91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • fecska
    figyelj ha jobban belegondolsz, akkor elolvashatod h ez nem like meg dislike, hanem a hozászólásaidnak a hasznossága, ami valjukbe tényleg nem jár a csúcsokon (látva pl az előző hsz.-odat ::)
  • mijki
  • mijki
    Szívesen. :)
  • fecska
    Oh köszönjük miki, ép most omlott össze a Safari ezek miatt :)
  • fecska
    ha kicsit lejebb görgetszott lesz az MKHL képzés, a tréning az csak a békáké
  • mijki
    Délutáni humor csokor:

Nohab: :)

• artivizsla #46106
    Még annyit, hogy a TS-en melyik "szobában" van az okítás mert a "tréning" szobához jelszó kell ?

OFF : Repülős vonatkozásban, van valaki esetleg, aki anno a csepeli Kossuthba járt rep.szerelő, vagy rep. műszerész szakra ?
  • Romeo One
    Tom, nagyon bonyolult felvenni az előadásokat és feltölteni valahová? Akinek nehéz az időpont szabaddá szervezése, az is nyomon tudná követni. Lehet nem olyan, mint lájv, de a semminél több.
  • mijki
    Csinálunk egyet. Szerintem.
  • artivizsla #46103
    A gyakorlati rész hogy történik ? Egy olyan szerverre mentek fel, ahol nincs senki ?
  • Romeo One
    Az ötlet jó, sztem többünknek tetszene is, de hogy ez hatásos legyen, jó sok házidog kell.
    Nekem biztos....
  • Romeo One
    Szoktam, de az inkább csak általános helyzetjelentésre jó: RTB, úton, banditák a bázis felett, ilyesmik. Már egy 66666! is csak érintőlegesen használható, ha 3-5 gépnél több van a csapatban. Tomnak igaza van, egy komplex légihelyzetet nem lehet chattal előadni, de nekem most eddig terjed a játszóterem.
  • messerharcos
    megkéne néha csinálnunk hogy mikor elkezdünk repülni és már ilyen létszámban összegyültünk, nem csak házidogot tartunk hanem felmegyünk 6-an 8-an a spit vs 109-re, páran összeállunk hozunk romboló gépet, a többiek biztositják a légteret, kiütjük a fő céljukat aztán kisöpörjük a vereseket a légtérből. Rá kéne szabaditani a poklot néha az ottani népekre, szerintem jól szórakoznánk, élveznénk az összmunkát, csak előbb persze gyakorolni kéne ezt is, azthiszem te jól össze tudnád szervezni, ki mikor hova, mit. De majd ráérünk a dologgal ha lemegy az a kiképzés, amit elterveztél, meg, nem tudom ki mit mondana a dologra.
  • Lebowski
  • Lebowski
    Ez esetben Chat-ben tudsz előre beírt üzeneteket küldeni. Csak megnyomod a chat gombját majd a számot és rácsapsz az enterre. Kb fél másodperces mozdulat. Javaslom használd :)
  • Romeo One
    Nos, a mikrofon hiányának nem anyagi, hanem gyakorlati része van. 42 m2-es kégli. Nem tudnám olyan halkan üvölteni a "vigyáázz 6!"-ot, hogy kedvenc nejem ne tegye szóvá a filmnézése, illetve szundikálása megzavarását...
    :)))
  • VO101Tom
    Ez volt ez első alkalom. Most az aerodinamika alapjait vettük át, a Jereb-Szalma féle vitorlázó repülő tankönyv 1. fejezetét (persze nagy lépésekben, csak ami tényleg fontos ide). Következőt vasárnap délután/kora estére szerveztük, az az egyetlen idő, amikor meló, vagy más hét közbeni program nem kavar be senkinek. A tematikát még most állítom össze, de valszeg gyakorlati repülés lesz, ugyanebből a könyvből. Repülés alapjai ez is, harcászat vagy taktika nincs még napirenden.
  • Lebowski
    Ilyenkor miről beszéltek főleg? Tegnap pl. mi volt a téma?
  • VO101Tom
    Szívesen csinálom, de ez nem teljesen önzetlen, ha a többiek egyre taktikusabban, jobban repülnek, azzal én is jól járok

