltott ahogy bekapcsoltam a gépet.. (hmmm, pár hónapja még dicsértem, hogy jó ügyes régimódi szervertáp, de hát ez a kártya leveskanállal zabálja az ampert).
A gépemen levő gémeket kivétel nélkül mimim 40-50 Fps -el viszi 1680*1050, full grafikával (Cod4, 5, Medal of honour airborne, Far Cry2, stb ). Sztem megbírja a CloD-ot is. (E8400 as CPU, 4 Giga Ram)
A kérdés, honnan a rákból vegyem meg, it Rohadmániában sehol se lehet megkapni a játékot. Odaát anyaországban határközelben (Debrecen, stb) tudtok üzletet ahol meg lehetne venni? -
lala42 #44858 [IMG] [/IMG]
Na itt látszik. Az előbb rossz képet szúrtam be. -
lala42 #44857 [IMG] [/IMG]
Ez miért van az új patch alapján? A műszereknél kék és fehér szegélyek vannak. Olyan mintha kisebb lenne az E-4 beépített műszere, mint a műszerfal.
Másnál is van ilyen, vagy csak análam? -
Nnnna. Egész jó lett ez a foltocska.
Csak nekem tűnik úgy mintha egy kicsit fakó lenne az egész? -
Szepy2884 #44855 Ja, de az indítás hangja egy az egyben a Hyperlobby-é
-
zmok #44854 Ezt is megértük, milyen gyönyörűen duruzsol a DB!
-
A régi és az új hangok összehasonlítása az eredetivel. -
Fürtös #44852 Tényleg gyakorolhatnál egy kicsit,így soha semmit nem fogsz lelőni!
Nem unod még,hogy mindig csak téged lőnek le?
-
Indi69 #44851 igen köszi naggggyon tecccik -
Nem:) Végül is mindegy , a lényeg ,hogy vidáman teljenek a dolgos hétköznapok náluk mint tudjuk:) -
Richtofen #44849
-
hö hö... ja. Elvileg. De számít mit mondanak?
-
Egyébként ez most Béta ugyi,akkor pár nap múlva jön a végleges gondolom.Vagy nem? -
Köszönöm a tanácsot:XD Kellett mint egy falat kenyér:) Szóval azt mondod ,gyakoroljak,gyakoroljak ,gyakoroljak. Majd igyekszem megígérem:)
Persze ha van még hasonló jó tanácsod ,szívesen veszem.
-
Vagyis sikerült? :) -
Indi69 #44844 köszönöööööööööööööööööm hát ez most qrva jó -
Rámásolod a \steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\ könyvtárra és kész. :) A meglévő fájlokat felül kell írni.
Az új hangok tetszenek, remélem még ma fel tudom tenni az "előtte" és "utána" készült videókat. -
Indi69 #44842 sziasztok könyörgöm valaki írja le,hogy mi a bánatos.................-t kell csinálni javítással,hogy működjön, mert meg zavarodok, de úgy, mintha hülye lennék -
Nah, nem tökéletes, de 10 perc gyorsteszt után elmondhatom, hogy végre kapcsolhatok néhány dolgot LOW-nál feljebb...így már kinéz úgy, ahogy 2010-ben egy szimnek ki kell néznie. (2011-es szintet akkor érné el, ha lenne megfelelő VGA-m..) -
Tiszta sor. Én qrvára nem vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek, de aki szerint véletlen ez a svEjci frank mizéria az hülye.. -
Megjelent a v1.03.15527 patch, torrent a hír végén. -
Solt #44838 Szándékos volt az egész, tudták ezt előre... nem véletlenül zengett minden bróker és hitelügyintéző szájából folyamatosan a "svájci frank" mantra... -
Direct link, akinek a torrent lassú lenne:
http://www.megaupload.com/?d=MA26GNU1
Nekem "The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later." , de hátha később ez lesz a jó...
