91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hol laxx? -
És ezeket a modokat hol érem el? -
artivizsla #45344 Kiderült, hogy miért olyan nehéz Saitek joyt beszerezni. Egy disztribútora van az országban, aki havonta hoz be jó esetben cuccot, de a válság miatt az is bizonytalan, így 2-3 hetet kell min. várni rá, mivel a boltok nem igen tartanak készletet belőle, csak megrendelés esetén rendelnek ők is a beszállítótól. -
Romeo One #45343 Végigmentem rajta, nem használt. Hálókártya engedélyezve, hálózati varázsló megakadt.
Tűzfal uninstall. Ethernet driver uninstall/reinstall. Alaplap driverei reinstall. Alaplap legújabb drivere netről letölt, install.
Egyetlen eredmény ez a hibaüzenet, de az installer nem lépett ki hibával, szerinte minden jól feltelepült.
Marad a 769. -
Romeo One #45342 Én elkezdtem váltogatni a "normal mode" meg az "il2 zoom mode" opciókat, és egyszer csak visszajött. -
il-2 up3 rc4. A térkép kerete eltűnt, és nem látok koordinátákat. Hogy tűnhetett el? Nem ma tűnt el csak most vettem észre. Hogy tudnám visszaállítani? -
Nem. PDA fórum. Napiszart nem látogatom. -
napiszar? :D -
Lacusch69 #45338 Ismert ennek a viccnek egy sokkal durvább, 18+-os változata is... -
Férfi kikiabál a feleségének a konyhába, de a nő nem érti és visszakiabál:
-Milyen tálat???
-Mondom hozz egy sört Te állat! -
Off:
:)
On: -
Igen. -
sakkay #45334 Most péntek még mindig a patch időpontja ugye? -
Johann Wind #45333 Sajnos már 9 áldozat van.:(
Tegnap nekem is szórakozott a videó beszúrása. -
Johann Wind #45332
Marlene Dietrich---Returnig to Paris
Akinek van MoH:Pacific Assault az ismeri ezt a dalt.Van közületek vkinek rendezői változata?Nekem az van, de nem tudom hogy miben különbözik a simától. -
-
Hopp! Nekem most fissített és már van videó beszúrása gomb. -
Chrome + SG Chrome+ ? Ha igen, akkor egyelőre ki kell kapcsolni ha videót akarsz beszúrni. -
De nem látom a videó beszúrása gombot. -
Mint régen. -
Romeo One #45326 A hardver részt kizárnám, mert ugyanazon a gépen (ugyanaz a hálókártya, ugyanaz a kábel) egy másik partíción telepített XP32 alatt kiválóan működik. Ez artivizsla ötleteit is kizárja. Van fent tűzfal, de az is hibát jelez, kikapcsolva is próbáltam, nem ment. Mindenképpen szoftver/beállítási hibáról lehet szó, mert akkor a másik partícióról sem menne. Próbálok majd kezdeni az általatok javasoltakkal valamit.
Más: Az UP3 főmenüje alatt van egy nagyon tetszetős kis kékes tervrajz. Az nincs meg valakinek? A zil könyvtárban nem találtam meg. -
Most hogy lehet videót beszúrni? -
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO :D -
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=swEFLsXqDnQ -
Egy, az eseményeket a helyszínen követő szemtanú elmondása szerint a P-51 Mustang típusú repülőgép a harmadik körét repülte a bemutató során, amikor a gép irányíthatatlanná vált. A szemtanú hozzátette, hogy a repülőgép vezetője igyekezett a repülőgépet nézőktől mentes zóna fölé irányítani, de sajnos ezt nem sikerült maradéktalanul végrehajtania.
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255); ">
</span>
A három halálos áldozat egyike a repülőgép pilótája, a 74 éves Jimmy Leeward volt, aki tapasztalt pilóta volt, hosszú időn keresztül versenyzett az Air Race sorozatban. A katasztrófa pontos oka eddig nem ismert, de egyes vélemények szerint a gép motorja hibásodott meg.
-
-
http://support.microsoft.com/kb/316395 -
A rétsági kiképzésen rosszul lett egy csávó az arcszesztől. Tapolcán meg mentővel mentünk ki piáért, de csak egyetlen egyszer. :) -
artivizsla #45317 Annyi pitralon arcszeszt, amit a laktanyában megittak, cirtompotlóval ízesítve és semmi bajuk nem lett tőle, persze, csak amikor már minden vésztartalék elfogyott. -
artivizsla #45316 Van a rendszerben az a kis szürke színű telefon/net vonalszétválasztó doboz, ami alig nagyobb, mint egy gyufás doboz. Az is meg szokott halni, 1000 Ft-os kütyü, de halálra tudja szívatni az embert, ha bedöglik. A telefon vonal betápját húzd ki belőle és közvetlenül a modemre kössed, ha van net, akkor az volt a hibás, ha nincs, akkor a modemet kell leellenőrizni egy másik cseréjével és így tovább egyesével kiküszöbölni, hogy mi a hiba.
