91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #45227
    Sajnos a Kubannet-re és a Sky of Fire-re sem enged fel a server, mert szerinte nem jó mod van fent a gépemen.
  • Lacusch69
    Kék jel: online kapcsolatod van.
    Zöld "LED" sor: az aktuális ping (válaszidő) a szerverhez. Minél kevesebb, annál jobb. (Nem biztos, de úgy rémlik, hogy 1db zöld jel 0-50ms, 2db 50-100ms stb...)
    Ha elkezd sárgulni, akkor már nagyon sz@r.
  • artivizsla #45225
    Mivel ezt a hálózatosdi most kezdem tanulni a fiammal együtt, lenne még egy kérdésem. A képernyő jobb felső sarkában levő kék jel és a mellette levő"led" sor a kapcsolat meglétét ill. erősségét jelöli ? A fiamnak a CS-ot hoztuk össze, azt nyomják az osztálytársaival, de repül azért ő is.
  • Lacusch69
    Nagyon ritkán idegesítenek fel ilyesmivel.
    Komoly szerveren nincsenek ilyen idióták (pl. WarClouds), komolytalan és/vagy instant dogszerveren meg én sem veszem komolyan...
  • VO101Tom
    Szerver listában nem érdemes figyelni, az összes szerver európai vagy USA, azokkal sosincs gond. Ami lényeg, hogy játék közben mennyi a többieké (meg a sajátod persze).
  • Her Laca
    Vagy az uccsó gépbe ülünk:))
  • artivizsla #45221
    Valszeg a Ping értékével lesz a hiba, mert 1045-öt a Valor esetében.
    A többi szervernél 50-200 közötti. 5 MB-os netem van, ha csak egy szerver esetén van kiugróan magas érték, akkor jelent valami hibát ?
  • Sanyo
    Hát igen, néhány ilyen után rászoktunk arra, hogy csak ismerősökkel és haverokkal repüljünk egy oldalon. :)
  • Her Laca
    Akkor ahoz mit szólnal,amikor war ra várva eltöltesz egy jó órát a slotban,majd végre elindul a küldi,és a mögötted lévő gépben űlő nagytudású, nemes egyszerűséggel belédrongyol.:)
  • Her Laca
    Első X52 őmet megtapostam annó. Nem kicsit, nagyon.
  • Johann Wind
    Én eddig még csak görgős egereket vertem szét, úgy 2-3 darabot, amikor beragadtak CoD vagy MoH-zás közben.:)Hiába pucoltam őket azok a kínai vackok mindig beragadtak, de már régóta lézeres egerem van és azzal semmi gondom sincs.
  • Johann Wind
    A JG 26 48 győzelmes ásza Gerhard Vogt(poszt.RK) egy alkalommal egy még eléggé újonc pilótával, Georg Granabetter-rel vett részt egy őrjáraton, amikor összeakadtak 2 Spittel a 611.századból.Vogt gyorsan lelőtte az egyiket és mire nagy nehezen lőhelyzetbe került a másik mögött, akkor a tűzmegnyitás előtti pillanatban Granabetter elé vágott és Vogt őt találta el Granabetter pedig meghalt.A másik Spit is lezuhant és azt végül Granabetternek igazolták.
  • Johann Wind
    Köszönöm mindenkinek a biztatást.:)

A pilóták egyik legnagyobb ellenfele a könnyű légvédelem.Négycsövű Maxim lgv. géppuska
    http://www.o5m6.de/maxim_m4m.html

Itt az oldal webcíme, a vörös hadsereg szinte összes járműve itt van:
    http://www.o5m6.de/index.html

Itt pedig ugyan az az oldal csak Wehrmacht járművei, aki makettezik és nem ismeri, annak jól jöhet.

http://www.german.o5m6.de/
  • Sanyo
    Kösz Tom, képek itt is ha esetleg az 1C fórumon nem jönne be.
  • LeonSilver
    Meg a kibaszott horizonton ami átlátszik az egész gépen. Neveccsséges.
  • acidrain
    Remélem frame per second irányban is vakaróznak egy kicsit, mert még mindíg elég gyatra az egész. A színekkel szutykolnak?
    3D hatás? Most inkább képregény hatás van, arra gyúrjanak hogy ezt megszüntessék ne pedig a brét húzogassák.
    Epekedve várom a 23-át.

