91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Tanúsíthatom!
  • VO101Tom
    A rohadt gyors négy mag mindig is jobb volt a játékokra, mint a lassabb, de több mag.
  • mijki

ON:
  • mijki
    OFF:

Aztaaaa :)

• repvez
    én nem irmám le olyan hamar, még szinte ki sem jött és ha tényleg akkora változás történt mint ahogy mondják a belsejében akkor a jelenlegi tesztek játékok még nem tudnak hozzá igazodni, majd addnak ki hozzájuk javitást vagy meg kell várni az uj generácios programokat hozzá csak akkor lehet következtetést levonni.
  • Zpogi
    Szia!

CPU:Phenom2 X4 955 BE 3,6 GHz-re húzva;

RAM:4GB DDR2;

VGA:Ati 5850 1GB;

Oprendszer:Win7 64bit
  • LeonSilver
    Hát nem, hogy basszák meg..
  • PhantomAss
    khmm, maradok inteles
    ez megint nem jött össze az amd-nek
  • Relax99
    Üdv!

Milyen konfiggal?
  • LeonSilver
    http://www.hwsw.hu/hirek/47513/amd-bulldozer-fx-processzor.html
  • Her Laca
    Hátha valaki nem olvassa ,vagy nem követi,megjelent a Bull. Itt egy teszt.
  • VO101Tom
    Nem értem mire gondolsz. Azt pl, hogy mia a "Lag", a "Hi" meg a "RTFM"? :)
  • Romeo One
    Tom, csak egy ötlet, nem is biztos, hogy jó. A rádióforgalmazás tematikát nem kellene Il2-esíteni, és bevenni a netes chat-rövidítéseket is? Angolul kevésbé tudóknak nagy segítség, mi is sokat töprengtünk rajta a kezdetekkor...
  • Romeo One
    Pedig nem az az elérhetetlen cél. BP-től lazán 400as körön belül van, és az ország többi részéből is alig megy 5K fölé. Szeretnek minket, a szállás nem drága, a sör jó. Erdély után a második kedven piros csíkon túli célpontunk az a környék.
    Udet-Curtiss, Sopwith Camel, Spit.
  • artivizsla #46178
    Majdnem ugyan az a két csatorna.
  • artivizsla #46177
    A spektrumon volt a film anno, késő este.
  • Her Laca
  • artivizsla #46175
    A Spektrum tv-n volt anno a film.
  • Vogel
    Azaz! Éjszaka történt, nehogy zavarják a forgalmat.
  • Her Laca
    Én is :))
  • LeonSilver
    Jaja. Én is láttam!
  • Sanyo
    Én is láttam, egy komplett utcai kereszteződést bontottak fel az ásatás miatt.
  • Vogel
    Ezzel kapcsolatban volt is egy műsor, miszerint valamikor a 90-es évek végén megtalálták annak a bizonyos Hurrinak a motorját. Dokumentum film volt a kiemelésről. A pilóta a mai napig él. Ő maga is végig követte a kiemelést és segített az azonosításban. Nem ma láttam ezt a filmet, címét sem tudom.
  • artivizsla #46169
    FW-190

Fw-190 C

FW-190

Focke-Wulf history

FW histori II.

FW történelem

FW-190 variánsok

FW-190 C Kanguru kép DB 603
  • mijki
    Előbb-utóbb olyan videót fogok nektek mutatni, amit még nem láttatok és akkor sátáni kacajom lesz a jutalmatok.
  • Her Laca
    Ha visszanéznéd ,láthatnád,hogy ezen videók ,már feltűnésed előtt be voltak linkelve. Konkrétan eddig akármelyik általad belinkelt videót ,már unalomig láttuk:)
  • mijki
    ???
  • Her Laca

Az újszülöttnek minden vicc új.
  • mijki
    Újabb fóka:

• zmok
    0:19- nél, biztos, ami biztos keresztet vet párszor a pilóta. :DDD
  • hadtjuk
    Jaj Tom!
    Fáj a szívem, meg csurog a nyálam... De akár hogy akarom, hogy vasárnap gép előtt üljek, (vagy máskor) ez nekem mostanában nem jön össze. Ez a szimulátoros program nem nekem lett tervezve... Akarom mondani nem túl családbarát. Na, majd 10-20 év múlva... Addigra csak összekalapálják Cod-ot ;-)
  • Zoli105
    Gyönyörű szép madár ! :) A2 vagy A3as!?
  • VO101Tom
    Nem volt nagy hírverés csapva neki, mert hirtelen ötlettől vezérelve kezdtem el Mijkiék kérésére, de természetesen bárki jöhet, akinek kedve van. Lennének mások is, akik most kapcsolódnának be? Mert ha igény van rá, akkor pótelőadást szervezhetünk az 1. órából, és így nem marad le senki már az elején.
  • Johann Wind
    Isteni videó.Az utolsó jelenet azt ábrázolja, amikor egy Do-17-es a Viktória pályaudvarra zuhan.A gép magányosan hazafelé tartott, a személyzet 2 tagja kiugrott, másik kettő pedig holtan feküdt a gép fedélzetén, a pilóta viszont nem ugrott ki, hanem hazafelé tartott, talán azt hitte, hogy még megtudja menteni a két bajtársát.Vesztére viszont összefutott egy Hurri-val, de a pilótának vagy már korábban elfogyott a lőszere, vagy műszaki hiba miatt felmondták a szolgálatot a géppuskái(erre nem emlékszem pontosan) ezért elhatározta hogy nem hagyja futni a gépet és nekirepült, leszakítva a Do farkát.Mind a sebesült német, mind a brit pilóta kiugrott.Az angol megúszta kisebb sérülésekkel, a német viszont meghalt, ha jól emlékszem a bombázások miatt feldühödött helyiek meglincselték mire a katonák odaértek.Ezt egy Top Gunban olvastam, már elég régen, ezért ha vhol tévedtem javítson már ki vki legyen szíves.