A szolgáltató meg tudja adni, hogy a 769-es hibaüzenet mit jelen.
-
Sorjában:
Hálózati kártya él-e még, hogy szolgál az egészsége?
Vezérlőpult- hálózati kapcsolatok - megnézed, nincs-e kikapcsolva a hálókártya. (ha angol winfos - Settings-Control Panel - Network connectins - Local area network - ellenőrizd le, nincs-e disabled -re téve
A kábel, modem, stb jól van csatlakozva?
Tűzfal? -
Én leszereléskor SK vittem a szakaszomnak a nyakravalót.
-
Romeo One #45313 Nekünk anno volt egy behozhatatlan előnyünk. A négyemeletes épület földszintje volt a mi századunk körlete. Fölöttünk őrszázad, ellátó, híradó. Namost ők ugye rendszeresen kijártak piáért. Ebben az volt a pláne, hogy lefelé még ment nekik az ablakon, csatornán, de visszafelé a piával tele málhazsákkal ez már nem működött. Muszáj volt rajtunk keresztül felmenniük, mi meg ugye korrumpálhatóak voltunk...
Gyakorlatilag már eleve úgy dobták össze a piára a pénzt, hogy belekalkulálták a nálunk leadandó "jóindulatot" (rosszindulatúak szerint a vámot...) -
Romeo One #45312 Kis segíccséget kérnék. Az egyik partícióm (XP64) hülyéskedett valamelyik nap, aztán elindult, de azóta a netre ez a hibaüzenet jelenik meg. Már újraraktam netcsatlakozást, hálózatot, átnéztem beállításokat a működő winről, de semmi. Valakinek ötlete? -
artivizsla #45311 Mikor a többieknek a BMP-ben befagyott a tea a kulacsban, na az egy necces helyzet volt. Nekünk a felderítős UAZ-ban szerencsére nem volt ilyen gondunk, mert a benya fogyását ráírtuk a lokátor aksijának a töltésére. Elöl ült a soför meg a raj pk, hátul meg hosszában volt a pad a két kezelőnek. Az egyiken aludt az egyik, a pad mellé bepakolt málhazsákokon meg aludt a másik kezelő. Marha kényelmes volt. Dőlt a meleg, végigaludtuk menet közben a napot, kajánk meg anni volt, mint a szemét, mert a szakasz pk-unk bőven ellátott minket, ráadásúl tiszti kajával. Basszus, hogy mit össze-vissza furikáztunk a Bakonyban, nem hinnétek el, ha írnék róla pár sort. Mivel nem volt köztudott, hogy van sorállományú felderítő UAZ ponyvás dzsipp, senki sem mert megállítani minket, mert azt hitték, hohy parancsnoki gépkocsi. Egyszer gyakorlaton mentünk át a 8-as főúton, a kommendánsok úgy vágták magukat haptákba, mint a huzat, volt tisztelgés meg minden, amit akartunk, mivel a dzsuvás ablakon keresztül úgysem látott be a kocsiba.
Komolyan mondom, kezd nosztalgiám lenni a sereg után ismét.
A szilvamagos és a kóborkutyás történeten majd behaltam, annyira jellemző a seregre, valszeg ezért röhögtem annyit rajta. -
Én D1-et használok, én is csak ajánlani tudom! -
Huuuuu bajtásram. Én annyi helyen és annyiféleképpen aludtam, hogy el se tudom mondani.
Kint a mezőn vv köpeny alatt, bmp-ben, menet közben a bmp-ben, bocipullmanban, a fülkés vagon csomagtartóján, ágyalatt :D , mittudom én hol a szarban nem..
Volt, hogy esett az eső és hideg volt. A BMP-ben malaclopóban (mert bizony beázik az is), a motorház oldala le volt szedve, hogy melegítsen. Na így menet közben a terepen :D
Ha egy bizonyos magasságba beállította az ember az ülést, akkor pont kitudta magát támasztani úgy, hogy ha zötyög is akkor se verje agyon magát az ember. Nagyon sok trükkre, furfangra tanította a haccsereg az embert. -
Mert ilyent szándékozok vásárolni. Szegény Audigy1 már-már kezd kiöregedni és állítólag fényévekkel verik az X-Fi kártyákat. -
Mi ha nagyon hideg volt beástuk magunkat a hó alá,bőven méter felett volt a vastagsága,de ha kozel volt a temető akkor a ravatalozóban húztuk neg magunkat pár helybéli társaságában,lévén fagyott földbe nem tudtak temetni. Mondjuk meleg ott se volt de legalább aszél nem fujt