91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mint a StarCraft II pl... :)
    Hozzáteszem, az is ordas lehúzás az egyharmad SP kampánnyal...
    Az nincs meg?
  • mijki
    De pontosabban ez milyen játék?

Van egy karid, fejlődsz, ölsz. stb. -->MMORPG?
  • Romeo One
    A Blizzard árképzésének a várható kereslet a legfontosabb alapja. Ennek egyik legjobb példája, hogy a régi StarCraftot már 1-2000 ft-ért is lehetett kapni sok helyen, ám mikor a StarCraft2 megjelenése előtt kezdtek felfutni az eladások, azonnal visszarántották a 3-5E kategóriába.
  • LeonSilver
    .... és mert ennyiért is megveszik.
  • Lebowski
    Blizzard még nem adott ki szart :)
  • mijki
    Hát jó :)
  • Her Laca
    Mett Blizard játék,és mert jó:)
  • mijki
    13e forint??? Mitől drágább mint pl.: BF3, CoDMW3?
  • Romeo One
    Diablo 3. Hack&Slash.
    Megyünk gyakni...
  • Lysandus
    Hát igen. A klasszikus mondat: You always have a choice. Azt hiszem Conan.
  • VO101Tom
    Abban benne lennék én is.
    A 2 még mindig fent van a gépen :)
  • feca1229
    Szia!
    Elárulnád,hogy mi az a nagy meglepi amiröl beszéltek?
  • Vogel
    Hát nekem a win2000 feküdt igazán :) Sokse volt vele bajom, kicsit lassan töltötte be a windowst de utána atomstabil maradt.
  • LeonSilver
    Majd ha kint lesz a végleges, akkor kell csinálni néha ilyen CloD fan partykat! TS3 aztán lehetne gyűrni az ipart.
  • LeonSilver
    Ezzel szinte mindenki játszani fog :D
    Nekünk a D2 két példányban is meg volt, hogy együtt (a gyerekekkel) is tudjunk játszani. Ezt is tuti megvesszük 2-3 példányban.
    Annak idején vodafone rák en ról előfizetésem volt a vodkafonnál. Ez azért volt fasza mert a vodkafonos számokat ingyen hívtam (ha jól emléxxem este 6-tól másnap reggel 8-is). Hedszet a fülben és a sógorral így játszottunk :D Aztán a végefelé elmentem dolgozni a pindlebot meg tette a dolgát :D :D
  • Her Laca
    Na urak ez OFF de megjelent a Beta.:)
    Ha valamivel játszani fogok az ez lesz:))
  • LeonSilver
    Habár 2006 óta nem dolgozok a szakmában (beteg voltam/vagyok) és a mai dolgokkal már nem vagyok annyira tisztában (egyszerűen nem érdekel, megcsömörlöttem :D) de ex-szervizesként elmondhatom, hogy a ME egy szardarab. Te vagy a kivétel és mint tudjuk a kivétel... Komolyan mondom, hogy soha-semmivel nem szoptam annyit mint a ME-vel. Neked mákod volt.
  • Romeo One
    :)))
    Nekem hosszú éveken keresztül WinMe volt fent, és nem volt semmi bajom vele, sőt kifejezetten elégedett voltam. A Vistáról én sok rosszat hallottam, a W7-hez meg kevés a vasam. A mostani xp64 is már vagy másfél-két éve van fent. Sokáig nem erőltetem a megoldást, másik oprencerről tudok netezni, csak kényelmes lett volna.
    Az újratelepítést talán nem kell emlegetnem:
    format c: - 5 perc
    win telepítés - 1-2 óra.
    paccsok, driverek - újabb 1-2 óra
    a használt programok feltelepítése paccsokkal, upgradekkel, modokkal, rossz sorrend újratelepítésével - 1-2 nap...
  • LeonSilver
    :D
    Nem olyan rossz oprendszer az. Én is használtam és semmi bajom nem volt vele.
    A mikroszoft eddigi legszarrabb cucca a WinME volt, aztán meg a Vista, bár ez utóbbi a szervízpakkokkal már használható lett volna, csak addigra a népeknek "megrendült a bizalma" benne. A98, XP, 7 meg fasza rendszer.
  • Romeo One
    Az xp64 nem támogatja a netet? Dehát egy évig működött rendesen, csak egy fagyást követően döglött meg.
  • artivizsla #45365
    A Win xp-s gépen ezért fagy le radar üzemmódban ?
  • acidrain
    Lebuktál! :)

Néha azért jöhetnél TS-re is, meg egy kicsit repkedni.
  • lala42
    Na itt a hiba. Az XP64 nem igen támogatott ezekben a dolgokban. Én úgy tudom,hogy magyar nyelvü nem is jelent meg belőle.
    Rakj fel egy win732-est. ( Win7-86) Láss csodát, vagy ha van annyi memóriád (4Gb) akkor rakhatsz egy Win7 64-et is.
  • Vogel
    igen, mert a maptól jobbra van még egy csík, amin látod a tájat. Ha a mapot oda mozgatod, eltünik az a része. Most nekem is ott van ahol neked, koordinátákkal beállítottam. Btw nekem nincs ennyi opció a maphoz, relative és radar view-ek hiányoznak.
  • V Domino #45361
    Negatív.

UP 3.0 16:10

• Vogel
    Megoldottam. Minimap koordinátákat át kellett írnom, mert widescreen-t nem szereti, csak 4:3-as felbontáshoz tud igazodni, azon kívül eső területen láthatatlan lesz. Jó tudni.
  • Vogel
    Baszus már minden fórumot feltúrtam, de továbbra sem látom a koordinátákat. Így nem lehet navigálni... Stock 4.101 minden oké, up3.0 eltűnik. Pedig a minimap konfigja nem vátozik a conf.iniben.
  • Sanyo
    Lesz valamikor. :)
  • Feró Flex
    Még két hét...
  • Johann Wind
    Az 1946 4.11-es Patchről van vmi hír?
  • Romeo One
    Hmmm... Az eredetit nem rakta fel újra, merthogy szerinte nem újabb. A netről letöltött legújabbat felrakta, de az nem oldotta meg a hibát. Este megpróbálom a leszedést is...

Igen, XP64, ahol nem működik, és XP32, ahol működik.
  • LeonSilver
    Állítólag megoldódik ha leszeded és újra rakod a VGA és a chipset drivereket. Az volna a legjobb ha régebbit tennél fel és utána az újat.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=15181
  • Vogel
    Normal view és a másik közt annyi a különbség, hogy fekteti a mapot. Az egyikben látszódnak a számok, de a betűk nem, a másikban egyik se látszik. Na most mi van? Miért kellett buzizni ezzel? Jó volt a régi.
  • LeonSilver
    Ez XP?
  • Romeo One
    Ugyanaz a kábel/modem másik partícióról működik.
    Este hajnali 1-ig nyomtam az uninstall/reinstallt. Semmi...
  • Romeo One
    Messze Békéscsabán.
  • Romeo One
    Ha üzemmódot váltottál, akkor a jobb klikkre nem jön fel semmi, hanem a nyomva tartott jobb gombra bal klikk.
  • lala42
    Nézd meg a net-et egy másik kábellel. Cseréld ki a modemet a géppel összekötő kábelt.
    Valamint rakd újra a (úgy látok Nv-s karid van), a meghajtó progit. Teljes takarítás, a regisztriből is kiszedni mindent.
  • V Domino #45347
    Jobb klikk a térképen,felugrik a lista.
  • LeonSilver
    Hol laxx?