Itt egy kép az esetről, ezen kívül még van egy két érdekes kép az angol nyelvű Wikin a Do-17-esekről:Do-17 Viktória pályaudvar
  • Johann Wind
    Oda de elmennék 1x!Azok de csodás, gépek, már rengetegszer néztem róluk képeket a neten.Ott van Udet 36-os olimpián használt Curtis gépe is:Udet gépe
    Sajnos a gépek szárnyai elpusztultak a háború alatt, amikor vagonokat amiben szállították őket azt hiszem bombatámadás érte.:(
    Olvastam arról hogy vmelyik múzeumban a 2.vh-t túlélte egy Fokker Dr.I-s is, de mivel hideg volt, a gépet felaprították tűzifának.....

Ha már megint offolok, ígérem mára befejeztem.:)
    Egy kis légi akrobatika Ernst Udettől:
  • Johann Wind
    Én azért sajnálni fogom amikor bezúzzák őket, főleg hogy láttam közöttük Walther és Luger pisztolyokat is, az AK-ért nem kár, de ha a régi cuccok eredetiek azokért bizony kár.Tényleg hiba volt ide behozni őket és azt sem értem hogy minek egy zombis filmbe Luger, Magyarisztán fegyvertörvényei szerint tényleg élesek a fegyverek, pedig állítólag lett szólva a rendőrségnek is hogy jönnek.Azt sem értem hogy miért nem lehetett sima kellékfegyvereket behozni, olyanokat amiknek be van hegesztve a csöve és csak vaktölténnyel működnek.Volna még mondandóm, de inkább megtartom magamnak.;)
    Ha már úgyis off + zombis film is akkor itt a Zombieland című film zenéje----Metallica - For Whom the Bell Tolls

• V Domino #46156
    Indul a bevetés:

• artivizsla #46155
    Erre a szerverre csatlakozhat akkor majd mindenki ? A tábla működik, skype címmel hol lehet esetleg csatlakozni ? A címeket te hívod meg körkapcsolással ? A TS-en melyik szobába kell belépni az előadás alatt ? Még annyit A harcászatról .ntrk videókat nem lehetne készíteni oktató jelleggel?
  • artivizsla #46154
    Pár éve volt az MTV-n egy vetélkedő, a legjobb könyvekről.Igazából csak a vége felé nézegettem és ott kaptam kedvet Wass Alberthez, mert "A Funtineli Boszorkányok" előkelő helyen végzett, meg aztán a sajtóban meg is kezdődött egyből a lejáratás az író ellen. Aki jó könyvet akar olvasni, nyugodtan kézbe veheti, vagy az "Adjátok vissza a hegyeimet" címűt, nem fog csalódni. A másik dobogós, a "Zabhegyezők" lett, azt most szereztem meg nem rég, majd sorra kerül az is.
  • LeonSilver
    off

Egy kis "szépség" a nagy ijedelemre..

Wass Albert: Intelem

Percre se feledd, hogy testvéred
    minden magyar, bárhol is éljen.
    Összetartásban rejlik csak erő.
    Más ember földjén nincs számodra hely.
    Félvilágot is befuthatod,
    más ember földjén testvértelen leszel,
    s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot,
    ha nemzetedről megfeledkezel!
    Te bús magyar, kit száműzött hazád,
    s idegen zsarnok lakja otthonod:
    bús sorsodért ne vádold nemzeted,
    kit úgy tűnik, Isten is elhagyott.
    A látszat csal. Isten ma is a régi.
    Te hagytad őt el, te s a többiek,
    s míg vissza nem zarándokoltok Hozzá,
    s a múlt hibáit le nem törlitek:
    magyar földön nem lesz új
    Magyarország,Gaz és szemét nem terem nemzetet!
    S a gyűlöletet nem mossa le semmi,
    csak az összetartó igaz szeretet!

on

(mit szóltok? szerintem fantasztikus!)