IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #46157 Én azért sajnálni fogom amikor bezúzzák őket, főleg hogy láttam közöttük Walther és Luger pisztolyokat is, az AK-ért nem kár, de ha a régi cuccok eredetiek azokért bizony kár.Tényleg hiba volt ide behozni őket és azt sem értem hogy minek egy zombis filmbe Luger, Magyarisztán fegyvertörvényei szerint tényleg élesek a fegyverek, pedig állítólag lett szólva a rendőrségnek is hogy jönnek.Azt sem értem hogy miért nem lehetett sima kellékfegyvereket behozni, olyanokat amiknek be van hegesztve a csöve és csak vaktölténnyel működnek.Volna még mondandóm, de inkább megtartom magamnak.;)
Ha már úgyis off + zombis film is akkor itt a Zombieland című film zenéje----Metallica - For Whom the Bell Tolls