Szerezz be egy mikrofont, és akkor nem lesz agyaggalamb érzésed :) Ha nem tudjuk hol vagy, mi van veled, nem is segíthetünk...
    És ha van mikrofon, akkor már az elméleti részekhez is hozzászólhatsz, én nem akarom kisajátítani ezt a részét (sem), ahogy örömmel vettem, hogy pl Hetti is hozzászólt párszor. Sokkal jobban szeretném, ha ez amolyan össznépi brainstorming jelleget öltene, nem pedig végiglapozzuk a tankönyvet, és mindenki hallgatja másfél órát, ahogy beszélek :)
  • Solt
    :DDDDDDDDDD
  • Romeo One
    Jó volt a tegnap esti elméleti, külön köszönet illeti Tomot ezért, hogy hajlandó ilyesmivel foglalkozni.
    Röppeni sem volt rossz utána, bár jobb lett volna, ha nincs az az állandó agyaggalamb-érzésem...
    :)
  • Szepy2884
    ‎- SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?
    - Nyomd meg a CapsLock-ot!!
    - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
  • Her Laca
    Levágtam:)
  • Zézoli
    Üdvözlet!
    Kapcsolgattam a TV-t, hát egyszer csak Tobak Tibor ül egy Messzerben és magyarázza, hogy mi micsoda. A Duna 2-n volt a műsor, "Vezérük a bátorság" címmel.
  • mijki
    Ma este 8 fele Elméleti Képzést tart Tom. Aki akar az jöjjön a 77-esek TS-ére.
  • TG Gida
    Sokan vannak ezzel még így:)
  • Johann Wind
    Egy kis érdekesség:
    Név:Roka, Franz
    Rang:Hptm
    Születési hely és idő:3/22/1918 Ferdinandsberg Banat in Rumänien
    Légi győzelmei:4
    Egységei:6/StG-2, 4/StG-1, Stfkpt 6/StG-1
    Gép típus:Ju-87D
    Kitüntetései:RK(10/9/43), (1/4/43), EK 1 & 2, Wound Badge, Dive Bomber Operational Clasp w/Pendant
    Sorsa és további eredményei:MIA 21 October, 1943 returning from a mission when he was forced down to engine failure north of the road between Rudnya and Chebotowichi. He and his rear gunner, Fw Koller, were captured by guerillas in the village of Ssmichek, missing since then. Channel pilot. 515 missions destroying 50 tanks, 5 bridges and one armored train. One known victory, a Soviet LaGG-3 in the Schakroj Region on 10 May, 1943.

http://www.aircrewremembrancesociety.com/Kracker/LuftwaffeGermanPilotsR.html

http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/ases6a.htm
  • VO101Tom
    Teljesen mindegy, hogy mikor mit számol. Az egyik szerveradmin srác tegnap az ATAG-on azt írta, a fagyások több mint a felénél a fű a hibás, kapcsoljuk ki, és egy gonddal kevesebb. Mivel ez csatorna map, és legtöbbször 3-4000-en harcolunk, a füvet csak le és felszálláskor látjuk. Meg ha a partoknál csapkodjuk az alacsonyan lévőket. Teljesen fölösleges szívni most miatta, mert ezekben a szitukban tök lényegtelen a fű -szerintem.
  • Sanyo
    Csak remélni tudom, hogy a grafikus motor a csatorna felett és a szárazföld feletti nagy magasságú repüléskor nem számolja a füvet. :)
  • VO101Tom
    Oké, ha neked megéri, lelked rajta. Mert a fű az olyan qrva fontos, főleg a csatorna fölött 4000-en... :)
  • Her Laca
    Kösz :) De nekem kell a fű. Nincs kompromisszum:) Reméljük helyrehozzák a véglegesben.
  • VO101Tom
    Laca. Azt írják itt az ATAG-on, hogy a füvet kapcsold ki. Sokkal kevesebb lesz a fagyás. Olyasmi, mint a hangnál az Erdő volt... :/
  • Her Laca
    kérdezd meg Gidát ő már cserélt egy csomó dolgot x52 ben
  • Vogel
    6 év után felmondott az X52-m. Első generációs, úgy tudom az első volt az Il-2-es közösségünkben. Versenyt járt igazi veterán. Nincs szívem kidobni, így elektro órákon szerzett tapasztalatokkal (ami igen kevés) próbálok életet lehelni belé. Egyik tengely ugrál, senzor jó, szóval elektronikai hibája van. R.I.P.
  • Her Laca
    Ahonnan érem:) Na most komolyan, mindegy honnan a lényeg, hogy nagy sebességgel menjek rá. Be nem állok mögé, ha erre vagy kíváncsi,és a motort lövöm, akkor majdnem mindig leesik a szárny. Ha nagy a craft a lövészek nem találnak el. Ez az Il 2 ben is így volt.
  • VO101Tom
    COD-ban mindegy. Olyan béna az Ai, hogy akár 6 órából közelítve is túléled.
  • artivizsla #46076
    Megoldódott a joy problémám, beállítási probléma volt szerencsére.
  • Johann Wind
    Experte.:)
    A Wellingtonokat honnan támadod?Alulról vagy rácsapásból?
  • Lacusch69
    Árnyékokat kapcsold ki!
  • Sanyo
    Ha hiszed ha nem, szoktam leveleket kapni ilyen és ehhez hasonló problémákkal. :) Ha főállásban csinálnám, akkor sem érnék a végére.