91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind

Mentőrendszerek + egyéb érdekességek:
    http://www.combatreform.org/escape.htm
  • VO101Tom
    Pogi, Laca, meg aki repked új beta-val. Ha szarakodik a PP, akkor légyszives pontosan írjátok le, hogy mikor milyen hülyeséget csinál. 1C-n van most erről egy fórum.
  • Her Laca
    Nem mondtam,hogy vegyél:XD Csak annyit ,hogy van rá megoldás.:)
    Különben most minden kibaszott drága lett. Gondolkoztam eladom,és néztem az árakat,majd hanyatt estem. Most eladnám,jó nagyot kereshetnék rajta:)
  • lala42
    Nem veszek GTX-et. :-) Drága.
  • Her Laca
    "De akkor sem adok le a látványból :-)."

Van erre megoldás. Nem tudtad?:)
  • lala42
    Úgy néz ki, hogy marad minden kézi vezérlésen. ( Tréneren is az volt.:-(
  • lala42
    Nos jelentem az auto propp még az patc patchával is csak lefele müxik. Marad a kézi vezérlés. Lezuhanva robban a vas, tehát ez jó. Alacsonyan néhányszor full grafón beröccen a táj főleg sűrün lakta vidék fölött. De akkor sem adok le a látványból :-).
  • Lebowski
    Simbin-es játékot vakon megveheted. Elég ügyes gárda :)
  • Lebowski
    Megelőztél :)
  • LeonSilver
    Kössz! Ezt megvizuálom :)
  • TG Gida
    http://www.simbin.se/games/gtl.htm
  • TG Gida
    GT Legends
  • Her Laca
    Nos uraim,tegnap repkedtem evvel az új pöccsel,és azt mondom ,jó irányba haladnak. Tomékkal voltunk online is és ,például nekem semmi akadás nem volt max beállítások mellett ,voltak vagy 30 an a szerveren. Nagyon tetszik,hogy kontrasztosabb a táj,a gép belseje is ,a revi célkeresztje hajszálvékony ,sokkal jobban megy a célzás,az autó propp ofline nekem tökéletesen működött viszont online megzavarodott olykor. Bár Pogi panaszkodott ,hogy be beszaggat neki ezt azért tegyem hozzá.

Jut eszembe:) Indi kollega ! Én nem az ellenség voltam:) Habzott a szám rendesen midőn ledaráltál:)
  • artivizsla #45979
    Valamelyik régebbi Colin Mcree Rally játékban voltak régebbi ( 60-as évek ) rally autók berakva.
  • LeonSilver
    Te srácok. Mivel én nem vagyok ilyen ótóbuzi ezért kérdezem, hogy nem tudtok valami olyan gémet amiben ilyesmi "régi" autók vannak?? Tehát nem ilyen új, csillivilli gépcsodák hanem az oldszkúl kategória. Nem feltétlenul Lotus-nak kell lennie.. dankesün!

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/lotus_18_01_resize.jpg

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/07/lotus47.jpg

• PhantomAss
    én az alap driverrel használom, és semmi bajom a játékkal
    nem állítottam benne semmit, felraktam a játékot és kész
    a fórumokban viszont 99%-ban atisok anyáznak
  • PhantomAss
    már hárman érdeklődtek, lehet holnap elviszik
  • Romeo One
    Atin is meg nVidián is szar <b>lehet</b>. Kártyától és drivertől függ. Az OpenGL akad össze. Folyamatosan rakják ki a vidkarigyártók a javításokat és az új drivereket.
  • mijki
    Nem tudom, hogy volt-e már.