(readme szerint van E-4 minenshell-el, meg három új online map. A hang és kép átdolgozáson kívül más érdemi változás nincs, multis felületet dolgozták át valamennyire, meg a bombázókon igazítottak sokat). -
Jaja, remek volt az időzítés
-
Előbb kellett volna sopánkodnom... -
A torrent letöltés bemondta az unalmast, 700-an akarták letölteni, de csak Luthier tudja seedelni. Hamarosan lesz direct link szerverről is...
Mondjuk nekem már kezdi szedni a torrent is... -
Kint van a beta.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=25901 -
Meg asszem, ma sem lesz semmi sem...nagy a csend... :-((((( -
Erről csak ez jutott az eszembe :D
video -
Személy szerint ki szoktam trimmelni, dobás jután egyenesen hazafelé veszem az irányt nem szoktam alacsonyan repülni.
Elég sűrűn váltogatom a nézetet a lövész, és a pilóta között. A Stuka AI lövésze abból a szempontból nagyon jó, hogy már messziről észreveszi az ellenséges gépet.
Ha látom, hogy mozog a géppuska be szoktam ülni lövésznek, és én lövök.
Az enemy pedig potyog lefelé, mintha muszáj volna. -
IL-2 AI jobb. -
Romeo One #44828 Ha már a világnézetről csevegtünk a múltkor. -
Romeo One #44827 Stuka ügyben köszönöm a választ mindenkinek. Nem CloD, 1946, de gondolom markáns különbség nincs az AI-k között. -
Johann Wind #44826 Én azt tanácsolom, hogy mindig gyakorolj egy kicsit, mert sok ászt akkor lőttek le, amikor kiesett a gyakorlatból pl. sebesülés, betegség, kiképző egységben való repülés miatt.Ha kiesel a gyakorlatból megszenvedsz mire újból formába lendülsz, ez tapasztalat. -
Johann Wind #44825 A valóságban a Stukák lövészei nagyon kevés gépet lőttek le.Ha engem támadás ér, én rögtön alacsony magasságba viszem a gépet és ott fordulózgatok hogy a lövész állandóan tűz alatt tudja tartani az ellenséges gépet, még alacsony magasságban sem szabad soha egyenesen repülni, mert ha így teszel az ell. vad. gép rácsapásból rögtön leszed.
Egbert Jaeckel a Stuka ászról azt olvastam hogy 12 orosz vadászt szedett le, végül amikor lelőtte a 12. ellenfelét a lelőtt La-5 társai végeztek vele és a lövészével is.Nem semmi fickó volt, ha megjelentek az orosz vadászok, akkor ő rögtön nekik rontott a Stukájával.:)
Ha érdekel itt a német csatarepülő és Stuka ászok:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_World_War_II_Ground_Attack_aces -
sakkay #44824 Nálamnál jobb angol tudó nem nézné meg, hogy köhögtek-e valamit, a "mélyen tisztelt" készítők...hátha eszükbe jut az a pár ezer ember.
Hogy t*szná meg őket egy csapat gorilla, amiért ilyen szájzáras ez az egész banda! -
Johann Wind #44823 Szép szép, díjazom az igyekezetedet, de a magyar Tigrisek én is úgy tudom hogy német felségjelzésekkel(balkankreuz) harcoltak.De nem 100% mert az először kapott tigrisekre lehet hogy felkerültek a magyar felségjelek, sajnos kevés fotó van róluk, de én ilyen felségjelvénnyel még nem láttam fotót. -
na ja, én is még egy fél évig fizetem a svájci frankos hitelem az autóra, már alig várom hogy leteljen
4 éve 25-ezerről indult a részlet, mostanában volt olyan hogy majd 50-et kellett fizetni
persze amikor felvettem senki sem mondta hogy gáz is lehet, szartak a bankok rá, csak vedd fel a hitelt
mondjuk én még jól jártam viszonylag, meg ki is tudom fizetni, de akik a lakásért küzdenek...nem irigylem őket
[/IMG]
[/IMG]