• VO101Tom
    Van CloD development update. Klikk.
    Semmi lényeges infó, dolgoznak a javításokon, jövő péntekre tervezik a végleges peccset.
    A térhatású 3D képekkel szórakoznak most, Luthier szerint TrackIR-el eldobod az agyad tőle, de nem világos, hogy ez hogyan kapcsolódik ide, ez valami új fícsör, vagy csak megtalálták a 3D kapcsolót a videokártya vezérlőpanelen :)
  • Romeo One
    Nono, téged még nem lőtt le lelkes, kapkodó kezdő, mikor szépen beültél a veres mögé? Vagy nem vágódott be senki közéd, és az ellenséges gép közé? Netán a másik mögött forogva nem vertek még le az égből?
    Mondjuk ezt tegnap kihasználtam, szétlőtt kormányokkal, füstölögve ereszkedtem, és mikor az utolsó rácsapásra jöttek, lekaptam a gázt, ki a futót, féklapot. Olyan gyönyörűen lőtték szét egymást mögöttem, hogy öröm volt nézni...
  • LeonSilver
    A sógorom a billentyűt verte szét régebben ha valami nemsikerült neki. Többször is.
    Egy másik haverom meg nemes egyszerűséggel le szokta köpni a monitort.
    Én nem bántom a hardwert mert az esetek 99%-ban nem az a hülye hanem az júzer.
  • VO101Tom
    Ja, nem én, én nyugodt vagyok . De volt olyan srác, aki azért tűnt el pár napra TS-ről, mert fejhallgatót kellett vennie :) Falhoz csapta. Valakinek a joy tört el (persze nem egy X52), szal ezek ilyen fogyóeszközök :D
  • Willenbrock
    Mit követtél el szegény joy-okkal? :)
    Én még csak a falat vagy az asztalt ütöttem ha feldühített a játék,azok jobban bírják.Mikor a hat switch-em szarakodik akkor sokszor nem állok messze attól hogy tőből kitépjem a botot:)
  • Lacusch69
    Online...
  • VO101Tom
    Ó, sok fejhallgató és joy bánta az évek során az ilyen véletlen halálokat :)
  • Lebowski
    Nem hiába, ez multi játék, nem single... Szerintem az AI teljesítménye így is eléggé egyedülálló, tekintve hogy 0 scriptet követnek... És hogy a játék hulladék lenne... Na mindegy :) Szerintem szusza, és roppants egy sert :)
  • Johann Wind
    Én azt hiszem egy időre befejeztem ezt a hányadék játékot.Pilóta karrier módban full realisztukuson(csak mini térkép + térkép ikonok volt be kapcsolva ill. átlátszó fülke be és az elválasztott hajtőmű indítás volt kikapcsolva.)G stukával repültem és 15 bevetésen 17 tankot + egy adag egyéb cuccot lőttem ki, erre ma hazafelé menet a kötelék négyes gépe átkeveredett a bal oldalamra a kettes pedig túl közel volt.Kiadtam a lazítsd a formációt parancsot, hogy ha az AI-k megvadulnak nehogy nekem repüljenek, erre a 4-es gép ahelyett hogy lelassult volna, átvágott balról jobbra mögöttem és nekiütközött a 3-as gépnek, mind a 3 gép felrobbant és a robbanás levitte a szárny végem, kiugrani pedig már túl alacsonyan voltam.Azt hittem a guta megüt!!!!Hiába csinálnak itt patcheket ha az AI ilyen kibaszottul gyenge, rohadna meg az egész 1946.A múltkor is ugyan így Fw-190-esel 46 gépet lőttem ki, még csak nagyon el sem találtak, beültem egy Il-2-es mögé/kicsit alá, a lövész holtterében, erre a SAJÁT bajtársam leszedett hátulról az Il-lel együtt.
  • Romeo One
    A Valor sima vanilla 4.10.1!!! Ha bekapcsolod bármelyik UP-ot, nem fog menni.
  • VO101Tom
    a ping nem egyetlen bit átfutási ideje, hanem egy adatcsomagé. Ha valamiért lassú a neted, vagy tényleg messze van a szerver, akkor ez a szám nagyobb lesz. A 100-as ping még egy tizedmásodperces csúszást jelent, az még teljesen jól játszható, a 4-500 -as ping már fél másodperces késés, aminél már laggolhat. 1000 fölött állt. kirúgják a játékost.
  • VO101Tom
    igen
  • lala42
    HyperLobby
    Kell egy billentyüzet is :-(
  • lala42
    A CoD megy már a Hiprlobbyn?
  • artivizsla #45197
    Kipróbáltam mindegyik Mod-al és 128 MB ram-ra állítva,de egyik esetben sem sikerült a kapcsolat, pedig UP 3 RC 4 van fent.
  • artivizsla #45196
    Egy légpuskás fórumon volt ez a hírdetés:

"..alig használt logarlécem hasonló állapotú menyasszonyra cserélném,......

-TE IS TOLOGATHATOD, jelige!..."

Gondolom, hogy a nagyobb érték nem feltétlenül utal arra, hogy légvonalban melyik szerver van messzebb ?
  • VO101Tom
    igen, ms-ban.
  • PhantomAss
    hát most nem vagyok a gépnél, de én a stock 4.10.1-et szoktam választani (vagy ami kell)
    a ping -ről fogalmam sincs...nem is szoktam nézni igazából
  • artivizsla #45193
    A Generic Mod Enabler és indításkor pedig az IL2 Selector 3.06 v1.5-ben tudom a Mod-okat kiválasztani. Állítsam alap IL2-re az Ultrapack 3.0-át ?

A Ping-et értem hogy mi, a ping értékének megadott számok ebben az esetben mit jelentenek ? A Pin-elés idejét ?
  • PhantomAss
    switcher, az a kis progi amiben a modokat tudod engedélyezni
  • PhantomAss
    én simán be tudok lépni a valorra
    ultrapack cwitcher -ben (vagy mi az) visszaállítottad alapra a játékot, nincs mod engedélyezve?
  • artivizsla #45190
    Megy az XFire is és a Hyperlobby is, viszont a valor-ra egyikből sem tudtam belépni, mert a szerver szerint nem a 4.10.1.-et használom.
  • Romeo One
    Én is a Valort ajánlom. A repülés része reál, a nézetekben vannak könnyítések. Vannak rajta jó pilóták, meg gyengébbek is. Lehet rajta fejlődni.
  • Lacusch69
    Az Xfire-n: Kubannet.ru (na, ott nincs finomkodás...)