• Vogel
    Csinált már X52-őn valaki hall sensor moddingot? Pillanatnyilag ugrál a magassági, mint potisnál. Valamit tennem kell és meg fogom tenni :D Ha bedöglik, akkor lehet vevő vagyok az X52re Phantomass

MOD
  • PhantomAss
    a rage általában atin szar (bocs nem akarok flémelni de ez van), nálam semmi probléma, gyönyörűen fut és semmi bugot nem láttam
  • VO101Tom
    Ha a szűz alatt a legutolsó hivatalos peccset érted, akkor igen, arra kell. Ha fent van a régi beta, azt le is kellene törölni előtte.
  • Indi69
    a repka egyik servere új térképes, 27-en vannak rajta, már majdnem 1946 érzés volt. játszik valaki gtx 285 vga-val? érdekelne a beállitás üdv
  • Lebowski
    Figyu! A mostani beta előtt fel kéne rakni az előző beta-t, vagy mehet a szűz COD-ra?
  • Lebowski
    ha jól tudom, akkor az konzolra készült.. :) természetesen ez sem menti fel teljesen, de azért érthetőbb...
  • Her Laca

Egy sorozat elég volt neki. Egy másik meg tűzgömbbé változott.
    Mintha erősebbek lenének a fegyverek,de nem tom:)

Viszont a tenger sokkal világosabb nem?
  • LeonSilver
    És 3 DVD!
  • Her Laca
    Ja annak láttam videóját:) Nem akarok megsérteni senkit ,de az tényleg egy ritka szar valami lett. Carmack ,hogy egy ilyenhez adja a nevét:(

Itten van:)
  • Her Laca
    Nem azt nem csináltam. De grafikai hibával még nem találkoztam eddig.
    Az Elemér 4 az egy mészáros.Érdekes nekem nincs gond az automata PP vel, szépen csinálja amit kell. De ennek asszem a másik oldal pilótái nem nagyon fognak örülni.
    Ja! És a robbanás effektek érdekesek,nagyot villanva robbannak a gépeken ,ha közel vagyok még el is vakít.
  • SgtChris
    Én még csak most szedem a betat, de mintha a 1c fórumon olyant irkálnának, hogy "Documents]\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\cache " mappában található cuccokat a patch másolása előtt ki kell törölni, mert grafikai hibákat okoz, ha bent maradnak az előző fájlok... Ha megvót, akkor sorry...
  • LeonSilver
    Annak azért örülök (legszebb öröm a köröm :D ), hogy nem a CloD az egyetlen elbaszkurált cucc. Kijött most valami ID szoftveres mutatvány, RAGE névvel. Ahogy olvasom ritka gány lett a pc-s verzió.
  • Her Laca

]

Igazad van Tom:)
  • Zpogi
    Próbáld ki,hogy csak M.geschoss skulót raksz bele. Nekem màr esett le Spit szárnya nem egyszer.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ez ,hogy is mondjam szar. Hogy néz már ki,sehol egy panel vonal,se semmi.
  • VO101Tom
    Hurrival próbálkozz, az szakad ahogy kell :)
  • Her Laca
    Na most már nem fagy le. Mindenesetre érdekes jelenségek vannak.
    Az tény,hogy London fölött abszolút folyamatos akármit csinálok,földközelben lövöldözök ilyesmik. Persze nem tudom sok gépnél ,hogy milyen lenne.
    Ja és még valami. A spit szárnya még mindig elég egy stabil valami,ronggyá lőttem ,nem volt rajta egy ép négyzetcenti sem oszt nem szakadt le. Akarok már egy rohadt szárnyat lelőni.
  • VO101Tom
    De, csak 2-3 cm-el a gomb alá kell klikkelni. Nekem is van egy egész hosszú listám a 109-es bugokról, majd ha befejezik a rendszer kalapálását, nyitok neki egy fórumot :) Ez a beta-beta előtt az E4 ablaka nemcsak, hogy rossz helyen volt nyitható (ezt nem javították), de belső nézetben előre tolta (el sem férne), külső nzetből meg felfelé :) Mintha kapkodnának a srácok :))
  • Her Laca
    És! Nem lehet nyitni a kis ablakot az E4 en oldalt!!!
  • Her Laca
    Ja. Feltettem.
    Ésssssss! Jut eszembe. A pilótára miért nem lehet bőrdzsekit adni????
    Ez a nagy problémám:)))